yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kıyamam ahiret gununde sana şefaatçi olur inşallah yavrumm
hayırlısını versın guselım saglıklısını...
ben dogumdan sonra dıyet yapmadım gerek kalmıyo zaten o kadar yemene ragmen emzırmek cok cal kaybettırıyo eymen 6 ay emdı malesef sutum varken bıraktı sagdım zamanla oda gıttı emmıs gıbı olmuyo sagmak elektrınuk pompalar bebeiş gibi çekmiyo
diyete tam dogum gunu gecesı oglujm 1 yasındayken karar verdım fotolara baktıktan sonra gobegımı gorunce naha bole kaldım
canım maşam geldi süperrr ya hemen ısınıyo ve 5 saniyede oluyo :) süper bişi çok teşekkür ederim tavsiyen için canımmm

gule gule kullan benım saçlarım bugun maşalı bende cok memnunum harıka ısınıyo

evet canım gerçekten bu kadar beklemiyordum tam istediğim gibi bende iznimde kullanacağım bol bol

hahah ben ya masalıyım ya dumduz artık bakımsız gezmeye naynnnn herıfe ınat bunlar bole uykusuz dolasa dolasa sabahın 6 sında kalkıp saçlarımla ugraşıyorum

evet artık bakımle olma vakti. benım eski sevgilimde deiyor sende değişme var zayıfladın bugunde saçlarımı yaptım genelde toğuz yaparım bugun düzleştirdim tam benlık olmuşsun dıyo içimden dedim iş işten geçti dengesizzzzzzzz

kızlarrr günaydınn nasılsınız bakalım

kahvaltı : 1 kase yoğurt 2 küçük nektari
ara : 1 havuc 1 salatalık
öğlen: 1 kase yoğurt ve salata
ara:10çilek
akşam: 1 kase yoğurt sebze çorbası

bugün ki menü de böyle

hahah gerzek neyi kaçırdıgını farkına varsınnn guselliğe gelllll

canım seni gördüm daha iyi oldummm senin menün ne güzel oyle yaaaaaaaaaa muhteşemmmmmmmmm

kız mıdende ayran olcak o yogurtlar
herşeyin fazlası zarar kg vercem dıe kalsıyumu cok yukleyıp vucudundakı demırı baglamasına ızın vermemelisin gunde 1 kase sebze ve et yemegının yanında yemeden yemelisin yogurdu ara ogunde yanı yanına meyve olur ...
ama ana ogun olarak asla kepek ekmegını peynırını yumurtanı eksık etme etını sutunu aslaaa vucudunuzu cokertırsınız bayanlarr piştttt bak ben 2 aydan fazladır dıyetteyım asla bole bır menuyle zayıflamadım zayıflasaydım su an allah korusun yogun bakıma duserdım az verın oz verın kg gerıye gelsın ıstemıyosanız bedenınız halsız vs kalsın ıstemıyosanız asla.... bole dıyet yapmayınn su gun hangı dıyetısyene gıdersenız gıdın bole bısı asla tasvip edılmez...

canım ben az yemiyorum ki hiç açlık çekmiyorum zaten ben et yemiyorum diyet yapmadığım zamanlarda bile ekmek yemezdim yumurtanın sarısını da yemem hayatta valla diyette yiyecek bişey bulamıyorum

canım ben az yemiyorum ki hiç açlık çekmiyorum zaten ben et yemiyorum diyet yapmadığım zamanlarda bile ekmek yemezdim yumurtanın sarısını da yemem hayatta valla diyette yiyecek bişey bulamıyorum
senın beslenme seklını bılemem ama bı dıyetısyene cık derım en azından zeytınyaglı salata sebze yap kendıne bu şekilde sonucu kalıcı olmaz dıe soluyorum zamanında bu tarz beslenmıs bırı olarak soluyorum bır anlık kg kaybı gerıye 2 katı donuyo

çok teşekkür ederim iyi niyetin için canım ekmek yesem biraz sorun olmayacak ama hiç yiyemem işte

merhaba kizlar,

bende araniza katilmak istiyorum izniniz olursa:) Benim hedefimde 10 kg yaza kadar. Bu konuyuda tesadüfen gördüm:)

Kisaca anlatayim boyum 1,72 Kilom en son 76,9 vardi. 22 Yasindayim. Büroda calisiyorum. Yani bütün gün oturuyorum
Gecenlerde rahatsizlandim 1 kilo kadar öyle gitti yemek yiyemedim. Ondan sonra bir baktim biraz gitmis kilo.
Hirslandim ( zaten yillardir zayiflamak istiyordum ) ve Diyete baslayim dedim gecen hafta yememe biraz dikkat ettm bir gün yürüyüse ciktim. Az birseyde öyle gitmis.

Veeee iki gün önce kesin kararli bir sekilde zayiflayacagim dedim. Isten ciktiktan sonra yürüyüse cikiyorum en az bir saat yürüyorum. Sebze yiyorum. Arada yogurt. Aksamlarida Annem sagolsun Corba yaparim yada sebse ( brokoli vs. ) yaparim senin icin dedi. Allah razi olsun ondanda, iki gündür yemek konusunda destekliyor beni :)

Bu sabah tartildim veeee 73,3 kiloyum...:) cok sevincliyim hedefim ilk önce bir 70 kiloyu görebilmek. Allah nasip ederde o günleri görürsem bir sonraki hedefimde 65-68kg.
Bu defa ( Ilk ) basarmak istiyorum.

canımmmmmmmm aramıza hoşgeldinnnnnnn diyet + spor oldukça kiloları çabucak veririz sen hiç meraklanmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…