yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canım bence almasın hem tasınırken cok yıpratıyolar syaları hem odaları dar yada genıs olur esyalar ıcıne sınmez bence
ve esıde allah korusun ev fılan satılmassa mobılya dosenır burda kalalım fılan diyebilir bence hıc bulasmasın az dısını sıksın hem bole olursa esıde hızlandırır ıslemlerı
biz şimdi 1 odayı çocuk odası yapınca bi oda takımımdan wazgeçcem yollam sana
ıyı fıkırrr senın bebenıde yerımm kızzz oglun olcak senınn catlak kıremıt

ewet bi tanem hiç bişiyin önemi yok inan bana mutluluk we huzur tek önemlik olan bu

pazarlarda tulde var guneslıkle bence dırek guneslık al bırer parça yallah durmayacagın bı yere masraf yapma derımm bıde emlakcılara vermeyı denedınız mı evı?

Son düzenleme:

nerden çıktı allah mı söletti içine mi doğdu ay hakket olur mu oğlum bizim balık beyin hawalara uçar walla

nerden çıktı allah mı söletti içine mi doğdu ay hakket olur mu oğlum bizim balık beyin hawalara uçar walla
ne bılım rahmıne bıle dusmemıs bısı ıcın konusmak gunah olur belkı ama ıcıme ole dogdu ılk cocugun oglan olcak dıe hıssettım ılıskıye gırdıkten sonra (yataktan kalkma 1 saat kadar) soluna yat erkek oluyo denedımm ayy ben nelerı arastırıyodum beaaa cın takvımını yazdım kagıda ılıskı gunlerını fılan ona gore tobe yarabbı carpılmadım ıyıkıı ama cok dua ettım her ılıskımden once sukur namazı kıldım rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı evlat nasıp et ama once oglan olsun dedım sebeplerını bılıyom yarın bıgun kızım olursa abı olarak korur sahıp cıkar dıeee dusunerekten yoksa kız cocugunuda cok severım

Son düzenleme:

ewet kuşum anlatmıştın zaten sebeblerini bnm de eşim çok erkek istior hatta kız olsa sewmicekmisin die kawga bile ettik hayırlısı die dua etmeği öğrettim ona allahın gücüne gider die...bnm için de istediğim yok hayırlısı olsun aratmasın allahım yetr ama eşim istio ya sen de öle deince şaşırdım ee şimdi asıl konuya gelem ilişkiden sonra 1saat soluma yatcam ölemi başka napem

evet canım doğru söylüyorsun.beyaz eşya almak lazım ama buzdolabı ve çamaşır makinası olmadan olmaz ki.onlar mecburen alıncak dediğin gibi koltuk takımı yerine bi yatılabilir çekyat almak daha mantıklı hem o zaman yatak odası da almayız çekyatta yatıp kalkarız bi süre.para konusunda sıkıntı yok canım 4 yıldır birikim yaptık az çok.
biz şimdi 1 odayı çocuk odası yapınca bi oda takımımdan wazgeçcem yollam sana
canım benim sağol düşünmen yeter
pazarlarda tulde var guneslıkle bence dırek guneslık al bırer parça yallah durmayacagın bı yere masraf yapma derımm bıde emlakcılara vermeyı denedınız mı evı?
hayır tatlım dün söyledim eşime emlakçılarla görüş diye o da çok yanaşmıyor nedense anlamadım.umarım satılır kısa sürede dua edin bana kızlar.direk kendi evime geçeyim

bak sen ecmele neler biliyormuş ben kız istiyorum benim de sağa mı yatmam lazım yani

gofredom aslında bnm tam hayalini kurduğum ew tipi bahçeside war dedin dimi

besmelesız ıse baslama :) kocanın ıstegı olmadan asla ısteme yanıı zevkle yapmanız onemlı ınsan bı cok kez denedıkten sonra onu gorev gıbı goruyo....ılıskı esnasında o ıs olduktan sonra bır muddet kıpırdamayın boşa gıden olmasın tobe yarabbı neler dıyorum erken hamılelık belırtılerı topıgınden ogrendıydım bunları... sonra esın gerı cekılsın belının altına yastık koysun bır muddet yat soluna dogru ne bılım ıste bolee kuzum sıcaga yakın suyla dus all kesınlıkle ve ovulasyan testı kullan yanı yumurtlayacagın gunlerde bu ıslemlerı yapman onemlı adetın bıttıkten 1 hafta ıle 2 hafta arası oluyo genelde bu sure ama... yınede 3 gun esas yumurtlama gunu (predıctor ovulasyon testıyle ıle hamıle kaldım desem yerıdır) anlaman zor olmuyo akıntın yumurta akı kıvamında olunca yumurtlama zamanın gelıyo demektırr o gunlerı cok ıyı degerlendırın

Son düzenleme:
heh bak bu dahda mantıklı cekyatla yatak sorunuda kalkar ama sen beyaz esyanı ayarla hepsını cıkar aradam maden maddı sıkıntı yok onlara bısı olmaz
gerı kalanlada ıdare et bacım ıkı gonul bır olsun yeterkı sıkma canını

sağol canım valla rahatladım biraz sizinle konuşunca

anladım guselım ev sımdılık cok ıdare edılmıycek gıbı degıl sen dedıgım gıbı yapp huzurunuz kaçmasın daha fazla ayrıl gıtsın bebısım
evet tatlım en iyisi o olucak bizim için.umarım gerek kalmaz bi an önce satılır da herşey daha güzel olur
gofredom tasınma felan bıseler gordum tam okuyamadım tasınıyormusun

evet canım yavaş yavaş kendi evimize geçicez artık

woow bu bilgiler nimet nimet alah razı olsun kuşummmmmm
aaayyy çok beğendim kapınının önü yeşil ne güzel gece nasıl sakin sakin kahwe içilir orda ben ta 5.katta binaların arasında oturuorum da çok özeniorum annemler köyde kapıda dere falan war hep gider orda kafa dinlerizzzzz
canlar ben geldım nasılsınız okuyamadım cok yazmıssınzı yaaa:):)): nasılsınız keyıfler nasıl
kuşum iiz sen nasılsın nasıl oldun dün ii değildin biraz

ıllet bugun buranın pazarı ben pazara cıkayım bı ordan eve yemege operım sızı gelıcem en geç 2 de okısss byeee

beste o bılgılerı ıyı tutu kafanda bende daha cok nımet var...
gofredom rahatla tabısı yaaa sıkma canını
mehmetburcu hosgeldintatlım ben kacıyorum gelecemm muhahh can hatçeler

öptümmm ecmelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…