yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Tartıldım. Yaşasın yine aynı kilodayım 65.8.
Kahvaltıda sadece 5 badem 1 ceviz ve 1 kaysı yedim.sallandım koca gün. Elim kolum kalkmadı. Akşam tabiki yemeği az yesemde çikolata vs götürdüm. Bugün tartılcam diye dün kestm ama malesef dayanamadm o yüzden tartıda şaştı. Olsun durnak yok yola devammmm

günaydın kızlar ölçülerimi yazıp çıkıyorum saat 10 gibigelicem öpüyorum hepinizi yeni kilom 49,9.... göğüs:80 bel:80 kalça:90 kol:24 bacak:49

yaniii cnm suı anda anlaman zor ancak olunca anlarsınn ama yıne ona ragmen ıyı performans

gorusuruz cnm neye dua edıon kız kazanız mubarek olaaa

neye mi dua ediyorum??? bilmem anlamadım :)

bu arada Günaydın herkese.

bu sabah tartılmayı unuttum.

akşam bezelye yapacaktım kocam maça gitti beni de bi arkadaşa bıraktı kısa zamanda makarna ve köfte yiyebildim.

2 kasap 3 tekirdağ köftesi ve bi kepçe yağsız makarna.

bu sabahki kahvaltım - 2 portakal çeyrek simit çeyrek poğaça

günaydın kızlar ölçülerimi yazıp çıkıyorum saat 10 gibigelicem öpüyorum hepinizi yeni kilom 49,9.... göğüs:80 bel:80 kalça:90 kol:24 bacak:49
Eki Görüntüle 696034

canım 6 kilo mu verdin en son tartıldıktan sonra bi yanlışlık olabilirmi tartıda?bana çok fazla vermişsin gibi geldi lazkızım.

hepinize günaydın kızlar..hemen dünkü bildirimimi yapayım;
SABAH
1 simit
peynir
yeşil çay
ARA
şekersiz türk kahvesi
ÖĞLE
1 poğaça
ice tea
ARA
adaçayı
AKŞAM
4 adet köfte
3 kaşık körili pilav
ARA
1 adet magnum dondurma

bol bol su içmeye özen gösterdim.jillianı yapamadım ama onun yerine eşimle birlikte spor yaptık o da spor ama sonuçta!!!

kızlar günaydınnnnnn nasılsınız bu sabah diyet ne alemde bn geberıyorum bu dunku ve sabahkı spordan sonra yerımden zor kalktım heryerım agrıyorr acıdan aclıgımı unutoyrum

Son düzenleme:
bu arada dunku menum

sabah: 2 salatalık orta boy 1 domates 1 dılım cavdar 1 dilim yagsız peynır
öğle: yagsız salata yanındada bı kasenn yarısı kadar kepeklı makarna
aksam:1 kucucuk dılım cavdar ekmegı bir tane biber ve 3 kuru kayısı

bol bolda zayıflama çayım :)

yanı sen calıstıysan spor cnaım D

kızlar günaydınnnnnn nasılsınız bu sabah diyet ne alemde bn geberıyorum bu dunku ve sabahkı spordan sonra yerımden zor kalktım heryerım agrıyorr acıdan aclıgımı unutoyrum

günaydın canımm ilk günler öyle oluyor 5.günden sonra bişey kalmıyor canım sabret pes etme..

tatlım herşey ii güzel de meyveyi en geç akşam saatine kadar yemelisin yatmadan yersen olmaz süt iç illa yiyip yatcaksan kuşum meyvede ki şeker bütün gece vücudunda nereye kalori olsam die gezdi
canım 6 kilo mu verdin en son tartıldıktan sonra bi yanlışlık olabilirmi tartıda?bana çok fazla vermişsin gibi geldi lazkızım.
tartııyı yeni aldı tatlım ya wermiştir bişi yemioki hayatım

kızlar dıyet spor derken goz altlarım morarmaya basladı onerıceıgnız ıyı bı krem varmı suratım sıvılce oldu stresten ve gozlerım coktu resmen krem almak ıstıyorumda hem sıvılce ıcın hem goz altı halkaları ıcın bı krem nerden alabılırım bırde 55 tlyı gecmıcek bıse almam lazım cok para bayılamam suan :):):

ohh afiyet olsun tatlım gayet güzel bi menü seçimi
yanı sen calıstıysan spor cnaım D
çoğunlukla o ama ben de çalıştım dün dersimi aldım
etmem yoruldum ama heryerım agrıdıgına gore heryerım calısıyor yanı cok terledım yoruldum ama değicek ben dönmem sözumden dönmem dönememmmmmmm
evet tüm vücut çalışıyor benim suratım mor gibi oluyordu ilk gün korkmuştum baktım duştan sonra bişey kalmıyor insan kendini daha rahat hissediyor spordan sonra kuş gibi hafifliyordum..
günaydin kizlar..
dün ögle sonrasi yazilanlari okudumda neolmus burda ya böyle.. hamile olmayanlar kesin hamile kalmisdir ...
hehehe..
evet dün akşamdan sonra güzel haberler gelebilir anne adaylarından..ben de dahil olmak üzere

Eki Görüntüle 696034
canım benımmm gusel hersey ama bu hassas tartılarda kesınlıkle halıflexın ustunde degıl taşta kalebodurda tartılman gerek sonucun yanlış en az 3-4 kg oynarr o tartını al taşa koy tekrar tartıl 1 haftada 6 kg vermen şaşırtıcı olurdu allah korusun hastanelık olurdun yanııı ama olculer mukemmel

ben hiç anlamam kremlerden hayatımda hiç yüzüme krem kullanmadım

bu sabah ıtıbarıyle kg:67,4
ölçülerim gögüs:88 bel:70 kalça:95 ust bacak:53 alt bacak:36 kol26: artık ıncelme durdu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…