tatlım profiline gir fotograflar yazan kısma tıkla albüm oluştur de :)
sağol tatlım yapabildim
kıızzz sen hala zayıfmışın be kuşummmmmmmm baktm fot.larına
o fotoğraflara göre 6 kilo fazlam var şuanda canımıniçi 60a bi düşsem ohhh çok güzel olucak
akşam malumunuz eniştenize bi borcum war dı ya iddadan kalan onu yerine getirdim yemek yaptım ütü yaptım esneye esneye jiliians yaptım sonrada duş cup yatak lakinnn 2 kere çiş babmaya kalktım sabah 20 dk rotor yaptım geç kaldım
borç gecikmiş tatlımcumartesi gecesinden kalan değil mi yoksa o? 20 dkdan bişey olmaz tatlımm..2 kere çiş çok değilmi hamilemisin yoksa tatlım?
çorba koca bi salata kuşuummm naberselam millet.
sabah - 2 dilim kızarmış uno çavdar ekmeği üzerine tereyağ ve bal.
öğle - 1 kepçe ıspanak üzerine 1 çorba kaşığı sarımsaklı yoğurt. ve yarım kase yoğurtla bir parça fırın makarna. ekmek yok!
akşam - ne yapsam?????
23.04.2013 dünkü bildirimimi yapıyorum şekerle dünden beri misafir var çünkü
sabah
1 domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu peynir
öğlen
1 kase yoğurtlu çilek
Akşam
1 kase mercimek çorbası
level 1 / 4. gün
çorba koca bi salata kuşuummm naber
afiet osun şeker
ağzın balyesin kuşum ama hiç sanmam çok su içiorum ya aşırı derecede artık wc de oturcam masayı oraya taşısam hiç fena olmaz :26::26::26::26::26:
sen bilirsin tabi cnmçok teşekkür ederim iyi niyetin için canım ekmek yesem biraz sorun olmayacak ama hiç yiyemem işte
supersın bır masa basında oturan daha hoşgeldın benım krıterlerdesın verırsın hedefını dusuk tut kı daha cok hırslanasınmerhaba kizlar,
bende araniza katilmak istiyorum izniniz olursa:) Benim hedefimde 10 kg yaza kadar. Bu konuyuda tesadüfen gördüm:)
Kisaca anlatayim boyum 1,72 Kilom en son 76,9 vardi. 22 Yasindayim. Büroda calisiyorum. Yani bütün gün oturuyorum
Gecenlerde rahatsizlandim 1 kilo kadar öyle gitti yemek yiyemedim. Ondan sonra bir baktim biraz gitmis kilo.
Hirslandim ( zaten yillardir zayiflamak istiyordum ) ve Diyete baslayim dedim gecen hafta yememe biraz dikkat ettm bir gün yürüyüse ciktim. Az birseyde öyle gitmis.
Veeee iki gün önce kesin kararli bir sekilde zayiflayacagim dedim. Isten ciktiktan sonra yürüyüse cikiyorum en az bir saat yürüyorum. Sebze yiyorum. Arada yogurt. Aksamlarida Annem sagolsun Corba yaparim yada sebse ( brokoli vs. ) yaparim senin icin dedi. Allah razi olsun ondanda, iki gündür yemek konusunda destekliyor beni :)
Bu sabah tartildim veeee 73,3 kiloyum...:) cok sevincliyim hedefim ilk önce bir 70 kiloyu görebilmek. Allah nasip ederde o günleri görürsem bir sonraki hedefimde 65-68kg.
Bu defa ( Ilk ) basarmak istiyorum.
canım istanbulluyum dogma buyume kok baba urfa anne trakya sonradan olmada corumluyum malum evlenınce kutuk degıstıkıyamam ahiret gununde sana şefaatçi olur inşallah yavrumm
hayırlısını versın guselım saglıklısını...
ben dogumdan sonra dıyet yapmadım gerek kalmıyo zaten o kadar yemene ragmen emzırmek cok cal kaybettırıyo eymen 6 ay emdı malesef sutum varken bıraktı sagdım zamanla oda gıttı emmıs gıbı olmuyo sagmak elektrınuk pompalar bebeiş gibi çekmiyo
diyete tam dogum gunu gecesı oglujm 1 yasındayken karar verdım fotolara baktıktan sonra gobegımı goruncenaha bole kaldım
saol canm...
nerelesin? yas kac? biraz tanimak isterim seni cnm..
birde fotolarina bakdim masallah bebis pekde tatliymis.. Allah size bagislasin!!
yaşım 26 3,5 yıldır evliyim... işte bole senı tanıyım bıde
afiyet olsunnn dıyetın pek sıkı maşallahhhhöğlen yemeğimi yedim menüm;
1 kase yoğurt
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
biraz peynir :)
işte seni ayakta alkışlıyorum sardunyacım dıyet budur on numaraa besınlerÖğle menüm
bir kaç kaşık tutsuz yayla çorba
yoğurt
ekmek 0
sulu köfte 2 tane , bezelyeleri
taze fasülye susuz tutsuz
benim menum
sabah
1kibrit kutusu peynir,bir çay kaşıgı nutella(odul adetliyim),1 haşlanmış yumurta,1 fincan yeşil cay 4 zeytın,1dilim kepek ekmek
ara ogun
1 kase yogurt 5 kuru ıncır
oglen
1kucuk kase domates corbası yarım haslanmıs patates ustune hıc yagsız kıymalı bıber kavurması 1dilim kepek ekmek
Ara ogun
1elma,1 yeşil çay
akşam
6-7 kaşık bezelye yemeği ekmek nayn level2/2 gunum olacak...
hahah kız ben gecede en az 5 kere ciş yaparım evel ezel gece çok susuyom namagım yapısır bırbırıne hamıleyken tuvalette yatıcam dıyodum o dereceborç gecikmiş tatlımcumartesi gecesinden kalan değil mi yoksa o? 20 dkdan bişey olmaz tatlımm..2 kere çiş çok değilmi hamilemisin yoksa tatlım?
çorba koca bi salata kuşuummm naber
afiet osun şeker
İidir canım senden naber?
işlerle boğuşuyorum yoğunuz. bu arada ne iş yapıyosun diye sormuşsun. bi şirkette sekreterim.
sen bilirsin tabi cnm
supersın bır masa basında oturan daha hoşgeldın benım krıterlerdesın verırsın hedefını dusuk tut kı daha cok hırslanasın
canım istanbulluyum dogma buyume kok baba urfa anne trakya sonradan olmada corumluyum malum evlenınce kutuk degıstı
yaşım 26 3,5 yıldır evliyim... işte bole senı tanıyım bıde
afiyet olsunnn dıyetın pek sıkı maşallahhhh
işte seni ayakta alkışlıyorum sardunyacım dıyet budur on numaraa besınler
benim menum
sabah
1kibrit kutusu peynir,bir çay kaşıgı nutella(odul adetliyim),1 haşlanmış yumurta,1 fincan yeşil cay 4 zeytın,1dilim kepek ekmek
ara ogun
1 kase yogurt 5 kuru ıncır
oglen
1kucuk kase domates corbası yarım haslanmıs patates ustune hıc yagsız kıymalı bıber kavurması 1dilim kepek ekmek
Ara ogun
1elma,1 yeşil çay
akşam
6-7 kaşık bezelye yemeği ekmek nayn level2/2 gunum olacak...
hahah kız ben gecede en az 5 kere ciş yaparım evel ezel gece çok susuyom namagım yapısır bırbırıne hamıleyken tuvalette yatıcam dıyodum o derece
kızlar selamm bende aranıza katılmak isterim bnmde vermem gereken 14 kilo var diyetimin 2,günündeyım sporlaada desteklıyorum diyetimi izniniz olursa bende sizinle yapmak ısterım cunku ınsan motive oluyor bu sekılde :):)
sen bilirsin tabi cnm
supersın bır masa basında oturan daha hoşgeldın benım krıterlerdesın verırsın hedefını dusuk tut kı daha cok hırslanasın
kızlar selamm bende aranıza katılmak isterim bnmde vermem gereken 14 kilo var diyetimin 2,günündeyım sporlaada desteklıyorum diyetimi izniniz olursa bende sizinle yapmak ısterım cunku ınsan motive oluyor bu sekılde :):)
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin..biraz bahset bakalım diyet adına neler yapıyorsun?yaşın,boyun,kilon kaç?
hoşgeldin cnm aramıza buyur tabı ne demek kendınden bahsedersen...sen bilirsin tabi cnm
hoşgeldin cnm aramıza buyur tabı ne demek kendınden bahsedersen...
gelenleri buyur ediyoruz lazkızına ayıp olmaz herhalde ev sahibi o ama bizde artık o evin kızları sayılırız dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?