yok be gulum neden kızalım kımseler yok kac saattır bakıyom ama cıksssya kılar yeni girebildim napıosunuz nerdesiniz çok yedim die küstünüz mü berbat bi gün geçiriorum zati
ah inanılmaz yoğunlaştı bizim işler malum ay sonu bilmemnesi sonra ay başı bilmem nesi e buda habire çıkıo bn bakmayınca açamıorum zırt pırt....yok be gulum neden kızalım kımseler yok kac saattır bakıyom ama cıkssssıkıcı buralarr nedensee
aynen guselım aynı yogunluk bızdede mevcuttt :26:ah inanılmaz yoğunlaştı bizim işler malum ay sonu bilmemnesi sonra ay başı bilmem nesi e buda habire çıkıo bn bakmayınca açamıorum zırt pırt....
aynen guselım aynı yogunluk bızdede mevcuttt :26:
tam 1 yıl sonra malesef eymenın dogum gunu fotolarında kendı gobegımı gorunce soka gırdım o zamana kadar dıstan seslere aldırmadıydımm ama dogumdan sonra zayıftım 70 lı kglara ındım ama eymen 6 aylık benı emmeyı bırakınca kg almaya basladımcanım sen doğumdan ne kadar süre sonra rejime başlamıştın
tam 1 yıl sonra malesef eymenın dogum gunu fotolarında kendı gobegımı gorunce soka gırdım o zamana kadar dıstan seslere aldırmadıydımm ama dogumdan sonra zayıftım 70 lı kglara ındım ama eymen 6 aylık benı emmeyı bırakınca kg almaya basladım
ayyyy o gunler gelsınde cnm ınsalalh bugun taaa ben hamıle kalmak ısterkenden berı arkadasım olan bırının hamıle oldugunu ogrendım uctum havalaraaaa.... ay kendı heyecanım aklıma geldı muthısss bısı yaaaa offff tekrar bebek ıstıyorum ama kocamın bana kalan mınnacık sevgısınıde ıkıncı bebege verecegını bılıyorum bendekı butun sevgı eymene kaydıı uffff o koku varya mukammel bısımalesef olur mu hiç tatllım 1 yaşında başlaman bile çok ii.çok vücuda yerleşmeden başlamk lazım dimi hemen rejime ama sen çok ii werdin ilk fotalarda teze din şimdi abla abla oldun resmen allahım şimdi çok kafama takmıorum da allahım nasip kısmet ederse doğumdan sonra çocuk kendini kurtarıpta herşey düzene girer girmez başlamalıyım dimi insan rahata çabuk alışo ye ye yan gel yat oh amasizlerle olursam ileri ki yıllarda da amanha diyim rahat bırakmayın bni yüzüme yüzüme wurun geçkleri
ayyyy o gunler gelsınde cnm ınsalalh bugun taaa ben hamıle kalmak ısterkenden berı arkadasım olan bırının hamıle oldugunu ogrendım uctum havalaraaaa.... ay kendı heyecanım aklıma geldı muthısss bısı yaaaa offff tekrar bebek ıstıyorum ama kocamın bana kalan mınnacık sevgısınıde ıkıncı bebege verecegını bılıyorum bendekı butun sevgı eymene kaydıı uffff o koku varya mukammel bısı
bu arada paşaya yazlık alısverıse gıtmemız lasımmm uzun kollularla kaldı yavrumm maaslar bı verılsınde
aynen guselım her mevsımm yenı alısverıs nerden baksan hıcbısı almasan 5 takım gunluk 3 takım gezmelık alıyorum genelde 300-350 tlyı buluyo alısverıs bakalım bu ay nasıl cıkcaz alısverıse arabadan oturu epey zor durumdayız :26:eee çocuğun yediği helal giydiği haram demişler doğru allahtan bizim ewlatlarımız şanslı anne baba çalışıo bende küçüklükte çok şeye özenip büyüdüm allahım hiç bişi yi mutfağımızdan eksik etmedi babbamdan razı olsun ama çok didindi bizleri büyütmek içn inşallah bizlerde ewlatlarımızı eksik bırakmadan büyütürüz.
aynen bende 10 yıl bekledim bu balık beyinliyi işi bile yoktu beni istemeye geldiğinde ah ne yalwardım babama ben çalışırken bile babam bna harçlık werir di şimdi öle mi allahım beterinden saklasın herbişiyimiz war lakin hep bi telaş yetti mi yetcekmi çok mu harcadık kaldımı aman bu da sonra olsun sonra alınsın falan filan allahım sen duy yaradanım bizleri yardımcımız opl yaradanımaynen guselım her mevsımm yenı alısverıs nerden baksan hıcbısı almasan 5 takım gunluk 3 takım gezmelık alıyorum genelde 300-350 tlyı buluyo alısverıs bakalım bu ay nasıl cıkcaz alısverıse arabadan oturu epey zor durumdayız :26:
allaha cok sukur dedıgın gıbı bız karı koca calısıyoz bu haldeyız...
babamda tek basına buyuttu bızlerı cok bolluk ıcınde buyudum ben sanslıyım sanırım kendı ısıydı babamın durumu ıyıydı ama koca kapısında ısler sandıgımız gıbı olmuyoo hos ben kendım ıstedımm ama allah kımseye muhtaç etmesın cok sukur gunumuze asırı bolluk ıcınde degılız ama darlıkta cekmıyoz elhamdullıllah
ii kuşum sen babiosunnnkızlar bn geldım nasılsınız :):)
hosgeldın canım ıyıyız senı sormalıı :126:kızlar bn geldım nasılsınız :):)
aynen bende 10 yıl bekledim bu balık beyinliyi işi bile yoktu beni istemeye geldiğinde ah ne yalwardım babama ben çalışırken bile babam bna harçlık werir di şimdi öle mi allahım beterinden saklasın herbişiyimiz war lakin hep bi telaş yetti mi yetcekmi çok mu harcadık kaldımı aman bu da sonra olsun sonra alınsın falan filan allahım sen duy yaradanım bizleri yardımcımız opl yaradanım
ii kuşum sen babiosunnn
hosgeldın canım ıyıyız senı sormalıı :126:
hah ıste bende aynı durumdayımm her emvsım bısı alcaz kendımıze oglandan bıze fırsat gelmıyoo yıne aynı seylere talımm saglık olsun huzur olsun ama bu aralar o da yokk pek muzdarıbım beaaa zevk alamıyom yasadıgımdan hayata baglanmamın tek sebebı mınnagımaynen bende 10 yıl bekledim bu balık beyinliyi işi bile yoktu beni istemeye geldiğinde ah ne yalwardım babama ben çalışırken bile babam bna harçlık werir di şimdi öle mi allahım beterinden saklasın herbişiyimiz war lakin hep bi telaş yetti mi yetcekmi çok mu harcadık kaldımı aman bu da sonra olsun sonra alınsın falan filan allahım sen duy yaradanım bizleri yardımcımız opl yaradanım
ii kuşum sen babiosunnn
hahahah ayyyy superr dusunce ama bende sadece dusunce evde hersey serbestt ama dısarısı naynnnn pufff
bı arkadasım var sağolsun gecen bı foro attı bır karıs etek altında ıncecık corap kucagında bebesıı kocasıda yanında onlarmı cok rahat bızımkıler mı anormal bılemedım bacılar bole gorunce ozenıyomm yaa genç kızlıgımdakı gıbı gıyınmek ıstıyomm:26:
bnm eşiminde şöle bi psikosu wardır onunlayken giyebilirim istedğimi ama tek biyere gidiosam yada işteyken nayn allaha şükür bu da ii demi bekarken ohhooo postal mini etek haşırtı yelek allahhhhhhhneydim be heygidi günlerrrrr
bnmkı tatıl yerınde bıle ızın vermyıor sukrettt canımm :):)
bencede beste sukretsın halıne aynı durumdayım bende ... aslaaa dız kapagının altında elbıse olcak oda asla corapsız gıyemem koton corabıda yaz ortasında nasıl gıyıyım pantolondan gına geldı mını cortlarımı mını eteklerımı kolsuz ve askılı gıyınmeyı v yakalı gıyınmeyı osledımmmm :26:bnmkı tatıl yerınde bıle ızın vermyıor sukrettt canımm :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?