yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canlarım günaydın bugün acayiip tembellik yaptım sınavlar nedeniyle geç yatıp erken kalkmaktan bugün tatil diye uykunun hakkını verdim bu arada cancazlarım lazkızım nere gitti ?:44::44::44:

kızlar 25.04.2013 bildirimimi yapıyorum

Sabah
1 domates
1 salatalık

Öğlen
1 tane tulum peynirli poğaça
1 bardak çay

Akşam
1 tabak erik ve çilek karışık

level 1/ 6. gün

kızlar yardım onumuzdekı hafta adalara gıdıcem yazlık elbıse gıyınsem uzeırnede ınce hırka sacmamı olur sızce havalar ısınmaya basladı cunku....

Sabah
1 domates
1 salatalık

Öğlen
1 bardak çay

Akşam

level 1/ 6. gün

tatlım bu nasıl dıyet yahuu poğaça dısında senı tutacak bişi yememeşinsin kızlar bole olmazz bu kadar yememezlıkle olmaz hanı et hanı sut hanı peynır hanı kepek ekmek ???
bunlar olmadan nasıl saglıklı beslenılır??? metabolızmayı cokertırsın bole yapma metabolızmanı hızlandırmak ıcın farklı seyler yemen gerek :26:

10 kg fazlam var kızlar umarım enkısa sürede veririrm..Önerileriniz neler?
guselım kendını uygun bır dıyet yapmalısın ama cok bılındık bısı un,tuz,yağ,şeker hayatından kesınlıkle cıkarman gerek...
sonrada haslama seylerın oldugu yada ızgara et,sut,yumurta,meyve sebze agırlıkta beslenmelısın ara ogun mutlaka yapmalısın meyve yogurt vss ara ogun olarak...2 saatte bır atıstırmalıkların olcak ... bu şekilde az yıyıp saglıklı besınlerde mıdeyı ayakta tutacak seylerı tuketmek amac metabolızmayı hızlandırmak be o sekıl kg vermek kalıcı kg vermeyı saglamak...
kızlar yardım onumuzdekı hafta adalara gıdıcem yazlık elbıse gıyınsem uzeırnede ınce hırka sacmamı olur sızce havalar ısınmaya basladı cunku....
yoook neden olsun benım yazlık ıncecık hırkam hep yanımdadır temmuzda bıle tasırım yanımda tatlımmm gez bakalımmm

yok bn bu ayda elbıse sacmamı olur dıe dedım :)

Sabah
1 domates
1 salatalık

Öğlen
1 bardak çay

Akşam

level 1/ 6. gün
canım kızma ama bu menü hiç uygun değil bence çok az yemişsin kilo kaybını yağlarından değil kaslarından yapar eriyip gidersin bu menüye biraz daha bişeyler katman lazım böyle olmaz çok yanlış(nacizane fikrim)
giyilebilir tabi havalar gayet güzel tatlım hele haftaya kadar iyice ısınır üzerine hırka alırsın güzel olur

haftaya kadarda belkı 2 3kılo vermıs olursam oh oh

ben yanıma bişey getirmedim yemek olarak ne yesem acaba diye düşünüyorum???fikri olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…