yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ayy cok güldüm kızz bir çorap kaç gr gelirki 2 gr oda tartıya yansımaz ben sabah kalkıyom wc ye girer girmez tartılıyorum yanii

ben 30 day shred ı 1 tur yaptım ama level 3 te çok boşladım oglum hastalandı falan filan sabahladım 5-6 gece o ara aksadı derken 5 gun boşlamısım yani level3/8 de idim bıraktıgımda şimdi başa sardım level1/3 bitti dün gece...
ayyy cok tesekkur ederim bu arada darısı basınıza inşallah çok mutluyum

Son düzenleme:

canım çekti şekersiz bi kahve yaptım kendime :)

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr ben de başladım ama çok su içemiyorum yaa ne yapcam? ayrıca ben çok çay içen biriyim çalı bırakmak istiyorum onun yerine bildiğiniz zayıflatan bitki çayı var mı? Meyve suyu mu içeyim acaba ??

canımmmmm iyiki geldin birbirimize destek olduğumuz zaman daha güzel kilo veririzzzz

kilo gelmesinden değil kıs çıplak ayağın temas etmiyor ya ölçümde farkettiriyormus bende sabahları aç karna tartılırım yarın kaç çıkacagım bakalım.sizinle azimleneceğim

oğluna geçmiş olsun umarım şimdi iyidir teşekkür ederim.yine bir 70 leri görsem ahh bende o zaman gayet mutluydum

tatlım meyve suyunda çok şeker var ben tavsiye etmem. ben doğadanın yeşil çayını içiyorum. tadı güzel

meyve suyu çok kalorili bence tercih etme canım ben yeşilçay içerim günlük.beşi bir yerde iyi gelmiyor bana.bide kayısılı form çayı içerim.başkada bilmiyorum

canımmmmm iyiki geldin birbirimize destek olduğumuz zaman daha güzel kilo veririzzzz

desteksiz olmuyor bende iyiki size rastladım

markete gittiğimde kendimi kaybediyorum yeşil çaylar arasında. şuan elimde olanlar;
kayısılı, şeftalili, nanelimonlu, limonlu,adaçayı,sade yeşilçay, elma çayı, ıhlamur, yemek sonrası annem kırcak kafamı

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de içeyim o zaman. Teşekkür ederim tatlımmm Bu arada ben diyeti yemeklerden kısarak yapıyorum. yani şöyle her şeyden yiyiyorum ama azıcık yiyiyorum. yemek tabaklarımı küçülttüm. sürekli hareket etmeye özen gösteriyorum ve yürüyüş de yapıyorum. kilo veririm herhalde dimi???????????????????

verirsin tabi ki canım ama ekmek fazla yememeye bak ve yağlı yemeklerden kaçın az yağlı olanlardan ye. dün misafirliğe gittim okadar güzel şeyler var dıkı ama tuttum kendımı sadece 1 tane baklava yedım oda ayıp olmasın diye

canım çekti şekersiz bi kahve yaptım kendime :)
afiyet olsun balımm ohhh
yeşil cay iç yagları yakmaya yardımcı cnm ama suyu tuketmessen kg veremessın ben 2şer bardak içiyom unutuyom içmeyı dıe

hımmm yok kız hikaye o ben once corapsız tartıldımda fotoda hos durmuyo dıe coraplıda tartılıyom
veririsin once kendın ınancan balım kı sonrada beynınde bıtırebilesinn saglık duzgun beslenıp asla yaglı tuzlu ve sekerlı bısı tukettemssen ekmegı bır tek sabah kahvaltısında 1 dilim yersen filinta gibi olurusn bebiş :82:bizde wooww yaparız

teşekkür ederim canımmmmm bu ekmek konusuna bende inanıyorum. ben günde 1 ekmekten fazla yiyordum helede sabah kahvaltısında tek başıma 1 ekmek yediğim oluyordu. Şimdi tamamen kestim 15 gündür yemiyorum. Ama 1 dilimde olsa kahvaltıda ye diyorlar ne yapıyım ki acaba?

aynen öle 1 dilim kahvaltıda kepek yada cavdar ekmegı asla beyaz ekmek degıl ama...

ben çok ekmek yemem ya. o konu da rahatım. kendimi tutupta abur cubur şeyler yemesem zayıflarım diye düşünüyorum :)) gecen hafta tartıldım 64 kiloyum. hedefim 58. daha aşagısı bana yakışmıyor cılız oluyorum. ay inş... veririm yaa

ohh seninkiler baya çeşitliymiş afiyet olsun

verirsin tabiki diyet yapmak demek bu zaten abartmamak az az yemek bol hareket

hımmm yok kız hikaye o ben once corapsız tartıldımda fotoda hos durmuyo dıe coraplıda tartılıyom

he ondansa bişi diyemeyeceğim tabisi kendin nasıl rahat ediyorsan şu yeşilli fotona bayıldım yalnız azmin daim olsun daha nice sağlıklı kayıpların olsun

verirsin canım merak etme sen abur cubur yemeeeeeeee :)

kızlar benim göğüslerim büyük bi ara 55 kiloya kadar düşmüştüm göğüslerim yine büyüktü. çok sırıtıyor nasıl zayıflatıcam kilo verip almakla zayıflamıyor. en büyük sorunum bu. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…