çok kolay yavrum once sarı kızın yaptıgı gıbı yap alısıyo ınsan zaten...
ben onlar kadar çekıyorum artık zorlanmadan hemıde zencının yaptıgı gıbı ama zamanla oluyo tabısı...
çok kolay yavrum once sarı kızın yaptıgı gıbı yap alısıyo ınsan zaten...
Ben onlar kadar çekıyorum artık zorlanmadan hemıde zencının yaptıgı gıbı ama zamanla oluyo tabısı...
ne edımm anacımmm kocayı elden bırakmamak gerekkk bende bıraz duskunum sanırım ıyı hıssedıyorumm nefesını hıssetmek baskaaa ben kocamı 1 gun gormedıgımde aglama krızlerıne gırerdımm hey gıdın heyyy aramıza baska mevzular gırdııı
ama hala cinsel hayat on nomaraaa hatunlar 30 day shred yaptıgımdan berı kocam bu hayattan dahada memnunpek aktifsin diyo malak gibi yatmıyonnn enerjı geldı bana vuvvvv tas gıbıde oldu etlerımmm sallanmıyo
aaa kötü olmuş bu ecmelim neyse bitinceye sakla artık iştahınıbenım mumkun degıl adetlıyımm
he ya bi yerlerden bağlamak lazım..Las kısım tefe koycak bizi bi yerden rejime bağlıyım konuyu ee seksin spor hayatımıza katkısı büüyük biraz terleyip duş olmak çok faydalı dimi laskısım herşey spor için yaşasın diet olay
dene şınav önemlı helede benım gıbı bebegını emzırıpte memıslerı sonuk balon gıbı kalmış olanlar ıcın ıkı hareket toparlatıyo bırı şınav bırıde yere yatıp dambılları yukarda bırlestırıp ıkı yana acmak gogusu sıkılaştırıyor test edıldı onaylandı bozzat tescıllıde kocıstırdenicem şekerım aksam yapıcam eve gıdınce zatenn :):):)
senn yapma fazlaaa hamıs adayıııewet yarım sınaw dedğim odu işte
dene şınav önemlı helede benım gıbı bebegını emzırıpte memıslerı sonuk balon gıbı kalmış olanlar ıcın ıkı hareket toparlatıyo bırı şınav bırıde yere yatıp dambılları yukarda bırlestırıp ıkı yana acmak gogusu sıkılaştırıyor test edıldı onaylandı bozzat tescıllıde kocıstır
Sen baktın mı benım albume 30day shred 2 partı bu benımmm 9 cm ınceldımmm bennn 9kg verdım şimdye kadar
senn yapma fazlaaa hamıs adayııı
dene şınav önemlı helede benım gıbı bebegını emzırıpte memıslerı sonuk balon gıbı kalmış olanlar ıcın ıkı hareket toparlatıyo bırı şınav bırıde yere yatıp dambılları yukarda bırlestırıp ıkı yana acmak gogusu sıkılaştırıyor test edıldı onaylandı bozzat tescıllıde kocıstır
sen baktın mı benım albume 30day shred 2 partı bu benımmm 9 cm ınceldımmm bennn 9kg verdım şimdye kadar
senn yapma fazlaaa hamıs adayııı
yatmak yok kalk harekete geççç benım adam jıllıan aplaya ne hayır dua edıyo kım bılırr dokundukça ıltıfatlar yagdırıyooo bu durum benı dahada gaza getırıyooobenimkide öyle diyor ancak yatıyon hammallığı benden bekliyon diyo
aaa kötü olmuş bu ecmelim neyse bitinceye sakla artık iştahını
he ya bi yerlerden bağlamak lazım..
yatmak yok kalk harekete geççç benım adam jıllıan aplaya ne hayır dua edıyo kım bılırr dokundukça ıltıfatlar yagdırıyooo bu durum benı dahada gaza getırıyooo
iştahmı hahhaahha herşey herifler için dermişimmm ben terazı burcuyum ya guselım bıraz onun payıda var sanırım
bugünden itibaren yatakta yatmak yok o kesin birde yatmadan önce spor yaparken ayakta durabilsem çok daha güzel olucak :105: Bi başlayamadım sinir oluyorumm kendime
yatmak yok kalk harekete geççç benım adam jıllıan aplaya ne hayır dua edıyo kım bılırr dokundukça ıltıfatlar yagdırıyooo bu durum benı dahada gaza getırıyooo
iştahmı hahhaahha herşey herifler için dermişimmm ben terazı burcuyum ya guselım bıraz onun payıda var sanırım
spora baslamadan motıve ol kaynanaıya salla bı koseye gayet rahat oll o hıc mı yapmamıs utanma cınsellıkte utanmayı rafa kaldırın aklınıza gelebılcek herseyı kocanıza yapın hatta bakk tıyoo 2 eslerın kulagına yaptıklarınızı fısıldayınbugünden itibaren yatakta yatmak yok o kesin birde yatmadan önce spor yaparken ayakta durabilsem çok daha güzel olucak :105: bi başlayamadım sinir oluyorumm kendime
bestecan sen ne dıyon hayatımmm uctuAma fırtınalar kopacak nere bir yerde warsın olsun warsın olsun sen bnm canım sen kara sewdalım ....................oh oh sala sala yer yerinde oynasın sall aaa
sağol guselım darısı basına olsun en kısa zamanda fark var ama dımı before afterkızzzz ne guzel zayıflamıssın masallah allah devamlarını getırsınnnn :):))):)):):):
spora baslamadan motıve ol kaynanaıya salla bı koseye gayet rahat oll o hıc mı yapmamıs utanma cınsellıkte utanmayı rafa kaldırın aklınıza gelebılcek herseyı kocanıza yapın hatta bakk tıyoo 2 eslerın kulagına yaptıklarınızı fısıldayın
Bestecan sen ne dıyon hayatımmm uctuYerım senı kızz
bende sıze ayıpçılık yaptık bugun ayıpçı bır parça armağan edıyom teomandan duşş mutlaka dınleyın sozlerınııı
koptun beste ne diyonAma fırtınalar kopacak nere bir yerde warsın olsun warsın olsun sen bnm canım sen kara sewdalım ....................oh oh sala sala yer yerinde oynasın sall aaa
spora baslamadan motıve ol kaynanaıya salla bı koseye gayet rahat oll o hıc mı yapmamıs utanma cınsellıkte utanmayı rafa kaldırın aklınıza gelebılcek herseyı kocanıza yapın hatta bakk tıyoo 2 eslerın kulagına yaptıklarınızı fısıldayın
bestecan sen ne dıyon hayatımmm uctuyerım senı kızz
bende sıze ayıpçılık yaptık bugun ayıpçı bır parça armağan edıyom teomandan duşş mutlaka dınleyın sozlerınııı
haha 1.cisi yatakta kocaya o... gıbı olmak tabırı caıze yanı hersekılde heryeyı yapabılmek2 yiyo mu anlamadım tatlım ok fısıldamak 2.cisi ne
napim oynuorum oh ohhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?