bende şımdı yesıl cay ıcecemmBi kahve bide soda içim bari
bende şımdı yesıl cay ıcecemmSonrada 4,5 gıbı 1 elma 1 kivi yıycemm akşamada allah kerım ya et ya balık var sırada hangısı gelırse
GEÇMİL OLSUN CAN KUŞUM DİKKAT ET KENDİNE NASIL YOLLADIKSA ÖLE GEL LEWEL1 DE 8.GÜNDEYİM BENDE AMA ACAİP Bİ GÜVEN GELDİ ÜSTÜMDE GÖMLEK KOT WAR HAY HAAY HAWAM BATMASIN 3 KG WERDİM YA
ÜZÜLME Bİ TANEM İNAN Kİ BANA BU GEÇİCİ Bİ DURUM AMA 1 AY AMA 1 YIL İNAN BANA BUNLAR HER AYA GÖRE BEYNİ BAŞKA ÇALIŞAN YARATIKÇIKLAR TATLIM AYNI ŞEY BENİM DE BAŞIMA GELDİ BENİM EŞİM BAŞTA ARABADA MAÇ SEYREDEKEN FALAN YANİ BEN DIŞIMDA HERŞEYE KÜFÜR EDERDİ BAŞKA TÜRLÜ SİNİRİMİ ATAMIORUM OTURAIM AĞLAYIMMI DERDİ SONRA GEÇEN SENE Bİ BAKTIM BANA DA KÜFÜR ETMEĞE BAŞLAMIŞ BU Bİ TARTIŞMAYA BAŞLAYALIM DÜM DÜZ GİDİO OTURDUM GÜNLERCE SAAATLER CE ANLATTIM YAPMA GÜLÜM ÇİÇEĞİM GÜCÜME GİDİO KAVGA EDELİM TAMAM AMA KÜFÜR EDİNCE BENDE DE FİLM KOPUO ABARTMIORUM BELKİ 5 AY BUNUN MÜCADELESİNE WERDİM ETME DİORUM SEN BANA NAPICAĞIMI SÖLÜEMZSİN DİO BU ŞEFER NE KIRILMADIK ÇERCEVE NE KIRILMADIK CAM NE ALÇIPAN EWDE SAĞLAM HİÇ BİŞİ KALMADI KAWGALARIMIZ O BOYUTA GELDİ....SONRA Bİ KAWGDAA BEN ONA KÜFÜR ETTİM HEM DE BU YAŞIMDA AĞZIMDAN ÇIKANLARA İNANAMADIM NE DİON LAN SEN DEDİ ÇENEMDEN TUTTU NE OLDU ZORUNA MI GİTİ SEN EDİON BEN ALIŞTIM SENDE ALIŞIRSIN DEDİM AMA ARTIK MİDEMİ BULANDIRIOSUIN DEDİM ETTİĞİN KÜFÜRLER DAWRANIŞLAR MİDEMİ BULANDIRIOSUN DEDİM O HAFTA HİÇ KONUŞMADIK NE ZAMAN KONUŞMAYA KALKSA KAWGA ETTİK VE BEN HEP AYNI KÜFÜRLERİ SAYDIM SİGARA İÇİODUM AZALTMIŞTIM PAKET TAŞIMAYA BAŞLADIM ....NEYSE BİZ BÖLE 1 AY GEÇİRDİK SONRA Bİ AKŞAM YEMEK YEDİK OTURSANA 2 DK DEDİ AHA SESİNİ BİLİRİM BEN ONUN HARBİ PİŞMANLIK KOKUODU HİÇ TIK YOK BENDE SADECE KAŞ KALDIRIM HANİ OK DER GİBİ İŞTE BAK ÇOK YIPRANIORUM ÇOK ÜSTÜME GELİOSUN BEN ONLARI GERÇEK NİETTE SÖLEMİODUM SADECE SİNİRDEN SENİ ÜZMEK BU KADAR KIRMAK İSTEMEZDİM NE OLUR UZATMAYALIM DİEEE SADECE BİZ BU YILLARA TIRNAKLARIMIZLA GELDİK İMRENEK YOLLUODUM BN SENİ İŞE MAŞALLH KOCAMA YARABİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DİE BİZİ BU HALA SEN GETİRDİN ÇOK YALWARDIM BN SANA DEDİM SONRA BARIŞTIK ANLAŞTIKALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİ ESKİSİ GİBİ Bİ MAÇ TA Bİ ARABA DA KÜFÜR EDİO BUNADA BİŞİ DEMİORUM O KADAR GENETİĞİ İLE OYNAMIYIM DEDİM :18::18::18::18::18:
EWET BAZILARI İNSAN GİBİ KONUŞMAKTAN BAZILARI AYNI DİLDE KARŞILIK WERMEKTEN BAZILARIDA 40 TAKLADA ATSAN DEĞİŞMEZ
EWET O LAF EN GICIK OLDUĞUM ŞEY NEDEN HAK EDİOSUN SEN BUNU OĞLUM SEN KİMSİNDE BANA NE HAK ETTİĞİMİ SÖLÜOSUN SEN NELER HAK ETTİĞİNİ BİLİOMUSUN SANADA BN ÖLE DAWRANAIM MI DİCEN
UUUFFF AMMA YAZDIM BE EE DÜN HİÇ GİREMEDİM YA ONDAN ŞEKERLERİM İŞLER ÇOK YOĞUNDU.
hayatım elınden gelenı yapmıssın dıyet ıcın ne etcen gulum topluma karısmadanda olmuyo ama daha sınırla kendını ızgaralar eyvallah bı kacamak pıde olmus o kadargünaydın kızlarrrözledim sizi..
dün 1 mayıs için alana gittik kayınpederlerle buluştuk diyet falan kalmadı yine de en olumlu şekilde beslenmeye çalıştım hemen yazıyorum;
SABAH
1 yumurta yağsız olarak teflonda pişirdim
peynir
zeytin
1 bardak şekersiz limonata
ÖĞLE
1 ayvalık tostu
ARA
limon,kakaolu dondurma
limonlu soda
AKŞAM
ızgara tavuk şiş
bol salata
1 adet ızgara da domates
2 çatal acı ezme
1 ince dilim pide
bol bol su tüketmeye özen gösterdim.bütün gün yürüdüm eve de yürüyerek döndük yaklaşık 4-5 km.ardından eve geldiğimde jillian level 1/5.günüde tamamladım.sonra bi duş saat 9 buçukta da tv izlerken uyuyup kalmışım.
kızlar birde bişey sorucam size tartıyı laminant parkeye koyup tartılıyorum 66.3 gr çıkıyorum.taşta tartıldığımda ise 67.7 :105: hangisi doğru ben anlamadım bişey çok fark var arada.
hayatım elınden gelenı yapmıssın dıyet ıcın ne etcen gulum topluma karısmadanda olmuyo ama daha sınırla kendını ızgaralar eyvallah bı kacamak pıde olmus o kadar
tartıyada gelınce malesef taşda tartıldıgın dogru guselımama sıkma canını olacakk vereceksınn
sıkma cnm kendını porsıyonunu olabıldıgı kadar dusurmeye bak yulaf kepeği ye ekmek yerıne bıde ole dene bakalımpide dediğim kıymalı pide değil ekmek olan pide..o da hiç masum değil ama yedim artık.dediğin gibi uymak durumunda kalıyorsun yanındakilere.eyvah yaa 67.7 çıkıyorumyuh diyorum kendime başka da bişey demiyorum çok moralim bozuk :105:
sıkma cnm kendını porsıyonunu olabıldıgı kadar dusurmeye bak yulaf kepeği ye ekmek yerıne bıde ole dene bakalım
canım buyuk marketlerde var toz gıbı evet mıdede sısıyo tok tutuyo ogun aralarında 1 yemek kasıgı alıyosun dukan dıyetınde bole baya faydas oluyomus duydugum kadarıyla sındırımı cok cok kolay ve bagırsakları duzenleme ozellıgı var dene derım bıı ekmegı tuketmıyosun boylelıkle baya bı farketıyoo ne tatlım ya ilk kez duyuyorum nerden alıcam onu?baktım şimdi de toz gibi bişey nasıl tüketicem?
hayır olsun ınsallah hoşgeldın cnmhu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu kıslar ben geldim alın bi morel bozukluğuda bende berbat rüylar gördüm berbat hayırlara çıksın inşallah.bu arada dün yemeğe gittik ya annemin doğum günü die bende baya bi zorladım sanırım kendimi ama yedim kaçamadım daha fazla hiç kimseyle görüşmemek ve hiç dışarı çıkmamak lazım bn bunu anladım yok sa aman bundan ne olucak sundan ne olucak sert tepki werincede burnu hawada ters şnsan oluorum kafaı yedim yanı bn artık
canım buyuk marketlerde var toz gıbı evet mıdede sısıyo tok tutuyo ogun aralarında 1 yemek kasıgı alıyosun dukan dıyetınde bole baya faydas oluyomus duydugum kadarıyla sındırımı cok cok kolay ve bagırsakları duzenleme ozellıgı var dene derım bıı ekmegı tuketmıyosun boylelıkle baya bı farketıyo
güzelmiş ya adı yulaf ezmesi mi böle mi alıcaz mesela kuru fasulyenin yada çorbanın içine katılıo mu
hayır olsun ınsallah hoşgeldın cnm
vallla ben terslıyom gerekıyosada bu kg kolay vermedım bana dusmanlıgınız yoksa ısrar etmeyınn dıyorum ellemıyolar benı
ama katılıyorum cok gezmek basa bela akşamm oglumu gezdırdık parka gıttık ordan ıkeaya oranın top havuzu var cıldırdı oyanamaktan
canım buyuk marketlerde var toz gıbı evet mıdede sısıyo tok tutuyo ogun aralarında 1 yemek kasıgı alıyosun dukan dıyetınde bole baya faydas oluyomus duydugum kadarıyla sındırımı cok cok kolay ve bagırsakları duzenleme ozellıgı var dene derım bıı ekmegı tuketmıyosun boylelıkle baya bı farketıyo
hayır olsun ınsallah hoşgeldın cnm
vallla ben terslıyom gerekıyosada bu kg kolay vermedım bana dusmanlıgınız yoksa ısrar etmeyınn dıyorum ellemıyolar benı
ama katılıyorum cok gezmek basa bela akşamm oglumu gezdırdık parka gıttık ordan ıkeaya oranın top havuzu var cıldırdı oyanamaktan
ben ekmek tüketmiyorum zaten canım sadece sabah kahvaltıda simit yiyorum onun dışında ekmek yemiyorum.ama yine de bakıcam yulaf ezmesine..
çok iyi yapmışsınız ohh ne güzel mutlu olmuştur eymen.biz de dün benim kaynımı götürdüklunaparka nasıl mutlu oldu.onları öyle görmek ayrı bi mutluluk oluyor bize
çok öptürmeseydin kendini
günaydın kızlar.
kusura bakmayın ben de birkaç gündür giremiyordum. daha önce bahsetmiştim ya müdür değiştiriyorum diye. giden müdürümün ve gelen müdürümün işleriyle uğraştım. uğraşıyorum :)
dün tatil diye pikniğe falan gittik arkadaşlarla biraz fazla kaçırdım. inşallah toparlayabilirim. bu arada geçen sabah 64'ü gördüm inanamadım. inşallah daha da düşer.
kendinize çok iyi bakın işlere dönmem gerekiyor.
onu yerım ben mınnak seylerr en ufak seye mutlu oluyolar keske bende hep cocuk kalsaydımöptü valla bol bol özlüyor bizi çok bulduğunda da bırakmıyor.dün gece 1 de aratmış annesine illa konuşcam diye tutturmuş açtım ''patronun izin verdiğinde hemen gel tamam mı''diyor.kuzucuğumm benim..
onu yerım ben mınnak seylerr en ufak seye mutlu oluyolar keske bende hep cocuk kalsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?