yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

turkcesı var D&R kitapçılarda 30 day shred die turkce dublajlı var 14,95tl olurmu kadın arkadan eet super devam dıo sayıyo ıste hareket bıtene kadar devam zengi karı zor hareketı sarı hatun daha kolay sekılde yapıyo hareketı arada onları anlatıyo

Son düzenleme:

türkçe dublaj olduğunu bilmiyordum ya dün avmde vardı D&R keşke baksaydım

canlarım ben şimdi bi bardak su içip üstüne dışarıya çıkcam bankaya gidicem azıcık da hızlı yürüyeceğim ki kalori malori ne varsa azalasın artıkk d ben gidiyorum gelicem birazdan öpüldünüzzz

ben geldimmmmm boşuna gitmişim dicem ama en azından yürüyüş yapmış oldum :)))) sistem arızalıymış halledemedim işimi.

h.b. canım :) aynen kalori yaktım :) eve gidince inş fazlasını almam

Ben şu dediğiniz cdyi D&R'da bulamadım. :105: Video da inmedi bugün bir daha deneyeceğim :105:

canlarımmmm ben geldim sporumu yapım duşumu da aldım da geldim

sabah;
3 zeytin
1 domates
2 tatlı kaşığı ekşimik
1 çay kaşığı reçel
1 adet yeşil biber
yağsız omlet

ara;
elmalı çay

öğlen;
1 kase kısır
1kase yoğurt
marul

ara;
yeşil çay

akşam;
2 tabak şehriye çorbası
yarım kase yoğurt
çeyrek hindistan cevizi

level 1/4. gün bitmiş durumda kızlarrrrrrrr.

koca göbişimin resmini yükledim.Albümlerime bakabilirsinizzzz.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydıııııııııııın kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz dün izin günümdü başladım programa eşimde benden görüp özendi baktım ben mutfakta yemek yaparken o da başlamış bundan sonra birlikte devam edicez spordan sonra sahilde yürüyüşe de çıktık.harika bi gündü diyebilirim.hareketleri yaparken zorlanmadım çok fazla şınav epey zorluyor birde en sondaki açma germe hareketleri.bacaklarımı açamıyorum ki çok komik görünüyorum kedimle cebelleşiyorum dünkü menüm de bana göre gayet iyidi.gayet güzel kahvaltımı yaptım domates,peynir,zeytin,bol rokalı...arada 20 tane çağla yedim akşam 6 buçuk gibi de 2 kaşık bezelyeli pilav,2 kase şehriyeli çorba yedim yemekten sonra tek bi kaçamağım oldu o da magnum böğürtlenli dondurma çok pişmanım ama oldu

canımmmmmmmmm çok güzel bir gün geçirmişsin ne güzel eşinde sana destek olmuş tebrik ederim. kahvaltın şahaneeeee.. dondurma için üzülme tatlım vücudun arada onada ihtiyacı var bende şınavda çok zorlanıyorum en fazla 4 yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…