verirsin canım merak etme senabur cubur yemeeeeeeee :)
kızlar benim göğüslerim büyükbi ara 55 kiloya kadar düşmüştüm göğüslerim yine büyüktü. çok sırıtıyor nasıl zayıflatıcam kilo verip almakla zayıflamıyor. en büyük sorunum bu. ((
bizim uyguladığımız spor göğüsleride küçültüyo sanırım ecmel1987 daha iyi bilir ama o tecrübeli bu konuda
hımmm ona bı care var cnm benım yaptıgım sporda kı hıc gosusten vermek ıstemıyodum 95cm gelıyodu mezura ıle olcunce 1 ayda 6 cm kucukdukızlar benim göğüslerim büyükbi ara 55 kiloya kadar düşmüştüm göğüslerim yine büyüktü. çok sırıtıyor nasıl zayıflatıcam kilo verip almakla zayıflamıyor. en büyük sorunum bu. ((
yaaabizim uyguladığımız spor göğüsleride küçültüyo sanırım ecmel1987 daha iyi bilir ama o tecrübeli bu konuda
hımmm ona bı care var cnm benım yaptıgım sporda kı hıc gosusten vermek ıstemıyodum 95cm gelıyodu mezura ıle olcunce 1 ayda 6 cm kucukdu89cm şimdi bu spor levelı bıtınce kım bilir ne olur
yaaautanıyom ama ole deme
benim de şuan 95 ve bana göre çok büyük ben istemiyorum yaa daha bekarım yarın öbür gün evlenip çoluk çocuk sahibi olsam kaç olcak düşünemiyorumerimesi lazım
bu program 3 aşamadan oluşuyor her aşama 10 gün yapılıyor.
level 1 : 10 gün
level 2 : 10 gün
level 3 : 10 gün
30 gün sonunda mükemmel bir sıkılaşma yaşıyorsun link veriyim bir bak canım. video kolay gibi gözüküyor ama çok ter attırıyor gerçekten.
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube bu linki canım (ilk on günlüğün)
benımkılerde çok küçük 75 beden büyütmek için napcezzzzzz
yarısını vereyimDDD bana fazla geliyor
hamile kal diycem dedıgım gibi ama dogal bi yontemi yok sanırım silikon vs gbikız vallahi ciddiyim ben yokmu bunu büyütmek için bir yöntem
cnm benım merak etme erkekler daima buyuk gogus sever onu geçtim bende seviyom 100 taksam sutyende yınede bayılırım asıgımm cocugum var en fazla 1 beden buyuyo 85 beden takıyodum hamile kaldım dogum yaptım 90 taktım sut verme donemı bıtınce zaten rezil oluyo o gosuler şişip inmiş balon gıbı eyyyyçok çikinnn
hamile kal diycem dedıgım gibi ama dogal bi yontemi yok sanırım silikon vs gbi
ne bilim ki tatlım allah vergisi dıyıp kabullencen yada ne bilim cok takıksan ameliyat yanı sılıkondan baska care varmıdır bılemıyom o kadar takma kafaya yaa gercekten resimlerini gordum gayet hossunbenimki nasıl büyücek
yaaa bu videolar ingilizce turkçesi yok mu
ne bilim ki tatlım allah vergisi dıyıp kabullencen yada ne bilim cok takıksan ameliyat yanı sılıkondan baska care varmıdır bılemıyom o kadar takma kafaya yaa gercekten resimlerini gordum gayet hossun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?