Tşk ederim bilgilerin için level 1 deki egzersizleri 1 kez gördüm ama hafızamda kaldı şuan işteyim aklıma geldikçe durduğum yerde yapıyorum ama sadece şuan şınav beni çok zorluyor inşallah çok heveslendim.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Nasılsınız kızlar ?
akşam
yoğurt
jilian hareketi yapmaya başladım level 1 ile başladım ama şuan bacaklarım hiç tutuyor sizde de ilk başlarda öyle olmuşmuydu yürürken dengem bozuluyor gb hissediyorum çok etkiledi beni ya.. Birde o ellerdeki ağırlığı ne ile yapıyorsunuz ? İnşALLAH bende daha hızlı veririm şimdi
sabah
sıcak su
ayran
ii be tatlım ne olsun
ii be tatlım ne olsun
bozmak yok dımı devam edıyon spor nasıl gıdıyor :):)
yok bi tanem olur mu ölmk war dönmek yok kuşum sporda rejim de fullll
oh oh 2 3 ay sonra fıt olucaz sonrada dıyet degıl ama saglıklı yasama sporlara devam dımı kıloyu korumak lazım bakarsın spor hocalıgı yaparız nette :d:d:d:d ne ıyı olur heee :d
yok kuşum asla bi daha bu kadar hamlamam hafta 2 kere 3 kere yaparım jillianı hiç ypamazsan hafta sonu yaparımmAma kendimize bedenimize sağlığımıza bu kadar haksızlık etmemiz çok garipmiş vücudum rahat göbeğim de şişklinlk yok 6. Katta oturuorum asansörümz yok artk tek nefeste çıkabiliorum bunları asla bırakmam
Gofredom sen ii sen mi bi gelip bi didiosunuz
c.tesi-pazar çok yoğun günlerim tatlım boşlukta yazmaya çalışıyorum işte
tamam bi tanem bugün sonunda işler az yarım günüm allahım çok mutluyum ewimi tertemiz yapıcam
c.tesi-pazar çok yoğun günlerim tatlım boşlukta yazmaya çalışıyorum işte
kız senn adını duyunca hep cnaım gofret cekıyor yaa
ağrı yapar canım 5 gun kadar vıdeoyla beraber calısman gerekıyo hareketlerı yapmıs olman bısı degısmırmıyo yanı aynı tempoda aynı hareketler...Nasılsınız kızlar ?
akşam
yoğurt
jilian hareketi yapmaya başladım level 1 ile başladım ama şuan bacaklarım hiç tutuyor sizde de ilk başlarda öyle olmuşmuydu yürürken dengem bozuluyor gb hissediyorum çok etkiledi beni ya.. Birde o ellerdeki ağırlığı ne ile yapıyorsunuz ? İnşALLAH bende daha hızlı veririm şimdi
sabah
sıcak su
ayran
hadi bakalım maşallah hırslanBir şey daha soracağım level 1 deki hareketleri hangi zaman diliminde ve kaçar tane yapmak gerekiyor.. Sayıyı bizmi belirliyoruz.. 10 gün süre ile mi level 1 e devam etmek gerekiyor Bunları da öğrenmek istiyorum.. Bana detaylı yazarsanız çok mutlu olucm felaket hırslandım tarif edemem.. Şimdiden tşk ederim.. :)
Oh oh çalkala yarim yaz geldi çarşıya kiraz gedi aldım beş okka kiraz oda yare az geldi son ki üç dört ho ppppp hoopppp son 2 saaat hhooopppp son 2 saaat:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?