orada ole tabı cnm ama ne bılım ekmek elden su golden yalan yok saf bı dunyaları varr kım cocuk kalmak ıstemezkııah keşke hep çocuk kalsaydık ama o zamanda eymenin sevgisini nasıl tadıcaktın o hissi nasıl yaşayacaktın..hayat döngü içerisinde devam ediyor.biz de bu döngüde birer parçayız.neneler gibi konuştuğumu hissettim şuanda
orada ole tabı cnm ama ne bılım ekmek elden su golden yalan yok saf bı dunyaları varr kım cocuk kalmak ıstemezkıı
gofredom fuardakı lunaparka gıt yerımeee çok osledımmmm ben lunapark asıgıyımdır ordakı herseye bınıyodumm
zaten bozuk psikom şimdi sen böle keşke çocuk olsaydımlardan girersen ben tamamen dağılırım amaonu yerım ben mınnak seylerr en ufak seye mutlu oluyolar keske bende hep cocuk kalsaydım
vuvvvv ıyı yapmıssın bende hıc tırsmam ordakılerın hepsıne bındım ama favorılerım bunlarrr
Eki Görüntüle 700430
Eki Görüntüle 700431
Eki Görüntüle 700432
sakın haaa ne gusel konusuyoz beee neye bozuksun anlat dok ıcınızaten bozuk psikom şimdi sen böle keşke çocuk olsaydımlardan girersen ben tamamen dağılırım ama
evet onlarda gusel ama ben ılla takla atcak ters doncek hızlı gıtcek boleyımm evel ezel hoppala zıppala bı kızımdır kız demeye saıt lazım ama kesınlıkle erkek olmalıymısımyok anam ben bunlara binemem ben halıya biniyorum bu gillerden o da mahvoluyorum korkudanen sevdiğim crazy dance
zaten bozuk psikom şimdi sen böle keşke çocuk olsaydımlardan girersen ben tamamen dağılırım ama
mantıklı guselım hıc bısı alma desem yenı alcagın evde ılla balkon olacaktır bır plastık masa sandalye al orda kullanma uzerekızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi bizim şuanda durumumuzu az çok biliyorsunuz kaynanayla yaşıyoruz.evimizi satılığa çıkardık bekliyoruz ama arayan soran yok pek daha doğrusu alıcı yok.şimdi benim eşim haziran 20sinde falan mezun oluyor iş başvuruları falan filan derken haziran sonunu bulur dün eşim dediki eğer haziranın sonuna kadar ev satılmazsa biz oraya geçelim içindeyken satmaya çalışalım.düşündüm de biz şimdi herşeyimizi yeni alıcaz sıfırdan hiçbirşeyimiz yok şuanda.eğer o eve geçersek o eve göre almış olucam herşeyi çok kararsız kaldım.o evde oturmak istemiyorum ama eşimi de bu konuda sıkmak istemiyorum akıl verirseniz çok sevinirim.
sakın haaa ne gusel konusuyoz beee neye bozuksun anlat dok ıcını
ne oldu kuzu ya kim üzdü seni yine?
hassas bı donemdesın ama sımdı korktum hayatım hamıle kalınca hep hassas oluyo ınsan cok takılma uzme kendını lay laylom olmak gerek azcık sanırım relaxya wallahi öle elle tutulur bişi yok kuzumları sanırım hastalancam her halta ağlar takılır oldummm
mantıklı guselım hıc bısı alma desem yenı alcagın evde ılla balkon olacaktır bır plastık masa sandalye al orda kullanma uzere
gerı yatak odanız sıze aıt degıl mı degılse sayet bır baza bır baslık al esyalarını hurcun ıcıne kaldır ordan kullan bı sure tasın bebegım yenı evıne geçıncede yenı esya alırsın yanııı hızlandırmak ıcın netten ılanlar verın sahıbınden hurrıyet emlak mıllıyet emlak baya arayan oluyo hergun guncelle ılanları ben bızım arabayı ole sattıydım hemde degerınden cok yuksek fıyata normalde pek sran olmuyoosahsı fıkrım evıne gelen gıden olmaz bı sure elbek 2 tabak 1 canak bir kaç tencere uydurursun bos evde otur mınder at yerlere uydurukta bı tv koy yada tvnı satın al yenı evındede olur sonucta beyaz eşyanı alabılırsın standart olcuerı cunku ...
ben evlendım 1,5 yıl eskı esyalarda oturdum babamdan anamdan kalan tek tek aldım mısal
ya wallahi öle elle tutulur bişi yok kuzumları sanırım hastalancam her halta ağlar takılır oldummm
hassas bı donemdesın ama sımdı korktum hayatım hamıle kalınca hep hassas oluyo ınsan cok takılma uzme kendını lay laylom olmak gerek azcık sanırım relax
bestekızım bence sen hamilesin
anladım guselım bak o zaman sahıbındendekıı ılanları oyle bır zaman guncellekı aksam uzerı 7 gıbı gelsın bas sayfaya konsun o saatlerde netın basına oturan cok oluyohayır tatlım kıyafetlerimizden başka bişeyimiz yok diyebilirim.sırf aynı evde yaşamamak adına böyle yapalım diyoruz geçen akşam epey tartışma çıktı evde daha fazla durmak istemiyoruz birarada.ilanıda sadece sahibindene verdik.hem araba hem de ev ilanı orda.
biz şimdi 1 odayı çocuk odası yapınca bi oda takımımdan wazgeçcem yollam sanabi tanem öncelikle sen oewde neden oturmak istemiosun 2.side ewet taşının ne olcak komyonet gelir hop öyeni ewine taşır eşyalarını bikere standart olan şeyler war yatak odanı isteidğin gibi al beyaz eşyalarını istediiğin gibi al bir oturma odası grıbı al hem şık hem spor ortak kullanılcak bişi en azından misafir odan oturma odan neyin olurssa o odaya koyarsın bi yemek masası kesin her ewe uyar 6kişilik açılınca 8kişilik olanlar war heee naparsın halı alma bi kaç yolluk tarzı al perdelerine özen gösterme bi güneşlik al en adisinden yani biraz sakin düşünüp bi kaç mağaza gezsen yeter tatlım ecmelin dediği gibi eşylarını kutularda kıafetlerini çeyizlerini bazalarda sakla tamam işte
bi tanem öncelikle sen oewde neden oturmak istemiosun 2.side ewet taşının ne olcak komyonet gelir hop öyeni ewine taşır eşyalarını bikere standart olan şeyler war yatak odanı isteidğin gibi al beyaz eşyalarını istediiğin gibi al bir oturma odası grıbı al hem şık hem spor ortak kullanılcak bişi en azından misafir odan oturma odan neyin olurssa o odaya koyarsın bi yemek masası kesin her ewe uyar 6kişilik açılınca 8kişilik olanlar war heee naparsın halı alma bi kaç yolluk tarzı al perdelerine özen gösterme bi güneşlik al en adisinden yani biraz sakin düşünüp bi kaç mağaza gezsen yeter tatlım ecmelin dediği gibi eşylarını kutularda kıafetlerini çeyizlerini bazalarda sakla tamam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?