yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben light almadım ama :26: yoğurt da normal ton balığı da :26: ayyy pişman oldum şimdi yediğime..

sağol canımmm sana da afiyet olsun..

teşekkür ederim canım.

şekersiz türk kahvesinin zayıflamaya etkisi varmış

Kahvenin kilo aldırıcı etkisi olmaması bir yana, çeşitli araştırmalara ve görüşlere göre kilo verdirici yani zayıflatıcı etkisi olması dahi mümkün.

Mayo Clinic yetkililerine göre, kahve tüketimi çok ciddi oranda olmamakla birlikte zayıflatabiliyor. Kahvenin zayıflatıcı etkisi şu etkenlere dayanıyor:
İştah
Kahvenin iştahı azaltması daha az yenmesini sağlıyor.

Kalori Yakımı
Kahvenin içindeki kafeinin termojenezi harekete geçirebilmesi ile kalori yakımını hızlanabiliyor. Bu da çok büyük miktarda olmamakla birlikte zayıflama etkisi sağlıyor.

Su Kaybı
Kafeinin diyüretik etkisi vücuddan daha çok su atılmasını sağlıyor. Bu da kısa vadede kilo kaybı anlamına gelebilir.

farketmez gofredocum yagını suzde ye dedım ya lıgh olanı yagsız yanı sonucta afiyet olsun
balık taze ıse bısı olmaz ekstra balıktakı b vıtamınını kalsıyum absorbe eder dıe beraber yemeyn dıolar aynı şekilde sebze yemeklerıykede yogurt tuketmeyın kalsıyum demırı baglıyo yanı demirde vucudunuza etkı etmıyo kalsıyumda

tüketeceksenız aralarında 2 saat olsun

Son düzenleme:

oo ben önceden sürekli sebze yemekleriyle yoğurdu aynı anda yiyordumm

ben sadece ıspanakla yoğurdun aynı anda yenmesinin yanlış olduğunu biliyordum sebzeyle hep yoğurt yemişimdir yanlış yapmışız demek ki..

bi foto ekliycem alıntılamayın silcem benım göbege bak önceki fotolardan denk geldı

Son düzenleme:
wowwwwwwww ecmel büyük değişim yaaaaaaa bekarken taşşş gibi hatunmuşsun yaaa önceki resimedki göbeğin maşallahı var. Sanırım yakında bekar halini geçeceksin

Ben de şuan diyet yapıyorum
62İle başladım şuan 56 yım

Her hafta en geç 15 günde bir şu alışveriş merkezlerinde olan büyük tartılarda tartılıyorum.
Fiş veriyor makine.O fişi de saklıyorum.
Çerçeveleticem dermişim

Kilo düşüşüm şu şekilde oldu.

62-60.7-60-59.4-58.4-57.4-56.4

Hedef kilom 54-55 ...

Boyum da 1.67.

1250 Kalorilik diyet uyguladım ben hala uyguluyorum.

Önemli olan kaloriyi aşmamak.

Cumartesi kaloriyi epey aştım ama :18:

Popoyes hamburger menü yedim
Akşam da magnum
Çayla da çikolata yedim .
O günü ödül ilan ettim kendime

canımmmm süpersinnn maşallah çok iyi kilo vermişsinnnn. İnşallah hedefine ulaşırsın az kalmış zaten. Diyet harici spor yapıyor musun? Bize ne gibi tavsiyelerin olur? bu arada ödül gününde mükemmel olmuş yani gözümün önunde şuan hamburgerler

ne güsel odul gununde kg almadıysan harika maşallah super vermıssın

ben biraz fazla yesem tartıda cıkıyo ıstemıyorum anında kg alan bı yapım var ben hedefıme ulaşşasmda yemem aynı olacak yanı porsıyonlar ufak ekmeksız hamurısı vs yok buna mahkumum yoksa yıne aynı gobek gerı gelıp yapısıyo

evet canım bende hedefime ulaşsamda un, tuz, şeker bunları çıkarttım hayatımdan dönmicem inşallah

Ab rocket mekik aleti var ya balım ondan yapıyordum bir ay evveline kadar
Karın kısmı yağlar için çok faydalı bu alet.

Hemen hemen her sabah bir nescafe fincanı light süte 5yemek kaşığı nesfit cornflakes katıp yiyorum.
Bu sabah 7de yediğim.
Sonra kuşlukta yani sabah saat 10 gibi 3tane light bisküvi yada 2 3 adet kuru kayısı.
Öğlen 12 de 1salatalık-1domates-biraz peynir-5adet zeytin-1 dilm ekmek
3Gibi acıkırsam 1 kuru incir.
Akşam öğünümde
- Bir porsiyon çorba/ekmek/ton balık
-2Tavuk baget/mantar sote/bir tane kabuklu elma dilim patates
-Bir porsiyon sebze yemeği/4kaşık yoğurt
-3tane köfte/4kaşık pilav makarna bulgur pilavı türevlerinden

Bunlardan biri oluyor yemekte.

Öğlen öğünümde hergün kahvaltılık yemiyorum.Mesela bu öğlene yazdıklarım 220 kalori yapıyor.
Bu 220 kaloriyi başka şey yiyerek de alabilirsin.
Mesela 3tane nuget bir dilim ekmek birkaç kornişon.Anlatabildim mi...
Yada bir porsiyon çorba ve ekmek.

Sonrq akşam öğünümde haftasonları dışarda yiyoruz.Haftasonları yukarda yazdığım menüler yerine eş değer
kqlorili birşey yiyorum.
Mesela geçen pazar menüm şöyleydi.

Kahvaltıyı 12 de yaptık .
6Dilim sucuk ve 1 yumurtadan omlet hiç yqğ koymuyorsun.Bunun kalorisi 200
Bir dilim peynir 70 kalori
5zeytin 40 kalori
1dilim ekmek 70 kalori

Arada iki tane minik çikolata yedik 50 kalori

Akşam öğününde çiğ köfte dürüm 400 kalori

Bu çiğ köfte yerine tavuk dürüm/ 2 tane lahmacun yiyoruz bazen.

Amaç 1200 kaloriyi aşmamak.

1200kalori içeren ne yersen ye ama dengeli ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…