hehehe, ne yapmıyoruz? "malak" gibi yatmıyoruz.
Benim çift kişilik spor akşam olamadı malesef :) maç nedeniyle ertelendi. Ama ecmel'in yazısından sonra, tam eşofmanla yatıyordum kiiii hemen değiştirdim
Tabi kocam durumdan memnun, bişey olsa da olmasa da :))) aynen pijamaya son!
afiyet olsun canım gayet güzel menüHızınıza yetişmek ne mümkün sabah çok yoğundum giremedim birtürlü Lazkızı resimlerine hayran kaldım MaşALLAH sana..
Akşam
cacık
sabah
4 bardak sıcak su
ayran
öğle
sebze çorbası limonlu
yeşil fasülye susuz
yoğurt
ekmek 0
selam kıslarrrrrrr napıosunuz bankalara çıktım acıl mamamıda yedim geldim
sabah 1 simit az kaşar
öğlen 3 kaşık pilav üstüne bol bezelye yemeği pataesli havuçlu akşama yemeğim yok naparım bilmiorum
bol su yeşilçay tam gaz tabi ki
aralar için kellogsun kıtır atıştırmalığı ve çağlam war
canım kızma ama bu menü hiç uygun değil bence çok az yemişsin kilo kaybını yağlarından değil kaslarından yapar eriyip gidersin bu menüye biraz daha bişeyler katman lazım böyle olmaz çok yanlış(nacizane fikrim)
giyilebilir tabi havalar gayet güzel tatlım hele haftaya kadar iyice ısınır üzerine hırka alırsın güzel olur
afiyet olsun canım gayet güzel menü
oh afiyet olsun canımben de şimdi tansaştan salatalık malzeme aldım salata yaptım onu yiyorum yanında da kocaman bardak light ayran araya da çilek aldım
yok canım bende farkındayım da dün hiç vaktim yoktu bir vizeden çıktım birine girdim eksik dosyalarım vardı onları tamamlamaya çalıştım arada ne bulduysam onu yedim yani. ki hala eksik dosyam var
bugün daha güzel beslen tatlım telafi et dünü
gofredom ben hi. zayıflayamıcam sanırım
aaaa olurmu hiç öyle şey bestemm yavaş yavaş vermek daha sağlıklı aslında.ümitsizliğe kapılma verirsin
baksana hafta 1 olsa neyse lanet olasıcalar gram gram gidio kahretsin ne sewmişler bni beeee
ilk sayfada yazıyor canım verilen kg miktarları..kızlar bu topikte şimdiye kadar kaç kg verdiniz merak ediyorum haftalık verdikleriinizi falan yazmıomusunuz ??
ben deldım bugunku menum
sabah
1domates,1salatalık,1kibrit kutusu peynır,4zeytın,1haslanmış yumurta,1dilim kepek ekmek,1fıncan form çayı
ara öğün
1 kase lıght yogurt 7 kuru kayısı
öğlen
7 kasık az zeytınyaglı barbunya 1dilim kepek ekmek
ara öğün
1elma,1kivi
akşam
fırında levrek yanına bir kase mercımek corbası ve yagsız salata ekmek naynn
jıllıan mıchales 30 day 2 partı level2/4 yapılacak...
kızlar bn geldım oglen yemegımı yedım cok yedım gıbı geldı bna ya 12de bı haslanmıs yumurtam vardı onu yedım bıraz oncede salatayla 1 kepçe corba ıctım cokmu sızceee
hayır tabiki de çok değil gayet güzel
nayn güzel tatlımkızlar bn geldım oglen yemegımı yedım cok yedım gıbı geldı bna ya 12de bı haslanmıs yumurtam vardı onu yedım bıraz oncede salatayla 1 kepçe corba ıctım cokmu sızceee
ben deldım bugunku menum
sabah
1domates,1salatalık,1kibrit kutusu peynır,4zeytın,1haslanmış yumurta,1dilim kepek ekmek,1fıncan form çayı
ara öğün
1 kase lıght yogurt 7 kuru kayısı
öğlen
7 kasık az zeytınyaglı barbunya 1dilim kepek ekmek
ara öğün
1elma,1kivi
akşam
fırında levrek yanına bir kase mercımek corbası ve yagsız salata ekmek naynn
jıllıan mıchales 30 day 2 partı level2/4 yapılacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?