eleştirin zaten eleştirin diye aranıza katıldım ya
haklısınız kızlar da size söylemeyi unuttum ben yemek fabrikasında çalışıyorumbizim fabrika sefer tası dolu zaten
sabah saat 06,50 de evden çıkıyorum öğle yemeklerinide 13,00 de yiyoruz.çok aç kalıp daha çok yiyorum öğlen o yüzden fabrikada kahvaltı etmeye başladım.
bide ben o kadar sıkarsam hiç kilo veremiyorumaz az sık beslenirsem oluyor çok kısmıştım geçen yıl tüm kan değerlerimi sıfırlamışım neredeyse.doktor çok kızmıştı
offf yemek fabrikası mıııAllah sabır versin canım
ben jillianla sporu yapayım gidiyimde görüşürüz kızlar
masallah cnm benim darısı basıma inşallah büyüsünde adam olsun benimki 14 aylık dahaamin canım
sağol canım artık büyüdüler ikiside okula gidiyo tabii evdelerken bibirini yiyolar:)) tabii benide çıldırtıyolar
bi kızım bi oğlum var senin çocuk kaç yaşında yada aylık mı?
yanlış benslenme durumun varsa bı dıyestisyenden destek al kesınlıkle... baska turlu nasıl olur bşlmem ac kalmak yada farklı turden beslenmek yanlış kg verımı olarak gerı doner hepeleştirin zaten eleştirin diye aranıza katıldım ya
haklısınız kızlar da size söylemeyi unuttum ben yemek fabrikasında çalışıyorumbizim fabrika sefer tası dolu zaten
sabah saat 06,50 de evden çıkıyorum öğle yemeklerinide 13,00 de yiyoruz.çok aç kalıp daha çok yiyorum öğlen o yüzden fabrikada kahvaltı etmeye başladım.
bide ben o kadar sıkarsam hiç kilo veremiyorumaz az sık beslenirsem oluyor çok kısmıştım geçen yıl tüm kan değerlerimi sıfırlamışım neredeyse.doktor çok kızmıştı
cıkksss proteın destekli beslenmen gerek cnmbu arada akşamları yemek yemiyorum.
yersem 1 kase çorba yada salatageçen hafta diyet denemem olmuştu da insanın desteği olmayınca çabuk bırakıyor
yediklerimin fotosunu cekıyomda atmıyım simdi 6 kuru kayısı koca bı kase lıght yogurt yıyom su anda sana yazmıyom mu ben yogurt yogurt dıe prebiyotik tum metabolızmayı calıstırıyo ve gobek eritmede 1 numarakızlar ara öğünlerde yoğurt yemek kilo vermeye yardımcı oluyormuş
yanlış benslenme durumun varsa bı dıyestisyenden destek al kesınlıkle... baska turlu nasıl olur bşlmem ac kalmak yada farklı turden beslenmek yanlış kg verımı olarak gerı doner hep
cıkksss proteın destekli beslenmen gerek cnm
kızlar ara öğünlerde yoğurt yemek kilo vermeye yardımcı oluyormuş
etı hasla sonra bir tatlı kasıgı zeytın yagıyla tavada dondur kekık filan kat mıss ben yag katacaksam az bısı bu sekilde pişiriyorum bir gun tavuk,bir gun balık,birgun et genelde yagsız cok az su ekleyıp tavanın ustune bı kapak kapatıyom kendı buharıyla miss gibi pişiyo yanına salata yapmaya usensem 1 salatalık 2 domates dogruyom mıssdaha önce gidiyordum canımO listeleri kullanayım tekrar olmazsa Akşamları et haşlama yapsam nasıl olur?
afıyet olsun sende gun ıcersınde ya bi sebze yemegı yada et yemelısın bunyen zayıflar ama dıyetı bıraktıgın anda gerı almaya baslarsın...Günaydın kızlar... :) Dün yediklerimin dökümünü yaparsak
Sabah 1 dilim ekmek 1 kaşık lor peynir 1 kasede az yulaf ezmesi
Öğlen 1 kase light yoğurt 1 dilim ekmek
ikindi 2 tane salatalık 1 dilim ekmek
Akşam 6 sularında 1 kase müsli
Saat 21:00 sularında 1 adet elma ve 1 adet muz ... gün içinde 2 litre su 1 bardak yeşil çay 1 bardak biberiye içtim
çok başım ağrıdı dün biraz ağır bir diyet oldu sanırım.
Sabah hızlı tempo 30 dakika yürüdüm ve 15 dk felan crunch ( karın mide) çalıştım
Sabah yine yulaf ezmesi yedim açlıktan ölüyorummm :)) Yeşil fasulye var yiyeceğim vallahi öğlen:)
yediklerimin fotosunu cekıyomda atmıyım simdi 6 kuru kayısı koca bı kase lıght yogurt yıyom su anda sana yazmıyom mu ben yogurt yogurt dıe prebiyotik tum metabolızmayı calıstırıyo ve gobek eritmede 1 numara
bu arada ben muhasebecıyım ama esas meslegım sut teknikeriyim sut ve urunleri okudum yanı beslenme derside aldım bu konuda tek dıyecegım sey sıze KESİNLİKLE HER SABAH HASLANMIS BIR YUMURTA YIYIN ENERJI VE PROTEIN BAKIMINDAN EN IYI URUNDUR IKINCISI INANILMAZ TOK TUTAR VE GUNDE 1 PARTI MUTLAKA YOGURT YIYIN ARA OGUN OLARAK
Günaydın kızlar... :) Dün yediklerimin dökümünü yaparsak
Sabah 1 dilim ekmek 1 kaşık lor peynir 1 kasede az yulaf ezmesi
Öğlen 1 kase light yoğurt 1 dilim ekmek
ikindi 2 tane salatalık 1 dilim ekmek
Akşam 6 sularında 1 kase müsli
Saat 21:00 sularında 1 adet elma ve 1 adet muz ... gün içinde 2 litre su 1 bardak yeşil çay 1 bardak biberiye içtim
çok başım ağrıdı dün biraz ağır bir diyet oldu sanırım.
Sabah hızlı tempo 30 dakika yürüdüm ve 15 dk felan crunch ( karın mide) çalıştım
Sabah yine yulaf ezmesi yedim açlıktan ölüyorummm :)) Yeşil fasulye var yiyeceğim vallahi öğlen:)
yediklerimin fotosunu cekıyomda atmıyım simdi 6 kuru kayısı koca bı kase lıght yogurt yıyom su anda sana yazmıyom mu ben yogurt yogurt dıe prebiyotik tum metabolızmayı calıstırıyo ve gobek eritmede 1 numara
bu arada ben muhasebecıyım ama esas meslegım sut teknikeriyim sut ve urunleri okudum yanı beslenme derside aldım bu konuda tek dıyecegım sey sıze KESİNLİKLE HER SABAH HASLANMIS BIR YUMURTA YIYIN ENERJI VE PROTEIN BAKIMINDAN EN IYI URUNDUR IKINCISI INANILMAZ TOK TUTAR VE GUNDE 1 PARTI MUTLAKA YOGURT YIYIN ARA OGUN OLARAK
etı hasla sonra bir tatlı kasıgı zeytın yagıyla tavada dondur kekık filan kat mıss ben yag katacaksam az bısı bu sekilde pişiriyorum bir gun tavuk,bir gun balık,birgun et genelde yagsız cok az su ekleyıp tavanın ustune bı kapak kapatıyom kendı buharıyla miss gibi pişiyo yanına salata yapmaya usensem 1 salatalık 2 domates dogruyom mıss
afıyet olsun sende gun ıcersınde ya bi sebze yemegı yada et yemelısın bunyen zayıflar ama dıyetı bıraktıgın anda gerı almaya baslarsın...
bu arada ya yulaf ezmesını cok duydum (dukan dıyetınde ozellıkle tasbıp ettıgım tek dıyettır proteın agırlıklı saglıklı beslenme dıyetı) nerden alıyosun marketlerde fılan bulamadım aktarlarda varmıdır acaba tok tutup lifli beslenmeye yarıyomuşş
çok değerli bir bilgi benim için teşekkürler
süper tarif balık çok sevmiyorum ama tavuk ve et süper olur
tatlım menünde en çok dikkatimi çeken ekmek oldu fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?