yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

keşke erken yatmasaydım da ben de size dahil olsaydım yer yerinden oynamış :)

Hızınıza yetişmek ne mümkün sabah çok yoğundum giremedim birtürlü Lazkızı resimlerine hayran kaldım MaşALLAH sana..

Akşam

cacık

sabah
4 bardak sıcak su
ayran

öğle

sebze çorbası limonlu
yeşil fasülye susuz
yoğurt
ekmek 0

selam kıslarrrrrrr napıosunuz bankalara çıktım acıl mamamıda yedim geldim
sabah 1 simit az kaşar
öğlen 3 kaşık pilav üstüne bol bezelye yemeği pataesli havuçlu akşama yemeğim yok naparım bilmiorum
bol su yeşilçay tam gaz tabi ki
aralar için kellogsun kıtır atıştırmalığı ve çağlam war

afiyet olsun canım gayet güzel menü

oh afiyet olsun canım ben de şimdi tansaştan salatalık malzeme aldım salata yaptım onu yiyorum yanında da kocaman bardak light ayran araya da çilek aldım

yok canım bende farkındayım da dün hiç vaktim yoktu bir vizeden çıktım birine girdim eksik dosyalarım vardı onları tamamlamaya çalıştım arada ne bulduysam onu yedim yani. ki hala eksik dosyam var

yok canım bende farkındayım da dün hiç vaktim yoktu bir vizeden çıktım birine girdim eksik dosyalarım vardı onları tamamlamaya çalıştım arada ne bulduysam onu yedim yani. ki hala eksik dosyam var

bugün daha güzel beslen tatlım telafi et dünü

laskısım bi denk gelemedik git gez toz kafanı ve kilolarını dağıt bize bol bol foto getir bi tanem eğer denk gelemessek ii yolculuklar

baksana hafta 1 olsa neyse lanet olasıcalar gram gram gidio kahretsin ne sewmişler bni beeee
yerleşmişler ne güzel rahat yeri buldularmı hemen kuruluyorlar sindire sindire bırakmıcaz onları..
kızlar bu topikte şimdiye kadar kaç kg verdiniz merak ediyorum haftalık verdikleriinizi falan yazmıomusunuz ??
ilk sayfada yazıyor canım verilen kg miktarları..

ben deldım bugunku menum
sabah
1domates,1salatalık,1kibrit kutusu peynır,4zeytın,1haslanmış yumurta,1dilim kepek ekmek,1fıncan form çayı
ara öğün
1 kase lıght yogurt 7 kuru kayısı
öğlen
7 kasık az zeytınyaglı barbunya 1dilim kepek ekmek
ara öğün
1elma,1kivi
akşam
fırında levrek yanına bir kase mercımek corbası ve yagsız salata ekmek naynn
jıllıan mıchales 30 day 2 partı level2/4 yapılacak...

Son düzenleme:
kızlar bn geldım oglen yemegımı yedım cok yedım gıbı geldı bna ya 12de bı haslanmıs yumurtam vardı onu yedım bıraz oncede salatayla 1 kepçe corba ıctım cokmu sızceee

:118::118::118::118: çok çok çok güzel bi menü bayıldımmmmmmm

kızlar bn geldım oglen yemegımı yedım cok yedım gıbı geldı bna ya 12de bı haslanmıs yumurtam vardı onu yedım bıraz oncede salatayla 1 kepçe corba ıctım cokmu sızceee
nayn güzel tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…