yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

günaydın millet.

ya ben akşam biraz fazla kaçırdım. dün nedense canım sabahtan akşama kadar tereyağ bal çekti. sabah kahvaltısında yemiştim dün ama kesmedi eve gidince yemek bile görmedi gözüm. o yüzden ekmeği biraz fazla kaçırdım tereyağ ve balla yiyince. bu sabah ekmeksiz bi kahvaltı yapayım en iyisi.

günaydın güzeller güzeli arkadaşlarımm
hemen dünkü menümü yazayım;
sabah
1 simit
peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
1 bardak adaçayı
öğle
mısırlı light yoğurt
ara
1 limonlu form
1 küçük süt
akşam
3 kaşık pilav
2 kepçe çorba

su içemedim çok fazla toplamda 1,5 litre ancak..
jilliana başlamamla bırakmam aynı dakika içinde oldu kızlar iptal ayaklarımı zıplatamıyorum
bu arada ölçülerimde ve kilomda bi değişiklik yok sabah ölçüldüm de çıktım :105:

Son düzenleme:

günaydın tatlımmm..akşam yemesen daha iyi olurmuş keşke sabah iyice tıka basa yeseydin gün içinde eritirdin neyse olan olmuş artık bugüne dikkat et biraz da dengele..

gunaydınlar yavrular
bugunki bildirim

sabah
1kibrit kutusu peynir 1 domates 1 salatalık 4 zeytin 1 haşlanmış yumurta,1dilim kepek ekmeği,1fincan yeşil çay
ara öğün
bir kase yogurt 6-7 kuru kayısı
öğlen
kıymalı bezelye yemeği 6-7 kaşık 1 dilim kepek ekmeği
ara öğün
1 elma 1 yeşil çay
akşam
150 gr haşlanmıs kekik ve pul biberle yogurulmuş tavuk gögsü...ve yeşil salata

tatlım canımızın çok çekip dayanamadığı şeyleri güzdüz saaatlerinde yemeliyiz en azından günlük tempoda yakabilelim die bende akşam kısır yedim zararlı değil dedi kızlar dayanamdaım abardım tabağı kocaman doldurdum ama saat daha 7 di hem 15 ayrı mekik hem spor yaptım biraz wicdanımı rahatlattım sende bugun bol sıvı tüketip ekmeğide sadece sabah öğününde tüketirsen bu güünü geçirirsin
çok güzel tatlım fakat acele etme istersen sağlık ne olursa olsun herşeyden önemli kuşum perte çıkmayalım zatıflıcaz die

evet tatlımm ben pert durumdayım zaten şu sıralar geçen günde düştüm ya bütün vücudum ağrıyor bi süre daha beklemem lazım sanırım.

afferin aşkımaaaaaaaaaaaaaa
akşam

salatalık dilimleri limonlu

sabah

4 bardak sıcak su
ayran
canım az geldi bana karnın acıkmıyor mu?
canımmm tatlı? sadece o dikkatimi çekti
canım sabah bişey olmaz fakat akşam yemeseydin iyi olurmuş
canımmmmmmmm afiyet olsunnnnnnnnnn aman canım zıplatma iyice iyileş sen öncee
canımmmmmmmmmm süper bir menü tebrik ederimmmmmmm

günaydın aşkkklarrr ve tüm aşıkkk olan güzel kadınlarrrrrrrrr

sabah;
1 bardak süt

ara;
yeşil çay

öğlen;
1kase yoğurt
biraz peynir
1 domates
1 salatalık
3 zeytin

ara;
şekersiz türk kahvesi

akşam;
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt

level 2 / 10. gün bitti :)

mükemmel bi menü kuzumm bayıldımm :126::126::126:

Son düzenleme:
akşama kadar neredeyse aç kalmısın hayatım oğlene kadarda sırf sıvı tuketmısın yanlışş beslenme bedeninden olma

Tartıda kaç kilo olduğumuz mu yoksa olmamız gereken ağırlıkta, sağlıklı yağ yüzdesine sahip bir vücuda sahip olmak mı? Uzmanlara göre önce cevaplanması gereken soru bu. Çünkü bu tür çok düşük kalorili, kısa sürede fazla kilo kayıplarına sebep olan diyetlerde kayıplar yağdan değil, su ve kastan oluyor.

Ayrıca bu diyetler ile metabolizma hızı yavaşlarken, verilen kilolar hızla geri alınabiliyor ve daha sonrasında yapılan diyetlerde kilo vermek daha da zorlaşıyor.Bunun yanında sık sık bu tür diyetleri uygulayan kişilerde sindirim ve sinir sistemi bozuklukları, anemi, yorgunluk, baş dönmeleri, bulantı ve kusma problemleri görülebiliyor.

Zayıf olmak adına yapılan diyetlerin uzun vadede birçok hastalığa neden olur. Unutulmamalıdır ki bazı fazla kilo alımları sadece yeme davranış bozukluğu sonucu oluşmayabilir. Herhangi bir hastalık sonucunda direkt veya endirekt olarak şişmanlığı tetiklemiş olabilir.

Böyle bir durumda yapılan bilinçsiz zayıflama diyetleri ile sağlık problemlerinin daha da artmasına sebep olabilirsiniz. Zayıflama; size uygun beslenme ve egzersiz programlarının uygulandığı, diyetisyen ve uzman doktor kontrolünde olmalıdır.

Kısa süreli, sadece zayıflama amaçlı olmamalı, ideal kiloya gelindiğinde mutlaka bireye kilo koruma programı düzenlenmeli ve bundan sonraki yaşamında nasıl bir beslenme programı uygulayacağı ‘davranış değişikliği tedavisi’ olarak kişiye anlatılmalıdır.”İdeal zayıflama diyeti nasıl olmalı?

1. Diyete başlayacak kişi mutlaka bunu istemeli ve kendini hazırlamalı.

2. Diyete başlayacak kişi mutlaka bir diyetisyen nezaretinde diyete başlamalı3. Diyetisyen tarafından kişinin beslenme öyküsü, yaş, kilo, boy, fiziksel aktivite düzeyi ve vücut analizi incelenerek, alternatifler içeren dengeli ve yeterli bir beslenme programı hazırlanmalı.

4. Bir sonraki öğünde çok acıkmayı ve kan şekerinin düşmesini engellemek açısında meyve, diyet bisküvi, küçük kepekli sandviç, ayran v.b ara öğün alternatiflerinin olduğu 3 ara öğün ve 3 ana öğünden oluşan dengeli bir beslenme programı olmalı. Unutmamak gerekir ki aç kalmak zayıflamak değildir.

5- Gün içinde ne kadar aktif olunursa olunsun, haftada en az 3- 4 kez spor yapılmalı.

6- Günde 8- 10 bardak su içmeye özen gösterilmeli.

7- Glisemik indeksi (kan şekerini hızla yükseltip düşürmeyen) düşük besinler tüketilmeli. Basit karbonhidrat denen şeker ve şekerli besinler yerine günlük karbonhidrat ihtiyacı hem daha tokluk veren, hem acıkmayı geciktiren kepekli ekmek, kepekli makarna, bulgur pilavı gibi lifli besinlerden karşılanmalı

8- Yiyecekler tüketilirken ızgara, haşlama, buğulama türü yağ içeriği düşük besinler tercih edilmeli

9- Şeker içeriği yüksek gıdalar yerine meyve tüketilmeli

10- Kontrolü altında bulunduğunuz diyetisyene, her zaman doğru ve gerçeği söylemeye çalışın. Çünkü bu sizin diyetinde önemli bir rol oynayacaktır.

kızlar dünkü yedıklerımı yazım

sabah 7,00 gıbı ıkı dılım cavdar ekmegı arası beyaz yagsız ppeynırlı tost
öğlen 1 tabak kepeklı makarna
aksam: 5 kuru kayısı

bugunde sabah 5 te uyndım platesımı yaptım saat 7 ye gelırken 1 domates 2 orta boy salatalık 1 dılım beyaz yagsız peynır 1 dılım az kızarmış ekmek yedım öğlende salata yemegı dusunuyorum bu lahana corbasıyla vermıstım ben kılo 3 gunde 2 kılo hemde ama mıdem daha fazla kaldırmadıda yıne aksamları en azından ondan 1 2 kase ıcmeye calısıcam mecbur iddalıyım bu sefer kocacıma ınat sınır edıyor ınanmıyorda bu sefer sasırtıcam inşş.....

mükemmel bi menü kuzumm bayıldımm :126::126::126:
sağol canım benimmmmmmmmm
akşama kadar neredeyse aç kalmısın hayatım oğlene kadarda sırf sıvı tuketmısın yanlışş beslenme bedeninden olma
canım dün okadar yoğundum ki buraya bile gelemedim çok yoğunduk kdvler yüzünden
günaydınlar hepinize canlarım,güzel bir gün olsun..
günaydın bitanemmmmmmmmm

afiyt olsun tatlımmmmmmmmmmm

günaydın bitanemmmmmmmmm

sağol canımmmmm çayımıda ıcıyorum gunde 4 bardak iğrenc bır tadı var ılıgınca dıkıyorum kafama burnumu tıkayıp

günaydın bitanemmmmmmmmm

haklısın guselim ama unutmaki sağlıgın beslenmen iş vs... hepsinden önce gelmeli
bunyen zayıflar hasta olur hıc toparlayamassın allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…