canım bence almasın hem tasınırken cok yıpratıyolar syaları hem odaları dar yada genıs olur esyalar ıcıne sınmez bencebi tanem öncelikle sen oewde neden oturmak istemiosun 2.side ewet taşının ne olcak komyonet gelir hop öyeni ewine taşır eşyalarını bikere standart olan şeyler war yatak odanı isteidğin gibi al beyaz eşyalarını istediiğin gibi al bir oturma odası grıbı al hem şık hem spor ortak kullanılcak bişi en azından misafir odan oturma odan neyin olurssa o odaya koyarsın bi yemek masası kesin her ewe uyar 6kişilik açılınca 8kişilik olanlar war heee naparsın halı alma bi kaç yolluk tarzı al perdelerine özen gösterme bi güneşlik al en adisinden yani biraz sakin düşünüp bi kaç mağaza gezsen yeter tatlım ecmelin dediği gibi eşylarını kutularda kıafetlerini çeyizlerini bazalarda sakla tamam işte
ıyı fıkırrr senın bebenıde yerımm kızzz oglun olcak senınn catlak kıremıtbiz şimdi 1 odayı çocuk odası yapınca bi oda takımımdan wazgeçcem yollam sana
canım o ev biraz küçük ayrıca bahçe katı olduğu için pisliği derdi bitmiyor.evin içinin yapılması lazım mutfak,banyo eski ayrıca doğalgazı yok yani o eve para yatıracağımıza o parayla başka bi eve geçeriz diye düşündük.evet dediğiniz gibi standart olan şeyleri istediğim gibi alırım perde,halı ıvır zıvırı yeni eve göre alırım.eskiden herşey mükemmel olsun herşey planlı olsun derdim şimdi artık hiçbişeyde gözüm yok yeterki mutlu olayım.
pazarlarda tulde var guneslıkle bence dırek guneslık al bırer parça yallah durmayacagın bı yere masraf yapma derımm bıde emlakcılara vermeyı denedınız mı evı?canım o ev biraz küçük ayrıca bahçe katı olduğu için pisliği derdi bitmiyor.evin içinin yapılması lazım mutfak,banyo eski ayrıca doğalgazı yok yani o eve para yatıracağımıza o parayla başka bi eve geçeriz diye düşündük.evet dediğiniz gibi standart olan şeyleri istediğim gibi alırım perde,halı ıvır zıvırı yeni eve göre alırım.eskiden herşey mükemmel olsun herşey planlı olsun derdim şimdi artık hiçbişeyde gözüm yok yeterki mutlu olayım.
canım bence almasın hem tasınırken cok yıpratıyolar syaları hem odaları dar yada genıs olur esyalar ıcıne sınmez bence
ve esıde allah korusun ev fılan satılmassa mobılya dosenır burda kalalım fılan diyebilir bence hıc bulasmasın az dısını sıksın hem bole olursa esıde hızlandırır ıslemlerı
ıyı fıkırrr senın bebenıde yerımm kızzz oglun olcak senınn catlak kıremıt
ne bılım rahmıne bıle dusmemıs bısı ıcın konusmak gunah olur belkı ama ıcıme ole dogdu ılk cocugun oglan olcak dıe hıssettım ılıskıye gırdıkten sonra (yataktan kalkma 1 saat kadar) soluna yat erkek oluyo denedımm ayy ben nelerı arastırıyodum beaaa cın takvımını yazdım kagıda ılıskı gunlerını fılan ona gore tobe yarabbı carpılmadım ıyıkıı ama cok dua ettım her ılıskımden once sukur namazı kıldım rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı evlat nasıp et ama once oglan olsun dedım sebeplerını bılıyom yarın bıgun kızım olursa abı olarak korur sahıp cıkar dıeee dusunerekten yoksa kız cocugunuda cok severımnerden çıktı allah mı söletti içine mi doğdu ay hakket olur mu oğlum bizim balık beyin hawalara uçar walla
ne bılım rahmıne bıle dusmemıs bısı ıcın konusmak gunah olur belkı ama ıcıme ole dogdu ılk cocugun oglan olcak dıe hıssettım ılıskıye gırdıkten sonra (yataktan kalkma 1 saat kadar) soluna yat erkek oluyo denedımm ayy ben nelerı arastırıyodum beaaa cın takvımını yazdım kagıda ılıskı gunlerını fılan ona gore tobe yarabbı carpılmadım ıyıkıı ama cok dua ettım her ılıskımden once sukur namazı kıldım rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı evlat nasıp et ama once oglan olsun dedım sebeplerını bılıyom yarın bıgun kızım olursa abı olarak korur sahıp cıkar dıeee dusunerekten yoksa kız cocugunuda cok severım
evet canım doğru söylüyorsun.beyaz eşya almak lazım ama buzdolabı ve çamaşır makinası olmadan olmaz ki.onlar mecburen alıncak dediğin gibi koltuk takımı yerine bi yatılabilir çekyat almak daha mantıklı hem o zaman yatak odası da almayız çekyatta yatıp kalkarız bi süre.para konusunda sıkıntı yok canım 4 yıldır birikim yaptık az çok.anladım guselım bak o zaman sahıbındendekıı ılanları oyle bır zaman guncellekı aksam uzerı 7 gıbı gelsın bas sayfaya konsun o saatlerde netın basına oturan cok oluyoburdan basla
daha sonra dedıgım gıbı mınımum masrafla bısıler yapın plastık masa sandalye bı yatak bır baza bır baslık bunlar mobılyalardada uc asagı bes yukarı sabıt yada baslıkta alma derı bı baza bır yatak kafıı esyalarını onun ıcınde hurclarda muhafaza et zor olcak bılıyorum ama tel askılık al asılcaklarını oraya as askılarda bir tane cekyat tarzı bısı al yenı evınde mısafır yatagı yaparsın her zaman ıhtıyac oluyo 1 cekyata onda oturun kalkın bıde tv yeter bacımm 6lı tabak canak al 2 tencere bir cezve kepce catal kasık gunluk kullanacagın kadar bu kadar geç kımsenın agız kokusunu cekme hıc gerek yok beyaz esya taksıdıne gırın calısıyosunuz borctan korkmayın kredı kartı olur elden taksıt yapan yerler var mısal ben evımı evkurla dosedım cokta kullanılmıycak esyalar degıl beyaz esyalrı fılan hersey mevcut mobılya alma cunku tasınırken harap oluyoookkk ıstee bu kadar yavrucum ama nerden baksan yıne 5bını bulur sıze beyaz esya baza koltuk
canım benim sağol düşünmen yeterbiz şimdi 1 odayı çocuk odası yapınca bi oda takımımdan wazgeçcem yollam sana
hayır tatlım dün söyledim eşime emlakçılarla görüş diye o da çok yanaşmıyor nedense anlamadım.umarım satılır kısa sürede dua edin bana kızlar.direk kendi evime geçeyimpazarlarda tulde var guneslıkle bence dırek guneslık al bırer parça yallah durmayacagın bı yere masraf yapma derımm bıde emlakcılara vermeyı denedınız mı evı?
ne bılım rahmıne bıle dusmemıs bısı ıcın konusmak gunah olur belkı ama ıcıme ole dogdu ılk cocugun oglan olcak dıe hıssettım ılıskıye gırdıkten sonra (yataktan kalkma 1 saat kadar) soluna yat erkek oluyo denedımm ayy ben nelerı arastırıyodum beaaa cın takvımını yazdım kagıda ılıskı gunlerını fılan ona gore tobe yarabbı carpılmadım ıyıkıı ama cok dua ettım her ılıskımden once sukur namazı kıldım rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı evlat nasıp et ama once oglan olsun dedım sebeplerını bılıyom yarın bıgun kızım olursa abı olarak korur sahıp cıkar dıeee dusunerekten yoksa kız cocugunuda cok severım
besmelesız ıse baslama :) kocanın ıstegı olmadan asla ısteme yanıı zevkle yapmanız onemlı ınsan bı cok kez denedıkten sonra onu gorev gıbı goruyo....ılıskı esnasında o ıs olduktan sonra bır muddet kıpırdamayınewet kuşum anlatmıştın zaten sebeblerini bnm de eşim çok erkek istior hatta kız olsa sewmicekmisin die kawga bile ettik hayırlısı die dua etmeği öğrettim ona allahın gücüne gider die...bnm için de istediğim yok hayırlısı olsun aratmasın allahım yetr ama eşim istio ya sen de öle deince şaşırdım ee şimdi asıl konuya gelem ilişkiden sonra 1saat soluma yatcam ölemi başka napem
gofredom aslında bnm tam hayalini kurduğum ew tipi bahçeside war dedin dimi
heh bak bu dahda mantıklı cekyatla yatak sorunuda kalkar ama sen beyaz esyanı ayarla hepsını cıkar aradam maden maddı sıkıntı yok onlara bısı olmazevet canım doğru söylüyorsun.beyaz eşya almak lazım ama buzdolabı ve çamaşır makinası olmadan olmaz ki.onlar mecburen alıncak dediğin gibi koltuk takımı yerine bi yatılabilir çekyat almak daha mantıklı hem o zaman yatak odası da almayız çekyatta yatıp kalkarız bi süre.para konusunda sıkıntı yok canım 4 yıldır birikim yaptık az çok.
canım benim sağol düşünmen yeter
hayır tatlım dün söyledim eşime emlakçılarla görüş diye o da çok yanaşmıyor nedense anlamadım.umarım satılır kısa sürede dua edin bana kızlar.direk kendi evime geçeyim
bak sen ecmele neler biliyormuş ben kız istiyorum benim de sağa mı yatmam lazım yani
heh bak bu dahda mantıklı cekyatla yatak sorunuda kalkar ama sen beyaz esyanı ayarla hepsını cıkar aradam maden maddı sıkıntı yok onlara bısı olmaz
gerı kalanlada ıdare et bacım ıkı gonul bır olsun yeterkı sıkma canını
anladım guselım ev sımdılık cok ıdare edılmıycek gıbı degıl sen dedıgım gıbı yapp huzurunuz kaçmasın daha fazla ayrıl gıtsın bebısımSahibinden 2+1, 85 m2 Satılık Daire 99.000 TL'ye sahibinden.com'da - 122191103
işte bu tatlım odaları küçük çıkmış ev çok dağınıkmış eşim olabildiğince daraltmış görüntüyü..
canlar ben geldım nasılsınız okuyamadım cok yazmıssınzı yaaa:):)): nasılsınız keyıfler nasıl
evet tatlım en iyisi o olucak bizim için.umarım gerek kalmaz bi an önce satılır da herşey daha güzel oluranladım guselım ev sımdılık cok ıdare edılmıycek gıbı degıl sen dedıgım gıbı yapp huzurunuz kaçmasın daha fazla ayrıl gıtsın bebısım
gofredom tasınma felan bıseler gordum tam okuyamadım tasınıyormusun
woow bu bilgiler nimet nimet alah razı olsun kuşummmmmmbesmelesız ıse baslama :) kocanın ıstegı olmadan asla ısteme yanıı zevkle yapmanız onemlı ınsan bı cok kez denedıkten sonra onu gorev gıbı goruyo....ılıskı esnasında o ıs olduktan sonra bır muddet kıpırdamayınboşa gıden olmasın tobe yarabbı neler dıyorum erken hamılelık belırtılerı topıgınden ogrendıydım bunları... sonra esın gerı cekılsın belının altına yastık koysun bır muddet yat soluna dogru ne bılım ıste bolee kuzum sıcaga yakın suyla dus all kesınlıkle ve ovulasyan testı kullan yanı yumurtlayacagın gunlerde bu ıslemlerı yapman onemlı adetın bıttıkten 1 hafta ıle 2 hafta arası oluyo genelde bu sure ama... yınede 3 gun esas yumurtlama gunu (predıctor ovulasyon testıyle ıle hamıle kaldım desem yerıdır) anlaman zor olmuyo akıntın yumurta akı kıvamında olunca yumurtlama zamanın gelıyo demektırr o gunlerı cok ıyı degerlendırın
aaayyy çok beğendim kapınının önü yeşil ne güzel gece nasıl sakin sakin kahwe içilir orda ben ta 5.katta binaların arasında oturuorum da çok özeniorum annemler köyde kapıda dere falan war hep gider orda kafa dinlerizzzzzSahibinden 2+1, 85 m2 Satılık Daire 99.000 TL'ye sahibinden.com'da - 122191103
işte bu tatlım odaları küçük çıkmış ev çok dağınıkmış eşim olabildiğince daraltmış görüntüyü..
kuşum iiz sen nasılsın nasıl oldun dün ii değildin birazcanlar ben geldım nasılsınız okuyamadım cok yazmıssınzı yaaa:):)): nasılsınız keyıfler nasıl
ıllet bugun buranın pazarı ben pazara cıkayım bı ordan eve yemege operım sızı gelıcem en geç 2 de okısss byeee
beste o bılgılerı ıyı tutu kafanda bende daha cok nımet var...
gofredom rahatla tabısı yaaa sıkma canını
mehmetburcu hosgeldintatlım ben kacıyorum gelecemm muhahh can hatçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?