yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kıamam ya üzülme bitanem haklısın benimde başıma geldi bir kez günlerce ağladığımı hatırlıorum üzülme tamam mı sen bunuda değerlendircek güzel fırsatlar yaratırsın güweniorum bn sana

üzülme tatlım yaa pekii senin o tarihlerde izne çıkman mümkün değil mi canım bi konuşsan?

patronum babam 28 senedır bu ısı yapıyo ben agustos ayında bayram zamanı geldıgınde bıle ızın verdıgını gormedım kımseye banka ve gıder alış faturalarını ben giriyorum bunların hepsı gecıcı vergıyı ılgılendırıyo senenın en yogun aylarından bırı agustos bırı şubattır bızde o zamana bayram gelse bıle bız calısırız cunku ona ragmen cezaya gıren bı dunya beyanname oluyo

Allah hayirlisini versin cnm.. hakkinda hayirlisi neyse o olsun..

off ya kötü olmuş o zaman gerçekten..anladığım kadarıyla senin yerine yapıcak kimse de yok.en iyi şekilde değerlendirmye çalışıcaksınız artık tatlım.işlerini hızlı halledersen bi kaç günlüğüne belki gidebilirsiniz.

ınsallahh cnm ama umut mılyonda 1 kadar dusukk bu akşam dıle getırcem ama sonucunu bılıyom kukrıycek babam sen aklınımı yedın dıeee 1-2 gun de degıl hanı 15 gunnn benım en yogun donemımde yarı yoldamı bırakcan benı dıycek...

bende dogum kontrol hapini dügüne 3 ay kala almaya baslamisdim.. esegimi saglam kaziga bagliyim hesabi bebek istemiyorduk..
ama bana cok kilo yapdi.. birakdim ondan sonra da hamile kalmisdim..

kıamam ya üzülme bitanem haklısın benimde başıma geldi bir kez günlerce ağladığımı hatırlıorum üzülme tamam mı sen bunuda değerlendircek güzel fırsatlar yaratırsın güweniorum bn sana
HAFTA SONLARI YAKIN MESAFELER GİDERSİNİZ YA CUMA AKŞAMI ÇIKAR PAZAR GECESİ DÖNERSİNİZ FALAN ÜZÜLMEEEEEEEEEE

biliyormusun cnim.. hatirda bir yere kadar.. valla hic kimse kusura bakmasin ben kendimi ezdirmem.. eyer esim konusmayacak olsa bile ben konusurum.. oda laf ettirmez kimseye ama yinede ben büyük konusmayimda katlanamam

biliyormusun cnim.. hatirda bir yere kadar.. valla hic kimse kusura bakmasin ben kendimi ezdirmem.. eyer esim konusmayacak olsa bile ben konusurum.. oda laf ettirmez kimseye ama yinede ben büyük konusmayimda katlanamam

ahhh gulum sıze esımle hıkayemzı anlatsam varya gerçek bir efsane olurr ınan kı cok uzun kımlerı gectık babamla ne mucadeleler verdım benn 3 ay bir kere yuzunu gormedım sesını duymadım eve hapis ettı babam benı pencereden her gun aynı saat bısıklette gecıp zılını calıyodu vs hey gıdın gunlerr heyyy anasıyla ablalarıyla herkesle mucadele ettık kavusmak adına sevgı o kadar buyuktukı dokunmaya kıyamıyduk ne o bensız ne ben onsuz 1 gunumuzu ayrı geçiremiyoduk imkansızı başardıkk evlendık aılelerı yola getırıpte kaçmadan etmeden...

onun ıcın o zamanların hatrı var anlıyon mu ole bır cırpıda vazgecılcek bır kocam olsaydı zaten su gune kadar 100 kere bıtırırdım ama sevgı oyle buyuk kı kalpler kırılsada bırbırımızden vazgecıremıyo

Son düzenleme:

ay aynımışızı kız anammm babam da telimi falan almıştı ay çok kötü günler di çişe bile gitsem suçlu oluodum odamı balkonu war dı gece çıkardım arabayla geçerken durur farları çak çak yapardı ben ağlardım içten içeee ah gene geldi die bakar bakr durudum atlayasım gelirdi aşa

benim dışarıda bi kaç işim var kızlar 1 saatliğine kaçıyorum görüşürüz gelince..

hayırlı cumalar babylerr ben yemege gıdecem bıızm saplar cumaya gıtmeden gelmem gerekıyo
bu arada oglumu yıkıycam ve yemek yıycem...
sabah aynı fıx menum peynır zeytın yumurta cay 1dılım kepek ekmek
ara ıkı galeta yeşilcay
şimdi 1 kase tavuk çorbası yanına 5-6 kasık semızotu yemegı 1 dilim kepek ekmek
ara ogun
1 elma 5-6 karadut
akşam
1 porsıyon fırında cupra balıgı bolca yesıl yagsız salata

yok cnim yanlis anlama vaz gec fln demiyor asla.. benimde evlenemem bir mucize gibi bisey di.. babam cok karsi cikdi neler neler yasadim bir Allah birde ben bilirim.. dügünden sonra aylarca ailemi görmedim, nede seslerini duydum.. babam benim senin gibi bir kzim yok dedi bana.. dügünümde fln yanimdalardi ama babam hic gönlü yokdu.. istemedi hic birzmn.. ama simdi yeni yeni aramiz düzeliyor hersey iiye gidiyor Allah sükür..

Allah seninde yardimcin olsun.. cnm

hah işte aynı balımm o gunlerr hıc kolay degıldı hasrettım ole kı ben hayatımda o zmana kadar babamdan dayak yememıs ben 3 ay her gece sofrada kavga eder bıde tokat yerdımm ayrıldınız mı hayır benı ayıramassın dedıkce fıskeyı yerdımm
kolay elde edılmeyen bır sevgı bu o yuzden nazda nıyazda cekılıyoo kocam da farkında ama cıddı cıddı bende cok ustune gıdıyom aılesı yuuznden adam hatırım ıcın aılesını terkedıp geldı benle ıstanbula bıde çirkef anası ablaları yuzunden ustune cok gıdıyom normaldırrr saygısızlık edemem haklısın belkı ama suss ısteee sus dıyo bende hırsıma yenık dusuomm onlara bısı solemedıgı ıcın ıcımde kaldıgı ıcınn

zor bi tanem hep zorlarla mücadele etmişşin sende hayatın da allahım hepimizin yüzünü güldürsün

sanırım herkes gitti akşam üstü çok acıkmamak için az daha durup öle gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…