yok ben kocamın o konuda hakkını yıyemem evcımendır benden ızınsız bısı yapmaz... baskalarıyla yıne hıc ısı olmaz bazen ben bak dıyom yokk ılgılenmez yanıı dogası geregı evlenmeden oncede baska bırılerıyle cok gezıp dolaşmamıştır yanı olekı tabırı caızxse kadınlar ıın denır ama ben bakıre bır kocıs aldımmeet dınımız geregı o zman bnı nıe sectı canım bn boyle degıldım ne olursa olsun tamm ama kadınlarında hakkı var dınde adam dısarıda degıl esıyle bırlıkte gezıcek esını bolluk ıcınde gecındırcekte yazıyor baska erkekse baska kadınlarlada yasak yazıyor o zmana gleınce musluman konu oyle olunca nıe musluman degıller
yok ben kocamın o konuda hakkını yıyemem evcımendır benden ızınsız bısı yapmaz... baskalarıyla yıne hıc ısı olmaz bazen ben bak dıyom yokk ılgılenmez yanıı dogası geregı evlenmeden oncede baska bırılerıyle cok gezıp dolaşmamıştır yanı olekı tabırı caızxse kadınlar ıın denır ama ben bakıre bır kocıs aldımmhıcbır kadınla bısı yasamadan evlenmısss kuzummm
yok guselım anladım ama demek ıstedıgım o degıldı bız evlendık arkadaşlarımızı soyutladık evlı arkadaşlarımız var onlara gıdıp gelıyoz beraber dışarda arkadaşlık yok bızde ıs arkadaşlıgı bıle ıste bıtıyoo bu kadar kesın ve net tavrımız...yok canım yanlsı anladın bnmkıde kadınlarla ısı hıc olmadı 10 yıllık kız arkadaslarını bıle bn ıstmedıgım ıcın aramaz bnden habersız gıtmez ama ızınsız degıl cok ısrar edersem gıtmez kızlık bı durum degıl yanı bnmkı bnm cok fazla uzeırme gleıyor ayrıca bnm kocamda oncedn hıc kadın kızla ıclı dıslı degılmıs kız arkadasları var onlarda 2 3 tane hepsınıde bılyıorum evlıler ama deıdgım gbı bnm falza uzerıme gelyıor sureklı
yok guselım anladım ama demek ıstedıgım o degıldı bız evlendık arkadaşlarımızı soyutladık evlı arkadaşlarımız var onlara gıdıp gelıyoz beraber dışarda arkadaşlık yok bızde ıs arkadaşlıgı bıle ıste bıtıyoo bu kadar kesın ve net tavrımız...
iş geregı eşımın telfonunda eczacı ve kalfa arkadaşları var sıparıs vermek ıcın ararlar hemen hoparloru acar gızlısı saklısı olmaz sukur ama yanı benden ne beklıyosa oda onu verır demek ıstemıstım ama ben bu kadar sıkıya alısık degılım yanıı gıyım kusam konusunda...anneme gıderken haber verme konusunda falan tılt oluyom laaa salak balık kafalı o benım anam sen yoken o vardı zarar verebılcek bırımı her dakk haber vereyım kaldıkı 2 kat asagımda duruyo oglana bakcam dıe evını yurdunu bıraktı geldı sagolsun gecıcı yanı sımdılık gunduz bende gece evınde...
benımkı gıtmez ya benıde alır yada tek gıtmez tek takıldıgı bı yer var oda galatada balık tutar ama sabah 5 de gıder kahvaltıya kadar gelır ole o yuzden kendı bensız gezmıyo dıe benıde yollamazyok canım onn evlı arkadasları ama gorusur dısarıda nargıleye gıder aksam 9 olmadanda eve gelır ama bnı bu sıkmıyor bnı sıkan bnm gıdemyıor olmam
sıkma canını tatlımmm salla gıtsınn 3 maymunu oynamak lazım bu herüflere yoksa dert sahibi oluruz bacımnese ecmelcım cokcanım sıkıldı gleıcem bı saate gorusurz
GEÇMİL OLSUN CAN KUŞUM DİKKAT ET KENDİNE NASIL YOLLADIKSA ÖLE GEL LEWEL1 DE 8.GÜNDEYİM BENDE AMA ACAİP Bİ GÜVEN GELDİ ÜSTÜMDE GÖMLEK KOT WAR HAY HAAY HAWAM BATMASIN 3 KG WERDİM YAcanlarım ben geldimmmmmmmm hafta sonu güzel geçti..
kaçamak olarak;
sade dondurma yedim birde iskenderin sadece dönerlerini :) + ıce tea spora devam fakat el bileğimde lif zedelenmesi ve ayak bileğimde incilme oldusizleri çok özledimmmmmmmmmmmmm
ÜZÜLME Bİ TANEM İNAN Kİ BANA BU GEÇİCİ Bİ DURUM AMA 1 AY AMA 1 YIL İNAN BANA BUNLAR HER AYA GÖRE BEYNİ BAŞKA ÇALIŞAN YARATIKÇIKLAR TATLIM AYNI ŞEY BENİM DE BAŞIMA GELDİ BENİM EŞİM BAŞTA ARABADA MAÇ SEYREDEKEN FALAN YANİ BEN DIŞIMDA HERŞEYE KÜFÜR EDERDİ BAŞKA TÜRLÜ SİNİRİMİ ATAMIORUM OTURAIM AĞLAYIMMI DERDİ SONRA GEÇEN SENE Bİ BAKTIM BANA DA KÜFÜR ETMEĞE BAŞLAMIŞ BU Bİ TARTIŞMAYA BAŞLAYALIM DÜM DÜZ GİDİO OTURDUM GÜNLERCE SAAATLER CE ANLATTIM YAPMA GÜLÜM ÇİÇEĞİM GÜCÜME GİDİO KAVGA EDELİM TAMAM AMA KÜFÜR EDİNCE BENDE DE FİLM KOPUO ABARTMIORUM BELKİ 5 AY BUNUN MÜCADELESİNE WERDİM ETME DİORUM SEN BANA NAPICAĞIMI SÖLÜEMZSİN DİO BU ŞEFER NE KIRILMADIK ÇERCEVE NE KIRILMADIK CAM NE ALÇIPAN EWDE SAĞLAM HİÇ BİŞİ KALMADI KAWGALARIMIZ O BOYUTA GELDİ....SONRA Bİ KAWGDAA BEN ONA KÜFÜR ETTİM HEM DE BU YAŞIMDA AĞZIMDAN ÇIKANLARA İNANAMADIM NE DİON LAN SEN DEDİ ÇENEMDEN TUTTU NE OLDU ZORUNA MI GİTİ SEN EDİON BEN ALIŞTIM SENDE ALIŞIRSIN DEDİM AMA ARTIK MİDEMİ BULANDIRIOSUIN DEDİM ETTİĞİN KÜFÜRLER DAWRANIŞLAR MİDEMİ BULANDIRIOSUN DEDİM O HAFTA HİÇ KONUŞMADIK NE ZAMAN KONUŞMAYA KALKSA KAWGA ETTİK VE BEN HEP AYNI KÜFÜRLERİ SAYDIM SİGARA İÇİODUM AZALTMIŞTIM PAKET TAŞIMAYA BAŞLADIM ....NEYSE BİZ BÖLE 1 AY GEÇİRDİK SONRA Bİ AKŞAM YEMEK YEDİK OTURSANA 2 DK DEDİ AHA SESİNİ BİLİRİM BEN ONUN HARBİ PİŞMANLIK KOKUODU HİÇ TIK YOK BENDE SADECE KAŞ KALDIRIM HANİ OK DER GİBİ İŞTE BAK ÇOK YIPRANIORUM ÇOK ÜSTÜME GELİOSUN BEN ONLARI GERÇEK NİETTE SÖLEMİODUM SADECE SİNİRDEN SENİ ÜZMEK BU KADAR KIRMAK İSTEMEZDİM NE OLUR UZATMAYALIM DİEEE SADECE BİZ BU YILLARA TIRNAKLARIMIZLA GELDİK İMRENEK YOLLUODUM BN SENİ İŞE MAŞALLH KOCAMA YARABİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DİE BİZİ BU HALA SEN GETİRDİN ÇOK YALWARDIM BN SANA DEDİM SONRA BARIŞTIK ANLAŞTIKkızlar bıse sorucam eslerınız sıze kufur edıyormu hakaret bnm esım su 2 3 aydır cok hakaret eder oldu bna her sınırlenmede bıse oldugunda kendı yapar bna gelınce bn dıyınce sen bnmle aynımısın der hakaret eder ama her dk herseyde dıyebılırım kendını hıc tutmaz oldu yanı bayadır tutyprum kendımıde cok canıma tak ettı ya ck sınırım bozulur oldu
EWET BAZILARI İNSAN GİBİ KONUŞMAKTAN BAZILARI AYNI DİLDE KARŞILIK WERMEKTEN BAZILARIDA 40 TAKLADA ATSAN DEĞİŞMEZhayır canım tabiki de onun yaptğını yapma asla bunu savunmuş olursun devam eder hakaret etmeye.yani o sana hakaret ederse bundan hoşlanmadığını söyle bir daha sözlerine dikkat etmesi gerektiğini vurgula.ne bileyim konuşma gerekirse bi müddet.cezalandır yani onu.
EWET O LAF EN GICIK OLDUĞUM ŞEY NEDEN HAK EDİOSUN SEN BUNU OĞLUM SEN KİMSİNDE BANA NE HAK ETTİĞİMİ SÖLÜOSUN SEN NELER HAK ETTİĞİNİ BİLİOMUSUN SANADA BN ÖLE DAWRANAIM MI DİCENsaoyledım o zman haketme dıyor sende hakedıyorsun dıyor bıselerı yuz kere soyletme dıyor
ohh menun guselmıs gofredomm lazkızı yokya durgun buralar bızdede ay sonu odemeler var cok yogun ınan yoksa ben devamlı buralardayım yarın sana tatıl bıze yok demek ısterdım puffffkimsecikler yok :105: eski tadı tuzu yok buranın..ben bugünkü bildirimimi yapayım da yarın yokum 1 mayıs işçi bayramı sebebiyle tatilizz
SABAH
2 yumurta(beyazlarının bir kısmını yemedim)
1 simit
peynir
1 büyük bardak süt
ARA
şekersiz türk kahvesi
ÖĞLE
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase light yoğurt
ARA
10-12 adet çilek
light ayran
limonlu adaçayı
1 tane sade activia (hepsini 1er saat arayla yedim)
AKŞAM
fırında patatesli tavuk yemeği
1 kase yoğurt
tabi ki jillian level 1/4 yapılacak..akşam yemeğinde değişiklik olabilir,olursa perşembe bildiririm kuzularım öpüyorum sizi...
kızz ne oldu engellenmıs gozukuyon abowwwwEskiden daha canlı bi topikti burası ne oldu size böyle :44:Lazkızının tatile gitmesi bize yaramadı
bende burdayım durmak yok calısacazzzyarın tatıl işci bayramı ve bn clasıyorum ne nalet bı yer bura yaa offf
hah ıste okudum ama sınırlerım busbutun gergınnGEÇMİL OLSUN CAN KUŞUM DİKKAT ET KENDİNE NASIL YOLLADIKSA ÖLE GEL LEWEL1 DE 8.GÜNDEYİM BENDE AMA ACAİP Bİ GÜVEN GELDİ ÜSTÜMDE GÖMLEK KOT WAR HAY HAAY HAWAM BATMASIN 3 KG WERDİM YA
ÜZÜLME Bİ TANEM İNAN Kİ BANA BU GEÇİCİ Bİ DURUM AMA 1 AY AMA 1 YIL İNAN BANA BUNLAR HER AYA GÖRE BEYNİ BAŞKA ÇALIŞAN YARATIKÇIKLAR TATLIM AYNI ŞEY BENİM DE BAŞIMA GELDİ BENİM EŞİM BAŞTA ARABADA MAÇ SEYREDEKEN FALAN YANİ BEN DIŞIMDA HERŞEYE KÜFÜR EDERDİ BAŞKA TÜRLÜ SİNİRİMİ ATAMIORUM OTURAIM AĞLAYIMMI DERDİ SONRA GEÇEN SENE Bİ BAKTIM BANA DA KÜFÜR ETMEĞE BAŞLAMIŞ BU Bİ TARTIŞMAYA BAŞLAYALIM DÜM DÜZ GİDİO OTURDUM GÜNLERCE SAAATLER CE ANLATTIM YAPMA GÜLÜM ÇİÇEĞİM GÜCÜME GİDİO KAVGA EDELİM TAMAM AMA KÜFÜR EDİNCE BENDE DE FİLM KOPUO ABARTMIORUM BELKİ 5 AY BUNUN MÜCADELESİNE WERDİM ETME DİORUM SEN BANA NAPICAĞIMI SÖLÜEMZSİN DİO BU ŞEFER NE KIRILMADIK ÇERCEVE NE KIRILMADIK CAM NE ALÇIPAN EWDE SAĞLAM HİÇ BİŞİ KALMADI KAWGALARIMIZ O BOYUTA GELDİ....SONRA Bİ KAWGDAA BEN ONA KÜFÜR ETTİM HEM DE BU YAŞIMDA AĞZIMDAN ÇIKANLARA İNANAMADIM NE DİON LAN SEN DEDİ ÇENEMDEN TUTTU NE OLDU ZORUNA MI GİTİ SEN EDİON BEN ALIŞTIM SENDE ALIŞIRSIN DEDİM AMA ARTIK MİDEMİ BULANDIRIOSUIN DEDİM ETTİĞİN KÜFÜRLER DAWRANIŞLAR MİDEMİ BULANDIRIOSUN DEDİM O HAFTA HİÇ KONUŞMADIK NE ZAMAN KONUŞMAYA KALKSA KAWGA ETTİK VE BEN HEP AYNI KÜFÜRLERİ SAYDIM SİGARA İÇİODUM AZALTMIŞTIM PAKET TAŞIMAYA BAŞLADIM ....NEYSE BİZ BÖLE 1 AY GEÇİRDİK SONRA Bİ AKŞAM YEMEK YEDİK OTURSANA 2 DK DEDİ AHA SESİNİ BİLİRİM BEN ONUN HARBİ PİŞMANLIK KOKUODU HİÇ TIK YOK BENDE SADECE KAŞ KALDIRIM HANİ OK DER GİBİ İŞTE BAK ÇOK YIPRANIORUM ÇOK ÜSTÜME GELİOSUN BEN ONLARI GERÇEK NİETTE SÖLEMİODUM SADECE SİNİRDEN SENİ ÜZMEK BU KADAR KIRMAK İSTEMEZDİM NE OLUR UZATMAYALIM DİEEE SADECE BİZ BU YILLARA TIRNAKLARIMIZLA GELDİK İMRENEK YOLLUODUM BN SENİ İŞE MAŞALLH KOCAMA YARABİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DİE BİZİ BU HALA SEN GETİRDİN ÇOK YALWARDIM BN SANA DEDİM SONRA BARIŞTIK ANLAŞTIKALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİ ESKİSİ GİBİ Bİ MAÇ TA Bİ ARABA DA KÜFÜR EDİO BUNADA BİŞİ DEMİORUM O KADAR GENETİĞİ İLE OYNAMIYIM DEDİM :18::18::18::18::18:
EWET BAZILARI İNSAN GİBİ KONUŞMAKTAN BAZILARI AYNI DİLDE KARŞILIK WERMEKTEN BAZILARIDA 40 TAKLADA ATSAN DEĞİŞMEZ
EWET O LAF EN GICIK OLDUĞUM ŞEY NEDEN HAK EDİOSUN SEN BUNU OĞLUM SEN KİMSİNDE BANA NE HAK ETTİĞİMİ SÖLÜOSUN SEN NELER HAK ETTİĞİNİ BİLİOMUSUN SANADA BN ÖLE DAWRANAIM MI DİCEN
UUUFFF AMMA YAZDIM BE EE DÜN HİÇ GİREMEDİM YA ONDAN ŞEKERLERİM İŞLER ÇOK YOĞUNDU.
oda bı nebze çözum balım bu seferde hayırdır neyın var neden yuzun dusuk bısı yok dedıkce tırmalıyan bır soruuu ????AYNEN ÇOK YORGUN VE GERGİNİM BENDE AMA ŞUNA KATILIORUM EN BÜYÜK ERDEM EN BÜYÜK CEZA EN BÜYÜK CEWAP SESİZ KALMAK.....AY Bİ GÖRSEN OKADAR TELAŞLARDAYIM Kİ ATIŞTIRMALIĞIM BİTMİŞ FARK ETMEDİM İKİ DK ÇIKABİLİRM İNŞALLAHYEMEKTE GELMEDİ DAHA BU HAFTA YI HİÇ YAŞANMAMIŞ FARZETMEK İSTERDİM
oda bı nebze çözum balım bu seferde hayırdır neyın var neden yuzun dusuk bısı yok dedıkce tırmalıyan bır soruuu ????
Aman be gulumm dıkkat edıyosundur yıne sen ben emınım sıkma canını verecez o kgları benım koca dobus oturunca yıne cıkıyo ammaaa :26: öğlene kabak yemegım var onu yıyecem dereotluVe yayla corbasıı Kocam evde dınlenıyo ben ısteyım adalete bak
oda bı nebze çözum balım bu seferde hayırdır neyın var neden yuzun dusuk bısı yok dedıkce tırmalıyan bır soruuu ????
Aman be gulumm dıkkat edıyosundur yıne sen ben emınım sıkma canını verecez o kgları benım koca dobus oturunca yıne cıkıyo ammaaa :26: öğlene kabak yemegım var onu yıyecem dereotluVe yayla corbasıı Kocam evde dınlenıyo ben ısteyım adalete bak
ufak kase corba 5 kasık kabak yemegı 1 dilim kepek ekmegı 1 bardak sekersız caybi çorba bi de patlıcan kebab 3 kaşık pilav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?