yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bu gün ki menüm
1simit 1 kibrit kutu peynir
aralar suuu
öğlen 1 kase çorba 2 kaşık bulgur
aralar suuu
birazdan bi avuç beyaz leblebiiiii we sıcak tarçınnnn
boolll ssuuuuu
akşamda kuru fasulye yoğurt

tatlım sımıt yıceksen yanında tuzsuz ayran iç kesınlıkle o zman bıse olmaz

1990 ocak doğumluyum canım..galiba ablamsın
ablan kurban olsun sanaaa maşallah kucuk evlenmısın
olurmu hiç ecmelim aşk olsun.görmemiş olabilirsin.

eett bak o olabılır gormemısıım beenn saka yapıyomm heee alınmaa sakınnn çişimi tutamıyomm yaaa gulunce ufff alt tarafın balataların ayarı kaçtı sanırım

ben hep we her sabah simit yerim

evet küçük evlendim valla iyiki de evlenmişimm

ben hep we her sabah simit yerim
afiyet olsun o sımıtlerrr kolay erımıyo ama bende sımıt delısıyımdır ama unutalı cok oldu
evet küçük evlendim valla iyiki de evlenmişimm

ohh ıyı etmısın cnm ruh ıkızını bulduktan sonra bı arkadasım var 92 dogumlu 17 yasından evlendı bırı eymenle bırı de 5aylık oglu varrr soka gırıyom aklıma geldıkce ıyı tasıyolar sorumlulugu ben su yasta tasıyamıyomm 87 eylul dogumluyum:26: hayat zorrr hele bız tek aılenın tek kızı yetısmısız baskasının nazını cekmek kolay olmuyo

saol cnm.. ii ama ben kendimi cok kötü hissediorum cok yorgunum ve halsizim ve gecen gün asiri derecede basim döndü ve kustum.. ilk defa böyle oldu.. kendimi hic ii hissetmiyorum.. cok tuaf birsey..

canım olucak her hamıllık full enerjılı gecmez kı bol bol yatıcan dınlenıcen herseyden azda olsa yıyıcen olur mıde bulantısı kımı zaman kusma bende yasadım guselım zamanla bedenın alıscak kokulara hassasıyetın var su ara ondan oluyoo ustunde bırı oturuyomus gıbı anlıyorum senı cok degıl 1,5 yıl once bende sen gıbıydım annelık bu yuzden kutsall rabbım yardımcın olsun

kaç sabahı klozette ettıgımı bılıyom benn hey gıdın banyo bı dılın olsada konussan

Son düzenleme:
saol cnm.. ii ama ben kendimi cok kötü hissediorum cok yorgunum ve halsizim ve gecen gün asiri derecede basim döndü ve kustum.. ilk defa böyle oldu.. kendimi hic ii hissetmiyorum.. cok tuaf birsey..

geçmiş olsun bi tanem inan çok kutsal bi duygu yaşıosun mutlu olmaya bak ii taraflarına bak tamam mı geçicek hepsi

o epey önden gitmiş bir de üzerine 2 çocuk yok yok asla kaldıramazdım bravo ona herkes almaz bu sorumluluğu.

o epey önden gitmiş bir de üzerine 2 çocuk yok yok asla kaldıramazdım bravo ona herkes almaz bu sorumluluğu.

aynen guselım kocasıda bı bagnazzz bır odunnn okuzzun onde gıdenı kızı ınsan yerıne koymuyo cok uzuluyom halıne yanlız kaynanasıyla yasıyoo zorr be hayat ...

herkes kafasından çeker bende biliridim sende oturup kaynanayla cocuk büyütmei hayatı kabullenmeyi ama bak hala borç ödüoz para biriktirioz kimdeye muhtaç olmayalım kendi ewimizn patronu olalım kendimiz büyütelim çocuklarmızı die her sabah karı koca eşşek gibi çıkıp çalışıp akşam bitap şekilde ewe gidioz adamlar uzatıo ayağını oturuo biz saat 10 lara kadar da ewde çalış neden neden eşşek gibi çalışıp inek gibi yemek rahat yaşaamk için abbbooww amma dolmuşum ya dünde çok üztüme geldiler annemlerde bommmm size batladım kızçelerimmm

bende doluyum bacım bu konudaa.... ahhh ahh bıde bızım kaynana neden calısıyosun ıkıde bı hem calsııp hem cocuk bakıyosun dıyosun bakacan tabı ana degılmısın ben mı bakıcan sankı bana 2 kurus katkısı varda dedı yanı yaza annem yok duyuruyo hatun bakamazmısss .... gecen gıttıgımde:26:
kala kaldım ıcımden neler dıyom ama nankorluk etme ben cocugun bır ev sahıbı olsun dıe,torununun gelecegı ıyı olsun dıe calısıyom senın gıbı karpuz gıbı toto mu buyuteyım yarın bıgun borc harc ıcınde ele mı muhtaç edeyımm sende ana olaydında sende calısaydınnn taktır edecegıne bıde laf soluyo kadının yerı evıymıs koca ne getırırse kanaat edıp oturaymısım gorende benı kazandıgım parayı kendıme harcıyom sanır evlendıgım gun hangı esofmanla kapısına gıttıysem hala aynı esofmanı gıyorum gıdınce okuzz ınsan gozunu ac onune bakk ayaklarıma kapanıp allah razı olsun kızım oglumu ayakta tutmaya calısıyosun dese yaa nerde ama onunkıde ana benımkıde ana benım anamda 5 aydır bır yere hıpırdamadan ogluma bakıyo bir beklentısı olmadan ama kocamda taktır yok tabıssı kız evlatlarıda analarıda heryerde cekıyo anacımm rabbım versın mukafatınıı ne dıyımm dıycek laf cokta koca hatrına evlat hatrına fermuarlıyosun dudakları

Son düzenleme:

çok haklsın hayatım hemen ortaya koyar aylıkları borçlara yatıırız yanarım yanarım bi aferin alamadan göçüp gitcem bu dünyadan....eymeni kreşemi wercen birazdaha büyünce nnapcan tatlım annen taaa7 yaşına kadar bakamaz heralde biter kadınada yazık be tatlım

valla ıvır zıvırı alabilirsen annenden kayınvalidenden akraba dost veya yakınlarından ödünç al. mesela annenden varsa fazla tül alabilirsin. kap kacak falan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…