hahaha sen benım baska topıktekı lakabımı bılıyon mu subat annelerının arasında 2 kişiydik biz kukudan sorumlu devlet bakanıkoptun beste ne diyon.9:
ecmel ne cevherler varmış sende bee bundan sonra danışmanımız sensin
hahah kesınlıkle en cırkını bıle yatakta çok ıhtıraslı olurmus bılıyomuydunn?bir terazi de benim. yaramaz bu teraziler
haha 1.cisi yatakta kocaya o... gıbı olmak tabırı caıze yanı hersekılde heryeyı yapabılmek
2ciside kulaga fısıldamak
hahaha sen benım baska topıktekı lakabımı bılıyon mu subat annelerının arasında 2 kişiydik biz kukudan sorumlu devlet bakanıılan ettıler benıı ahahahahha bıde sevgılı arkadasımm kulakların cınlasınnn topiğimizi dagıttılar sonraa ayıpçıydık bız kızım +18 ne zaman konussak topik dolar tasardı seyırcıler vs
hahah kesınlıkle en cırkını bıle yatakta çok ıhtıraslı olurmus bılıyomuydunn?
hahaha sen benım baska topıktekı lakabımı bılıyon mu subat annelerının arasında 2 kişiydik biz kukudan sorumlu devlet bakanıılan ettıler benıı ahahahahha bıde sevgılı arkadasımm kulakların cınlasınnn topiğimizi dagıttılar sonraa ayıpçıydık bız kızım +18 ne zaman konussak topik dolar tasardı seyırcıler vs
hahah kesınlıkle en cırkını bıle yatakta çok ıhtıraslı olurmus bılıyomuydunn?
kız kocan demesın sonra sana bısı ıcıne ne kaçtı senın dıe benımkı ole dedıydı çok hıtap eder karııı hayırdır bu senmısın hee benımm derdım arastıyom yapıyom ne var leeen memnun degılsen yapmam dıyodum sesı cıkmıyoduwuhuuu geliyorum kocacımmm bekle beniii
kız kocan demesın sonra sana bısı ıcıne ne kaçtı senın dıe benımkı ole dedıydı çok hıtap eder karııı hayırdır bu senmısın hee benımm derdım arastıyom yapıyom ne var leeen memnun degılsen yapmam dıyodum sesı cıkmıyodu
yess babyy ıste bole bacımmm utancak ne var kaynanandan puhahh salla gıtsın keyfıne bak senyok demez sanmıyorum bana çok şanslısın çoğu kadın orgazmı bile bilmiyorken sen bu denli keyiflisin derben de ihtiraslıyım sanırım oğlak kadınıyım
kız kocan demesın sonra sana bısı ıcıne ne kaçtı senın dıe benımkı ole dedıydı çok hıtap eder karııı hayırdır bu senmısın hee benımm derdım arastıyom yapıyom ne var leeen memnun degılsen yapmam dıyodum sesı cıkmıyodu
yess babyy ıste bole bacımmm utancak ne var kaynanandan puhahh salla gıtsın keyfıne bak sen
hıh ıste bende oleyımm yanıı eslerı yatakta mutlu etmek cok onemlııı kesınlıkle ve sende baska turlu oluyosun yanıı o moda gırınce cogu kadına ıskence gelır sex ama bence oyle olmamalıı erkeklerın %90nının beynı bundan ıbarett benım kocam dısındaa allahım yaaa ılla bende gorcek ıhtırası yoksa cıksss tembel teneke gotunu yerden kadırmıyoooılla ısıgı ende gorcek erkekmıyım kadınmıyım cozemedım kendımı
baktım cnm sende bak gormemısım kusura bakmakutunu bak bişi gelmiş
ewet tatlım en azından biz burda biribirmizi tatlı uyarmış fikir paylaşmış olurouz kesinlikle gözüm açıldı die bilirim aradı kociş seni çok özledim kaçta gelcen dedim hemen dedikesinlikle dediğine katılıyorum ilişkiyi ayakta tutan sebeplerden biri bence cinsellik.yakınen bi arkadaşımın evliliğine anlattığı kadarıyla şahit oluyorum da aralarında cinsellik namına geçen şey ayda 2-3 kez ilişki o da zorla.ve yakın zamanda ayrılıyorlar sebep?adam başkasıyla aşk yaşıyor..çok var buna benzer örnekler bu konuda ben de elimden geleni hatta fazlasını yapıyorum..
baktım cnm sende bak gormemısım kusura bakma
ewet tatlım en azından biz burda biribirmizi tatlı uyarmış fikir paylaşmış olurouz kesinlikle gözüm açıldı die bilirim aradı kociş seni çok özledim kaçta gelcen dedim hemen dedi
estağfirullah tatlım
ben kaçıorum kızlarrrrrrrrrr herşey gönlümüzce olsun al.em.olun laskısım akşam gelirsen öptüm senideSizi sewiorum
haklısın cnm ama sunu bılkı bebek olduktan sonra hayat bıraz ole oluyo haftadan haftaya malesef yoksa eskıden haftanın 3 gunuydu şimdi haftada bır bazen 10gune sarkar oldu cocuk rahat vermıyo zorr o halde kalkıp bakamıyondaa ....kesinlikle dediğine katılıyorum ilişkiyi ayakta tutan sebeplerden biri bence cinsellik.yakınen bi arkadaşımın evliliğine anlattığı kadarıyla şahit oluyorum da aralarında cinsellik namına geçen şey ayda 2-3 kez ilişki o da zorla.ve yakın zamanda ayrılıyorlar sebep?adam başkasıyla aşk yaşıyor..çok var buna benzer örnekler bu konuda ben de elimden geleni hatta fazlasını yapıyorum..
hadı bakalımmm gıtt evıneee sarıl kocıseee bende avucumu yalayımewet tatlım en azından biz burda biribirmizi tatlı uyarmış fikir paylaşmış olurouz kesinlikle gözüm açıldı die bilirim aradı kociş seni çok özledim kaçta gelcen dedim hemen dedi
estağfirullah tatlım
ben kaçıorum kızlarrrrrrrrrr herşey gönlümüzce olsun al.em.olun laskısım akşam gelirsen öptüm senideSizi sewiorum
ee tabi zor olur canım bütün gün çalış,akşam eve git yemek,bulaşık,ütü bir yandan çocukla uğraş insanda derman kalmaz.ee dediğin gibi gce ağlasa öyle pat diye gidemezsin.haklısın cnm ama sunu bılkı bebek olduktan sonra hayat bıraz ole oluyo haftadan haftaya malesef yoksa eskıden haftanın 3 gunuydu şimdi haftada bır bazen 10gune sarkar oldu cocuk rahat vermıyo zorr o halde kalkıp bakamıyondaa ....
hadı bakalımmm gıtt evıneee sarıl kocıseee bende avucumu yalayım
hadi kızlar görüşürük yarın.
yaniii cnm suı anda anlaman zor ancak olunca anlarsınn ama yıne ona ragmen ıyı performansee tabi zor olur canım bütün gün çalış,akşam eve git yemek,bulaşık,ütü bir yandan çocukla uğraş insanda derman kalmaz.ee dediğin gibi gce ağlasa öyle pat diye gidemezsin.
gorusuruz cnm neye dua edıon kız kazanız mubarek olaaahadi kızlar görüşürük yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?