yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

benimkide öyle diyor ancak yatıyon hammallığı benden bekliyon diyo
benım mumkun degıl adetlıyımm
aaa kötü olmuş bu ecmelim neyse bitinceye sakla artık iştahını
Las kısım tefe koycak bizi bi yerden rejime bağlıyım konuyu ee seksin spor hayatımıza katkısı büüyük biraz terleyip duş olmak çok faydalı dimi laskısım herşey spor için yaşasın diet olay
he ya bi yerlerden bağlamak lazım..

kızlar karnım şişti su içmekten yaaaaaaa nedir bu kardeşimm wcye gıtmekten canım sıkıldı valla

Son düzenleme:
denicem şekerım aksam yapıcam eve gıdınce zatenn :):):)
dene şınav önemlı helede benım gıbı bebegını emzırıpte memıslerı sonuk balon gıbı kalmış olanlar ıcın ıkı hareket toparlatıyo bırı şınav bırıde yere yatıp dambılları yukarda bırlestırıp ıkı yana acmak gogusu sıkılaştırıyor test edıldı onaylandı bozzat tescıllıde kocıstır
sen baktın mı benım albume 30day shred 2 partı bu benımmm 9 cm ınceldımmm bennn 9kg verdım şimdye kadar
ewet yarım sınaw dedğim odu işte
senn yapma fazlaaa hamıs adayııı

he tama kuşum bnm zaten o sarı kız ii o zenci ne öle walla atıl kurt gibi bn hep sarıya bakim ozman

hayırrr hemen bakım :)::):):):)

benimkide öyle diyor ancak yatıyon hammallığı benden bekliyon diyo

aaa kötü olmuş bu ecmelim neyse bitinceye sakla artık iştahını

he ya bi yerlerden bağlamak lazım..
yatmak yok kalk harekete geççç benım adam jıllıan aplaya ne hayır dua edıyo kım bılırr dokundukça ıltıfatlar yagdırıyooo bu durum benı dahada gaza getırıyooo

iştahmı hahhaahha herşey herifler için dermişimmm ben terazı burcuyum ya guselım bıraz onun payıda var sanırım

bugünden itibaren yatakta yatmak yok o kesin birde yatmadan önce spor yaparken ayakta durabilsem çok daha güzel olucak :105: bi başlayamadım sinir oluyorumm kendime

Ama fırtınalar kopacak nere bir yerde warsın olsun warsın olsun sen bnm canım sen kara sewdalım ....................oh oh sala sala yer yerinde oynasın sall aaa

kızzzz ne guzel zayıflamıssın masallah allah devamlarını getırsınnnn :):))):)):):):

bugünden itibaren yatakta yatmak yok o kesin birde yatmadan önce spor yaparken ayakta durabilsem çok daha güzel olucak :105: bi başlayamadım sinir oluyorumm kendime
spora baslamadan motıve ol kaynanaıya salla bı koseye gayet rahat oll o hıc mı yapmamıs utanma cınsellıkte utanmayı rafa kaldırın aklınıza gelebılcek herseyı kocanıza yapın hatta bakk tıyoo 2 eslerın kulagına yaptıklarınızı fısıldayın
Ama fırtınalar kopacak nere bir yerde warsın olsun warsın olsun sen bnm canım sen kara sewdalım ....................oh oh sala sala yer yerinde oynasın sall aaa
bestecan sen ne dıyon hayatımmm uctu yerım senı kızz

bende sıze ayıpçılık yaptık bugun ayıpçı bır parça armağan edıyom teomandan duşş mutlaka dınleyın sozlerınııı

Son düzenleme:

2 yiyo mu anlamadım tatlım ok fısıldamak 2.cisi ne
napim oynuorum oh ohhhhhhhhhhhh

kızlar bn sımdık kacar aksam 7 30 gıbı sporum bıtınce gorusmek uzere sıze ıyı muhabbetler opuldunuz bbbbb :):):):):):):)

koptun beste ne diyon .9:

ecmel ne cevherler varmış sende bee bundan sonra danışmanımız sensin

bir terazi de benim. yaramaz bu teraziler

şarkı sölüorum napim katılın popa sallamaca sen benim canım sen kara sewdalım ohh ohhh
ewet cadı bu cadı walla hi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…