günaydın millet.
ya ben akşam biraz fazla kaçırdım. dün nedense canım sabahtan akşama kadar tereyağ bal çekti. sabah kahvaltısında yemiştim dün ama kesmedi eve gidince yemek bile görmedi gözüm. o yüzden ekmeği biraz fazla kaçırdım tereyağ ve balla yiyince. bu sabah ekmeksiz bi kahvaltı yapayım en iyisi.
tatlım canımızın çok çekip dayanamadığı şeyleri güzdüz saaatlerinde yemeliyiz en azından günlük tempoda yakabilelim die bende akşam kısır yedim zararlı değil dedi kızlar dayanamdaım abardım tabağı kocaman doldurdum ama saat daha 7 di hem 15 ayrı mekik hem spor yaptım biraz wicdanımı rahatlattım sende bugun bol sıvı tüketip ekmeğide sadece sabah öğününde tüketirsen bu güünü geçirirsingünaydın millet.
Ya ben akşam biraz fazla kaçırdım. Dün nedense canım sabahtan akşama kadar tereyağ bal çekti. Sabah kahvaltısında yemiştim dün ama kesmedi eve gidince yemek bile görmedi gözüm. O yüzden ekmeği biraz fazla kaçırdım tereyağ ve balla yiyince. Bu sabah ekmeksiz bi kahvaltı yapayım en iyisi.
çok güzel tatlım fakat acele etme istersen sağlık ne olursa olsun herşeyden önemli kuşum perte çıkmayalım zatıflıcaz diegünaydın güzeller güzeli arkadaşlarımm
Hemen dünkü menümü yazayım;
sabah
1 simit
peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
1 bardak adaçayı
öğle
mısırlı light yoğurt
ara
1 limonlu form
1 küçük süt
akşam
3 kaşık pilav
2 kepçe çorba
su içemedim çok fazla toplamda 1,5 litre ancak..
Jilliana başlamamla bırakmam aynı dakika içinde oldu kızlar iptal ayaklarımı zıplatamıyorum
Bu arada ölçülerimde ve kilomda bi değişiklik yok sabah ölçüldüm de çıktım :105:
tatlım canımızın çok çekip dayanamadığı şeyleri güzdüz saaatlerinde yemeliyiz en azından günlük tempoda yakabilelim die bende akşam kısır yedim zararlı değil dedi kızlar dayanamdaım abardım tabağı kocaman doldurdum ama saat daha 7 di hem 15 ayrı mekik hem spor yaptım biraz wicdanımı rahatlattım sende bugun bol sıvı tüketip ekmeğide sadece sabah öğününde tüketirsen bu güünü geçirirsin
çok güzel tatlım fakat acele etme istersen sağlık ne olursa olsun herşeyden önemli kuşum perte çıkmayalım zatıflıcaz die
gunaydınlar yavrular
bugunki bildirim
sabah
1kibrit kutusu peynir 1 domates 1 salatalık 4 zeytin 1 haşlanmış yumurta,1dilim kepek ekmeği,1fincan yeşil çay
ara öğün
bir kase yogurt 6-7 kuru kayısı
öğlen
kıymalı bezelye yemeği 6-7 kaşık 1 dilim kepek ekmeği
ara öğün
1 elma 1 yeşil çay
akşam
150 gr haşlanmıs kekik ve pul biberle yogurulmuş tavuk gögsü...ve yeşil salata
eyvallah yeğennnn
afferin aşkımaaaaaaaaaaaaaakızlar 24.04.2013 bildirimim yani bugün
Sabah
Domates
salatalık
2 adet yeşil zeytin
bir parça peynir
Öğlen
1 kase tabak değil bakın kase makarna( birbirine yapışmasın diye 1 yemek kaşığı vardı bir tek suyunda onun dışında sıfır yağ)
Akşam
Yoğurt
Level 1 / 5. gün bitti veeee artık 8 şınav çekebiliyorum
canım az geldi bana karnın acıkmıyor mu?akşam
salatalık dilimleri limonlu
sabah
4 bardak sıcak su
ayran
canımmm tatlı? sadece o dikkatimi çektiSabah:1 dilim ekmek, zeytin,peynir, domates salata
ara:yeşil çay
öğle:4 kaşık yemek,1 tane şekerpare
akşam:yarım kase çorba, 5 kaşık et yemeği, 4 kaşık pilav, şekersşz komposto, bol salata
egzersiz yok malesefyarın tattılıcam. çok dikkatli bi hafta değildi. Hayırlısı
canım sabah bişey olmaz fakat akşam yemeseydin iyi olurmuşgünaydın millet.
ya ben akşam biraz fazla kaçırdım. dün nedense canım sabahtan akşama kadar tereyağ bal çekti. sabah kahvaltısında yemiştim dün ama kesmedi eve gidince yemek bile görmedi gözüm. o yüzden ekmeği biraz fazla kaçırdım tereyağ ve balla yiyince. bu sabah ekmeksiz bi kahvaltı yapayım en iyisi.
canımmmmmmmm afiyet olsunnnnnnnnnn aman canım zıplatma iyice iyileş sen önceegünaydın güzeller güzeli arkadaşlarımm
hemen dünkü menümü yazayım;
sabah
1 simit
peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
1 bardak adaçayı
öğle
mısırlı light yoğurt
ara
1 limonlu form
1 küçük süt
akşam
3 kaşık pilav
2 kepçe çorba
su içemedim çok fazla toplamda 1,5 litre ancak..
jilliana başlamamla bırakmam aynı dakika içinde oldu kızlar iptal ayaklarımı zıplatamıyorum
bu arada ölçülerimde ve kilomda bi değişiklik yok sabah ölçüldüm de çıktım :105:
canımmmmmmmmmm süper bir menü tebrik ederimmmmmmmgunaydınlar yavrular
bugunki bildirim
sabah
1kibrit kutusu peynir 1 domates 1 salatalık 4 zeytin 1 haşlanmış yumurta,1dilim kepek ekmeği,1fincan yeşil çay
ara öğün
bir kase yogurt 6-7 kuru kayısı
öğlen
kıymalı bezelye yemeği 6-7 kaşık 1 dilim kepek ekmeği
ara öğün
1 elma 1 yeşil çay
akşam
150 gr haşlanmıs kekik ve pul biberle yogurulmuş tavuk gögsü...ve yeşil salata
günaydın aşkkklarrr ve tüm aşıkkk olan güzel kadınlarrrrrrrrr
sabah;
1 bardak süt
ara;
yeşil çay
öğlen;
1kase yoğurt
biraz peynir
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
ara;
şekersiz türk kahvesi
akşam;
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
level 2 / 10. gün bitti :)
akşama kadar neredeyse aç kalmısın hayatım oğlene kadarda sırf sıvı tuketmısıngünaydın aşkkklarrr ve tüm aşıkkk olan güzel kadınlarrrrrrrrr
sabah;
1 bardak süt
ara;
yeşil çay
öğlen;
1kase yoğurt
biraz peynir
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
ara;
şekersiz türk kahvesi
akşam;
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
level 2 / 10. gün bitti :)
sağol canım benimmmmmmmmmmükemmel bi menü kuzumm bayıldımm :126::126::126:
canım dün okadar yoğundum ki buraya bile gelemedim çok yoğunduk kdvler yüzündenakşama kadar neredeyse aç kalmısın hayatım oğlene kadarda sırf sıvı tuketmısınyanlışş beslenme bedeninden olma
günaydın bitanemmmmmmmmmgünaydınlar hepinize canlarım,güzel bir gün olsun..
kızlar dünkü yedıklerımı yazım
sabah 7,00 gıbı ıkı dılım cavdar ekmegı arası beyaz yagsız ppeynırlı tost
öğlen 1 tabak kepeklı makarna
aksam: 5 kuru kayısı
bugunde sabah 5 te uyndım platesımı yaptım saat 7 ye gelırken 1 domates 2 orta boy salatalık 1 dılım beyaz yagsız peynır 1 dılım az kızarmış ekmek yedım öğlende salata yemegı dusunuyorum bu lahana corbasıyla vermıstım ben kılo 3 gunde 2 kılo hemde ama mıdem daha fazla kaldırmadıda yıne aksamları en azından ondan 1 2 kase ıcmeye calısıcam mecbur iddalıyım bu sefer kocacıma ınatsınır edıyor ınanmıyorda bu sefer sasırtıcam inşş.....
sağol canım benimmmmmmmmm
canım dün okadar yoğundum ki buraya bile gelemedim çok yoğunduk kdvler yüzünden
günaydın bitanemmmmmmmmm
afiyt olsun tatlımmmmmmmmmmm
haklısın guselim ama unutmaki sağlıgın beslenmen iş vs... hepsinden önce gelmelisağol canım benimmmmmmmmm
canım dün okadar yoğundum ki buraya bile gelemedim çok yoğunduk kdvler yüzünden
günaydın bitanemmmmmmmmm
afiyt olsun tatlımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?