haklsın bi tanem çok basit lakin sen güzelce kendine bebğine bakıp işine gidiosun o kacada ewde iş yapıo senin elinden tutuo başkası yok sen onun için bu fedakarlığı yaptıysan o da yapıcak üstüne düşeni alıştırma rahata bak çok pişman olursun allahım günay yazma ama bak hasta gibi yap ecmelin dediği gibi masus yap sonradan gerçekten hasta mı olmak istiosun duydun mu beni bu hayat ikinizin herkes üstüne düşeni yapmalı bizkoca gibi ewe para sokuoasak onlarda yemek yada süpürge yapcak yapcak kardeşim işte okadar
haklsın bi tanem çok basit lakin sen güzelce kendine bebğine bakıp işine gidiosun o kacada ewde iş yapıo senin elinden tutuo başkası yok sen onun için bu fedakarlığı yaptıysan o da yapıcak üstüne düşeni alıştırma rahata bak çok pişman olursun allahım günay yazma ama bak hasta gibi yap ecmelin dediği gibi masus yap sonradan gerçekten hasta mı olmak istiosun duydun mu beni bu hayat ikinizin herkes üstüne düşeni yapmalı bizkoca gibi ewe para sokuoasak onlarda yemek yada süpürge yapcak yapcak kardeşim işte okadar
aii cnim kiyamam ya.. ben avusturyada kaliyorum birtane görümcem burda diyerkileri türkiyede..
dügünden 2 ay sonra yanina gittik bize biraz uzaklar... evine gittim ne bir yemek ne bir güler yüz sonra önümüze menem koymazmi.. ilk defa evine gelmisim düsün.. sonra bana sofrada birde demezmi senin ailen ne kadar yabani diye.. benim ne ailemi tanir nede konusmusluyu var.. nasil morelim bozuldu... esim duymamis.. ama anlatim tbi.. ama icimden dedim bir gün bana bir isin düsecek ama ozmn beni bulamicaksin diye aradan 3-4 ay gecdi bi isi düsdü bize geldi hic yardim etmedim.. bisey demedim.. ben 4 ay önce düsük yapdim.. bir kere olsun ne beni nede kardesini yani esimi aramadi.. birde kendiside hamileydi biliyormusun hemde ikiz.. karninda iki tane can tasiyordu.. eyer onun basina böyle bisey gelseydi ben böyle yapmazdim. cok üzüldüm ve sinirlednim .. kaynanama demiski ben küsüm oyüzden aramadim diye..
sanki cokda umrumdaydi küs olmasi..
ama dedim esime ne adini duymak istiyorum bacinin ne de yüzünü dedim.. bundan 3 hafta önce ikizleri dogmus esim aramadi.. cünkü oda biliyor ablasinin ne oldunu.. ne bok oldunu.. kendi esinin tarafi afedersin agzina sicsa bisey demez daha onlardan iisi yokdur.. ama Allaha haval ettim bende.. etme bulma dünyasi..
kızlar ben kaçıorum kociş gelemden allaha emanet olunnnnn
hoşgeldın cnmboyum 149 cm kilom ise 60 aslında çok göstermiyorum ama kendimi kötü hissediyorum tayin nedeniyle ağrıdayım spor yapamıyorum lütfen yardım edin !!!
2 günlüğüne banlanmıştım ama geri döndüm :)
Level 2'ye başladım bugün yorucu ama güzel hareketler
Bir de kalori sepeti diye bir site buldum kalori sayarak zayıflıyorsun çok güzel tavsiye ederim :)
ii güzelde ecmelim bi tanem siz nekadar çıktıınız falan nezaman ewlnmeye karar werdinizsen yıne kocanla ıyı ol bak adamcagız yanındaymıs benım kocam ole bı aılesıne duskun kı bunları kabul etmıyor bıde benı ezıyo yanı nasıl dıyım kabullenmıyo ole degıl benım anam yapmaz ablam etmezz bılmem neee duysa bıle acık 2 laf demez surat asmazz karısı hep haksız aılesı yalap şalapp amann beee yokkk gercekten ben nelerı goze aldımda evlendım bole degıldı benım kocam anlatsam ımrenırsınız nazar degdı bıze bır erkek mantı hamuru acar mı yaa yemeklerı o yapardı cogu zaman her ısıme yardım ederdı cogu akşam gezmeye gıderdık cok baskaydık bız ama adam gıttı yerıne bambaska bır kısılık geldıı
boyum 149 cm kilom ise 60 aslında çok göstermiyorum ama kendimi kötü hissediyorum tayin nedeniyle ağrıdayım spor yapamıyorum lütfen yardım edin !!!
selamlar kuşum walla akşam arabamız bozuldu bizde çok geç yatık çok ağladım bn de uyuya kalmışım wallaben de yapamadım ben geçen hafta bi akşam yapamamıştım onun yerine pazar hem uyandığımda hem gece yatarken yaptım yine öle yaparım bn heraldegünaydın kızlarrrr
hemen dünkü bildirimimi yapayım;
SABAH
1 simit
peynir
1 büyük bardak şekersiz limonata
ÖĞLE
1 paket ton balığı
1 kase yoğurt
ARA
1 yeşil elma
ARA
1 küçük light süt
AKŞAM
4-5 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
ARA
çiğdem
kızlar dün jillianı yapamadım :105: tv karşısında saat 9 da uyuyup kalmışım eşim saat 1de kaldırdı hadi yatağa gidelim diye ''aa sporumu yapmadım ben yapıp geleyim dedim''saatten haberim yokki o da ''delirdinmi saat 1 bu saatte spor mu yapılır hadi yatağa dedi'' sonra cup yattım.ne olucak şimdi :105:
selamlar kuşum walla akşam arabamız bozuldu bizde çok geç yatık çok ağladım bn de uyuya kalmışım wallaben de yapamadım ben geçen hafta bi akşam yapamamıştım onun yerine pazar hem uyandığımda hem gece yatarken yaptım yine öle yaparım bn heralde
sen yıne kocanla ıyı ol bak adamcagız yanındaymıs benım kocam ole bı aılesıne duskun kı bunları kabul etmıyor bıde benı ezıyo yanı nasıl dıyım kabullenmıyo ole degıl benım anam yapmaz ablam etmezz bılmem neee duysa bıle acık 2 laf demez surat asmazz karısı hep haksız aılesı yalap şalapp amann beee yokkk gercekten ben nelerı goze aldımda evlendım bole degıldı benım kocam anlatsam ımrenırsınız nazar degdı bıze bır erkek mantı hamuru acar mı yaa yemeklerı o yapardı cogu zaman her ısıme yardım ederdı cogu akşam gezmeye gıderdık cok baskaydık bız ama adam gıttı yerıne bambaska bır kısılık geldıı
hımm ben şimdi 6. günü yapmamış oldum bugün 7.gün gibi devam edicem izin günümde hem sabah hem akşam yapıcam öyle mi??
sen kendin ayarla tatlım eğer istersen izin günü sabahı yap istersende lewel 2 ye geçcen ya 10 . günde ozamn geçme 1akşam daha leweel 1 den yap mesale
tamam tatlım çok sağol
böyle bişey mümkün değil gibi tatlım ya mantıkta hata var her iki tarafta kusursuzsa sevgi,aşk,şehvet varsa o adam arayışa girmez ki..eşinizin sizi aldattığını bilseniz naparsınız ama sadece telefonla ama başka bi kadınla ama internetten yani tek bi sebep gibi değildi yada çapkın olsa hangi aşamada neler yaparsınız ama çok mutlusunuz kocanıız üstünüze titrio ve siz deli gibi aşıksınız çoluk çocuğa karışmışsınız sadece bi kaç ufak tefek hareketler midenizi bulandırıo ama konduramıosunuz mesela ve öğreniosunuz falan çocuğunuz da war dielim süper de bihayatınız war kendinize bakıosunuz onun herşeyini tam yapıosunuz asla hata sizde değil die düşünüosunuz seks ten yemeğe tamam mı ? vw ilk cümle mi soruoum naprsınızzzzzz
(başıma geldiğinden değil bi kitap okuodum aklıma geldi sizede sormak istedim benim cewabımı merak ediosanız inanın dün geceden beri cewap bulamadım büyü yapmışlar die düşürdüm herlade ne bilim)
iyi yapmışsın canım afiyet olsun şimdiden.ben mısır patlaklı şeyi bi türlü sevemedim ya bi garip geliyor tadı..beyaz nohut aldım atıştırmaya bide mısır patlaklı form elma aralara bölerim artık bugün yarın pazarteside yeni alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?