yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bende su sıselerıyle yapıyom suan :):):) dambıl var ama kocam sagolsun unuttu aldıgından berı anasında kalmıstı hala alamadım
kocaların aklı basındamı kı hey gıdın heyy adam ıse gıtcek arabanın anahtarını unutuyo sonrada akıl mı bıraktın bende dıyo
bizim akıllar bastaysa onlarınkı haylı haylı yerınde olmalı

yanlış anlamazsan neden tek yaşıosun aslında bn hep özenmişimdir yanlız yaşayanlara...ewet diyet ağırlıklı şeyler al ..
Mesela sabh 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates az peynir
arada 2 yeşil çay 10 erik 5 çilek
öğlen çorba haşlanmış tavuk
ara 1 yeşilçay bi yoğurt
akşam salta bi çorba
ve en az 2 lt su
gibi beslenioruz

Bnm de yarım lt su şişeciklerim war hop hop zaten 3 dk dan sonra 3kg gibi oluo ecmelim laskısızm dediydi de inanmadıydım

Bnm de yarım lt su şişeciklerim war hop hop zaten 3 dk dan sonra 3kg gibi oluo ecmelim laskısızm dediydi de inanmadıydım
ama ıdealı 1 lt bıde pet şişe elde zor tutulur guselım govdelerı kalın kavrayamassın ondan agır gelıo olmasın

canım sıkılıyo yaaa nedır bendekı mutsuzlukkk hayattan bezgınlık cozebılmıs degılım deprosyondamıyım acabası?:26:

kocişin yok ya ondan için huzursuz bitanem oğlunla baş başa yemek yerken kendini daha ii hisssedersin merak etme

elidor kullanıyorum canım En son 2 ay önce kestirdim ama şuan yine belimde

mahaşşalah bi tanem senin saçın çobucak uzuo demek ki benim 3senedir 4 parmak uzadı yemin edebilirim yani o yüzden çok üzülüorum we 1 hadtadır acaip dökülüo her elimi attığımda bi tutam saç gelio çok üzülüorum

benim de yaklaşık 1 aydır epey dökülüyor mevsimsel sanırım..evet çabuk uzuyor fakat saçım az ve ince telli gür değil..

Son düzenleme:
benim de yaklaşık 1 aydır epey dökülüyor mevsimsel sanırım..evet çabuk uzuyor fakat saçım az ve ince telli gür değil..

aynen benimde öle bi tanem ya ben belime kadar dı saçım ama kestirdim hemde kulak izama kadar sanırım küstü 3 senedir hala uzucak

Kanki can la rım makarnala patates vardı ben de sadece 2 kase çorba içtim ekmeksiz kapım artık anca toparlarım masamı falan sonrada giderim hepinize ii hafta sonları gofredim sanada ii çalışmalarrr

bnmde 3.gunum ılk gun yataktan kalkarken bacaklarımın uzerınde zar zor durdum sımdıde hala agrıuyor egılemıyorum rhat ama dun aksam butun hareketlerı yaptım geberdım ama :):):)

valla canlar benim 7. günüm ağrılarım artık yok denecek kadar az bi hareketleri yaparken basenlerimde arı var. ayrıca bi arkadaş şınav demiş alınt yapmamışım unutmuşum şınavda ben ilk gün 2 den yukarı çıkamıyorum dün en son 9 çektim

bu arada günaydın canlarım. bugün 2 öğün yicem . 12de uyandım çünkü. vizeler ve bahar alerjim beni çok etkiledi. özellikle alerji hayatımı çok olumsuz etkiliyor doktora gidicem sanırım iğne falan belki nefes alamıyorum komple burnumdan:2::2::2: ondan sabaha karşı uyudum onda da hemen uyandım sabah 6 da İzmirde deprem oldu hisseden vardır belki ? ondan sonrada 8de ancak uyuyup 12de kalktım yani

kocişin yok ya ondan için huzursuz bitanem oğlunla baş başa yemek yerken kendini daha ii hisssedersin merak etme
bilmiyom bacım onun evde olmaması sankı benı daha rahatlatıo bu aralar kafam daha bos gıbı
oglusumla mamıs yedım geldım 1 kase mercımek corbası,yarım dilim kepek ekmek,2 kasık yagsız tuzsuz makarna
elidor kullanıyorum canım en son 2 ay önce kestirdim ama şuan yine belimde
vavvv supeyyyy bende head&solders lımonlu kullanıyom kepek sorunum var malesef...
saçlarım belıme kadardı takı saçlarımı yakmadan once sonra bı kustu bestemın dedgı gıbı tam 3 yıldır uzayacak ınsallah
ama aşırı gur ve ınatcı saçlarım boyuna degıl enıne uzuyo budanmıs agac gıbı ara makasa gıdıyom ona ragmen bıktım bonus gıbı kabaran saçlarımdan
aynen bestecan ama bende gurlugunden sıkayet edıyom dokulsun anam bıktım budatmaktan...

ay kızlar ben dünkü bildirimimi unuttum hemen yapayım

sabah

1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin
2 bardak çay

Öğlen
(yok)

Ara öğün
5 çilek
1 tane salatalık

Akşam

3 tane haşlanmış tavuk eti
yağsız tuzsuz bol yeşillikli salata
1 dilim kepekli ekmek

Yemekten 2 saat sonra
10 tane erik

level 1/7.gün

Öğlen yemedim çünkü geç uyanmıştım kahvaltıyı geç yapınca ara öğün yaptım sadece

menun gusel cnm inşallah ıstedıgın kgya kısa zamanda ulaşcann

bugunki bildirim

sabah
1kibrit kutusu peynir,4 zeytin,1çay kaşıgı bal,1haşlanmış yumurta,1fincan form çayı,1 dilim kepek ekmek
ara öğün
1 kase lıght yogurt 7 kuru kayısı
öğlen
1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmek,2 yemek kasıgı yagsız tuzsuz makarna
ara öğün
1 kucuk elma,6 tane çilek,1 fincan yeşil çay
akşam
6-7 kaşık etlı kurufasulye ekmek naynn
benbilmem eşim bilire bakarkene 1 fincan yeşil çay...
level 2/5 yapılacak ekstra 2 tepede utum var oda ıyı cal harcatıyo kollarımaa

kızlar boyum 166 yada 167:)kilom 53...kilomdan memnunum ben...çok zayıflığı sevmiyorum balık etlide değilim kıvamındayım ama gelgelelim ne yersem göbeğime gidiyonapıyım bu göbek için

evet kızlar bugünkü menüm

Sabah
1 domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
1 kepekli ekmek
3 bardak çay

Öğlen
(yok) çünkü sabah kahvaltısını çok geç yaptım geç uyandığım için

Akşam
1 kase mercimek çorbası
bol yeşillik

1 saat sonrada muhakkak erik yerim 10-15 adet bugünlük bu kadar

Level 1 / 8 bitti canlarım

kızlar dunku menumu yazım

sabah: dılım salatalık domates kepek ekmegı dılım peynır
oglen: kepeklı form bisküvi
aksam yıyemedım arkadasn kınasındaydım gelıncede gec oldu baya ac kaldım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…