yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

konusmayı ogrensın ole verıyım dıyodum krese yazık tabıı kapı dısarı cıkamıyo evımı sıl supur yemegımı yap cocuguma 4 4luk bak gezdır bılmem ne agzını acıp bı kere suda oldu demedı anam.. onunkı olsa 500 kere kafama kakardı... bu yaz annem kardeşlerımın basına gıdecek yazın unı yok boslar onlarında anneye ıhtıyacı var oglan ne olcak bılmıyorumm kaynanamı asla cagırmak ıstemıyorum ama esım yıne davet etmısss bu lafı dıyen adam cocuga nasıl bakar yada bana neler demezz cek allahın zılgıtını sonraa bır bır basını yıgen bı kaynana...
yaz ola hayır olaaa krese vermek ıstıyom ama... esım cok kucuk dıe kıyamıyo...derdını anlatamıyo ya bısı olursa dıyemesse...

saol canim.. amin.. dinlenemiyorumki her gün calisiyorum hafta sonlarida alisveris ve temizlikle gecio.. nerde dinlenicem..

internetim koptu kızlar ama şimdi gerçekten kaçıyorum tansaşa ineyim alışverişe sonra da eve kaçıcam öpüyorum sizleri yarın görüşürüz canlarım

çok haklsın bence ne yapın edin eymeni dillendirin tatlım yaz az geçsin sonu gelmeden de wer kreşe sakın kaynanın gelmesine üsade gösterme anllattıklarının hiç birini unutmadım wallhi huzur bırakmaz o sizde bak ben sana diyim dilllen eymen dilleeennnn
saol canim.. amin.. dinlenemiyorumki her gün calisiyorum hafta sonlarida alisveris ve temizlikle gecio.. nerde dinlenicem..

olmaz ama öle yok mu yakınında inssan tatlım sana temizlik yaptrıolar bari sen yaparken yardım etsinler olmadı çok kızdım şimdi bak

hah ıste hosgeldın aramıza bı calısan anne daha allah yardım etsın aynen bende sen gıbı gecırdım hamılelıgımı ... sabah 8 aksam 7 calıs haftanın 6 gunu 1 gun ızınde evı sıl supur temızle yemek yap camasırı utusu camları bıle kendım sılıyodum 9 aylık hamıle ıken dusun...annemde yoktu o zaman ızmırdeydı ...hamılelıgımın 37 haftası doldu ızıne cıkacagım gunu geldılerr bıde tam rahata erdım ayaklarımı uzatıp dınlenırım dedım kaynana kayınpeder damladı guya bana yardıma gelecekmıss ıkı bacak arasında cay demlıgı koca gun cay ıctı o halımle hergun supurge yap ev sıl supur yemek yap onune koy onunden kaldır sancımın oldugu gece mutfakta bulaşık yıkıyodum yaaa hayat bolee ıstee el adama acımıyo cocugun kocan ıcın calısmak zorunda kalıyozz daha dur 9 haftalıksın allah saglık versın sıhhat versın 20.haftadan sonra bel agrılarından uykuda uyuyamamaya baslıycan o halde ıse gıt gell ..... ardından cocuk dogarr kaç ay gaz sancısından kafanı yastıga koyamassın ömur bole gecıyo kuzumm ama yınede sen yatt kocan hızmet etsin hamılelık sultanlıkk dogurduktan sonra o ılgının ı sını gostermıyolar adama naz yapabıldgın kadar yap yemek yapamıyom mıdem bulanıyo de dısardan getırsınnn basım donuyo de temızlıkcı tutsun yada o temızlesın yuz verme ben cok pısmanım yapmadıgıma...

Son düzenleme:

ewert allahım bana nasip ederse o günleri abi war ya hayatımın nazını yapıcammmmmm

bir senedir calisiyorum ondan öncede okula gidiyordum.. hic dinlenemioyrumki..
esim yardim ediyor ama ben söyleyince yapiyor.. ben söylemeden yapmaz yada 10 kez söylicemde yapcak.. anasi babasi böyle yetistirmis.. biz evlendikden sonra yine ben biraz degistirdim onu ama yinede.. yardim edio ama nebilim temizliye fln biraz.. simdi hakkin yemeyim yani ama kimi zmn yetmiyor gercekden...
benim simdiden bel agrilarim var.. suan isdeyimi ama gel bana sor nasil zor geliyor..
Allahdan kaynanamla kayinbabam karismazlar bize..
bize geldiklerindede kayananm bulasik fln yikar arada yardim eder.. birde ben sözüme hic cekmem kimseden... hakliysam kendimi savunurum her konuda.. elimden geldince ezdirmemiye calisiyorum ama napcaksin herzmnda bisey diyemiyorsun..
beniimde bir görümce var nasil fena Allahdan okadar yakin deyil bana.. yüzünü adini bile duymak istemiyorum..

napiyim tatlim.. ben yapmadimki yapicak.. off off..

baakalım bu ay adet dönemim zamanında gelir we düzenli olursa başlıcaz çalışmalara eğer gecikir yada farklı bi sorunla karşılaşırsak bi ay daha beklicez ..tabi her şey kısmet sonuçta haklısın sen nasılsın bırakmadın dimi daha yasmini 1 ay mı dı o tedawi

bankada calisiyorum cnim

kıamam sana ya ama en azından beynin yorulsada 2 + ın war 1 hep oturuosun 2 cumartsei ve pazarın tatil cumartesi çağır kimi istiosan temizlik bi kaç çeşit yaptır yolla kuşum hem sen çalışıon hem kocan ee temizlikçi tut annende gelsin yemek falan yapsınyormada sıkma da kendini

internetim koptu kızlar ama şimdi gerçekten kaçıyorum tansaşa ineyim alışverişe sonra da eve kaçıcam öpüyorum sizleri yarın görüşürüz canlarım
gorusuruz yavrucum kendıne ıı bak
yok yok sen acıma sen yapmayınca o mecbur yapacakk valla bakk daha sımdıden varsa zor ısınnn:26: son haftalarda cocugum bogazımdan cıkcak sanıyodum uyurken nefes alamıyosun dusun... korkutmıyım ama gercekler bolee
senın 1 gorumce bende 2 tane mevcuttt hemde kaynanadan beterr dıller papuççç ben susmasam hakkımı yedırmesem yoluk tavuk gıbı yolarlar benıı hosss yoldurcak adam degılımm 2 hamlede gebertırım hepsını ama ben aılemden cırkeflık gormedımm bunlar yırtııkk saygı dıe bısı yokkk agızlarında kufurler bılmem nee sonra bana allah korkusundan kapalılık dın bılmem neyden ahkam kesıyolarr salla camuraa boka bulanmıs adamı comaklamaya gerek yok bızım gorumceler ızmırde kaynana corumda ve sonuc bu dıbımde olsalar hayal edemıyommm allaha havale edıyomm hepsınııı rabbım cocuklarının evlılıklerınde bu gunlerı anama yasattıklarını bana yasattıklarını evlatlarına yasatsınlarr dıyorummm belkı beddua ama bunlar anca o zaman anlarlar benıı dogurdum hepsı pınedıler eve 1 hafta evde 20 kişiyle yattık ev 70 m2 ıkı odadan ıbaret... coluk combalak 8 tane cocuk var evdee bı dusun ben sabaha kadar uyuymamısım oglanın cıglıklarından saah dalmıs cocuk 8 de 1 saat uyutmadılar benı kayanamı var kaynatamı varr sıctırma bılmem kımın agzına kalk dıe ıcerden bagrıyolardı yokk yaaa yıne mıdeme sınır vurdu hakkımı helal etmıyorum logusa bır kadına bunları yasattılar ya rabbım ıkı yakalarını bırlestırmeyı nasıp etmesın ınsallah

ah ah hersey keske kolay olsa be cnm.. ben avusturyada kaliyorum dogma büyüme burdayim.. ailemde burda.. arabayla 35dk yer benim evime ben viyanada kaliyoru.. ailem benim evlenmemi istemedi esimi istemedi babam.. aylarca ailemi görmedim.. dügünümde hepsi vardi ama sonra babam benim senin gibi kizim yok dedi.. simdi yeni yeni aramiz düzeliyor.. annem benim evlilime karsi deyildi ama benim tarafimdada olamiyordu babam yüzünden.. o yüzden her isimi kendim yaparim.. napiyim tatlim kimi cagiriyim yanima..

amin

allah yardımcın olsun senı cok cok ıyı anlıyorumm ınsallah kocandan yana mutlu olursun... her daım

haklsın bi tanem çok basit lakin sen güzelce kendine bebğine bakıp işine gidiosun o kacada ewde iş yapıo senin elinden tutuo başkası yok sen onun için bu fedakarlığı yaptıysan o da yapıcak üstüne düşeni alıştırma rahata bak çok pişman olursun allahım günay yazma ama bak hasta gibi yap ecmelin dediği gibi masus yap sonradan gerçekten hasta mı olmak istiosun duydun mu beni bu hayat ikinizin herkes üstüne düşeni yapmalı bizkoca gibi ewe para sokuoasak onlarda yemek yada süpürge yapcak yapcak kardeşim işte okadar

aii cnim kiyamam ya.. ben avusturyada kaliyorum birtane görümcem burda diyerkileri türkiyede..
dügünden 2 ay sonra yanina gittik bize biraz uzaklar... evine gittim ne bir yemek ne bir güler yüz sonra önümüze menem koymazmi.. ilk defa evine gelmisim düsün.. sonra bana sofrada birde demezmi senin ailen ne kadar yabani diye.. benim ne ailemi tanir nede konusmusluyu var.. nasil morelim bozuldu... esim duymamis.. ama anlatim tbi.. ama icimden dedim bir gün bana bir isin düsecek ama ozmn beni bulamicaksin diye aradan 3-4 ay gecdi bi isi düsdü bize geldi hic yardim etmedim.. bisey demedim.. ben 4 ay önce düsük yapdim.. bir kere olsun ne beni nede kardesini yani esimi aramadi.. birde kendiside hamileydi biliyormusun hemde ikiz.. karninda iki tane can tasiyordu.. eyer onun basina böyle bisey gelseydi ben böyle yapmazdim. cok üzüldüm ve sinirlednim .. kaynanama demiski ben küsüm oyüzden aramadim diye..
sanki cokda umrumdaydi küs olmasi..
ama dedim esime ne adini duymak istiyorum bacinin ne de yüzünü dedim.. bundan 3 hafta önce ikizleri dogmus esim aramadi.. cünkü oda biliyor ablasinin ne oldunu.. ne bok oldunu.. kendi esinin tarafi afedersin agzina sicsa bisey demez daha onlardan iisi yokdur.. ama Allaha haval ettim bende.. etme bulma dünyasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…