olur tabıı cnm ama ogleden sonra ya yogurt ye ya meyve ıkısı beraber olmaz ben sabahkı arada yedım yogurt ve kuru kayısılarımıkızlar öğle yemeğinde karnıyarık var en sevdiğim yemek. 2 tane karnı yarık yesem ve bi kase cacık.
öğleden sonra da bi elma bi yoğurt yesem olur mu???
oooh ne güzel tatlım gez dolaş tatilin tadını çıkar.bizi de ihmal etme tabiiyi yolculuklar sana şimdiden
iyi yolculuklar tatlım bol dınlenmelı gezmelı olsun...
güle güle git canım iyi yolculuklar
olur tabıı cnm ama ogleden sonra ya yogurt ye ya meyve ıkısı beraber olmaz ben sabahkı arada yedım yogurt ve kuru kayısılarımı
kızlar 25.04.2013 bildirimimi yapıyorum
Sabah
1 domates
1 salatalık
Öğlen
1 tane tulum peynirli poğaça
1 bardak çay
Akşam
1 tabak erik ve çilek karışık
level 1/ 6. gün
10 kg fazlam var kızlar umarım enkısa sürede veririrm..Önerileriniz neler?
guselım kendını uygun bır dıyet yapmalısın ama cok bılındık bısı un,tuz,yağ,şeker hayatından kesınlıkle cıkarman gerek...10 kg fazlam var kızlar umarım enkısa sürede veririrm..Önerileriniz neler?
yoook neden olsun benım yazlık ıncecık hırkam hep yanımdadır temmuzda bıle tasırım yanımda tatlımmm gez bakalımmmkızlar yardım onumuzdekı hafta adalara gıdıcem yazlık elbıse gıyınsem uzeırnede ınce hırka sacmamı olur sızce havalar ısınmaya basladı cunku....
guselım kendını uygun bır dıyet yapmalısın ama cok bılındık bısı un,tuz,yağ,şeker hayatından kesınlıkle cıkarman gerek...
sonrada haslama seylerın oldugu yada ızgara et,sut,yumurta,meyve sebze agırlıkta beslenmelısın ara ogun mutlaka yapmalısın meyve yogurt vss ara ogun olarak...2 saatte bır atıstırmalıkların olcak ... bu şekilde az yıyıp saglıklı besınlerde mıdeyı ayakta tutacak seylerı tuketmek amac metabolızmayı hızlandırmak be o sekıl kg vermek kalıcı kg vermeyı saglamak...
yoook neden olsun benım yazlık ıncecık hırkam hep yanımdadır temmuzda bıle tasırım yanımda tatlımmm gez bakalımmm
canım kızma ama bu menü hiç uygun değil bence çok az yemişsin kilo kaybını yağlarından değil kaslarından yapar eriyip gidersin bu menüye biraz daha bişeyler katman lazım böyle olmaz çok yanlış(nacizane fikrim)kızlar 25.04.2013 bildirimimi yapıyorum
Sabah
1 domates
1 salatalık
Öğlen
1 tane tulum peynirli poğaça
1 bardak çay
Akşam
1 tabak erik ve çilek karışık
level 1/ 6. gün
giyilebilir tabi havalar gayet güzel tatlım hele haftaya kadar iyice ısınır üzerine hırka alırsın güzel olurkızlar yardım onumuzdekı hafta adalara gıdıcem yazlık elbıse gıyınsem uzeırnede ınce hırka sacmamı olur sızce havalar ısınmaya basladı cunku....
yok olmaz neden olsun altına ınce kılotlu corap gıyersın yınede belkı aksamustu serın olur...yok bn bu ayda elbıse sacmamı olur dıe dedım :)
canım kızma ama bu menü hiç uygun değil bence çok az yemişsin kilo kaybını yağlarından değil kaslarından yapar eriyip gidersin bu menüye biraz daha bişeyler katman lazım böyle olmaz çok yanlış(nacizane fikrim)
giyilebilir tabi havalar gayet güzel tatlım hele haftaya kadar iyice ısınır üzerine hırka alırsın güzel olur
yok olmaz neden olsun altına ınce kılotlu corap gıyersın yınede belkı aksamustu serın olur...
ben yanıma bişey getirmedim yemek olarak ne yesem acaba diye düşünüyorum???fikri olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?