yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

en iyisi o işte canım benimki de karışmıyor ne yaparsanız yapın beni sokmayın araya diyor.kavga ettiğimiz zaman da araya girip beni koruyor aşkım benimm

hayatım 800 gr vermısın istee hemen 2 3 kg vermeyı bekleme normal gıdısın az olsun saglam olsun

aynen ahh be guller su dogum kontol hapını kullanmadan bı care bulsaydınız agzıma sokmadım sonuclarını bıldıgım ıcın esım korundu... Gerek yok yanıı ılacın yan etkılerını bunyeye eklemeye
şimdi doğumdan sonra spral taktırırsınız rahatlarsınızen azından kımyasal yuklenmez vucuda ben yıne aynı spralade musade etmedı bızımkıı gerek yokk ıcınde aletle dolanmana dıe ama 2 bebegı yaparsam asla dınlemıycem taktırcam zor oluyo be ben bısı anlamıomm

ben de kullanmadım hiç bu zamana kadar hep eşim korundu.kesinlikle ilacın etkileri çok oluyor kuzenimden biliyorum.ben de doğumdan sonra spiral taktırırım diyorum ama benimkide aynı seninki gibi ne gerek var içinde aletle mi gezcen diyor koca bişey sanıyorlar herhalde spirali

cadıııııı cadısın sen ya güzelim durumuzu biliosun ne olursa olsun işimi şansa bırakamazdım bi tanem ewet çocuktan sonra sprial onun bi yan etkisi war mı acaba

en iyisi o işte canım benimki de karışmıyor ne yaparsanız yapın beni sokmayın araya diyor.kavga ettiğimiz zaman da araya girip beni koruyor aşkım benimm

vuvv ne ıyıymıs beee ben kavga edemem ama ole bı yetkım yok ben gelınımm saygıda kusur etmıycem onlar cırkeflescek ama ben susucam bole bızde o zaman ben haklıyım eee ama ne ozur dıleyen var ne bısı ... gerı konusuyolar varmıs yokmuss yussuz bunlarr anam yok bende mıdesızım yutuyom habıre yalancıktan mecburen yanlarındayım kımyama aykırı ısı kocam yuzunden yapıyorummm normal hayatta suratlarına bakmam... ama ıtın hatrı yoksa sahıbının hatrı olmalı dıe kocamın hatrına...

cadıııııı cadısın sen ya güzelim durumuzu biliosun ne olursa olsun işimi şansa bırakamazdım bi tanem ewet çocuktan sonra sprial onun bi yan etkisi war mı acaba

hahah ne dıyım gulum ne sansı beee smokın dıyorum kızımmm oda bı korunma yontemıı ama ıtıcı bogggg
spıralın yan etkısı yok denıcek kadar az ve en ıyı korunma yontemıı %99,9 koruyo ama adet sancısı az yada fazla kanama yapabılıyo... sonucta alet bısılerı engellıyo ıcerde
bizim şaşkolozda en dogalı olsun dıeee benım mahrum bırakıyoooo oldumu sımdı yaaa nefret edıyom senden smokın

canım ben yasmin kullanmıyodum diane-35'ti benim hapım. 29'unda bitti. artık başlamıycam bi daha. şimdi biraz kendimiz korunuruz bakalım benim dönemler düzenli mi olacak düzensiz mi? adet başlangıcım bugün normalde. ve gelirse bugün, sayıcam 15 gün sonra progestana başlıycam falan. o ayda 10 gün falan kullanılıyo. adetin 15. ve 25. günleri arasında. bakıcaz işte. haziranda deneriz. :)

o deneme surelerını osledımmm beee pek ıyı oluyoduu ayyy hamıle olmak ıstıyom gerıı

her erkek bir değil canım ne yapıcaksın kocanın hatrına susmayı tercih ediceksin mecburen.ben de bu zamana kadar hep sustum habire bişeyler mırıldanıyordu duyuyordum ses etmiyordum geçen akşam değilmiki beni benden etti açtım ağzımı yumdum gözümü benimki gelmese olay çok büyücekti.araya girdi ayıp bu yaptığın ayıp diye çıkıştı annesine sonra onlar bi posta kavga ettiler zaten konuşmuyorlardı 1-2 aydır tuz biber oldu bana söyledikleri..hala konuşmuyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz ya her gün sabah kahve söylerdi bana dünden önceki gece tartıştık dün sabah söylemiş yanındaki eleman aradı kahve geldi diye gitmedim içmedim..bugün de hiç kimse aramadı.bundan sonra böyle.eşime de söyledim bundan böyle annele muhattap olmucam bilgin olsun dedim.en başından beri sana çok iyi olma diyorum zaten arada mesafe bırak saygısızlık yapmadığın sürece istediğin şekilde davranabilirsin dedi.o arkamda ya o yüzden ben de artık muhattap olmuyacağım..

benimki onu da istemiyor geri çekilmeyle korunduk bu zamana kadar

arada onuda yapıyo ama cıksss bısı anlamıyomm fılmın ortasında kopuyo serıtt ne edepsızım be Ulu orta acık konusyomm

bizim hep aynı monoton önce benimle ilgileniyor sonra sıra ona geçiyor o yüzden bizde şerit tam da zamanında kopuyor

senınkı kufur edıyomu benımkı agzına gelenı sayıyo ne dınım kaldı ne seytanlıgım ne baska seyler aman be gulum susan benım 3,5 yıldır adam susuyomus hep ole dıyoo ve bunları duyup susmak benım kan damarlarımdan ofke yayılmasına sebep oluyo hıncımı alamıyom yaaa bole devamlı kocamı hırpalıyom adam hallı aslında kavga etmekle ıstıyom kı araya grsın bak anne elını vıcdanına koy yapma bole kızın ne kusuru oldu sana demesını beklıyom ama yok ole bııs yapsa anası evlatlıktan reddeder bunu ondan korkuyo

benimki onu da istemiyor geri çekilmeyle korunduk bu zamana kadar

kızlar cuma mübarek gün sabah sabah koptunuz be a hop stop arkadişler bizde simokin kullanmıoz zaten daha 20 gündür korunuoz oda geri çekilme ile bende sorun yok her yol paris lakinnnnn bu spral ağrı falan dedin tırstım ya ben

küfür bana etmiyor annesine sayıyor aklınıza ne gelirse ezelden beri anne-oğul kavgaları bitmez onların.geçen sana son bi şans veriyorum bunu iyi değerlendir yoksa ömrün boyunca kapını çalmayacağım dedi..bakalım ne olucak..
koptummm beaaa catlakk aynen ole ama sorun bende sanırım cok gecc oluyoo ondan anlamıyoomm herıflerde saatlerce mı oynasacak darallar gelır adama
senin sürede sıkıntı var demekki bizim çok doğal bi ilşkimiz var bana karşı çok saygılı cinsellikte de..

madem ki zaten senin yanında bak sen sakın üstüne gitme öle yaptı böle yaptı die uzatma anlat kırıldığın kızdığın noktayı sonrada hiç bişi olmamış gibi kocanla o ana dewam et bu onun gözünde seni daha da yüceltir tatlım sadece kendi deneyimimden bi not...

evet tatlım öyle yapıyorum sadece kızdığım kırıldığım şeyi anlatıyorum ve orda bitiriyorum uzarsa aramızda tartışma çıkıyor bi kaç kez ben de yaşadım o yüzden artık çoğu şeyi söylemiyorum bile.

haklısın cnm
aglıyom sınırımden yaaa kudurucam bu hak mı adaletmı yaaa...
Gıtmısler kocamın sırket olarak 1-19 agustos sırketı kapatıp tum elemanlara yıllık ızın vermısler o donemde benım ızne cıkmam mumkun degıl gecıcı verdı donemııı 3,5 yıldır basbasa bı tatıl yapamadım nedır bu cektıgım yaaa

ay kötü olmuş canım sizin adınıza üzüldüm valla olcak şey değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…