canım çekti ya. kızlar öğle yemeğinde ne yiyim bugün evden getirmedim fikirlerinizi alayım ne söyliyim?
ben de aynı yiyecek bişeyler düşünüyorum ne yesek ki acaba?
çorba? tavuk? döner? sebze yemeği? ayyy napsak ki canım
döner epey yağlı olmaz mı ki?acaba yoğurt alıp sadece yoğurt mu yesek?
ozaman şöyle yapalım tatlım. Kahvaltı tarzı yiyelim. 1kase yoğurt, domates, salatalık, peynir, zeytin
bişey değil tatlım ne demek yardımlasmak fıkırlesmek ıcın burdayızçok değerli bir bilgi benim için teşekkürler
süper tarif balık çok sevmiyorum ama tavuk ve et süper olur
çok sagollben migrostan aldım çokta uygundur fiyatı indirimde 3tl gibi bir şeydi Eki Görüntüle 680333 zateb lif deposu ve besleyiciymiş gerçekten ama tadı pek güzle olduğu söylenemez:)
tavuklu sakata sipariş et yada markete gıt bı kutu ton balıgı al yagını suz salata siparısı ver ıcıne koy yecanım çekti ya. kızlar öğle yemeğinde ne yiyim bugün evden getirmedim fikirlerinizi alayım ne söyliyim?
aynı şekilde laz kızına dedıgım gıbıben de aynı yiyecek bişeyler düşünüyorum ne yesek ki acaba?
evet bu iyi fikir canım ton balıklı salata yiyoruz ozaman :)ya da ecmelin dediği gibi ton balığı alıp salatamıza karıştırıp yanında da yoğurt mu yesek?hem balık hem de sebze yemiş oluruz..ne dersin?
balık + yoğurt zehirlemez mi?
benimde aklıma geldi fakat peynir ya da süt zehirliyor diye biliyorum ben.hatta balık lokantalarında balığın yanına yoğurtlu bir sürü meze geliyor..
hahah gaza getirdim iyimi benimde canım cektı ama salatalık malzemem bitik :26: o degıl aksam balık yedim daha ne yesem acep bu oglennn hımsss aha buldum kıyma kavurup içine biber ve domates dogruycam mıss gayette besleyıcıhaklısın canım. Hadi o zaman doğru markete ton balığı almaya :)
haklısın canım. Hadi o zaman doğru markete ton balığı almaya :)
ben aldım geldim..bardak yoğurt,roka,domates,ton balığı ve 3 gibi yemek için de 2 orta boy armut
1,5 gıbı gııtcem ben yemege evıme cıkıyorum evimle iş yerım aynı bınadao yuzden sorun yok rahatım ama evde her daım yemek yapcak adam yok kendı yemegımı kendım hazırlıyom afiyet bal olsun yaramasın kg aldırmasın verdırsın ınsallah hepimiz azmımızın sonucunu alırız ınsallah
afiyet olsunnn ayy ne gusel bee bole bır uyumlu topık ıcınde olmakbende aldım tatlımmmmm. Lıght ton balığı, göbek salata, domates, konserve mısırşuan salatam hazır afiyetle yiyorummm Bende ara için 1 kase yoğurt var
güselliği oldugu kadar dez avantajıda cok tatlım mısal hıc yuruyemedıgım ıcınde sıstımoh vallahi ne güzel eşin başının ucunda darısı başımızaAminnnn canımmm inşallahhhhhhhh
afiyet olsunnn ayy ne gusel bee bole bır uyumlu topık ıcınde olmak
Bız bu kgları vercez
güselliği oldugu kadar dez avantajıda cok tatlım mısal hıc yuruyemedıgım ıcınde sıstımBu hale geldim ama duzenli beslenebiliyorum o var ne bilim trafik derdım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?