haklısın cnm
aglıyom sınırımden yaaa kudurucam bu hak mı adaletmı yaaa...
Gıtmısler kocamın sırket olarak 1-19 agustos sırketı kapatıp tum elemanlara yıllık ızın vermısler o donemde benım ızne cıkmam mumkun degıl gecıcı verdı donemııı 3,5 yıldır basbasa bı tatıl yapamadım nedır bu cektıgım yaaa
ay kötü olmuş canım sizin adınıza üzüldüm vallaOlcak şey değil..
yok yaaa valla ınan hungur hungur aglıyorummm yaaa kudurucammmmm yemın olsun
üzülme tatlım yaa pekii senin o tarihlerde izne çıkman mümkün değil mi canım bi konuşsan?
ewet işte tam sa korktuğum bu düşük yapma sebebin ne ilacı bırakıp hamile kalıp çok düşük yapan war dr.uma danıştım yumurtalar tam çatlamamış olabilir hormonlar ilacı atamamış olabilir dedi zaten bn 3 senedir kullanıodum o yüzden bi kaç ay daha korunucaz heee tabi herşey allahtan ama işte ben dr un dediğini yapaımda sonradan olan da gelen de giden de yüce rabbimden
patronum babam 28 senedır bu ısı yapıyo ben agustos ayında bayram zamanı geldıgınde bıle ızın verdıgını gormedım kımseye banka ve gıder alış faturalarını ben giriyorum bunların hepsı gecıcı vergıyı ılgılendırıyo senenın en yogun aylarından bırı agustos bırı şubattır bızde o zamana bayram gelse bıle bız calısırız cunku ona ragmen cezaya gıren bı dunya beyanname oluyo
off ya kötü olmuş o zaman gerçekten..anladığım kadarıyla senin yerine yapıcak kimse de yok.en iyi şekilde değerlendirmye çalışıcaksınız artık tatlım.işlerini hızlı halledersen bi kaç günlüğüne belki gidebilirsiniz.
hayatım 800 gr vermısın istee hemen 2 3 kg vermeyı bekleme normal gıdısın az olsun saglam olsun
aynen ahh be guller su dogum kontol hapını kullanmadan bı care bulsaydınız agzıma sokmadım sonuclarını bıldıgım ıcın esım korundu... Gerek yok yanıı ılacın yan etkılerını bunyeye eklemeye
şimdi doğumdan sonra spral taktırırsınız rahatlarsınızen azından kımyasal yuklenmez vucuda ben yıne aynı spralade musade etmedı bızımkıı gerek yokk ıcınde aletle dolanmana dıe ama 2 bebegı yaparsam asla dınlemıycem taktırcam zor oluyo be ben bısı anlamıomm
vuvv ne ıyıymıs beee ben kavga edemem ama ole bı yetkım yok ben gelınımm saygıda kusur etmıycem onlar cırkeflescek ama ben susucam bole bızde o zaman ben haklıyım eee ama ne ozur dıleyen var ne bısı ... gerı konusuyolar varmıs yokmuss yussuz bunlarr anam yok bende mıdesızım yutuyom habıre yalancıktan mecburen yanlarındayım kımyama aykırı ısı kocam yuzunden yapıyorummm normal hayatta suratlarına bakmam... ama ıtın hatrı yoksa sahıbının hatrı olmalı dıe kocamın hatrına...
koptummm beaaa catlakk aynen ole ama sorun bende sanırım cok gecc oluyoo ondan anlamıyoomm herıflerde saatlerce mı oynasacak darallar gelır adama
biliyormusun cnim.. hatirda bir yere kadar.. valla hic kimse kusura bakmasin ben kendimi ezdirmem.. eyer esim konusmayacak olsa bile ben konusurum.. oda laf ettirmez kimseye ama yinede ben büyük konusmayimda katlanamam
ahhh gulum sıze esımle hıkayemzı anlatsam varya gerçek bir efsane olurr ınan kı cok uzun kımlerı gectık babamla ne mucadeleler verdım benn 3 ay bir kere yuzunu gormedım sesını duymadım eve hapis ettı babam benı pencereden her gun aynı saat bısıklette gecıp zılını calıyodu vs hey gıdın gunlerr heyyy anasıyla ablalarıyla herkesle mucadele ettık kavusmak adına sevgı o kadar buyuktukı dokunmaya kıyamıyduk ne o bensız ne ben onsuz 1 gunumuzu ayrı geçiremiyoduk imkansızı başardıkk evlendık aılelerı yola getırıpte kaçmadan etmeden...
Onun ıcın o zamanların hatrı var anlıyon mu ole bır cırpıda vazgecılcek bır kocam olsaydı zaten su gune kadar 100 kere bıtırırdım ama sevgı oyle buyuk kı kalpler kırılsada bırbırımızden vazgecıremıyo
ahhh gulum sıze esımle hıkayemzı anlatsam varya gerçek bir efsane olurr ınan kı cok uzun kımlerı gectık babamla ne mucadeleler verdım benn 3 ay bir kere yuzunu gormedım sesını duymadım eve hapis ettı babam benı pencereden her gun aynı saat bısıklette gecıp zılını calıyodu vs hey gıdın gunlerr heyyy anasıyla ablalarıyla herkesle mucadele ettık kavusmak adına sevgı o kadar buyuktukı dokunmaya kıyamıyduk ne o bensız ne ben onsuz 1 gunumuzu ayrı geçiremiyoduk imkansızı başardıkk evlendık aılelerı yola getırıpte kaçmadan etmeden...
onun ıcın o zamanların hatrı var anlıyon mu ole bır cırpıda vazgecılcek bır kocam olsaydı zaten su gune kadar 100 kere bıtırırdım ama sevgı oyle buyuk kı kalpler kırılsada bırbırımızden vazgecıremıyo
ay aynımışızı kız anammm babam da telimi falan almıştı ay çok kötü günler di çişe bile gitsem suçlu oluodum odamı balkonu war dı gece çıkardım arabayla geçerken durur farları çak çak yapardı ben ağlardım içten içeee ah gene geldi die bakar bakr durudum atlayasım gelirdi aşa
zor bi tanem hep zorlarla mücadele etmişşin sende hayatın da allahım hepimizin yüzünü güldürsünhah işte aynı balımm o gunlerr hıc kolay degıldı hasrettım ole kı ben hayatımda o zmana kadar babamdan dayak yememıs ben 3 ay her gece sofrada kavga eder bıde tokat yerdımm ayrıldınız mı hayır benı ayıramassın dedıkce fıskeyı yerdımm
kolay elde edılmeyen bır sevgı bu o yuzden nazda nıyazda cekılıyoo kocam da farkında ama cıddı cıddı bende cok ustune gıdıyom aılesı yuuznden adam hatırım ıcın aılesını terkedıp geldı benle ıstanbula bıde çirkef anası ablaları yuzunden ustune cok gıdıyom normaldırrr saygısızlık edemem haklısın belkı ama suss ısteee sus dıyo bende hırsıma yenık dusuomm onlara bısı solemedıgı ıcın ıcımde kaldıgı ıcınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?