mutluyum ozumde aılesıyle ılgılı dınle ılgılıbana baskı kurmadıkca çok ıyıyım bu huylarınıda eymen dunyaya geldıkten sonra cıkardı o saate kadar huzurumuzda en ufak bısı yoktu ...2 gundur pek iyi eski şefkati ve ılgısı kıbarlıgı naifliği geri dondu bakalım...
eşim tarafımda onu konuşmalarından anlıyorum ama aılem ne dıyım der gıbı bana bakıyo ben bısı soleyıncede aıleme laf soleme oluyo ee ama haksızlar ya olsunn sus onlar buyuk deyıp kapatıyo agzımı bu sabahta ılk kez ben gırmıyorum aranıza ne edersenız edın dedı cıktı sıyrıldı ne annesıyle nede ablalarıyla 10gunden fazladır ıletısım yok...
hayatım 800 gr vermısın istee hemen 2 3 kg vermeyı bekleme normal gıdısın az olsun saglam olsunecemelllll 61,15 bu nasıl bi rakamdır benim tartımı 5.kattan aşağı uçuş yaptırmama çok az kaldı haberiniz olsunNasıl yazım bu kg ecmel tipe bak koca göbekli bi ayı olucam O anlattığım kadın gibi aldatıcak bnide kocam kucam da çocukla babama döncem bnde
ewet işte tam sa korktuğum bu düşük yapma sebebin ne ilacı bırakıp hamile kalıp çok düşük yapan war dr.uma danıştım yumurtalar tam çatlamamış olabilir hormonlar ilacı atamamış olabilir dedi zaten bn 3 senedir kullanıodum o yüzden bi kaç ay daha korunucaz heee tabi herşey allahtan ama işte ben dr un dediğini yapaımda sonradan olan da gelen de giden de yüce rabbimden
hayatım 800 gr vermısın istee hemen 2 3 kg vermeyı bekleme normal gıdısın az olsun saglam olsun
aynen ahh be guller su dogum kontol hapını kullanmadan bı care bulsaydınız agzıma sokmadım sonuclarını bıldıgım ıcın esım korundu... Gerek yok yanıı ılacın yan etkılerını bunyeye eklemeye
şimdi doğumdan sonra spral taktırırsınız rahatlarsınızen azından kımyasal yuklenmez vucuda ben yıne aynı spralade musade etmedı bızımkıı gerek yokk ıcınde aletle dolanmana dıe ama 2 bebegı yaparsam asla dınlemıycem taktırcam zor oluyo be ben bısı anlamıomm
hayatım 800 gr vermısın istee hemen 2 3 kg vermeyı bekleme normal gıdısın az olsun saglam olsun
aynen ahh be guller su dogum kontol hapını kullanmadan bı care bulsaydınız agzıma sokmadım sonuclarını bıldıgım ıcın esım korundu... Gerek yok yanıı ılacın yan etkılerını bunyeye eklemeye
şimdi doğumdan sonra spral taktırırsınız rahatlarsınızen azından kımyasal yuklenmez vucuda ben yıne aynı spralade musade etmedı bızımkıı gerek yokk ıcınde aletle dolanmana dıe ama 2 bebegı yaparsam asla dınlemıycem taktırcam zor oluyo be ben bısı anlamıomm
en iyisi o işte canım benimki de karışmıyor ne yaparsanız yapın beni sokmayın araya diyor.kavga ettiğimiz zaman da araya girip beni koruyor aşkım benimm
cadıııııı cadısın sen ya güzelim durumuzu biliosun ne olursa olsun işimi şansa bırakamazdım bi tanem ewet çocuktan sonra sprial onun bi yan etkisi war mı acaba
baakalım bu ay adet dönemim zamanında gelir we düzenli olursa başlıcaz çalışmalaraeğer gecikir yada farklı bi sorunla karşılaşırsak bi ay daha beklicez ..tabi her şey kısmet sonuçta haklısın sen nasılsın bırakmadın dimi daha yasmini 1 ay mı dı o tedawi
canım ben yasmin kullanmıyodum diane-35'ti benim hapım. 29'unda bitti. artık başlamıycam bi daha. şimdi biraz kendimiz korunuruz bakalım benim dönemler düzenli mi olacak düzensiz mi? adet başlangıcım bugün normalde. ve gelirse bugün, sayıcam 15 gün sonra progestana başlıycam falan. o ayda 10 gün falan kullanılıyo. adetin 15. ve 25. günleri arasında. bakıcaz işte. haziranda deneriz. :)
vuvv ne ıyıymıs beee ben kavga edemem ama ole bı yetkım yok ben gelınımm saygıda kusur etmıycem onlar cırkeflescek ama ben susucam bole bızde o zaman ben haklıyım eee ama ne ozur dıleyen var ne bısı ... gerı konusuyolar varmıs yokmuss yussuz bunlarr anam yok bende mıdesızım yutuyom habıre yalancıktan mecburen yanlarındayım kımyama aykırı ısı kocam yuzunden yapıyorummm normal hayatta suratlarına bakmam... ama ıtın hatrı yoksa sahıbının hatrı olmalı dıe kocamın hatrına...
hahah ne dıyım gulum ne sansı beee smokın dıyorum kızımmmoda bı korunma yontemıı ama ıtıcı bogggg
spıralın yan etkısı yok denıcek kadar az ve en ıyı korunma yontemıı %99,9 koruyo ama adet sancısı az yada fazla kanama yapabılıyo... sonucta alet bısılerı engellıyo ıcerde
bizim şaşkolozda en dogalı olsun dıeee benım mahrum bırakıyoooooldumu sımdı yaaa nefret edıyom senden smokın
benimki onu da istemiyor geri çekilmeyle korunduk bu zamana kadar
arada onuda yapıyo ama cıksss bısı anlamıyomm fılmın ortasında kopuyo serıtt ne edepsızım beUlu orta acık konusyomm
bizim hep aynı monoton önce benimle ilgileniyor sonra sıra ona geçiyor o yüzden bizde şerit tam da zamanında kopuyor
hahah ne dıyım gulum ne sansı beee smokın dıyorum kızımmmOda bı korunma yontemıı ama ıtıcı bogggg
spıralın yan etkısı yok denıcek kadar az ve en ıyı korunma yontemıı %99,9 koruyo ama adet sancısı az yada fazla kanama yapabılıyo... Sonucta alet bısılerı engellıyo ıcerde
Bizim şaşkolozda en dogalı olsun dıeee benım mahrum bırakıyooooOldumu sımdı yaaa nefret edıyom senden smokın
benimki onu da istemiyor geri çekilmeyle korunduk bu zamana kadar
senınkı kufur edıyomu benımkı agzına gelenı sayıyo ne dınım kaldı ne seytanlıgım ne baska seyler aman be gulum susan benım 3,5 yıldır adam susuyomus hep ole dıyoo ve bunları duyup susmak benım kan damarlarımdan ofke yayılmasına sebep oluyo hıncımı alamıyom yaaa bole devamlı kocamı hırpalıyom adam hallı aslında kavga etmekle ıstıyom kı araya grsın bak anne elını vıcdanına koy yapma bole kızın ne kusuru oldu sana demesını beklıyom ama yok ole bııs yapsa anası evlatlıktan reddeder bunu ondan korkuyo
küfür bana etmiyor annesine sayıyor aklınıza ne gelirse ezelden beri anne-oğul kavgaları bitmez onların.geçen sana son bi şans veriyorum bunu iyi değerlendir yoksa ömrün boyunca kapını çalmayacağım dedi..bakalım ne olucak..senınkı kufur edıyomu benımkı agzına gelenı sayıyo ne dınım kaldı ne seytanlıgım ne baska seyler aman be gulum susan benım 3,5 yıldır adam susuyomus hep ole dıyoo ve bunları duyup susmak benım kan damarlarımdan ofke yayılmasına sebep oluyo hıncımı alamıyom yaaa bole devamlı kocamı hırpalıyom adam hallı aslında kavga etmekle ıstıyom kı araya grsın bak anne elını vıcdanına koy yapma bole kızın ne kusuru oldu sana demesını beklıyom ama yok ole bııs yapsa anası evlatlıktan reddeder bunu ondan korkuyo
koptummm beaaa catlakk aynen ole ama sorun bende sanırım cok gecc oluyoo ondan anlamıyoomm herıflerde saatlerce mı oynasacak darallar gelır adama
küfür bana etmiyor annesine sayıyor aklınıza ne gelirse ezelden beri anne-oğul kavgaları bitmez onların.geçen sana son bi şans veriyorum bunu iyi değerlendir yoksa ömrün boyunca kapını çalmayacağım dedi..bakalım ne olucak..
Senin sürede sıkıntı var demekki Bizim çok doğal bi ilşkimiz var bana karşı çok saygılı cinsellikte de..
madem ki zaten senin yanında bak sen sakın üstüne gitme öle yaptı böle yaptı die uzatma anlat kırıldığın kızdığın noktayı sonrada hiç bişi olmamış gibi kocanla o ana dewam et bu onun gözünde seni daha da yüceltir tatlım sadece kendi deneyimimden bi not...
madem ki zaten senin yanında bak sen sakın üstüne gitme öle yaptı böle yaptı die uzatma anlat kırıldığın kızdığın noktayı sonrada hiç bişi olmamış gibi kocanla o ana dewam et bu onun gözünde seni daha da yüceltir tatlım sadece kendi deneyimimden bi not...
haklısın cnm
aglıyom sınırımden yaaa kudurucam bu hak mı adaletmı yaaa...
Gıtmısler kocamın sırket olarak 1-19 agustos sırketı kapatıp tum elemanlara yıllık ızın vermısler o donemde benım ızne cıkmam mumkun degıl gecıcı verdı donemııı 3,5 yıldır basbasa bı tatıl yapamadım nedır bu cektıgım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?