kocaların aklı basındamı kı hey gıdın heyy adam ıse gıtcek arabanın anahtarını unutuyo sonrada akıl mı bıraktın bende dıyobende su sıselerıyle yapıyom suan :):):) dambıl var ama kocam sagolsun unuttu aldıgından berı anasında kalmıstı hala alamadım
hımm baktım şimdii mersinde oturuyorum çok sıcak bir yer sabah cok erken yada aksam koşarım ancak bunu da denicem mutlaka pazartesi başlıyorumm alışverişimi yapıpp zaten tek yaşıyorum diyetimi bozan da olmazzz :):):)
ama ıdealı 1 lt bıde pet şişe elde zor tutulur guselım govdelerı kalın kavrayamassın ondan agır gelıo olmasınBnm de yarım lt su şişeciklerim war hop hop zaten 3 dk dan sonra 3kg gibi oluo ecmelim laskısızm dediydi de inanmadıydım
benim de yok kii
ama ıdealı 1 lt bıde pet şişe elde zor tutulur guselım govdelerı kalın kavrayamassın ondan agır gelıo olmasın
Canım sıkılıyo yaaa nedır bendekı mutsuzlukkk hayattan bezgınlık cozebılmıs degılım deprosyondamıyım acabası?:26:
ne şampuanı kullanıosun yada saçların için yaptığın bişi war mı bide ne sıklıkta kestiriosun....kuşummm
elidor kullanıyorum canımEn son 2 ay önce kestirdim ama şuan yine belimde
mahaşşalah bi tanem senin saçın çobucak uzuo demek ki benim 3senedir 4 parmak uzadı yemin edebilirim yani o yüzden çok üzülüorum we 1 hadtadır acaip dökülüo her elimi attığımda bi tutam saç gelio çok üzülüorum
benim de yaklaşık 1 aydır epey dökülüyor mevsimsel sanırım..evet çabuk uzuyor fakat saçım az ve ince telli gür değil..
bnmde 3.gunumılk gun yataktan kalkarken bacaklarımın uzerınde zar zor durdum sımdıde hala agrıuyor egılemıyorum rhat ama dun aksam butun hareketlerı yaptım geberdım ama :):):)
bilmiyom bacım onun evde olmaması sankı benı daha rahatlatıo bu aralar kafam daha bos gıbıkocişin yok ya ondan için huzursuz bitanem oğlunla baş başa yemek yerken kendini daha ii hisssedersin merak etme
vavvv supeyyyy bende head&solders lımonlu kullanıyom kepek sorunum var malesef...elidor kullanıyorum canımen son 2 ay önce kestirdim ama şuan yine belimde
aynen bestecan ama bende gurlugunden sıkayet edıyom dokulsun anam bıktım budatmaktan...mahaşşalah bi tanem senin saçın çobucak uzuo demek ki benim 3senedir 4 parmak uzadı yemin edebilirim yani o yüzden çok üzülüorum we 1 hadtadır acaip dökülüo her elimi attığımda bi tutam saç gelio çok üzülüorum
ay kızlar ben dünkü bildirimimi unuttum hemen yapayım
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin
2 bardak çay
Öğlen
(yok)
Ara öğün
5 çilek
1 tane salatalık
Akşam
3 tane haşlanmış tavuk eti
yağsız tuzsuz bol yeşillikli salata
1 dilim kepekli ekmek
Yemekten 2 saat sonra
10 tane erik
level 1/7.gün
Öğlen yemedim çünkü geç uyanmıştım kahvaltıyı geç yapınca ara öğün yaptım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?