ayy cok güldüm kızz bir çorap kaç gr gelirki 2 gr oda tartıya yansımaz ben sabah kalkıyom wc ye girer girmez tartılıyorum yanii
hoşbuldum çook teşekkürler
bugun iyiki bu konuya rastlamışım benazim geldi.harika olmussun harika şu yeşil badiyle çekindiğin fotoda göbek falan kalmamış programın kaçıncı günündesin?
bide ben daha önce diyetisyene gidiyordum.kilotlu çorap giymiş olsam bile çıkarttırıyordu.çıplak ayak tartılman gerekiyor demişti.daha önceki kg larında çıplak ayak tartıldıklarında var. bugunkune de tekrar bak istersen
bilmiyorum ki bakmadım hayatım incelemek lazım gecen annemın cayıyla benimki karışmış ki koca fincana 1 cay kasıgı seker atıyo kadın abooow dedım ne bu şerbet guluyo sen acı ıce ıce agzına ole gelıyo dedı bana geri bıraktım yok ben almıyım hayatım boyunca diyete mahkum olcam sanırım ben
hoşbuldum çook teşekkürler
bugun iyiki bu konuya rastlamışım benazim geldi.harika olmussun harika şu yeşil badiyle çekindiğin fotoda göbek falan kalmamış programın kaçıncı günündesin?
bide ben daha önce diyetisyene gidiyordum.kilotlu çorap giymiş olsam bile çıkarttırıyordu.çıplak ayak tartılman gerekiyor demişti.daha önceki kg larında çıplak ayak tartıldıklarında var. bugunkune de tekrar bak istersen
ayy cok güldüm kızz bir çorap kaç gr gelirki 2 gr oda tartıya yansımaz ben sabah kalkıyom wc ye girer girmez tartılıyorum yanii
ben 30 day shred ı 1 tur yaptım ama level 3 te çok boşladım oglum hastalandı falan filan sabahladım 5-6 gece o ara aksadı derken 5 gun boşlamısım yani level3/8 de idim bıraktıgımda şimdi başa sardım level1/3 bitti dün gece...
ayyy cok tesekkur ederim bu arada darısı basınıza inşallah çok mutluyum
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr ben de başladım ama çok su içemiyorum yaa ne yapcam? ayrıca ben çok çay içen biriyim çalı bırakmak istiyorum onun yerine bildiğiniz zayıflatan bitki çayı var mı? Meyve suyu mu içeyim acaba ??
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr ben de başladım ama çok su içemiyorum yaa ne yapcam? ayrıca ben çok çay içen biriyim çalı bırakmak istiyorum onun yerine bildiğiniz zayıflatan bitki çayı var mı? Meyve suyu mu içeyim acaba ??
canımmmmm iyiki geldin birbirimize destek olduğumuz zaman daha güzel kilo veririzzzz
meyve suyu çok kalorili bence tercih etme canımben yeşilçay içerim günlük.beşi bir yerde iyi gelmiyor bana.bide kayısılı form çayı içerim.başkada bilmiyorum
desteksiz olmuyorbende iyiki size rastladım
ben de içeyim o zaman. Teşekkür ederim tatlımmmBu arada ben diyeti yemeklerden kısarak yapıyorum. yani şöyle her şeyden yiyiyorum ama azıcık yiyiyorum. yemek tabaklarımı küçülttüm. sürekli hareket etmeye özen gösteriyorum ve yürüyüş de yapıyorum. kilo veririm herhalde dimi???????????????????
afiyet olsun balımm ohhhcanım çekti şekersiz bi kahve yaptım kendime :)
yeşil cay iç yagları yakmaya yardımcı cnm ama suyu tuketmessen kg veremessın ben 2şer bardak içiyom unutuyom içmeyı dıekızlaaaaaaaaarrrrrrrrr ben de başladım ama çok su içemiyorum yaa ne yapcam? ayrıca ben çok çay içen biriyim çalı bırakmak istiyorum onun yerine bildiğiniz zayıflatan bitki çayı var mı? Meyve suyu mu içeyim acaba ??
hımmm yok kız hikaye o ben once corapsız tartıldımda fotoda hos durmuyo dıe coraplıda tartılıyomkilo gelmesinden değil kıs çıplak ayağın temas etmiyor ya ölçümde farkettiriyormus bende sabahları aç karna tartılırım yarın kaç çıkacagım bakalım.sizinle azimleneceğim
oğluna geçmiş olsun umarım şimdi iyidirteşekkür ederim.yine bir 70 leri görsem ahh bende o zaman gayet mutluydum
afiyet olsun balımm ohhh
yeşil cay iç yagları yakmaya yardımcı cnm ama suyu tuketmessen kg veremessın ben 2şer bardak içiyom unutuyom içmeyı dıe
hımmm yok kız hikaye o ben once corapsız tartıldımda fotoda hos durmuyo dıe coraplıda tartılıyom
veririsin once kendın ınancan balım kı sonrada beynınde bıtırebilesinn saglık duzgun beslenıp asla yaglı tuzlu ve sekerlı bısı tukettemssen ekmegı bır tek sabah kahvaltısında 1 dilim yersen filinta gibi olurusn bebiş :82:bizde wooww yaparız
aynen öle 1 dilim kahvaltıda kepek yada cavdar ekmegı asla beyaz ekmek degıl ama...teşekkür ederim canımmmmmbu ekmek konusuna bende inanıyorum. ben günde 1 ekmekten fazla yiyordum helede sabah kahvaltısında tek başıma 1 ekmek yediğim oluyordu. Şimdi tamamen kestim 15 gündür yemiyorum. Ama 1 dilimde olsa kahvaltıda ye diyorlar ne yapıyım ki acaba?
aynen öle 1 dilim kahvaltıda kepek yada cavdar ekmegı asla beyaz ekmek degıl ama...
markete gittiğimde kendimi kaybediyorum yeşil çaylar arasında. şuan elimde olanlar;
kayısılı, şeftalili, nanelimonlu, limonlu,adaçayı,sade yeşilçay, elma çayı, ıhlamur, yemek sonrasıannem kırcak kafamı
ben de içeyim o zaman. Teşekkür ederim tatlımmmBu arada ben diyeti yemeklerden kısarak yapıyorum. yani şöyle her şeyden yiyiyorum ama azıcık yiyiyorum. yemek tabaklarımı küçülttüm. sürekli hareket etmeye özen gösteriyorum ve yürüyüş de yapıyorum. kilo veririm herhalde dimi???????????????????
hımmm yok kız hikaye o ben once corapsız tartıldımda fotoda hos durmuyo dıe coraplıda tartılıyom
ben çok ekmek yemem ya. o konu da rahatım. kendimi tutupta abur cubur şeyler yemesem zayıflarım diye düşünüyorum :)) gecen hafta tartıldım 64 kiloyum. hedefim 58. daha aşagısı bana yakışmıyor cılız oluyorum. ay inş... veririm yaa
ohh seninkiler baya çeşitliymiş afiyet olsun
teşekkür ederim canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?