yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bana oldu gibi geldi sordum hatta herhalde kaçmamıştır dedi her zaman emin konuşan adam Batma oluyor kasıklarıma ara ara 3-4 gündür adetime 7 gün var.bu kadar erken belirti olur mu ki?sanmıyorum ama..

aneamm gıden gıtmıstır kalan sagalar senındır
Olur cnm yumurtadıysan onun agrısıdır haydee mınnak gofredo yolda kıslarr
Hayırlısı olsun artık zamansız ama zamanlı bebegım 4,5 yıl olcak nerdeyse evlenelıı bir parçan olsun ıstemezmısın??

bu gün ki menüm
1simit 1 kibrit kutu peynir
aralar suuu
öğlen 1 kase çorba 2 kaşık bulgur
aralar suuu
birazdan bi avuç beyaz leblebiiiii we sıcak tarçınnnn
boolll ssuuuuu
akşamda kuru fasulye yoğurt

gayet güzel tatlımm.ama aralara bişeyler katabilirsin bence metabolizmanı hızlandırır.boş geçme arayı

kızlar dünkü menum

2 dılım cavdar ekmegı arası lor peynır tost
öğlen: yayla corbası salata bıde 2 yemek kasıgı tavuk sote
aksam yemedım :):):)

isterim tabi istemez olurmuyum hiç..ama henüz düşünmediğimiz için bi garip olurum herhalde düzen falan yok ya o açıdan.anaaam bilemedim başka bişey de olabilir ya ne bileyim.

bu gün ki menüm
1simit 1 kibrit kutu peynir
aralar suuu
öğlen 1 kase çorba 2 kaşık bulgur
aralar suuu
birazdan bi avuç beyaz leblebiiiii we sıcak tarçınnnn
boolll ssuuuuu
akşamda kuru fasulye yoğurt

benım sabahkı menu aynıı yazmaktan sıkılıyom (su sımıtten vazgecın susam yağlıı)) hamur ısıı hemıdee yıvrular
ara ogun
2 galeta 1 fıncan yesıl cay
öğlen
patlıcan yemegı 5 kasık ve bır kase corba ekmek naynnn
ara ogun 4-5 çılek 3-4 erık 1 kucuk amasya elması
akşama
et yıyemıyomm semız otu varr bugun sebze 2 defa olsun ne edım

isterim tabi istemez olurmuyum hiç..ama henüz düşünmediğimiz için bi garip olurum herhalde düzen falan yok ya o açıdan.anaaam bilemedim başka bişey de olabilir ya ne bileyim.

hadı bakalımm varsa bsı mujdelendır bızı teyze olmak ıstrım hanıı kız kardesım yok :26:

kuzu doğru diyon simit yemesek iyi ama napim kepekli simit alsam nasıl olur?

kuzu doğru diyon simit yemesek iyi ama napim kepekli simit alsam nasıl olur?

hamur yeme bebeemm bır dılım kepek ekmegı al yanına evden yada hıc onuda yapamıyosan kepeklı peynır domateslı sandıvıc yeee ondan ıyıdır cıkssss susam yağlı kepeklı sımıt alcan susama varmı caree??? ondan kg veremıyon sen bak dıyım tek yanlısın sabah sımıt yemek

iyide ecmelim kepekli simitte susam yok üzerinde kepek var..

oyyy kıyamamm gel kollarıma sennn kaç dogumluydun bacım sen ablanda olabılırım kardesınde
bende ıkı sap erkek kardes mevcut bırı 19 bırı 20 yasında ama erkek cocugu pek alakalı olmuyo halıyle

1990 ocak doğumluyum canım..galiba ablamsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…