yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

dene dene deneeee de gorımm senıı ne hale dusuonn cadı cocuk oyuncagı degıl tedavısı zor olan bır hastalık o

öcürrrr kısma Tamam kusmucam elimi sokup alsam o mamı Uuuff neyse üzüldüm ya kg ma ondan kafaya vur du bide benim ki canımı sıktı böle kafa kaydı tabeee...ben yawaştan kapımm kasamı paralarımı öpüorum sizi hoççakalın

allahım hamıleyken kusmuyodum ama bos bos ogurtu gelıyodu ıgrenç bısı boggg
kolay gelsın ıyı akşamlar canım bende akşama levrek yıyecem allahım denız mahsulunu benım kadan kım severkı???

görüşürüz tatlımmm
allahım hamıleyken kusmuyodum ama bos bos ogurtu gelıyodu ıgrenç bısı boggg
kolay gelsın ıyı akşamlar canım bende akşama levrek yıyecem allahım denız mahsulunu benım kadan kım severkı???

ben ben ben bayılırım

gel beraber yıyek bacım kocayıda naşladım oturup dedıkodu yaparızz arap sukrumle oynarızz su sıralar anneannesıyle parka gıttı bana bye bye yaparak

ah istanbulda olaydım gelirdim valla ecmelim balığa hayır diyemiyorum öyle bi zaafım var :122: eymenle de oynardık ne güzel olurdu..

valla on numara olurdu heee ama ızmıre tasınacak olursam kı bı ıhtımal senı bulacagımmm

inşallah kısa zamanda taşınırsınız canım çok güzel tanışırız çok memnun olurum inan
bu arada söylemeden geçemeyeceğim baskül aldım az önce çok heyecanlıyım

inşallah kısa zamanda taşınırsınız canım çok güzel tanışırız çok memnun olurum inan
bu arada söylemeden geçemeyeceğim baskül aldım az önce çok heyecanlıyım
bende seref duyarım cnmcım nasıp kısmet bakalım

aaaa nasıl bısı foto atsana gule gule kullan...

Bende ne yedim içtim yazıyım :)

Sabah: 1 bardak süt
Öğle: Kepekli ekmekten 2 tane domatesli tost+salata
Ara: Yeşilçay
Akşam: 1 kaşık pilav, 1 kaşık bezelye, 2 patates haşlaması, 1 kase yoğurt ve salata

Biraz çok mu yemişim ne :18:

aksam cok sabah ye aksam az ye tatlım

Nasılsınız kızlar ?

akşam
yoğurt
jilian hareketi yapmaya başladım level 1 ile başladım ama şuan bacaklarım hiç tutuyor sizde de ilk başlarda öyle olmuşmuydu yürürken dengem bozuluyor gb hissediyorum çok etkiledi beni ya.. Birde o ellerdeki ağırlığı ne ile yapıyorsunuz ? İnşALLAH bende daha hızlı veririm şimdi

sabah
sıcak su
ayran

günaydın canlarımmm
dünkü bildirimimi hemn yapayım;
SABAH
1 simit
peynir
bol limonlu açık çay
ARA
şekersiz türk kahvesi
adaçayı
ÖĞLE
büyük bi tabak salatalık,domates,maydonoz,mısırdan oluşan salata
büyük bardak light ayran
ARA
8 adet çilek
AKŞAM
1 dilim pizza
(evde bişey yoktu benim koca pizza söylemiş 1 dilim yedim doymadım ama hamur olduğu için doyana kadar yemedim)
yemekten sonra sahile yürüyüşe gittik..
2 litre su içildi.

tatlım 5,6, gün sürüor merak etme çiş bile babamıodumen ama geçior merak etme ama sakın birakma bi daha başlamayazsın sonra yapabildiğin kadar çok zorlama zaten bi bakmışın alışmışın sonradan

günaydın güzellerim kankilerim bicik biciklerrrimmm

Son düzenleme:
Bir şey daha soracağım level 1 deki hareketleri hangi zaman diliminde ve kaçar tane yapmak gerekiyor.. Sayıyı bizmi belirliyoruz.. 10 gün süre ile mi level 1 e devam etmek gerekiyor Bunları da öğrenmek istiyorum.. Bana detaylı yazarsanız çok mutlu olucm felaket hırslandım tarif edemem.. Şimdiden tşk ederim.. :)

tatlımn level 1 10 gün lewel 2 10 gün lewel 3 10 gün toplam 30 gün adı da 30 days ya ordan gelior yani bu bi egzersiz proramı aynı wiidio da ki gibi yapıcaksın sayı falan herşey aynı tatlım biz çoğumuz çalıştığımız için en son yatmadan yapıp duş alıp cup yatıoruzzzzzzzzzz

Tşk ederim bilgilerin için level 1 deki egzersizleri 1 kez gördüm ama hafızamda kaldı şuan işteyim aklıma geldikçe durduğum yerde yapıyorum ama sadece şuan şınav beni çok zorluyor inşallah çok heveslendim.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…