ewet bi tanem süpersin öğlende ekmeksiz çorba ve sebze yada et yemeği ye bak günü kurtarıcaksın we akşam üstü ara öğün olarak yoğurt tüket meyve sabah yedin çünkü akşam yemek yaptın mı ne yiceksinakşamki hatalardan sonra bu sabahki kahvaltım bir portakal bir elma.
haklısın guselim ama unutmaki sağlıgın beslenmen iş vs... Hepsinden önce gelmeli
bunyen zayıflar hasta olur hıc toparlayamassın allah korusun...
ewet bi tanem süpersin öğlende ekmeksiz çorba ve sebze yada et yemeği ye bak günü kurtarıcaksın we akşam üstü ara öğün olarak yoğurt tüket meyve sabah yedin çünkü akşam yemek yaptın mı ne yiceksin
katılıorum lazkısım aaa tam sopalıksın yani bende hala tazi fasulle war akşamada dün akşam kısır yidiikkk
bu öğlen işyerinde pilav üstü et döner ve çorba var. 1 kase çorba ve bir porsiyon pilavsız döner alsam olur mu bi de çoban salata varmış. Ya da 1 kase çorba 2 porsiyon salata mı alsam (galiba böyle daha iyi olur?
Akşama da kıymalı bezelye??? Ekmeksiz...
bak kuşum süper bi tabak çorba al bi tabağada salata ve dönerden al bence çok ii denk gelmiş hem et hem salata hem çorba inan dourucu bi menü öğleden sonrada yoğurt ve su içmeye çalış tamam mı bi tanem napalım biz bebiş için sağlıklı hamiş olalım die az az wercez kg yu....
dönerdende ye canımm etede ıhtıyacı var bunyenın pilav yeme salata corba doner yeeebu öğlen işyerinde pilav üstü et döner ve çorba var. 1 kase çorba ve bir porsiyon pilavsız döner alsam olur mu bi de çoban salata varmış. ya da 1 kase çorba 2 porsiyon salata mı alsam (galiba böyle daha iyi olur?
akşama da kıymalı bezelye??? ekmeksiz...
Kızlar eniştenizden selam getridim ona süper bi koca tabak hazırladım tremisu kısır yumurtalı ekmek çay pogaca kendime sadece koca bi tabak kısır açık limonlu çayyyy gel bakalım balığım benim dedimBöleken böle bak suna kızdım buna kızdım die anlattım ii de dedi : Sen mesajlarda okadar kızgındın ki ne o bi dünya hazırlık yapılmış gayet sakinsin dedim orda durrr kulupteki kızlara borçlusun bu sakinliğimi o da size selam yolladı.....ayrıntıya geleyim dedim ki ewet ben ne istesem alıosun alırsın sen de istediklerin almakta özgürsün ama kenardan harcadıklarımızı yerine tamamlayana borçlarımızı yarıya hafifletene kadar en azından biraz dikkat edelim ..... Sağıma soluma bakıo sen mi konuşuon kızlar biyerine tayop falan mı kurdu dio yok dedim burda olsalar emin ol onu da yapar bizim cadılar bölelikle tatlıya bağladık kıslar sizi çok sewiorum akşam 9 da geldi ya uyucaz dürtüo aşşşkıııımm spor yapmadın Welede ba ba ..yaptım dedim sen gelmeden ....iste böleee
sağol canımmmmm çayımıda ıcıyorum gunde 4 bardak iğrenc bır tadı var ılıgınca dıkıyorum kafama burnumu tıkayıp
haklısın guselim ama unutmaki sağlıgın beslenmen iş vs... hepsinden önce gelmeli
bunyen zayıflar hasta olur hıc toparlayamassın allah korusun...
ewet bi tanem süpersin öğlende ekmeksiz çorba ve sebze yada et yemeği ye bak günü kurtarıcaksın we akşam üstü ara öğün olarak yoğurt tüket meyve sabah yedin çünkü akşam yemek yaptın mı ne yiceksin
katılıorum lazkısım aaa tam sopalıksın yani bende hala tazi fasulle war akşamada dün akşam kısır yidiikkk
günaydın canım afiyet olsunHerkese günaydın :) En geç uyanan ben oldum sanırım :)
Buraya uğrayıp bir günaydın yazıyım dedim şimdi kahvaltıya gidiyorum görüşürüz :)
canımmm çorba+salata+döner mükemmellllllllbu öğlen işyerinde pilav üstü et döner ve çorba var. 1 kase çorba ve bir porsiyon pilavsız döner alsam olur mu bi de çoban salata varmış. ya da 1 kase çorba 2 porsiyon salata mı alsam (galiba böyle daha iyi olur?
akşama da kıymalı bezelye??? ekmeksiz...
Kızlar eniştenizden selam getridim ona süper bi koca tabak hazırladım tremisu kısır yumurtalı ekmek çay pogaca kendime sadece koca bi tabak kısır açık limonlu çayyyy gel bakalım balığım benim dedimBöleken böle bak suna kızdım buna kızdım die anlattım ii de dedi : Sen mesajlarda okadar kızgındın ki ne o bi dünya hazırlık yapılmış gayet sakinsin dedim orda durrr kulupteki kızlara borçlusun bu sakinliğimi o da size selam yolladı.....ayrıntıya geleyim dedim ki ewet ben ne istesem alıosun alırsın sen de istediklerin almakta özgürsün ama kenardan harcadıklarımızı yerine tamamlayana borçlarımızı yarıya hafifletene kadar en azından biraz dikkat edelim ..... Sağıma soluma bakıo sen mi konuşuon kızlar biyerine tayop falan mı kurdu dio yok dedim burda olsalar emin ol onu da yapar bizim cadılar bölelikle tatlıya bağladık kıslar sizi çok sewiorum akşam 9 da geldi ya uyucaz dürtüo aşşşkıııımm spor yapmadın Welede ba ba ..yaptım dedim sen gelmeden ....iste böleee
kesinlikle aldırmıo deselerde ben hormon ilaçlarının aldırdğna inanıorum acaba bu folikait aldrır mı bilmemşu ilaçları bitirene kadar almasam yeter bana :)
tamam çorba döner ve salata alıcam :)
aynen yakuşum bi görsen geldi yattı omzuma ayy bi üzüldüm okadar hakaret okadar laf saydım ya wicdan butun gece uyumadım hep sewdim yüzünü böleoh çok iyi yapmışsın canım.tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarırmış biraz iyi niyet yetiyor bizim balıkları kendine getirmeyeEnişteye bizden de çok selam ilet
4 bardak çok değil mi canım?
kesinlikle aldırmıo deselerde ben hormon ilaçlarının aldırdğna inanıorum acaba bu folikait aldrır mı bilmem
aynen yakuşum bi görsen geldi yattı omzuma ayy bi üzüldüm okadar hakaret okadar laf saydım ya wicdan butun gece uyumadım hep sewdim yüzünü böle
kııızzz anaaaam seni döferriimmm haaa bende 4,5 bardak bitki çayı içiom onunda zararı mı war bunu mu demek istedin wallahi intihar sebebim olursun lazkısı oruç tuteeem barriiii
bugün işte son günümmmmmmmmmm yaşasın tatillllllllllllllll
4 bardak çok değil mi canım?
bugün işte son günümmmmmmmmmm yaşasın tatillllllllllllllll
neden nasıl yani nie gidiosun bize bakmıcakmısın bi daha ewde netin war mı yaaaa gitmeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?