yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bende şımdı yesıl cay ıcecemm Sonrada 4,5 gıbı 1 elma 1 kivi yıycemm akşamada allah kerım ya et ya balık var sırada hangısı gelırse

annemin de akşam doğum günü war mangal yakcaz ama bu ay bize çok pahalıya patlıcak napalım senede bikere doğuo anniş

bebegım gercekten bıraz rahatladım ıns benmkıde duzelır ınss artık mutlu olmak ıstıyorum cunku ıste evde este hersey uzerıme gelır oldu cok mutsuzum bıde dıyet spor sıgara yok ama bu gıdısle baslarım dıe korkuyorum ya 1 sene felan oldu bırakalı cok bunaldım artık mutlu olmak bızımde hakkımız degılmı ama hep kadınlar hep kadınlar

üzülme bitanem çıkmam lazım yarın konuşuruz öpüoruımmmmmmmm

günaydın kızlarrr özledim sizi..
dün 1 mayıs için alana gittik kayınpederlerle buluştuk diyet falan kalmadı yine de en olumlu şekilde beslenmeye çalıştım hemen yazıyorum;

SABAH
1 yumurta yağsız olarak teflonda pişirdim
peynir
zeytin
1 bardak şekersiz limonata
ÖĞLE
1 ayvalık tostu
ARA
limon,kakaolu dondurma
limonlu soda
AKŞAM
ızgara tavuk şiş
bol salata
1 adet ızgara da domates
2 çatal acı ezme
1 ince dilim pide

bol bol su tüketmeye özen gösterdim.bütün gün yürüdüm eve de yürüyerek döndük yaklaşık 4-5 km.ardından eve geldiğimde jillian level 1/5.günüde tamamladım.sonra bi duş saat 9 buçukta da tv izlerken uyuyup kalmışım.
kızlar birde bişey sorucam size tartıyı laminant parkeye koyup tartılıyorum 66.3 gr çıkıyorum.taşta tartıldığımda ise 67.7 :105: hangisi doğru ben anlamadım bişey çok fark var arada.

Son düzenleme:
hayatım elınden gelenı yapmıssın dıyet ıcın ne etcen gulum topluma karısmadanda olmuyo ama daha sınırla kendını ızgaralar eyvallah bı kacamak pıde olmus o kadar

tartıyada gelınce malesef taşda tartıldıgın dogru guselım ama sıkma canını olacakk vereceksınn

pide dediğim kıymalı pide değil ekmek olan pide..o da hiç masum değil ama yedim artık.dediğin gibi uymak durumunda kalıyorsun yanındakilere.eyvah yaa 67.7 çıkıyorumyuh diyorum kendime başka da bişey demiyorum çok moralim bozuk :105:

sıkma cnm kendını porsıyonunu olabıldıgı kadar dusurmeye bak yulaf kepeği ye ekmek yerıne bıde ole dene bakalım

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu kıslar ben geldim alın bi morel bozukluğuda bende berbat rüylar gördüm berbat hayırlara çıksın inşallah.bu arada dün yemeğe gittik ya annemin doğum günü die bende baya bi zorladım sanırım kendimi ama yedim kaçamadım daha fazla hiç kimseyle görüşmemek ve hiç dışarı çıkmamak lazım bn bunu anladım yok sa aman bundan ne olucak sundan ne olucak sert tepki werincede burnu hawada ters şnsan oluorum kafaı yedim yanı bn artık

o ne tatlım ya ilk kez duyuyorum nerden alıcam onu?baktım şimdi de toz gibi bişey nasıl tüketicem?
canım buyuk marketlerde var toz gıbı evet mıdede sısıyo tok tutuyo ogun aralarında 1 yemek kasıgı alıyosun dukan dıyetınde bole baya faydas oluyomus duydugum kadarıyla sındırımı cok cok kolay ve bagırsakları duzenleme ozellıgı var dene derım bıı ekmegı tuketmıyosun boylelıkle baya bı farketıyo
hayır olsun ınsallah hoşgeldın cnm
vallla ben terslıyom gerekıyosada bu kg kolay vermedım bana dusmanlıgınız yoksa ısrar etmeyınn dıyorum ellemıyolar benı
ama katılıyorum cok gezmek basa bela akşamm oglumu gezdırdık parka gıttık ordan ıkeaya oranın top havuzu var cıldırdı oyanamaktan

offf ne güzel tatlım masllh

güzelmiş ya adı yulaf ezmesi mi böle mi alıcaz mesela kuru fasulyenin yada çorbanın içine katılıo mu

ben ekmek tüketmiyorum zaten canım sadece sabah kahvaltıda simit yiyorum onun dışında ekmek yemiyorum.ama yine de bakıcam yulaf ezmesine..
çok iyi yapmışsınız ohh ne güzel mutlu olmuştur eymen.biz de dün benim kaynımı götürdük lunaparka nasıl mutlu oldu.onları öyle görmek ayrı bi mutluluk oluyor bize

Son düzenleme:

çok öptürmeseydin kendini

çok öptürmeseydin kendini

öptü valla bol bol özlüyor bizi çok bulduğunda da bırakmıyor.dün gece 1 de aratmış annesine illa konuşcam diye tutturmuş açtım ''patronun izin verdiğinde hemen gel tamam mı''diyor.kuzucuğumm benim..

günaydın kızlar.

kusura bakmayın ben de birkaç gündür giremiyordum. daha önce bahsetmiştim ya müdür değiştiriyorum diye. giden müdürümün ve gelen müdürümün işleriyle uğraştım. uğraşıyorum :)
dün tatil diye pikniğe falan gittik arkadaşlarla biraz fazla kaçırdım. inşallah toparlayabilirim. bu arada geçen sabah 64'ü gördüm inanamadım. inşallah daha da düşer.

kendinize çok iyi bakın işlere dönmem gerekiyor.

tamam tatlım bizlerde aynı senin gibiyiz akıl almaz bi saçma yoğunluk içindeyim öptüm kuşummm bnmmm dik et kendine

onu yerım ben mınnak seylerr en ufak seye mutlu oluyolar keske bende hep cocuk kalsaydım

onu yerım ben mınnak seylerr en ufak seye mutlu oluyolar keske bende hep cocuk kalsaydım

ah keşke hep çocuk kalsaydık ama o zamanda eymenin sevgisini nasıl tadıcaktın o hissi nasıl yaşayacaktın..hayat döngü içerisinde devam ediyor.biz de bu döngüde birer parçayız.neneler gibi konuştuğumu hissettim şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…