dene dene deneeee de gorımm senıı ne hale dusuonn cadı cocuk oyuncagı degıl tedavısı zor olan bır hastalık oben bunu deniyim bi heeeeeee
dene dene deneeee de gorımm senıı ne hale dusuonn cadı cocuk oyuncagı degıl tedavısı zor olan bır hastalık o
allahım hamıleyken kusmuyodum ama bos bos ogurtu gelıyodu ıgrenç bısı bogggöcürrrr kısmaTamam kusmucam elimi sokup alsam o mamı Uuuff neyse üzüldüm ya kg ma ondan kafaya vur du bide benim ki canımı sıktı böle kafa kaydı tabeee...ben yawaştan kapımm kasamı paralarımı öpüorum sizi hoççakalın
görüşürüz tatlımmmöcürrrr kısmaTamam kusmucam elimi sokup alsam o mamı Uuuff neyse üzüldüm ya kg ma ondan kafaya vur du bide benim ki canımı sıktı böle kafa kaydı tabeee...ben yawaştan kapımm kasamı paralarımı öpüorum sizi hoççakalın
allahım hamıleyken kusmuyodum ama bos bos ogurtu gelıyodu ıgrenç bısı boggg
kolay gelsın ıyı akşamlar canım bende akşama levrek yıyecemallahım denız mahsulunu benım kadan kım severkı???
gel beraber yıyek bacım kocayıda naşladım oturup dedıkodu yaparızzgörüşürüz tatlımmm
ben ben ben bayılırım
gel beraber yıyek bacım kocayıda naşladım oturup dedıkodu yaparızzarap sukrumle oynarızz su sıralar anneannesıyle parka gıttı bana bye bye yaparak
valla on numara olurdu heee ama ızmıre tasınacak olursam kı bı ıhtımal senı bulacagımmmah istanbulda olaydım gelirdim valla ecmelim balığa hayır diyemiyorum öyle bi zaafım var :122: Eymenle de oynardık ne güzel olurdu..
valla on numara olurdu heee ama ızmıre tasınacak olursam kı bı ıhtımal senı bulacagımmm
bende seref duyarım cnmcım nasıp kısmet bakalıminşallah kısa zamanda taşınırsınız canım çok güzel tanışırız çok memnun olurum inan
bu arada söylemeden geçemeyeceğim baskül aldım az önce çok heyecanlıyım
aaa süper ıyı gunlerde kullan benım sıtem bura herseyı burdan alıyomresim olarak yüklemeyi bilmiyorum link atayım canım..
Arzum Ar 550 Baskül & Teraziler | hızlıal.com
ben yavaştan çıkıyorum tatlım çok öpüyorum seni yarın görüşmek üzere hoşçakal..
:119::119::119::119::119::119::119:
Bende ne yedim içtim yazıyım :)
Sabah: 1 bardak süt
Öğle: Kepekli ekmekten 2 tane domatesli tost+salata
Ara: Yeşilçay
Akşam: 1 kaşık pilav, 1 kaşık bezelye, 2 patates haşlaması, 1 kase yoğurt ve salata
Biraz çok mu yemişim ne :18:
Nasılsınız kızlar ?
akşam
yoğurt
jilian hareketi yapmaya başladım level 1 ile başladım ama şuan bacaklarım hiç tutuyor sizde de ilk başlarda öyle olmuşmuydu yürürken dengem bozuluyor gb hissediyorum çok etkiledi beni ya.. Birde o ellerdeki ağırlığı ne ile yapıyorsunuz ? İnşALLAH bende daha hızlı veririm şimdi
sabah
sıcak su
ayran
Bir şey daha soracağım level 1 deki hareketleri hangi zaman diliminde ve kaçar tane yapmak gerekiyor.. Sayıyı bizmi belirliyoruz.. 10 gün süre ile mi level 1 e devam etmek gerekiyor Bunları da öğrenmek istiyorum.. Bana detaylı yazarsanız çok mutlu olucm felaket hırslandım tarif edemem.. Şimdiden tşk ederim.. :)
tatlımn level 1 10 gün lewel 2 10 gün lewel 3 10 gün toplam 30 gün adı da 30 days ya ordan gelior yani bu bi egzersiz proramı aynı wiidio da ki gibi yapıcaksın sayı falan herşey aynı tatlım biz çoğumuz çalıştığımız için en son yatmadan yapıp duş alıp cup yatıoruzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?