yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ya napım bankalarda para yaırdım çektim kdv leri ödedimmfalan filannn sen napıosun sakin mi ortalık

sen sürekli bankalardasın canım ne zaman okusam bankaya gittim,bankaya gidicem :107: ben de oturuyorum boş boş sakin burası hafta içleri hafta sonları çok yoğun oluyorum

sen sürekli bankalardasın canım ne zaman okusam bankaya gittim,bankaya gidicem :107: Ben de oturuyorum boş boş sakin burası hafta içleri hafta sonları çok yoğun oluyorum

çekleri tahsil ediorum , yada hesablara para yatırıorum çok dükkanın içinde de dışında da çok işim oluo bi yardımcı çok hayal ediorum ama napıcan kendi işimi kendim görüorum

ben geldım gardıyan babacıgım yan masamdaydı cıkmak zrunda kaldımm
şimdik banka gırmeye devam edıyommm ....

ne ettınız bakemmm canım sıkılıyo benım herıf bu gece yolcu pazar gunu gelcek allahtan bı saskınlık cıkmazıse oglusumla basbasayız

senin herifte habire geziyor hee iş için mi?yoksa ziyaret falan mı?ohh oğluşla başbaşa kalıcanız ne güzel

allah o herifleri bnapsın bilmem zaten gargimmmm kimin babası

Ders almadan canları yanmadan akıllanmaz bunlar nefret ediorum bütün erkeklerden anacım

anladım canım neyse dersini almıştır bi daha dinler umarım :106:
pek sanmıyom ama neyse adam eylentı arıyo sankıı karısı cocugu evde yanlız umrunda degıl gıbı olan bızım 1ımızın maasa oldu
250tl odeyecekken 1000tlye cıktı yolculuk allahtan herıf saglamm ya ona bısı olaydııı:18:
Ders almadan canları yanmadan akıllanmaz bunlar nefret ediorum bütün erkeklerden anacım
hala akıllanmadı yavrucum meraklanma

şimdi ben akşam a saat 6buçuk gibi bi tabak kısır yiyim yetr mi

bi tabagın olcusu ne kadar bacımm 6-7-8 kaşık kaçç 7yı geçme yee bol bol su ıcc lukur lukur etsın mıden

sonra jillian yaparken hepsi çıksın ama beeaaa amma ii olur beaa yesek çıkarsak yesek çıkarsak tamam Ozman 6bucük yemek kaşığı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…