yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ara ogun olarak tuketılebılır tabı ama bunu ogun gıbı yıyıp tuketenler saglıksız beslenmıs oluyo yanı verdıgı kg gerı doner ama ara ogun ıcın olabılır yesıl cayla beraber yınede bı meyve kadar yada yogurt kadar fayda saglamaz vucuta saman gıbı dusun yulaf sıkıstırması coguu ondan tok tutuyoo ekmek nıyetıne ama cok az kolarılı

kopardın benıı catlakk ınsanın kocasına yanasması kadar gusel bısı varmıdır yaa ben cılve yaparım yada vucudu ortaya koyarım naha gozler yumurtalı boyoz gıbı acılır ıster ıstemez gelır peşime yada bole saçlarımı yaparım lule luleee yamacına otururm bı bacak bacak ustune bıter adamm dudişi cok opmem ev ıcersınde bı hosgeldın derkene operım o kadar ama boleee oynasma maksadıyla yanastıgında eyvallah opusmenın dıbıne vururm o ayrı

ben cilve yapamam hiç he vücudu desen ortaya koyarım göğüsler foradır evde sürekli ben sürekli öpmek istiyorum dudişinden ya çok seviyorum napiyim

ben cilve yapamam hiç he vücudu desen ortaya koyarım göğüsler foradır evde sürekli ben sürekli öpmek istiyorum dudişinden ya çok seviyorum napiyim

bolulu hasan ustayı bılıon demı ızmırde fabrıkası fılan maazaları var hıh bız karsıyaka carrefour subesınde beraber calısıyoduk o zaman pek yapardık opusme ısını kaçamakken tatlı oluyo demekkı sızdede kaynana varya belkı ondanddır bazen eymen yakalıo bızı opusurken oturdugumuz yerde ahhhhhhh dıe bagırıo ya babası yıyo bı tokat ya ben ısırıyo ayrılcakmısızzz yok yan yana durmak dıo

sabh kepek ekmekli tost
ara 1 buçuk lt su
öğlen 1 çorba tavyk haşlama 2 ,3 kuşbaşı patates
ara 1 elma 10 erik
akşam 1 patlican dolma çok ufak bol yoğurt koyarım yanındaa

bilmemmi yaa bhu carrefour bizim evimize çok yakındı.kıskanıyor he sizi bak sen kerataya yerim onu yerim..

Son düzenleme:
tüh bilseydim gelirdim yanına çalıştığın zamanlar çok gelip giderdim carrefoura
harikasınız valla canım..sen de taş gibisin maşallah

Son düzenleme:
tüh bilseydim gelirdim yanına çalıştığın zamanlar çok gelip giderdim carrefoura
harikasınız valla canım..sen de taş gibisin maşallah
sagol bıtanemm o senın gusellıgın
hahaha tuhh keske o zaman tanıssaydık bız ya bostanlıda yada ege parkta takılıyoduk zaten o sıralar sahıl bızım zaten bıde balcova narlıdere sahılde cok anılarımız vardır ızmırı tavaf ettık evden kaçtım babam ısteyken annem ortak oldu

Son düzenleme:

ohoo ben hergün ege parktaydım lise sondaydım en deli çağımdı çok zevkli oluyordu ama gizli gizli bişeyler yapmak heyecan katıyordu aşka.şimdi aynı şeyleri yaptğımızda eskisi kadar keyif alamıyoruz biz.

aii kizlar yapmayin ya öglen öglen bi tuaf oldum simdi ...
hamileyim ya öyle eskisi gibi olmuyor bizde.. haftada bir kere fln .. off off..

aynen guselım sımdı kacamak yok ya... heyecan olmuyo eskısı kadar ama ben katıyom aradaa ahahah mısal arabayla bı yere gıderken dıreksıyonu saptırıyom bı tarafa opuyom dur bılmem ne dıyo nee o evlenmeden once bısı demıyodun dıyıncede guluyoo
aii kizlar yapmayin ya öglen öglen bi tuaf oldum simdi ...
hamileyim ya öyle eskisi gibi olmuyor bizde.. haftada bir kere fln .. off off..

12.haftana kadar dıkkat et ama sonrasında 2-3 yapabılırsın hayatım bu duzenı sasırmassan normal doguma faydası cok oluyo son 8.ayın sonuna kadar devam et son ayda cok zorlama

he yaa benimkide öyle önceden ne kadan da güzeldi..özledim galiba kocamı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…