yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

günaydın kızlarrrr
hemen dünkü bildirimimi yapayım;
SABAH
1 simit
peynir
domates
maydonoz
yeşil çay
ÖĞLE
beef salata
AKŞAM
1 parça dana bonfile
2 kaşık pilav
1 kase cacık

jillian 1/10 yapıldı

dun saat 15 gb cacik sonra sekersiz kahve
kaynim disarda cok affedersiniz izgara tavuk yapti 2 tane kucuk but , salata , 2 bardak ayran
sonra ip atlama , hareket vs

sabah 8 de kalktm
koca 1 bardakilicik su
esim nobetten geldi
salatalik , domates , biber karisimi dlimler limonlu
2 haslanmis yumurta
zeytin
1dilim kemek ekmek
2 bardak sekersizcay
level 1 yapilldi cok nefes nefese kaldim ve yoruldum bi kac taneine eslik edemedim normalmi sizce ?
sonra guzel bir dus size yazmak istedim suan hicbisey hissetmiyoum ama kesin heryerim agriyack.
birde 47 gundur regl olamiyrum belki spor iyi gelir olursam biraz daha sisliklerim gider die tahmin ediyorum..
hepinizi opuyorum laptopum halen gelmedi esimde sinirlendi gitmis tabet almis.. artik evdende azabilecegim size ..

Dizim çok fena incindi ama yine de spora devam ediyorum. Zayıflamak uğruna dizimden olacam

kızlar ben bugünkü bildirimimi de yapayım yarın malum izin günüm
SABAH
1 simit
peynir
zeytin
domates
salatalık
ÖĞLE
2 activia
1 küçük süt
3 adet limonlu form bisküvi
ARA
3 erik
AKŞAM
2 kaşık pilav
4-5 kaşık bezelye yemeği
1 kase cacık

yemekten hemen sonra çilek yemeyi planlıyorum harika çilekler aldım pazardan sabırsızlanıyorum
yatmaya yakın da jillian 2/10 tamamlanmış olucak
salı günü görüşmek dileğiyle hoşçakalın arkadaşlarımmmm

günaydın kızlar.

haftasonu yüzdüm. taaaamm 650 metre :) bi de jillian yaptım.

bide az yemeye çalıştım. sonunda kıymalı bezelyemi yaptım da haftasonu onu yedik paso :)))

günaydın kızlar dünkü menümü yazım
sabah domates salatalık yeşil biber peynir 1 dilim çavdar
öğlen : peynirli salata (domates göbek salata salatalık yeşil sogan biber ve peynır) peynırı az koydum 2 dilim çavdar yedım 1 dilim yıcektımde geç oldgu ıcın acıktım :):):)
aksam 1 elma

çayımı içtim görüşmek bu arada beden olculerımde degısıklık var kızlar

eskısı
yaş 21
boy:166
kilo:73
göğüs:97
bacak en: 69
basen:112
bel:80

yenisi
yaş 21
boy:166
kilo:
göğüs:66
bacak en: 64
basen:108
bel:77

gögüslerim falza kuculmus yaaaaaaa hala tartılmadım dıe kılomu bılmıyorumsadece bedenımı olctum

Son düzenleme:
günaydın şekerlerim

cumartesi akşamı hiç bişi yemedim sadece nohut beyaz bide erik çok temizlik yaptım direk uuydum 9 da :26::26::26::26::26:

dün ki bildirim sabah 2 kızarmış kepek ekmeği 1 yumarta haşlanmış
2 kibrit kutu peynir 1 avuç zeytin 1 biber 1 salatalık 1 domates
öğlen 1 haşlanmış patates
akşaç çipura ızgara 1 dilim ekmek
1kaşık pilav
küçük çerez tabağında sütlü tatlı
fulll kiraz sapı çayım

amma yemişim yaaaa uyuz oluorum su pazar günlerine aslında sewiom da

bugünde 2 kepek ekmeği tost yaptım arada sadece yeşil çay ıhlamur
öğlen 1 tabak çorba
soda kahve kflaks bi awuç atıştırmalık
aksam barbunya yoğurt
uyku
bugunki menümden bu bi sabah yedim ekmek dün çok yedim bugün denge lazım bide barsaklarım acaip çalışıo bitki çayından heralde her yediğimi çıkarıorum

günaydınnnlarr babyler
dun yengemle babannemlere gıttım duyduklarım karsısında havalara uctum 2,5 aydır gormuyolar benı
genç kız gıbı olmuşşn dıe ıslık otturdulerrr devammm durmak yokk bunları duyunca dahada motve oluyorummm

wooow fıstık hepsi senin mi bende 2,60 kg werdim ya tayt giydim hafta sonu spor ayakkabı giydim kociş dio ki 2 kg werdin tayt giyion 5 kg wersen olunca napcan çok merak ediorum kapa şu götünü başını

Nasılsınız kimsecikler gelmemiş mi ne ?

dün akşm

bol salata ve yoğurt dayanamadım 2 kaşık pilav yedim

sabah
2 bardak sıcak su
ayran

wooow fıstık hepsi senin mi bende 2,60 kg werdim ya tayt giydim hafta sonu spor ayakkabı giydim kociş dio ki 2 kg werdin tayt giyion 5 kg wersen olunca napcan çok merak ediorum kapa şu götünü başını

ahahahahaha kocaya bak hele benim sevgilide öyle diyo hayırdır yaz dedin spor dedin açıldın kabak çiçeği gibi ne ayak diyo

günaydın yavruşlarım . dün uğrayamadım çok kalabalıktı ev abim sözlenmişti 1 ay kadar önce kız tarafı söz tepsisi getirdi onun yoğunluğu vardı. akşamda çok yorgundum ondan gelemedim yani

buda dünkü bildirim kızlar

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dmates
1 salatalık

Öğlen
Misafir oluğu için ben diyetteyim siz yiyin diyemedi onun için 1 kase keşkek ( bilen bilir belki yöresel bi yemek )

Akşam
1 kase Special K
5 çilek
10 erik

öğle ve akşamı denklemeye çalıştım keşkek ne kadar kilo aldırır kaç kaloridir tahminim yoktu çünkü . geçmediğimi düşünüyorum çünkü az yedim

level 1/9 bitti

kaldı son günüm bugünde 10u yapıcam . artık level 2 zamanı

keşkekte cok kalorı be ne varsa koyuyuolar ıcıne tavuklusuna bayılyıorum ama

günaydın kızlar bir sorum olacak hamile kalmak istiyorum spor yapsam bi zarar olur mu hamile kalmama

günaydın kızlar bir sorum olacak hamile kalmak istiyorum spor yapsam bi zarar olur mu hamile kalmama

biz de hamile kalmak istiyoruz. o yüzden hafif sporlar yapabilirsin. e tabi bu biraz doktorunun sana ne tavsiye ettiğiyle alakalı. yatacaksın dediyse yatacaksın. henüz hamile değilsen ve çalışma yapıyorsanız sen yine hafif sporlar yap. basit pilates hareketleri çok uzun olmayan ve yormayan yürüyüşler vs vs.

teşekkür ederim canım bugün formda kimse yok çalışmalara başladık ama henüz işimden dolayı doktora gidemedim

Boyum 1.60 kilom 65.5

ya kılar yeni girebildim napıosunuz nerdesiniz çok yedim die küstünüz mü berbat bi gün geçiriorum zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…