canımmmmmmmmm çok güzel bir gün geçirmişsin ne güzel eşinde sana destek olmuş tebrik ederim. kahvaltın şahaneeeee.. dondurma için üzülme tatlım vücudun arada onada ihtiyacı varbende şınavda çok zorlanıyorum en fazla 4 yapabiliyorum
4 ne demek ben 2 kez yapabiliyorum ancak.ama dizleri yere koyup daha rahat yapıyorum.1 günde sanki bacaklarım sıkılaştı gibi geliyorama şuanda sanki dün gece dövmüşler gibiyim her yerim felaket ağrıyor..
bu arada göbekli fotolarımı ekledim tatlım bakabilirsin :)
gördüm tatlımm biraz var ama çok değil sıkma canını verirsin..
günaydın kızlar nasılsınız??
bende yapıyorum jillianı bugün 7. günüm olcak bana hiç etki etmiyomuş gibi geliyo yaa bende incelecekmiyim acaba??
günaydın kızlar nasılsınız??
bende yapıyorum jillianı bugün 7. günüm olcak bana hiç etki etmiyomuş gibi geliyo yaa bende incelecekmiyim acaba??
günaydın şekerr hoşgeldin dun yoktun4 ne demek ben 2 kez yapabiliyorum ancak.ama dizleri yere koyup daha rahat yapıyorum.1 günde sanki bacaklarım sıkılaştı gibi geliyorama şuanda sanki dün gece dövmüşler gibiyim her yerim felaket ağrıyor..
günaydın asya sağol iyiyiz sen nasılsın?
demekki senin vücut yapın bu spora uygun elbet sıkılaşıyorsundur alttaki kas yapın oturmuş durumdadır o yüzden farkı hissetmiyorsundur bence..
sıkılaşırsın canım benim vucuttan vucuda fark eder diye düşünüyorum bizim seninle boyumuz kilomuz hedeflerimiz herşeyimiz aynı :)
bende iyiyim canım sağol inşallah dediğin gibidir
evet her şeyimiz aynı bi yaş farkı var ben 30 yaşında 2 çocuk annesiyim sen benden daha çabuk sıkılaşıp kilo verceksin inşallah
vayy iyiymiş cnmizin günümdü tatlımm
maşallah güselim iradelisin ona ragmen 2 cocuk zor ya ben 1 tanesiyle bas edemiyom allah yardım etsinbende iyiyim canım sağol inşallah dediğin gibidir
evet her şeyimiz aynı bi yaş farkı var ben 30 yaşında 2 çocuk annesiyim sen benden daha çabuk sıkılaşıp kilo verceksin inşallah
günayydınnnn
dün akşam işten saat 10 da çıktım :44: eve gidip videonun sadece nasıl bişi olduguna bakabildimhemencik yattım zaten.nasipse bugun başlayacagım
dün yediklerim:
sabah 2 dilim ekmek (işyerinde yapıyoruz kahvaltıyı o yüzden normal ekmek)
kibrit kutusu kadar peynir
domates salatalık
20 gr vişne reçeli
2 şekerli çay
ara koca bir bardak yeşilçay
öğle
1 kase tarhana çorbası
orman kebabı susuz
ayran
1 dilim ekmek
ara yok
akşam
yemek yiyemedik
1 kek 1 meyve suyu
1,5lt su içtim.hareket yok malesef
OOO ne güzel yaa maşallah Allah bağışlasın
vayy iyiymiş cnm
bende gunduz işte gece evde çalışıyorum eşimle oğlan izmirde bizim yayamaz yokken gardırop vs indirdim ince düzenlerle oynuyom yoruldum acıkcası bide üstüne spor bu gece hıc donmeden yattıgım gibi kalkmısım
maşallah güselim iradelisin ona ragmen 2 cocuk zor ya ben 1 tanesiyle bas edemiyom allah yardım etsin
günayydınnnn
dün akşam işten saat 10 da çıktım :44: eve gidip videonun sadece nasıl bişi olduguna bakabildimhemencik yattım zaten.nasipse bugun başlayacagım
dün yediklerim:
sabah 2 dilim ekmek (işyerinde yapıyoruz kahvaltıyı o yüzden normal ekmek)
kibrit kutusu kadar peynir
domates salatalık
20 gr vişne reçeli
2 şekerli çay
ara koca bir bardak yeşilçay
öğle
1 kase tarhana çorbası
orman kebabı susuz
ayran
1 dilim ekmek
ara yok
akşam
yemek yiyemedik
1 kek 1 meyve suyu
1,5lt su içtim.hareket yok malesef
bi dakka yanlış goruyorum sanırım kız bu nasıl diyet listesi bu ziyafetın listesi apacık gucenme bak sert eleştirilerime hırslanman adına soluyorum yoksa beni ilgilendirmez...derdim. ama cok yanlış besleniyosun.öncelikle dogru bir zuccacıyeye sefer tası almaya sonrada sabah kahvaltınıda oglen yemegınıde ara ogunlerınıde sen koy oglen zeytınyaglı bişiler koy kı ısıtma derdin olmasın asla şeker,un,yağlı,tatlı,tuzlu,kebap filan yok sil bunları hayatından aksi halde asla kg veremessin kaldıkı ekmegı gunde 1 dilim kepekli derken sen 2 dilim diyosun yapma bunu.
eğer zayıflıycam diyosan yanında ilk okuldakı gibi beslenme cantası yapmalısın bizlerde çalışıyoz unutma meyvenden tut herşeyini akşamdan hazırlamasın... ekmegınıde evden getir ki sonucun mutlu olsunn
kek.... ekmek..... meyve suyu.....şekerli çay....hareket yok canım daha dikkatli olmalısın
bi dakka yanlış goruyorum sanırım kız bu nasıl diyet listesi bu ziyafetın listesi apacık gucenme bak sert eleştirilerime hırslanman adına soluyorum yoksa beni ilgilendirmez...derdim. ama cok yanlış besleniyosun.öncelikle dogru bir zuccacıyeye sefer tası almaya sonrada sabah kahvaltınıda oglen yemegınıde ara ogunlerınıde sen koy oglen zeytınyaglı bişiler koy kı ısıtma derdin olmasın asla şeker,un,yağlı,tatlı,tuzlu,kebap filan yok sil bunları hayatından aksi halde asla kg veremessin kaldıkı ekmegı gunde 1 dilim kepekli derken sen 2 dilim diyosun yapma bunu.
eğer zayıflıycam diyosan yanında ilk okuldakı gibi beslenme cantası yapmalısın bizlerde çalışıyoz unutma meyvenden tut herşeyini akşamdan hazırlamasın... ekmegınıde evden getir ki sonucun mutlu olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?