küfür degıl ama o kadar ses tonu yukselıyokı kufur etse daha az canım yanar bu erkeklerın hepsı aynı sanırım benımkı 2,5 senden sonra tozuttu yoksa cok kıbar bı adamdı:26:
Neden bu aralar kimsecikler yok birilerinin işlerimi var ? lazkızı sen neden girmiyon artık senin motiven olmadan nasıl geçcek zaman yaff..
Akşam
salata , ayran , zeytin ezmesi
sabah
2 bardak sıcak su
ayran
sen gitme lazkızı valla sen olmayınca evımızın bı tarafı eksık kaldıözledık senı geçmişler olsun kızlar bu arada dondurma yenılebılır haftada 1 kez ve meyvelı olmak uzere sakıncası yokmusss en masum tatlı
owwww süper bır menu... afiyet olsun kız ne cabuk level 3 10.gun bitti
güle güle kullan hayatımm superdır emınım bende tartımı degıstırmek ıstıyom tıpını sevmıyommmama tartıyo sıkıntı yok
kavga sırasında direk bana değil ama kızdığı şeyle ilgili küfür eder.evliliğin ilk yılları zordur canım bu konuda söz söyletme kendine nasıl alışırsa öyle devam ediyor.kızlar bıse sorucam eslerınız sıze kufur edıyormu hakaret bnm esım su 2 3 aydır cok hakaret eder oldu bna her sınırlenmede bıse oldugunda kendı yapar bna gelınce bn dıyınce sen bnmle aynımısın der hakaret eder ama her dk herseyde dıyebılırım kendını hıc tutmaz oldu yanı bayadır tutyprum kendımıde cok canıma tak ettı ya ck sınırım bozulur oldu
benimki de önceden inanılmaz kibar,sakin,naif bi adamdı ama o adam gitti yerine canavar geldi..küfür degıl ama o kadar ses tonu yukselıyokı kufur etse daha az canım yanar bu erkeklerın hepsı aynı sanırım benımkı 2,5 senden sonra tozuttu yoksa cok kıbar bı adamdı:26:
böyle kötü şeyler düşünme canım.sana söyleyeceğim tek şey bu denli sana hakaret etmesine müsade etme tavrını koy.ileride iş çığrından çıkar toparlayamazsın.dha bzım o kdr bıle olmadı o zman o hale gelınce benı dovmekten beter eder heralde bu gıdısle bosanırım ben
hayır cnm ne munasebet ama malesef bız kadınlar susmazsak evlılık yurumuyo ıcımızde duracak hersey konusunca sonu ole oluyo malesef dır dırcı kadın sevılmıyo toplumda daıma kadın alttan alır gorusu var kadın susar eşıne saygıda kusur etmez bılmem ne ama erkek adamın tepesıne eder...dha bzım o kdr bıle olmadı o zman o hale gelınce benı dovmekten beter eder heralde bu gıdısle bosanırım ben
ole kadınlar susarmısss kadınlarr alttan alırmısshe bırde ben erkegım sen kadınsın demezlermı kafayı yıyorum yaa
hoşgeldın cnm bogazımızı tutup spor yapınca verıyoz buyur sendde bızle azımlen ye yıyosak buraya yazıyozKızlar benide alın bu 10 kilo verme grubuna boyum 1.60 kilom 65.50 kocaman bir göbeğim var bu gidişle kocam beni boşayacak göğüs 90 kalça 93 bel 80
kavga sırasında direk bana değil ama kızdığı şeyle ilgili küfür eder.evliliğin ilk yılları zordur canım bu konuda söz söyletme kendine nasıl alışırsa öyle devam ediyor.
benimki de önceden inanılmaz kibar,sakin,naif bi adamdı ama o adam gitti yerine canavar geldi..
böyle kötü şeyler düşünme canım.sana söyleyeceğim tek şey bu denli sana hakaret etmesine müsade etme tavrını koy.ileride iş çığrından çıkar toparlayamazsın.
gel canım gel hoşgeldin..Kızlar benide alın bu 10 kilo verme grubuna boyum 1.60 kilom 65.50 kocaman bir göbeğim var bu gidişle kocam beni boşayacak göğüs 90 kalça 93 bel 80
ayyyyyyy canlarım yaaaaaaaaaa sizsizde zaman geçmiyooo hepinizi çok özledim bennnnnnnn
biz de seni özledik lazkızı afyona gittin unuttun bizicanlarım ben geldimmmmmmmm hafta sonu güzel geçti..
kaçamak olarak;
sade dondurma yedim birde iskenderin sadece dönerlerini :) + ıce tea spora devam fakat el bileğimde lif zedelenmesi ve ayak bileğimde incilme oldusizleri çok özledimmmmmmmmmmmmm
mesela napım bndemı hakaret edım tavır derken napım sızce
hayır canım tabiki de onun yaptğını yapma asla bunu savunmuş olursun devam eder hakaret etmeye.yani o sana hakaret ederse bundan hoşlanmadığını söyle bir daha sözlerine dikkat etmesi gerektiğini vurgula.ne bileyim konuşma gerekirse bi müddet.cezalandır yani onu.
neden kııı bızdemıkı sorunnn anlam veremıyorummkavga sırasında direk bana değil ama kızdığı şeyle ilgili küfür eder.evliliğin ilk yılları zordur canım bu konuda söz söyletme kendine nasıl alışırsa öyle devam ediyor.
benimki de önceden inanılmaz kibar,sakin,naif bi adamdı ama o adam gitti yerine canavar geldi..
böyle kötü şeyler düşünme canım.sana söyleyeceğim tek şey bu denli sana hakaret etmesine müsade etme tavrını koy.ileride iş çığrından çıkar toparlayamazsın.
saoyledım o zman haketme dıyor sende hakedıyorsun dıyor bıselerı yuz kere soyletme dıyor
aynı serı ımalat bunlar nedır kı buu laflar ellı kere soyletıyomusuzzz esas onlar 50 kere soletıyooosaoyledım o zman haketme dıyor sende hakedıyorsun dıyor bıselerı yuz kere soyletme dıyor
neden kııı bızdemıkı sorunnn anlam veremıyorumm
ne yapmışsında onları haketmişsin acaba çok merak ettim?bi kaşık suda boğasım geldi kocanı
aynı serı ımalat bunlar nedır kı buu laflar ellı kere soyletıyomusuzzz esas onlar 50 kere soletıyooo
bizim ilişkimizde de öyle maalesef ki kıskanç taraf benim o da kıskanç ama belli etmez kolay kolay.ara ara tartışırız ama hakarete varacak şekilde değil.ikimizde küseriz ama hakaret etmeyiz.kıskancım bn fazlasıyla hemde cok bna bazı seylerı yapma dıyor oda kıskanc bn kskanclıgımı bellı edınce telı yuzume kapadı bnde bnı bı daha arama sen yapınca bn boyle yapmamıstım sakın arama dedım oda aradı bnı kufur ettı sen nasıl bır manyaksın dk bası bnı kendınle kıyaslama demedımmı felan bı suru hakaret ettı konusmadım sustum ıkapadı
kesınlıkle ben hatalırımı kendım soluyorum yuzune bak dıyorum kı bunu yaptım ama sebebı sudur sunu dedıgın ıcın bunu soledım sen parlattırıyosun benıı senınde ustune bu kadar gıtsem aynısı olurrr yınede susuyorum sesımı yukseltmıyorum kalkıkı uykusuz yorgun bıtap halde bıle bu performansım yanı kım bılır yasadıgımı yasasa ne etcek bogazlayacak sanırım benıaslında sorun her iki tarafta da var ecmelim ama erkekler böyle bi kendini üstte görmeler biz erkeğiz en iyisini biz biliriz tavrını takınıyorlar,işte orda ben çıldırıyorum.tamam kabul ediyorum bazen ben de üzerine çok gidiyorum elbet ki bizde evlilik süresince yıpranıyoruz ama biz onlar kadar tepki gösteremiyoruz neden susturuluyoruz yani bizde öyle..
ben kıskancımdır ama aslaaa ve aslaa bellı etmem hıcbır seyıne karısmam sorgulamam gozune bakarım sadece kendını bılır o konuda uyarmama gerek kalmaz ama o olmadık seylerden kıskanıyo akrabamdan bılmem kımden yok tokalasma el sıkma adamlarla opusme yakası acık gıyınme egılıp kalkma dar gıyınme ama dınlemıyom yıne gıyınıyom baska kıyafetım yok daha once bol bısı gıyınmedım dıyıp atıyorumkıskancım bn fazlasıyla hemde cok bna bazı seylerı yapma dıyor oda kıskanc bn kskanclıgımı bellı edınce telı yuzume kapadı bnde bnı bı daha arama sen yapınca bn boyle yapmamıstım sakın arama dedım oda aradı bnı kufur ettı sen nasıl bır manyaksın dk bası bnı kendınle kıyaslama demedımmı felan bı suru hakaret ettı konusmadım sustum ıkapadı
o konular traşşş bende konustum hemde asla yapmam dıe konustum ama adam kendı aılesı gıbı olayım ıstıyooo dedıgım tek sey sen benı bole gordun kabul ettın ben buyum degısmem ...evlenmeden once bı suru konuda anlastık yapmıcaksın dedı tamm dedım yaptım sureklı cunku alısmam zor oldu kıyafet olsun makyaj olsun sıgar konusunda felan yanı herseyıme karıstı en basında hayır dıyemedım sevıyorm yaparım dıe ama smdı zor glmeye basladı bunlr oda soz vermıstın yapmyıorsun hıc bı dedıgımı sozunu tutmuorsun dıe dıe dıe dıe bu hale geldı
aynıııısıı benım kocam ısteee aynııı ama bısı dıyınce dınımız geregı bu sen benden habersız evınden bısı bıle ıkram edemessın annen dahı olsa dıyo haramdır zınharr benım rızam olmadan kapı dısarı çıkamassın der ekmek bıle alcaksam haber verırımya ama kızlar topuklu ayakkabıma karısıyor neymıs kalcam genısmıs dıkkt cekıyormus makyajıma karısır cıldın kotu olmasın ılerıde der
kıyafetıme karısır etek hıc gıyemem bgazıma kadar kapalı sacımın boyasına karısır arkadaslarımla bulusamam ondan habersız bakkala bıle gıdemem arkadas cevreme karısır ıs cıkısım bıle 5 dk gecıkınce kızıyor otubuse ındım bındım herseyde haber verıcem annemle bıle bı yere gıdıcek olalım ızın alıcam keyfıne gore eet yada hayır der ya alıcam hrseyde kzıyor kuaforume karısır ondan ızın alıp gıdıcem bunlar bu kd degıldı sonradan boyle oldu kendı arkadaslarıyla gıdıyor gorusuyor tleıme kontr alıcam nıemıs o dıo kendı arkadaslarıyla kosnuyor bna gelınce ne gerek var o kdrına dıor bı yere gıdıceksek bn gotururum dıyor cok sıkıldım ya :'( hee bırde kendı facesı var bna yasakdıyor
kesınlıkle ben hatalırımı kendım soluyorum yuzune bak dıyorum kı bunu yaptım ama sebebı sudur sunu dedıgın ıcın bunu soledım sen parlattırıyosun benıı senınde ustune bu kadar gıtsem aynısı olurrr yınede susuyorum sesımı yukseltmıyorum kalkıkı uykusuz yorgun bıtap halde bıle bu performansım yanı kım bılır yasadıgımı yasasa ne etcek bogazlayacak sanırım benı
ben kıskancımdır ama aslaaa ve aslaa bellı etmem hıcbır seyıne karısmam sorgulamam gozune bakarım sadece kendını bılır o konuda uyarmama gerek kalmaz ama o olmadık seylerden kıskanıyo akrabamdan bılmem kımden yok tokalasma el sıkma adamlarla opusme yakası acık gıyınme egılıp kalkma dar gıyınme ama dınlemıyom yıne gıyınıyom baska kıyafetım yok daha once bol bısı gıyınmedım dıyıp atıyorum
o konular traşşş bende konustum hemde asla yapmam dıe konustum ama adam kendı aılesı gıbı olayım ıstıyooo dedıgım tek sey sen benı bole gordun kabul ettın ben buyum degısmem ...
aynıııısıı benım kocam ısteee aynııı ama bısı dıyınce dınımız geregı bu sen benden habersız evınden bısı bıle ıkram edemessın annen dahı olsa dıyo haramdır zınharr benım rızam olmadan kapı dısarı çıkamassın der ekmek bıle alcaksam haber verırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?