tamam da türkçeyi napcan :) hareketlerin aynısını yap ben videonun sesini kapatıp arkasından müzik açıyorum hatta
turkcesı var D&R kitapçılarda 30 day shred die turkce dublajlı var 14,95tl olurmu kadın arkadan eet super devam dıo sayıyo ıste hareket bıtene kadar devam zengi karı zor hareketı sarı hatun daha kolay sekılde yapıyo hareketı arada onları anlatıyo
ya merak ediyorum ne diyor bu vatandaş diye
canlarım ben şimdi bi bardak su içip üstüne dışarıya çıkcam bankaya gidicem azıcık da hızlı yürüyeceğim ki kalori malori ne varsa azalasın artıkkd ben gidiyorum gelicem birazdan öpüldünüzzz
ben geldimmmmm boşuna gitmişim dicem ama en azından yürüyüş yapmış oldum :)))) sistem arızalıymış halledemedim işimi.
h.b. canım :) aynen kalori yaktım :) eve gidince inş fazlasını almam
Ben şu dediğiniz cdyi D&R'da bulamadım. :105: Video da inmedi bugün bir daha deneyeceğim :105:
Malesef değil.
......
canım ecmel geldiğinde soralım bakalım nasıl indiriliyor
herkese günaydıııııııııııın kızlaryeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz dün izin günümdü başladım programa eşimde benden görüp özendi baktım ben mutfakta yemek yaparken o da başlamış bundan sonra birlikte devam edicez spordan sonra sahilde yürüyüşe de çıktık.harika bi gündü diyebilirim.hareketleri yaparken zorlanmadım çok fazla şınav epey zorluyor birde en sondaki açma germe hareketleri.bacaklarımı açamıyorum ki çok komik görünüyorum kedimle cebelleşiyorum dünkü menüm de bana göre gayet iyidi.gayet güzel kahvaltımı yaptım domates,peynir,zeytin,bol rokalı...arada 20 tane çağla yedim akşam 6 buçuk gibi de 2 kaşık bezelyeli pilav,2 kase şehriyeli çorba yedim yemekten sonra tek bi kaçamağım oldu o da magnum böğürtlenli dondurma çok pişmanım ama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?