sen menume ben sana hastayım yıvrummmmm:118::118::118::118: çok çok çok güzel bi menü bayıldımmmmmmm
kesınlıkle ole menun gayet gusell kalorısı olmayan seylerı yıyebılırsın salata sınırsızama farkettımkı artık bıse yesem hemen doyuyuorum mıdem kuculuyor heralde yada cok su ıcıyorum dıe yuer kalmıyor
hayır sakın cok normal gıdıyosunn hayatımm zorlama kendını yavbas gıtsın saglam gıtsın pilavı vs kes korkma gerısınden suyu cogaltben başka bişi mi yapsam kızlar 3 hafta da 2 kg çok geriyim
ben başka bişi mi yapsam kızlar 3 hafta da 2 kg çok geriyim
hayır sakın cok normal gıdıyosunn hayatımm zorlama kendını yavbas gıtsın saglam gıtsın pilavı vs kes korkma gerısınden suyu cogalt
daha cabul verırsın
9 haftada 10 kg vermısım bende ama sen ben kadar yaglı degılsın bebegımmm
tualeti mesken tuttum güzelimn daha nekadar su içicem ekmek yemiyince pilav 2..3... ekliodum menülerime o mu hatam yaniiiiiiiiiii
zman cabuk gecsede hmen zayıflamıs halımızı gorsek yaaa ::)):)
keske tatlım şu göbeğim gitse yeminle kapıcam çenemi
bu arada sen ew hanımıdın dimi
öğle yemeğimi yedim. Iki tane karnıyarık (biri küçük). Birde iki su bardağı cacık. Bi de 3 küçük dilim kepek ekmeği (bizim fabrikaya gelen kepek ekmekleri hakkaten küçücük.)
okadar küçük se banada yolla tatlım3 kulağa çok gelio yawaş yawaş azaltsan olmaz mı
ya bak gerçekten çok yediğimde çok yedim diye söylüyorum. Bize gelen kepek ekmekleri 5-6 cm çapında yani bi de onu dilimleme makinesinden geçiriyorlar. Incecik ve küçük oluyo bak fotosunu çekerim bi ara yollarım size.
Ekmek yemeseydim karnıyarık benim midemi bozardı.
bi tanem tabiki bizler birbirimizedoğruyu sölüoruz yalan sölememiz için hiç bi sebep yok.çekmene gerek tatlım ben burda fırında bi kestiroum oha koca dilimler
bizim kepek ekmekleri yuvarlak değil. Onu söylemeyi unutmuşum. Uzun yapıyolar onu da dilimliyolar. Google görsellere kepek ekmeği yazın 5. Resimde küçük uzun ekmekler var onlar gibi.
heheh bestem ben o koca dilimlerden 3 dilim yesem zaten buraya uğramam. Ve kilom "emin ol ki" aynı kalmaz.
üç kağıtcı ben sana ekmegı kes demedım sabah oglen ye aksam yıme dedım pilav makarna gıbı seylerden kaç demek ıstedım yıvrummmtamam bi tanem baktım banada ecmel ekmeği pilavı tammen kes dedi baksana azcık kg wermişim normal ama kessen ii olur dedi çok üzüldüm sabah tarılınca bi hewes hem spor hem diet sonuç miinacık kilo kaybı
işte ben o dilimleri ewe gelince bi de ortadan bölüp dolaba koyuorum poşetleyip sabahları ve ewde olgum öğlenleri yiorum ama küflenio akşamda yemediğim için hadee çöpeee markettwkiler daha az dayanıo zaten hep israflardayım bu aralar
YAAAüç kağıtcı ben sana ekmegı kes demedım sabah oglen ye aksam yıme dedım pilav makarna gıbı seylerden kaç demek ıstedım yıvrummm
BUZDALABINDA DA KÜFLENİO Bİ TANEM ÇÜNKÜ 10GÜNE YAKIN TUTUORUM KEPEKLİ EKMEĞİ NAPİM Bİ SABAH YİYİNCE BİTMİO HERİF DİO SABAH TA YEME OZMAN BOŞUNA ALION BNDE O YÜZDEN DOLABA KOYUORUM Bİ GÜN ONUDA KOYCAM DONSUN DONSUN DA SIMSICAK KARISININ KIYMETİNİ BİLSEİN BALIK SABAH SABAH KAWGA ETTİK ZATEN BİDE TARTI DA ŞOK YAŞADIM BİTSİN ŞU GÜN YYARADANIMMMMMMMMMMMMMMMMbuzdolabında bişey olmuyo ekmeğe. biz de yeni yeni koymaya başladık. çünkü sertleşiyo dolaptayken hoşlanmıyoruz ama baktık çok masraf oluyo dolaba koyuyoruz mecburen. bi de yazık günah.
ayrıca biz ekmeğe sigara gibi bağımlıyız. baksana azaltarak bırakmaya çalışıyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?