yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

4 ne demek ben 2 kez yapabiliyorum ancak.ama dizleri yere koyup daha rahat yapıyorum.1 günde sanki bacaklarım sıkılaştı gibi geliyor ama şuanda sanki dün gece dövmüşler gibiyim her yerim felaket ağrıyor..

4 ne demek ben 2 kez yapabiliyorum ancak.ama dizleri yere koyup daha rahat yapıyorum.1 günde sanki bacaklarım sıkılaştı gibi geliyor ama şuanda sanki dün gece dövmüşler gibiyim her yerim felaket ağrıyor..

canım 4. gunum bendede hala aynı ağrı var ama geçiyo hafif hafif sıkılaşmayı hissediyorum bu çok güzel bir duygu :)

günaydın kızlar nasılsınız??
bende yapıyorum jillianı bugün 7. günüm olcak bana hiç etki etmiyomuş gibi geliyo yaa bende incelecekmiyim acaba??

bende yapıyorum jillianı bugün 7. günüm olcak bana hiç etki etmiyomuş gibi geliyo yaa bende incelecekmiyim acaba??

günaydın asya sağol iyiyiz sen nasılsın?
demekki senin vücut yapın bu spora uygun elbet sıkılaşıyorsundur alttaki kas yapın oturmuş durumdadır o yüzden farkı hissetmiyorsundur bence..

sıkılaşırsın canım benim vucuttan vucuda fark eder diye düşünüyorum bizim seninle boyumuz kilomuz hedeflerimiz herşeyimiz aynı :)

günaydın asya sağol iyiyiz sen nasılsın?
demekki senin vücut yapın bu spora uygun elbet sıkılaşıyorsundur alttaki kas yapın oturmuş durumdadır o yüzden farkı hissetmiyorsundur bence..

bende iyiyim canım sağol inşallah dediğin gibidir

sıkılaşırsın canım benim vucuttan vucuda fark eder diye düşünüyorum bizim seninle boyumuz kilomuz hedeflerimiz herşeyimiz aynı :)

evet her şeyimiz aynı bi yaş farkı var ben 30 yaşında 2 çocuk annesiyim sen benden daha çabuk sıkılaşıp kilo verceksin inşallah

izin günümdü tatlımm
vayy iyiymiş cnm
bende gunduz işte gece evde çalışıyorum eşimle oğlan izmirde bizim yayamaz yokken gardırop vs indirdim ince düzenlerle oynuyom yoruldum acıkcası bide üstüne spor bu gece hıc donmeden yattıgım gibi kalkmısım
bende iyiyim canım sağol inşallah dediğin gibidir

evet her şeyimiz aynı bi yaş farkı var ben 30 yaşında 2 çocuk annesiyim sen benden daha çabuk sıkılaşıp kilo verceksin inşallah
maşallah güselim iradelisin ona ragmen 2 cocuk zor ya ben 1 tanesiyle bas edemiyom allah yardım etsin

günayydınnnn

dün akşam işten saat 10 da çıktım :44: eve gidip videonun sadece nasıl bişi olduguna bakabildim hemencik yattım zaten.nasipse bugun başlayacagım

dün yediklerim:

sabah 2 dilim ekmek (işyerinde yapıyoruz kahvaltıyı o yüzden normal ekmek)
kibrit kutusu kadar peynir
domates salatalık
20 gr vişne reçeli
2 şekerli çay

ara koca bir bardak yeşilçay

öğle

1 kase tarhana çorbası
orman kebabı susuz
ayran
1 dilim ekmek

ara yok

akşam

yemek yiyemedik
1 kek 1 meyve suyu

1,5lt su içtim.hareket yok malesef

kek.... ekmek..... meyve suyu.....şekerli çay.... hareket yok canım daha dikkatli olmalısın

OOO ne güzel yaa maşallah Allah bağışlasın

amin canım

sağol canım artık büyüdüler ikiside okula gidiyo tabii evdelerken bibirini yiyolar:)) tabii benide çıldırtıyolar
bi kızım bi oğlum var senin çocuk kaç yaşında yada aylık mı?

bi dakka yanlış goruyorum sanırım kız bu nasıl diyet listesi bu ziyafetın listesi apacık gucenme bak sert eleştirilerime hırslanman adına soluyorum yoksa beni ilgilendirmez...derdim. ama cok yanlış besleniyosun.öncelikle dogru bir zuccacıyeye sefer tası almaya sonrada sabah kahvaltınıda oglen yemegınıde ara ogunlerınıde sen koy oglen zeytınyaglı bişiler koy kı ısıtma derdin olmasın asla şeker,un,yağlı,tatlı,tuzlu,kebap filan yok sil bunları hayatından aksi halde asla kg veremessin kaldıkı ekmegı gunde 1 dilim kepekli derken sen 2 dilim diyosun yapma bunu.
eğer zayıflıycam diyosan yanında ilk okuldakı gibi beslenme cantası yapmalısın bizlerde çalışıyoz unutma meyvenden tut herşeyini akşamdan hazırlamasın... ekmegınıde evden getir ki sonucun mutlu olsunn

kesinlikle sana katılıyorum canım bende öğlen yemeği için evden getiriyorum sabah da kahvaltı yapıp öyle çıkıyorum

kek.... ekmek..... meyve suyu.....şekerli çay.... hareket yok canım daha dikkatli olmalısın

eleştirin zaten eleştirin diye aranıza katıldım ya
haklısınız kızlar da size söylemeyi unuttum ben yemek fabrikasında çalışıyorum bizim fabrika sefer tası dolu zaten
sabah saat 06,50 de evden çıkıyorum öğle yemeklerinide 13,00 de yiyoruz.çok aç kalıp daha çok yiyorum öğlen o yüzden fabrikada kahvaltı etmeye başladım.
bide ben o kadar sıkarsam hiç kilo veremiyorum az az sık beslenirsem oluyor çok kısmıştım geçen yıl tüm kan değerlerimi sıfırlamışım neredeyse.doktor çok kızmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…