yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

orada ole tabı cnm ama ne bılım ekmek elden su golden yalan yok saf bı dunyaları varr kım cocuk kalmak ıstemezkıı
gofredom fuardakı lunaparka gıt yerımeee çok osledımmmm ben lunapark asıgıyımdır ordakı herseye bınıyodumm

dün bolca gezdik fuarda ben orada huzur doluyorum resmen tertemiz her yer yeşil mest oluyorum adeta.ben de çok severim lunaparkı ama biraz tırsağımdır çoğu şeye hala binememişimdir

dün bolca gezdik fuarda ben orada huzur doluyorum resmen tertemiz her yer yeşil mest oluyorum adeta.ben de çok severim lunaparkı ama biraz tırsağımdır çoğu şeye hala binememişimdir
vuvvvv ıyı yapmıssın bende hıc tırsmam ordakılerın hepsıne bındım ama favorılerım bunlarrr

yok anam ben bunlara binemem ben halıya biniyorum bu gillerden o da mahvoluyorum korkudan en sevdiğim crazy dance
evet onlarda gusel ama ben ılla takla atcak ters doncek hızlı gıtcek boleyımm evel ezel hoppala zıppala bı kızımdır kız demeye saıt lazım ama kesınlıkle erkek olmalıymısım

kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi bizim şuanda durumumuzu az çok biliyorsunuz kaynanayla yaşıyoruz.evimizi satılığa çıkardık bekliyoruz ama arayan soran yok pek daha doğrusu alıcı yok.şimdi benim eşim haziran 20sinde falan mezun oluyor iş başvuruları falan filan derken haziran sonunu bulur dün eşim dediki eğer haziranın sonuna kadar ev satılmazsa biz oraya geçelim içindeyken satmaya çalışalım.düşündüm de biz şimdi herşeyimizi yeni alıcaz sıfırdan hiçbirşeyimiz yok şuanda.eğer o eve geçersek o eve göre almış olucam herşeyi çok kararsız kaldım.o evde oturmak istemiyorum ama eşimi de bu konuda sıkmak istemiyorum akıl verirseniz çok sevinirim.

mantıklı guselım hıc bısı alma desem yenı alcagın evde ılla balkon olacaktır bır plastık masa sandalye al orda kullanma uzere
gerı yatak odanız sıze aıt degıl mı degılse sayet bır baza bır baslık al esyalarını hurcun ıcıne kaldır ordan kullan bı sure tasın bebegım yenı evıne geçıncede yenı esya alırsın yanııı hızlandırmak ıcın netten ılanlar verın sahıbınden hurrıyet emlak mıllıyet emlak baya arayan oluyo hergun guncelle ılanları ben bızım arabayı ole sattıydım hemde degerınden cok yuksek fıyata normalde pek sran olmuyoo sahsı fıkrım evıne gelen gıden olmaz bı sure elbek 2 tabak 1 canak bir kaç tencere uydurursun bos evde otur mınder at yerlere uydurukta bı tv koy yada tvnı satın al yenı evındede olur sonucta beyaz eşyanı alabılırsın standart olcuerı cunku ...

ben evlendım 1,5 yıl eskı esyalarda oturdum babamdan anamdan kalan tek tek aldım mısal

Son düzenleme:

hayır tatlım kıyafetlerimizden başka bişeyimiz yok diyebilirim.sırf aynı evde yaşamamak adına böyle yapalım diyoruz geçen akşam epey tartışma çıktı evde daha fazla durmak istemiyoruz birarada.ilanıda sadece sahibindene verdik.hem araba hem de ev ilanı orda.

bi tanem öncelikle sen oewde neden oturmak istemiosun 2.side ewet taşının ne olcak komyonet gelir hop öyeni ewine taşır eşyalarını bikere standart olan şeyler war yatak odanı isteidğin gibi al beyaz eşyalarını istediiğin gibi al bir oturma odası grıbı al hem şık hem spor ortak kullanılcak bişi en azından misafir odan oturma odan neyin olurssa o odaya koyarsın bi yemek masası kesin her ewe uyar 6kişilik açılınca 8kişilik olanlar war heee naparsın halı alma bi kaç yolluk tarzı al perdelerine özen gösterme bi güneşlik al en adisinden yani biraz sakin düşünüp bi kaç mağaza gezsen yeter tatlım ecmelin dediği gibi eşylarını kutularda kıafetlerini çeyizlerini bazalarda sakla tamam işte

hassas bı donemdesın ama sımdı korktum hayatım hamıle kalınca hep hassas oluyo ınsan cok takılma uzme kendını lay laylom olmak gerek azcık sanırım relax

bestekızım bence sen hamilesin

korkutmayın kız beni 2 ay daha dayanmamız lazım ııııııhh die sıkarım walla içimde kalır doğurmam borçlar 2 ay sonrabitcek

anladım guselım bak o zaman sahıbındendekıı ılanları oyle bır zaman guncellekı aksam uzerı 7 gıbı gelsın bas sayfaya konsun o saatlerde netın basına oturan cok oluyo burdan basla
daha sonra dedıgım gıbı mınımum masrafla bısıler yapın plastık masa sandalye bı yatak bır baza bır baslık bunlar mobılyalardada uc asagı bes yukarı sabıt yada baslıkta alma derı bı baza bır yatak kafıı esyalarını onun ıcınde hurclarda muhafaza et zor olcak bılıyorum ama tel askılık al asılcaklarını oraya as askılarda bir tane cekyat tarzı bısı al yenı evınde mısafır yatagı yaparsın her zaman ıhtıyac oluyo 1 cekyata onda oturun kalkın bıde tv yeter bacımm 6lı tabak canak al 2 tencere bir cezve kepce catal kasık gunluk kullanacagın kadar bu kadar geç kımsenın agız kokusunu cekme hıc gerek yok beyaz esya taksıdıne gırın calısıyosunuz borctan korkmayın kredı kartı olur elden taksıt yapan yerler var mısal ben evımı evkurla dosedım cokta kullanılmıycak esyalar degıl beyaz esyalrı fılan hersey mevcut mobılya alma cunku tasınırken harap oluyoo okkk ıstee bu kadar yavrucum ama nerden baksan yıne 5bını bulur sıze beyaz esya baza koltuk

biz şimdi 1 odayı çocuk odası yapınca bi oda takımımdan wazgeçcem yollam sana

canım o ev biraz küçük ayrıca bahçe katı olduğu için pisliği derdi bitmiyor.evin içinin yapılması lazım mutfak,banyo eski ayrıca doğalgazı yok yani o eve para yatıracağımıza o parayla başka bi eve geçeriz diye düşündük.evet dediğiniz gibi standart olan şeyleri istediğim gibi alırım perde,halı ıvır zıvırı yeni eve göre alırım.eskiden herşey mükemmel olsun herşey planlı olsun derdim şimdi artık hiçbişeyde gözüm yok yeterki mutlu olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…