Ama bn yeni geldim yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok işim wardı
Aaa birini yakaladım gofredom netttin be:13::13::13::13:
iyidir canımm nolsunSen netttin yahu??
ya napım bankalarda para yaırdım çektim kdv leri ödedimmfalan filannn sen napıosun sakin mi ortalık
sen sürekli bankalardasın canım ne zaman okusam bankaya gittim,bankaya gidicem :107: Ben de oturuyorum boş boş sakin burası hafta içleri hafta sonları çok yoğun oluyorum
ben geldım gardıyan babacıgım yan masamdaydı cıkmak zrunda kaldımm
şimdik banka gırmeye devam edıyommm ....
ne ettınız bakemmm canım sıkılıyo benım herıf bu gece yolcu pazar gunu gelcek allahtan bı saskınlık cıkmazıse oglusumla basbasayız
ben geldım gardıyan babacıgım yan masamdaydı cıkmak zrunda kaldımm
şimdik banka gırmeye devam edıyommm ....
Ne ettınız bakemmm canım sıkılıyo benım herıf bu gece yolcu pazar gunu gelcek allahtan bı saskınlık cıkmazıse oglusumla basbasayız
kaza yapmıstı yaa esım corumda araba servısteydı bız otobusle donduk onu almaya gdıo 2 gunu yolda geccek birdaha hatun lafı dınler belkısenin herifte habire geziyor hee iş için mi?yoksa ziyaret falan mı?ohh oğluşla başbaşa kalıcanız ne güzel
kaza yapmıstı yaa esım corumda araba servısteydı bız otobusle donduk onu almaya gdıo 2 gunu yolda geccek birdaha hatun lafı dınler belkı
pek sanmıyom ama neyse adam eylentı arıyo sankıı karısı cocugu evde yanlız umrunda degıl gıbı olan bızım 1ımızın maasa olduanladım canım neyse dersini almıştır bi daha dinler umarım :106:
hala akıllanmadı yavrucum meraklanmaDers almadan canları yanmadan akıllanmaz bunlar nefret ediorum bütün erkeklerden anacım
pek sanmıyom ama neyse adam eylentı arıyo sankıı karısı cocugu evde yanlız umrunda degıl gıbı olan bızım 1ımızın maasa oldu
250tl odeyecekken 1000tlye cıktı yolculuk allahtan herıf saglamm ya ona bısı olaydııı:18:
Hala akıllanmadı yavrucum meraklanma
bi tabagın olcusu ne kadar bacımm 6-7-8 kaşık kaçç 7yı geçme yee bol bol su ıcc lukur lukur etsın mıdenşimdi ben akşam a saat 6buçuk gibi bi tabak kısır yiyim yetr mi
bi tabagın olcusu ne kadar bacımm 6-7-8 kaşık kaçç 7yı geçme yee bol bol su ıcc lukur lukur etsın mıden
afiyet olsun sonunda sonra bı derı bı kemık manken hastalıgı dıolar ona bılıyomusun allah koruusnsonra jillian yaparken hepsi çıksın ama beeaaa amma ii olur beaa yesek çıkarsak yesek çıkarsak tamamOzman 6bucük yemek kaşığı......
afiyet olsun sonunda sonra bı derı bı kemık manken hastalıgı dıolar ona bılıyomusun allah koruusn
yanı keske yesek yesek kussak dedıgın ıcın allah korusun dedımneden allah koruo anlamadım
yanı keske yesek yesek kussak dedıgın ıcın allah korusun dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?