yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

hayy agzınıı opemmm bacımmm yaaaa aferın kızz benımkı hamıleyken yapıyodu sımdı evde bebe var hıcc onu bırak bulaşıgını makıneye koymuyo adam yaa hepsının kabahatlısı benım bole alıstırdıgım ıcın el adama acımıyoooooo 2 2 4 arkadaşşş canınızın kıymetıne bakınn bugunler gerı gelmezz

yok yapiyor canim ya.. hakini yemegim simdi ama tbi yemek yapmiyor ütüde yapmiyor ama temizlige yardim ediyor.. evi süpüroyor.. masayi kurmaya kaldirmaya yardim ediyor arada bulasiklarada.. ama nebilim herzmn deyil tbi..

sen yıne kocanla ıyı ol bak adamcagız yanındaymıs benım kocam ole bı aılesıne duskun kı bunları kabul etmıyor bıde benı ezıyo yanı nasıl dıyım kabullenmıyo ole degıl benım anam yapmaz ablam etmezz bılmem neee duysa bıle acık 2 laf demez surat asmazz karısı hep haksız aılesı yalap şalapp amann beee yokkk gercekten ben nelerı goze aldımda evlendım bole degıldı benım kocam anlatsam ımrenırsınız nazar degdı bıze bır erkek mantı hamuru acar mı yaa yemeklerı o yapardı cogu zaman her ısıme yardım ederdı cogu akşam gezmeye gıderdık cok baskaydık bız ama adam gıttı yerıne bambaska bır kısılık geldıı

boyum 149 cm kilom ise 60 aslında çok göstermiyorum ama kendimi kötü hissediyorum tayin nedeniyle ağrıdayım spor yapamıyorum lütfen yardım edin !!!

boyum 149 cm kilom ise 60 aslında çok göstermiyorum ama kendimi kötü hissediyorum tayin nedeniyle ağrıdayım spor yapamıyorum lütfen yardım edin !!!
hoşgeldın cnm
Cnm bızde spor salonlarına fılan gıtmıyoruz 30 day shred yapıyoruz ınternetten vıdeoyla evde ... Sanada tavsıye ederım ve kendıne uygun ara ogunlu bır dıyet belırlemelısın sekerın tuzun yagın ve unun olmadıgı bır dıyett

2 günlüğüne banlanmıştım ama geri döndüm :)

Level 2'ye başladım bugün yorucu ama güzel hareketler

Bir de kalori sepeti diye bir site buldum kalori sayarak zayıflıyorsun çok güzel tavsiye ederim :)

ben o siteye girdim ama nasıl ayapcağımı bilmiyorum yardım etsen

ii güzelde ecmelim bi tanem siz nekadar çıktıınız falan nezaman ewlnmeye karar werdiniz

hoşgeldin canım ecmelim yazmış zatn yapman gereknleri

günaydın kızlarrrr
hemen dünkü bildirimimi yapayım;

SABAH
1 simit
peynir
1 büyük bardak şekersiz limonata
ÖĞLE
1 paket ton balığı
1 kase yoğurt
ARA
1 yeşil elma
ARA
1 küçük light süt
AKŞAM
4-5 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
ARA
çiğdem

kızlar dün jillianı yapamadım :105: tv karşısında saat 9 da uyuyup kalmışım eşim saat 1de kaldırdı hadi yatağa gidelim diye ''aa sporumu yapmadım ben yapıp geleyim dedim''saatten haberim yokki o da ''delirdinmi saat 1 bu saatte spor mu yapılır hadi yatağa dedi'' sonra cup yattım.ne olucak şimdi :105:

selamlar kuşum walla akşam arabamız bozuldu bizde çok geç yatık çok ağladım bn de uyuya kalmışım wallaben de yapamadım ben geçen hafta bi akşam yapamamıştım onun yerine pazar hem uyandığımda hem gece yatarken yaptım yine öle yaparım bn heralde

hımm ben şimdi 6. günü yapmamış oldum bugün 7.gün gibi devam edicem izin günümde hem sabah hem akşam yapıcam öyle mi??

valla tatlim ilk basda benim esimde sanki inanmiyor gibiydi.. hani önemsemiyordu.. ne zmanki biz bebegimizi kaybettik ve ablasi aramadi bizi iste ozmn dha iyi anladi... yok ya Allahdan benim tarafimda öyle ezdirmezde kimseye..

hımm ben şimdi 6. günü yapmamış oldum bugün 7.gün gibi devam edicem izin günümde hem sabah hem akşam yapıcam öyle mi??

sen kendin ayarla tatlım eğer istersen izin günü sabahı yap istersende lewel 2 ye geçcen ya 10 . günde ozamn geçme 1akşam daha leweel 1 den yap mesale

eşinizin sizi aldattığını bilseniz naparsınız ama sadece telefonla ama başka bi kadınla ama internetten yani tek bi sebep gibi değildi yada çapkın olsa hangi aşamada neler yaparsınız ama çok mutlusunuz kocanıız üstünüze titrio ve siz deli gibi aşıksınız çoluk çocuğa karışmışsınız sadece bi kaç ufak tefek hareketler midenizi bulandırıo ama konduramıosunuz mesela ve öğreniosunuz falan çocuğunuz da war dielim süper de bihayatınız war kendinize bakıosunuz onun herşeyini tam yapıosunuz asla hata sizde değil die düşünüosunuz seks ten yemeğe tamam mı ? vw ilk cümle mi soruoum naprsınızzzzzz

(başıma geldiğinden değil bi kitap okuodum aklıma geldi sizede sormak istedim benim cewabımı merak ediosanız inanın dün geceden beri cewap bulamadım büyü yapmışlar die düşürdüm herlade ne bilim)

böyle bişey mümkün değil gibi tatlım ya mantıkta hata var her iki tarafta kusursuzsa sevgi,aşk,şehvet varsa o adam arayışa girmez ki..
ha girdiyse de sorun adamdadır ya şizofrendir ya da aptal aşığı oynuyordur..
beyaz nohut aldım atıştırmaya bide mısır patlaklı form elma aralara bölerim artık bugün yarın pazarteside yeni alırım
iyi yapmışsın canım afiyet olsun şimdiden.ben mısır patlaklı şeyi bi türlü sevemedim ya bi garip geliyor tadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…