yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ortası olsunlar ya o kdrını ıstemem bnde mını etekle yerıne gore eet desın ama her zman ona ızın veren kocada kendıde her konuda genıs olur canım bnce yerıne gore karıssın yeter

bnce o bilemükemmel bi tanem ablamın kocasıda asla denize sokmuo koca kafalı kendi kendine gidio malak düşünsene

bnce o bilemükemmel bi tanem ablamın kocasıda asla denize sokmuo koca kafalı kendi kendine gidio malak düşünsene
işte orda bi dursun evlenmeden once herşeyı konustum denız benım hayatımm ondan vazgeçmem bu konuda cok hassasım asla karıstırmam dedımm normaldede pek açık gıyınmem mısal ıstanbulun gobegınde gezerken fılan degıl sadece yazlıkta gıyınırdım yanı yerıne mekanına gore dolapta ne elbıselerım var hıcbırını gıyemıyorum kahr oluyorum uzerlerıne bolero gıydırıyo bılmem ne elbısenın tum modelı kapanıyoo en sonunda gırcem turbana o olcak

yaa bu adamın ozgurlugunu kısıtlamaktan baska bısı degıl yaaa ne kadar cahıllıktır bu
sen yanındayken hangı hanzo bana baksın be adam bırak ıste ben erkek olsam karım gusel gıyındıgınde gurur duyarım yaaa kabarırım yanı eşimide ıkı dırem bı çekırdek yollarım evden her sabah mıs gıbı kokarr fılınta gıbı o nıye bole dusunmuyo anlamıyom kııı

oldu canım onlarındusuncesıde bnden baskası bakmasın bnden baskasına guzel gorunmesın asılmasınlar rahatsız etmesınler dıye dusunuyrlar ayrıca onların yanında laf bıle atan oluyor basını belaya sokuyorz:d

Bu aralar buralar çok sessiz sakin :)

Ne yedim içtim yazıyım ben kimse yok ama olsun :)

Sabah: 2 tane kepekli ekmekten yağsız tost
Öğle: 1 bardak süt
Akşam: 2 köfte, azıcık makarna, yoğurt

1 litre su içildi 1 litre daha içilecek :)

Jilian Level 1/9 yapılacak

canlarım ben geldimmmmmmmm hafta sonu güzel geçti..
kaçamak olarak;
sade dondurma yedim birde iskenderin sadece dönerlerini :) + ıce tea spora devam fakat el bileğimde lif zedelenmesi ve ayak bileğimde incilme oldu sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmm

Neden bu aralar kimsecikler yok birilerinin işlerimi var ? lazkızı sen neden girmiyon artık senin motiven olmadan nasıl geçcek zaman yaff..

Akşam

salata , ayran , zeytin ezmesi

sabah

2 bardak sıcak su
ayran

günaydın kızlar
hemen dünkü bildirimimi yapayım;
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta (haşlanmış)
domates
salatalık
peynir
zeytin
2 bardak açık çay
öğle
10 adet erik
akşam
2 kepçe bezelye yemeği
3 kaşık pilav
1 kase cacık
ara
çiğdem

jillian 3/10 yapıldı..
bu arada tartım geldi çok güzel bayıldım rengi çok tatlııı turkuaz mavi ama ben 67 çıktım neden öyle anlamadım 1 kilo almışım çok sinir oldum kendime sabah sabah

sen gitme lazkızı valla sen olmayınca evımızın bı tarafı eksık kaldı özledık senı geçmişler olsun kızlar bu arada dondurma yenılebılır haftada 1 kez ve meyvelı olmak uzere sakıncası yokmusss en masum tatlı
owwww süper bır menu... afiyet olsun kız ne cabuk level 3 10.gun bitti

güle güle kullan hayatımm superdır emınım bende tartımı degıstırmek ıstıyom tıpını sevmıyommm ama tartıyo sıkıntı yok

level 3 değil canım level 1 3.gün bitti.yeni başladım ya
tartıyorsa boşver tatlım boşu boşuna paranı harcama onun yerine arap şükrüne bişeyler alırsın

level 3 değil canım level 1 3.gün bitti.yeni başladım ya
tartıyorsa boşver tatlım boşu boşuna paranı harcama onun yerine arap şükrüne bişeyler alırsın
o zaman 1/3 bitti yazcan bebısım kafalar karısır
dogru dıyon yaaa bu hafta sonu bişiler alcaz cocuga bakallım totosunu yedıgımın arabııı

günaydın kıslar bugun sabah menumde sucuklu yumurta yedım :d
ama nasıl 1 yemek kasıgı sızma zeytınyagıyla bı serce parmagım yarsı kdr sucuk hatta o kdr yoktu 1 yumurta yanıdna 1 domates 3 yesıl bıber :):)

kızlar bıse sorucam eslerınız sıze kufur edıyormu hakaret bnm esım su 2 3 aydır cok hakaret eder oldu bna her sınırlenmede bıse oldugunda kendı yapar bna gelınce bn dıyınce sen bnmle aynımısın der hakaret eder ama her dk herseyde dıyebılırım kendını hıc tutmaz oldu yanı bayadır tutyprum kendımıde cok canıma tak ettı ya ck sınırım bozulur oldu

Son düzenleme:
küfür degıl ama o kadar ses tonu yukselıyokı kufur etse daha az canım yanar bu erkeklerın hepsı aynı sanırım benımkı 2,5 senden sonra tozuttu yoksa cok kıbar bı adamdı:26:

küfür degıl ama o kadar ses tonu yukselıyokı kufur etse daha az canım yanar bu erkeklerın hepsı aynı sanırım benımkı 2,5 senden sonra tozuttu yoksa cok kıbar bı adamdı:26:

dha bzım o kdr bıle olmadı o zman o hale gelınce benı dovmekten beter eder heralde bu gıdısle bosanırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…