günaydin kizlar..
günaydın canım bebiş nasıl sağlığına dikkat ediosun dimi nasıl besleniosun bu aylarda folikasite dewam mi
kızlar anlamadınız sanırım adam yapıo işte bişekilde diyelim hani bizler napardık böle bi durum da
kızlar anlamadınız sanırım adam yapıo işte bişekilde diyelim hani bizler napardık böle bi durum da
aii Allah kimsenin basina vermesin.. düsünemiyorum bile.. hayalini kurmak bile insanii deli ediyor.. cok zor bisey olmasi gerek.. insan gururuna yediremezki... birde cocuklar fln .. off zor
ben hayatta kabullenemez herşeye rağmen evliliğimi bitirirdim..
Aldatma bakıslada olsa kalbende bedenende olsa asla kabul etmezdım boşardım o herıfıı aşkın kıtabında baska sevgı yer almaz
bestem ben kocamla 2008 eylülde tanıstım 2009 ekimde sözlendim 2009 aralık 4te de evlendım nişanlılıgım uzun surseydı...biterdi ailesini tanıyamadıgım ıcın cok sorun yasıyorum:26:
Günaydınlarr babylerr
evet kımse yazmamıs ben yazayım bugun tartıldım 66,4 kgyum
ölçülerım
gögüs:88
bel:69
kalça:94cm
üst bacak:52cm
alt bacak:36cm
kol:23cm
resimleri eklerim albume
evt folik asite devam.. gayet normal yiyorum.. herzmanki gibi ztn ben beslenmeme dikkat eden birisiydim.. halada öyleyim.. biraz pimpiriklik var bende... yoksa ii gidiyor simdi.. sen bebis varmi ??
Aldatma bakıslada olsa kalbende bedenende olsa asla kabul etmezdım boşardım o herıfıı aşkın kıtabında baska sevgı yer almaz
bestem ben kocamla 2008 eylülde tanıstım 2009 ekimde sözlendim 2009 aralık 4te de evlendım nişanlılıgım uzun surseydı...biterdi ailesini tanıyamadıgım ıcın cok sorun yasıyorum:26:
ohhh çok güzel tebrikler ecmel
ben tartılmayı unuttum :105: ölçüleri almayı da..
hatta jillianı yapamadım da :105:
offf ne sorumsuzum bugünlerde...
tatlım folik asit kullanıorum geçen ay dr gittim ilaçla korunmaı bıraktım bi kaç ay içinde başlıcaz çalışmalara.:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
mutluyum ozumde aılesıyle ılgılı dınle ılgılıbana baskı kurmadıkca çok ıyıyım bu huylarınıda eymen dunyaya geldıkten sonra cıkardı o saate kadar huzurumuzda en ufak bısı yoktu ...2 gundur pek iyi eski şefkati ve ılgısı kıbarlıgı naifliği geri dondu bakalım...tam tahmin ettiğiim gibi işte kuşum kesinlikle uzun süre tanışsanız bncede biterdi..ama allahın wardır bir bildiği günaha girmiyim bak yinede mutlu olduğun bi yuwan bi ewladın war dielim
eyer esin senin tarafinda olsa, ailesi okadarda önemli deyil cünkü nebilim.. Sonucda senin kocanla bir ömür boyu ayni evi ayni yatagi paylasiyorsun..
dogum kontrol hapini birakdikdan sonra hemen hamile kaliniyor galiba.. ben birakdim 1ay yine normal korunduk sonra hemen hamile kalmisdim ama düsük yapdim ben.. 18haftalikken..
yi beni yiiiiyerim seni ben nnnnnn sorumsuzum bnm yerim seni
ecemelllll 61,15 bu nasıl bi rakamdır benim tartımı 5.kattan aşağı uçuş yaptırmama çok az kaldı haberiniz olsunnasıl yazım bu kg ecmel tipe bak koca göbekli bi ayı olucam o anlattığım kadın gibi aldatıcak bnide kocam kucam da çocukla babama döncem bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?