canlarımmmmmm hepinizi öpüyorum pek giremıyorum neteeee ama aklımdasınızzzzzzz bu arada 1 kilo almışım ben malesefffffff
canlarımmmmmm hepinizi öpüyorum pek giremıyorum neteeee ama aklımdasınızzzzzzz bu arada 1 kilo almışım ben malesefffffff
ne yedin gofredim ya içimden hiç bişi yemek gelmio yemekçinin yemekte ki yağları çok kötü galiba midemi yakıo
ben tansaştan roka,domates,ton balığı ve mısır alıp güzel bi salata yaptım yanında da 1 kase yoğurtla yedim
sen de öyle yap alabilceğin yer varsa etrafında..
ben o siteye girdim ama nasıl ayapcağımı bilmiyorum yardım etsen
anladım tatlım aynı seyler benım babamın karsı cıkma nedenı esımle ılgılı degıldı aıleyı gordu bunlar bıze uygun degıl yapamassın dedı nıtekımde dogru tezz... benım gozumu boyamıslar kopruyu gecene kadar...ama babam asla demedı ıkna etmem cok uzun zamanımı aldı ama basardım hırpalandım belkı ama... dugunde ıkı aıle bır aradaydı ama uyum sıfır onlar cenezaye gelmıs gıbıydıler dugunde oynamak yok adetlerınde gunahmıss kadın kısmının oynaması oturdular dugun boyunca dogal olarak bı tuhaf dugun oldu...yok cnim yanlis anlama vaz gec fln demiyor asla.. benimde evlenemem bir mucize gibi bisey di.. babam cok karsi cikdi neler neler yasadim bir Allah birde ben bilirim.. dügünden sonra aylarca ailemi görmedim, nede seslerini duydum.. babam benim senin gibi bir kzim yok dedi bana.. dügünümde fln yanimdalardi ama babam hic gönlü yokdu.. istemedi hic birzmn.. ama simdi yeni yeni aramiz düzeliyor hersey iiye gidiyor Allah sükür..
Allah seninde yardimcin olsun.. cnm
hımmss ok meyvelerımı evde unuttum yaaa bı daha merdıven ın cıkksanırım herkes gitti akşam üstü çok acıkmamak için az daha durup öle gidicem
selam unuttun bızı cadıı gezerken vakıt ayırmak kolay olmuyo elbettt.... donecen nasılsa...canlarımmmmmm hepinizi öpüyorum pek giremıyorum neteeee ama aklımdasınızzzzzzz bu arada 1 kilo almışım ben malesefffffff
kızlar ya biz bu pazar bide bu salı şey yaptıkbu gün cuma sanki adamı işten çağrıp hadi yapalım dicem ama istediğimden değil sanki ne kadar çok yaparsak okadr beni sewer aşkı depreşir gözü kalmaz dışarda gibi düşünüorum aklıma gelmez hiç canım çekmez bnm ama bu sebeplerden hepp yapalım istiom saçma mı sizce kapıldığım his..... :26::26::26::26:
bırazcık sankı ole bı hısse kaoılma cınsel ıstek ıcten gelmelı balım once daıma erkegın ıcınden gecmelı ama cılve fılan yapmak gusel tabı bızde carsamba akşamı sey ettıkbır masum opucuktu halbusıı kondurdugummm adam sınyal beklıyomus meger ama ınadını kırdı yaaa uzun zamanın sonunda... ben oluruna bırakıyom evlendıgımız 2 yıl haftada 3 ıdı sımdılerde 1 e dustukkk cok canı cekerse 2 :26:
bırazcık sankı ole bı hısse kaoılma cınsel ıstek ıcten gelmelı balım once daıma erkegın ıcınden gecmelı ama cılve fılan yapmak gusel tabı bızde carsamba akşamı sey ettıkbır masum opucuktu halbusıı kondurdugummm adam sınyal beklıyomus meger ama ınadını kırdı yaaa uzun zamanın sonunda... ben oluruna bırakıyom evlendıgımız 2 yıl haftada 3 ıdı sımdılerde 1 e dustukkk cok canı cekerse 2 :26:
hıımmm ozaman hafta bitmeden 3lemeliyim
bu arada sen öle masumcuk bi öpücük kondurmazssınnn yeme beni
oluruna bırak bebısım canı ısterseee kocam ne zaman ısterse eyvallah derımm ama acıkcası hoşuma gıderbana yanasması yanıı herzaman ondan beklerımm sanırım cok duskunum ben sapıkmıyım neyımmm tenının kokusunu arıyommm bu arada herseyın sorumlusu orıflamedakı volero parfum yuzundennn herıfı bastan cıkardııhakıkaten dehset yakıstı tenıme
valla cok masumdu etı cın ıstedı benden bır bardakta gazoz doldururmusun hayatım dedı servıs yaptım sonracıgıma yedı bıtırdı tepsıyı aldım mutfaga gıdıyodum arkamdaymıs odumu kopardı dalgınca gıdıyodum tezgaha kotdum tepsıyı belımden tuttu sıcradım bı kere yuzumu ona donunce optum dudısten bı keye ne var olee ateslı bı opucuk degıldı yanıııı :44leydı evet
aynen canım bende hadi gel yapalım die mem ki asla ben zarf atarım okşarım accık bi bakmışım hoop yatak odasındayız (sen dedin ya giyin süslen die ) ben de artık eğer o ben öpmeeden falan ister yanaşırsa hemen gidip o güzel cicişlerimden giyerim woow şok olur....
kızlar ben de başaldım bu illete ama aralarda çok acıkıyorum, şimdiler marketlerde sepetlerde satılan krakerlere sardım, görmüşsünüzdür. burda da yazmışlar.kalorsi de düşük tıkıyor da..
Kellog's Special K Kraker Yorumları
ben de bazen sapık olduğumu düşünürdüm ama artık düşünmüyorum ecmeloluruna bırak bebısım canı ısterseee kocam ne zaman ısterse eyvallah derımm ama acıkcası hoşuma gıderbana yanasması yanıı herzaman ondan beklerımm sanırım cok duskunum ben sapıkmıyım neyımmm tenının kokusunu arıyommm bu arada herseyın sorumlusu orıflamedakı volero parfum yuzundennn herıfı bastan cıkardııhakıkaten dehset yakıstı tenıme
ben dudişten sürekli öpüyorum adamda öpüşme isteği bırakmadım resmenvalla cok masumdu etı cın ıstedı benden bır bardakta gazoz doldururmusun hayatım dedı servıs yaptım sonracıgıma yedı bıtırdı tepsıyı aldım mutfaga gıdıyodum arkamdaymıs odumu kopardı dalgınca gıdıyodum tezgaha kotdum tepsıyı belımden tuttu sıcradım bı kere yuzumu ona donunce optum dudısten bı keye ne var olee ateslı bı opucuk degıldı yanıııı :44leydı evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?