ohhh lazkızı harika bu!!ben de dört gözle 1 mayısıbekliyorum bir günlük ekstradan tatile bile razıyım hele bi temmuz gelse de ben de izin kullansam...
yok tatlım dıyet cayı bu zayıflamak için aktardan aldım bu sekılde dedı arastırdım 3 4 bardak sart :)
bugün işte son günümmmmmmmmmm yaşasın tatillllllllllllllll
Tamam döfmücem ama sende gitmicen
uzmanlar daha iyi bilir tabi de vitamin bence aldırır. yani vermeyi engellediği kesin.
kesinlikle katılıorum biz ondan bukadar zorlanıoruzuzmanlar daha iyi bilir tabi de vitamin bence aldırır. Yani vermeyi engellediği kesin.
:) tatlım burdayım hep gelcem yine
fazlası aldırırmı diyorsun yani tatlım ben günde 1 fincan içiyorum
kesinlikle katılıorum biz ondan bukadar zorlanıoruz
tatlım he sen izne mi çıkıon ama be aaaa
hormon hapı ne kullanıosun tatlım folık asıtten baska folıt asıt kılo aldırmaz bunu bıl oncelıkle kan ılacları daha cok aldırıyobiz horman ve vitamin haplarından bahsettik kuşum hamiş adayıyız ya folikasit kullanıoz
ayyyy ben senın yerınde olsam tatıle gıderdım antalyaya fılan20 gün iş yok güç yok yatış geziş :) ohhhhhhhhhhh
hormon hapı ne kullanıosun tatlım folık asıtten baska folıt asıt kılo aldırmaz bunu bıl oncelıkle kan ılacları daha cok aldırıyo
biz horman ve vitamin haplarından bahsettik kuşum hamiş adayıyız ya folikasit kullanıoz
ayyyy ben senın yerınde olsam tatıle gıderdım antalyaya fılan
Kıslar 1 dondurma
2 hani beyaz nohut war ya tatsız tuzsus leblebi gibi
kg aldrırmı yani kalorileri okudumda sizce
afferin aşkımaaaaaaaaaaaaaa
canım az geldi bana karnın acıkmıyor mu?
canımmm tatlı? sadece o dikkatimi çekti
canım sabah bişey olmaz fakat akşam yemeseydin iyi olurmuş
canımmmmmmmm afiyet olsunnnnnnnnnn aman canım zıplatma iyice iyileş sen öncee
canımmmmmmmmmm süper bir menü tebrik ederimmmmmmm
hormon hapı ne kullanıosun tatlım folık asıtten baska folıt asıt kılo aldırmaz bunu bıl oncelıkle kan ılacları daha cok aldırıyo
banada öyle oluyo ya midem hiç bişey istemiyo artıkAyran beni tok tutuyor :) acıkmadım ki midem küçüldü sanırım
canikom. Esas vücudu şişiren doğum kontrol hapı ama onun da sonuncusunu pazartesi içicem. Birazcık vücut şişliğim gider inşallah.
Senin ne zaman son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?