balık + yoğurt zehirlemez mi?
ben light almadım ama :26: yoğurt da normal ton balığı da :26: ayyy pişman oldum şimdi yediğime..
balık taze olursa zehirlemez canım
tatlım benim yoğurttda normal. markete gittim lıght görünce aldım yoksa bende normal alıcaktım pek farkı yok tatlım et sonuçta
tamam o zamankorktum bi an fazla bişeyler yedim diye...
yok tatlım süpersinnnnnnnn afiyet olsun canım benimmm
sağol canımmmsana da afiyet olsun..
farketmez gofredocum yagını suzde ye dedım ya lıgh olanı yagsız yanı sonuctaafiyet olsun
balık taze ıse bısı olmaz ekstra balıktakı b vıtamınını kalsıyum absorbe eder dıe beraber yemeyn dıolar aynı şekilde sebze yemeklerıykede yogurt tuketmeyın kalsıyum demırı baglıyo yanı demirde vucudunuza etkı etmıyo kalsıyumda
tüketeceksenız aralarında 2 saat olsun
bi foto ekliycem alıntılamayın silcem benım göbege bak önceki fotolardan denk geldı
Eki Görüntüle 680459 ÖNCEKİ GÖBEEEM
Eki Görüntüle 680460 ŞİMDİKİ GÖBEEEM
Eki Görüntüle 680470 4 YIL ONCEKİ BEKARKENKİ 64 KG HALİM VAYY BE BEN BÖLE DEĞİLDİM YAŞARKEN OLDUM
Ben de şuan diyet yapıyorum
62İle başladım şuan 56 yım
Her hafta en geç 15 günde bir şu alışveriş merkezlerinde olan büyük tartılarda tartılıyorum.
Fiş veriyor makine.O fişi de saklıyorum.
Çerçeveleticem dermişim
Kilo düşüşüm şu şekilde oldu.
62-60.7-60-59.4-58.4-57.4-56.4
Hedef kilom 54-55 ...
Boyum da 1.67.
1250 Kalorilik diyet uyguladım ben hala uyguluyorum.
Önemli olan kaloriyi aşmamak.
Cumartesi kaloriyi epey aştım ama :18:
Popoyes hamburger menü yedim
Akşam da magnum
Çayla da çikolata yedim .
O günü ödül ilan ettim kendime
ne güsel odul gununde kg almadıysan harika maşallah super vermıssın
ben biraz fazla yesem tartıda cıkıyo ıstemıyorum anında kg alan bı yapım var ben hedefıme ulaşşasmda yemem aynı olacak yanı porsıyonlar ufak ekmeksız hamurısı vs yok buna mahkumum yoksa yıne aynı gobek gerı gelıp yapısıyo
canımmmm süpersinnn maşallah çok iyi kilo vermişsinnnn. İnşallah hedefine ulaşırsın az kalmış zaten. Diyet harici spor yapıyor musun? Bize ne gibi tavsiyelerin olur? bu arada ödül gününde mükemmel olmuş yanigözümün önunde şuan hamburgerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?