yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben de çıkayım bi dolanayım canlarım hem de aç olan karnımı minimum şeylerle doyurmaya çalışayım..

tamam kuşum fot çektim ewde not etcem öpüorum bende kaçıorum bi iki saate gelirim

bugun hayatımın en kotu gunlerınden kızlar ıs yerınde baya kavga ettım burda bı menopozlu evde kalmıs uyuz bırı var onnla actım agzımı yumdum gozumu sabahta evde bnmkıle tartıstım ıgrenc bır gundu ust uste geldı bıde bnmkı sabahtan berı sende var kendnde ara demezmı allahım ya ama sımdı ıyıyım cunku bnm ıstıdgım oldu kızlar hava cok sıcak camı acıyorum dıe kavga ettı kadın ya bnmle bnde patrona soyledım oda artık klımayı acıcaz kımsede kapamıcak dedı ohhhh :):):)

tamam kuşum fot çektim ewde not etcem öpüorum bende kaçıorum bi iki saate gelirim
kaydettt ıtına ıle bebek yaptırılır hahahah ayy tobe estafurullah allahım sen affet ne biliyim gulum ole ıste cın takvımı saga yat sola yat mevzusu varya okudugum bılgıler fala ınanma falsız kalma hesabı...uyguladım ama rabbımın ısı yanııı hayırlısı ne ıse o

canımcım kendıne gel bı ferahla bı toplan geççek ınsallah herseyy o menapozlu hatundan bendede var evde erkencıkten menapoza gırdı annem oglenlerı gorusuoz bı tek ama yanıyo artık utanmasa anadan uryan gezcek yanıyom tutusuyom dıyoo habıre cam acıyoo ama anlıyom halını kıyamam bızlerede gelcek o donem ona goreee kavga etmeee onların sınırlerı bozulur kırılgan olurlar bız adetlıyken nasılız onlar bızden fena ole dusun abladır teyzedır kırıcı olmadan yıvrum herifin hıncını yumurtlaması durmus karıdan alma herıfı dov geçer

dunku pozu teyzelerıı sılcem alıntılamayın emıı dun gezdık tozduk yaa arap şükrümm

Son düzenleme:
yerim ben onu ya şirinliğe bak topların arasında kaybolmuş

36 ayı doldurması gerekıyomus ıcerı almak ıstemedıler yalvardım gorevlı kıza resmen kapanacak yarım saat kalmıs lutfen filan dıe sagolsun kırmadılar ama cılgırdı boyuda o sevıyeye yetmedıgı ıcın kayboldu ama çok eğlendı ablası bıze top verdı bıdee hemen opucuk verıyo kızaa el sallıyo gorrr

bak seeen çapkın olcak senin oğlun demekki şimdiden kızlara öpücükler falan

bak seeen çapkın olcak senin oğlun demekki şimdiden kızlara öpücükler falan

aynen cnm zaten ısı gucu kızlarlaa esek sıpası ve otoparkta cok guldurdu bızı arabaya dogru ılelıyoruz baska arabalar cıkıcak ılerlıyolar bızı bıraktı arabaları kovalıyoo ahh ahhh bagırıyoo arkalarından oyuncak araba ahastalıgı var onlarlamı kıyaslıyo bılemedım kıı

takılma bi tanem hiç bişiyin üstünde dur ma sen kendini bildiğin oku inan bana ne kadar werirsen okadar ister bu insanlar

maşallah ecmelim kendini kurtarmış artık oğluşun

ewde not etcem ecmelim werdiğin bilgileri saol kuşum hep ol biyrlerde emi sana hp ihtiacımız oluck

takılma bi tanem hiç bişiyin üstünde dur ma sen kendini bildiğin oku inan bana ne kadar werirsen okadar ister bu insanlar

maşallah ecmelim kendini kurtarmış artık oğluşun
valla kurtardı kendını canım
ewde not etcem ecmelim werdiğin bilgileri saol kuşum hep ol biyrlerde emi sana hp ihtiacımız oluck

ben buydayım merak etmeyınnn sızlerı ben dogurtucammm

valla kurtardı kendını canım

ben buydayım merak etmeyınnn sızlerı ben dogurtucammm

süpersin hiç tereddütsüz bırakırım kendimi kollarına bu arada inanılmaz zora benzio lewel 2 ve çok gülüo jillan teze eğlenceli heralde

kız beste sana derken ben hamile kalmış olmayayım :105: belim ağrıyor 2-3 gündür,midemhem yanıyor hem de bulanıyor,gece afakanlar basıyor ayağımı altları yanıyorr ecmel sen tecrübelisin ne diyorsun?

kız beste sana derken ben hamile kalmış olmayayım :105: belim ağrıyor 2-3 gündür,midemhem yanıyor hem de bulanıyor,gece afakanlar basıyor ayağımı altları yanıyorr ecmel sen tecrübelisin ne diyorsun?

hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesinnnnnnnn

bu oyle bısey degıl canım bnden oncekı calısan kızda bunun yuzunde işinden ayrılmıs dengesız bu kız ılaç kullanıyor dusun :) cok ugrasıyorum yaaa valla sıkıldım hayttan dıyorumkı cıkım kendı kendıme gıdım baska sehre hayatımı yasım gezım dolasım

süpersin hiç tereddütsüz bırakırım kendimi kollarına bu arada inanılmaz zora benzio lewel 2 ve çok gülüo jillan teze eğlenceli heralde
bende sakınce alırım mınnagını ahahahah
level 2 kasıyo bıraz ama cokta zor degılbenım yarın bıtıyo level3...baslıyo
kız beste sana derken ben hamile kalmış olmayayım :105: Belim ağrıyor 2-3 gündür,midemhem yanıyor hem de bulanıyor,gece afakanlar basıyor ayağımı altları yanıyorr ecmel sen tecrübelisin ne diyorsun?
aneaamm olabılır sankım adetıne var mı daha sen kendını bılmezmısın kusum kacan bısı oldumu suphen var mı?

hımmm anladım sızofrenn yanık yaylaaa Vur kafasına bı dane o saman
nereye gırıyon kısım otur oturdugun yere elalemın ekmegıne yag surme keyfıne bak sunu unutma hıc yokmus gıbı say senı sınır edenlerı daha cok kıl olacaklar emın olabılırsın kuduracaklar

bana oldu gibi geldi sordum hatta herhalde kaçmamıştır dedi her zaman emin konuşan adam batma oluyor kasıklarıma ara ara 3-4 gündür adetime 7 gün var.bu kadar erken belirti olur mu ki?sanmıyorum ama..

bu gün ki menüm
1simit 1 kibrit kutu peynir
aralar suuu
öğlen 1 kase çorba 2 kaşık bulgur
aralar suuu
birazdan bi avuç beyaz leblebiiiii we sıcak tarçınnnn
boolll ssuuuuu
akşamda kuru fasulye yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…