canımm açtım albüm
canım bu arada boyunu kilonu ölçülerini söyle tabloya ekleyeyim seniii veee boyun uzun duruyo kaç cm?
uzun tatlım boyun yaaaa boyunla kilon çok orantılı bence :)canım benim o senin güzelliğin muhakkak karşılaşmısızdır :) Boyun öyle pek uzun değil aslında :)
Boy :1.64 kilo :56 ( en son 56ydı diğer cuma tartılınca söylerim zaten ) Bel : 59 göğüs : 80 üst bacak :55 kol : 24
allahım ne kadar orantısızım ben yaaaaa
açma çok yağlıdır canım ya kepek ekmeğine tost falan yapsaydın keşke evden çıkmadanmerhaba kızlar bi kaç gündür yokum gelemedim iş yogunluğundan inş. hepiniz iyisinizdir.
2 gündür düzenli beslenemiyorum ama 300 gr vermişim :)
bugün kü menüm
evde kahvaltı yapamadım 1 açma yedim öğlene dogru sonrada 1 fincan kiraz saplı form çayı
tatlımmmmmmm bende yoğurtlu mısırı çok seviyorum tadı güzel oluyo :) spor ne zaman balşıyorsun kısmetse? benım bugun level 2 sonben de öğle yimeğimi yoğurt içine mısırdan oluşan bi karışım yedimbebek maması gibiydi ama napiyim.spor yapamadım ee misafirliğe gidince evdeki gibi olmadı dikkat eemedim toparlamam lazım kısa sürede.
uzun tatlım boyun yaaaa boyunla kilon çok orantılı bence :)
açma çok yağlıdır canım ya kepek ekmeğine tost falan yapsaydın keşke evden çıkmadankiraz saplı çaydan bende aldım çok sevdim
tatlımmmmmmm bende yoğurtlu mısırı çok seviyorum tadı güzel oluyo :) spor ne zaman balşıyorsun kısmetse? benım bugun level 2 son
biraz diyet biraz spor yaza hepimiz daha iyi olacagız bence
ölmek var dönmek yokbiraz diyet biraz spor yaza hepimiz daha iyi olacagız bence
canım bu akşam yapıcam bakalım yarıda bırakmaz devam edersem iyi,ayağım ağrıyor daha ama yapmaya çalışıcam.
tabiki canımm fıstık olucaz fıstıkbu arada hoşgeldin..
kiraz saplı çayımıda içtim
Öğle menüm
bir kaç kaşık tutsuz yayla çorba
yoğurt
ekmek 0
sulu köfte 2 tane , bezelyeleri
taze fasülye susuz tutsuz
kızlar ben niye fotoğraf ekleyemedimnerden yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?