yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bugünki bildrim hu hu hu kıslarrrr ben geldimmmmm inanılmaz bir yoğunlukla başladım güne sabah 2 dilim kepek ekmeği yanında peynir
öğlen 1 çorpa haşlanmuş patates 2 kaşık pilav
akşmmda taziii fasuılleee yaptım ondan yicemmm
spora dewam suya dewammmmm....
ay kıslar bu patronun oğlu geldi sabah 11 di gitti sonrada bankadaa çekler wardı onalra çıktım şimdi gelebildim ara öğünü yiemedim ya çok acıkmışım
ohhhhhhhhhhhhh geldim ama önümüzde 1 ay burda olcak uyuz çocuk çok kurcallıo one buna babasına ispiyonlar die o war ken açmıorum net.

Son düzenleme:
akşam malumunuz eniştenize bi borcum war dı ya iddadan kalan onu yerine getirdim yemek yaptım ütü yaptım esneye esneye jiliians yaptım sonrada duş cup yatak lakinnn 2 kere çiş babmaya kalktım sabah 20 dk rotor yaptım geç kaldım

borç gecikmiş tatlım cumartesi gecesinden kalan değil mi yoksa o? 20 dkdan bişey olmaz tatlımm..2 kere çiş çok değilmi hamilemisin yoksa tatlım?

borç gecikmiş tatlım cumartesi gecesinden kalan değil mi yoksa o? 20 dkdan bişey olmaz tatlımm..2 kere çiş çok değilmi hamilemisin yoksa tatlım?

ağzın bal yesin kuşum ama hiç sanmam çok su içiorum ya aşırı derecede artık wc de oturcam masayı oraya taşısam hiç fena olmaz :26::26::26::26::26:

selam millet.

sabah - 2 dilim kızarmış uno çavdar ekmeği üzerine tereyağ ve bal.
öğle - 1 kepçe ıspanak üzerine 1 çorba kaşığı sarımsaklı yoğurt. ve yarım kase yoğurtla bir parça fırın makarna. ekmek yok!
akşam - ne yapsam?????

23.04.2013 dünkü bildirimimi yapıyorum şekerle dünden beri misafir var çünkü

sabah
1 domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu peynir

öğlen

1 kase yoğurtlu çilek

Akşam

1 kase mercimek çorbası

level 1 / 4. gün

çorba koca bi salata kuşuummm naber

afiet osun şeker

ağzın bal yesin kuşum ama hiç sanmam çok su içiorum ya aşırı derecede artık wc de oturcam masayı oraya taşısam hiç fena olmaz :26::26::26::26::26:

valla ilk belirti o oluyor genelde canım,tabi çok su içtiğin içinde olabilir..

çok teşekkür ederim iyi niyetin için canım ekmek yesem biraz sorun olmayacak ama hiç yiyemem işte
sen bilirsin tabi cnm
supersın bır masa basında oturan daha hoşgeldın benım krıterlerdesın verırsın hedefını dusuk tut kı daha cok hırslanasın

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…