yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

hormon hapı ne kullanıosun tatlım folık asıtten baska folıt asıt kılo aldırmaz bunu bıl oncelıkle kan ılacları daha cok aldırıyo

foilbol sanırım byazılışından emin değilim günde bi tane ben her gece yatmadan içiorum

Kıslar 1 dondurma
2 hani beyaz nohut war ya tatsız tuzsus leblebi gibi
kg aldrırmı yani kalorileri okudumda sizce

Ayran beni tok tutuyor :) acıkmadım ki midem küçüldü sanırım

hormon hapı ne kullanıosun tatlım folık asıtten baska folıt asıt kılo aldırmaz bunu bıl oncelıkle kan ılacları daha cok aldırıyo

canım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. ve o acayip şişlik yapıyo. ödem oluyo vücudunda. internette baktım biraz folik asit çoğu kişiye kilo yapmış olmakla birlikte, kilo aldırma sebebi iştah açıyo olması. kimisi ben kilo almadım demiş.

ya ilacın bana etkisi büyük. göğüslerim büyüdü selülitler belirginleşti. yani doğum kontrol hapı zararlı. kullanmamak lazım ama bu polikistik overe de çare yok başka türlü.

neyse ben seviniyorum bitecek diye ama yeni hormon ilacı kullanmaya başlıycam. progestan. üff inşallah o problem yaratmaz.

canikom. Esas vücudu şişiren doğum kontrol hapı ama onun da sonuncusunu pazartesi içicem. Birazcık vücut şişliğim gider inşallah.

Senin ne zaman son?

tatlım ben nisanın2 sinde doğum kontol hapını bıraktım ama 2ay korunmaya dewam edicez hormonlar ilaçtan kurtulsun diye düşün bak ben yıllardı hap kullanıodum ve ondan böle top gibi oldum die düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…