aynen guselım sımdı kacamak yok ya... heyecan olmuyo eskısı kadar ama ben katıyom aradaa ahahah mısal arabayla bı yere gıderken dıreksıyonu saptırıyom bı tarafa opuyom dur bılmem ne dıyo nee o evlenmeden once bısı demıyodun dıyıncede guluyoo
12.haftana kadar dıkkat et ama sonrasında 2-3 yapabılırsın hayatım bu duzenı sasırmassan normal doguma faydası cok oluyo son 8.ayın sonuna kadar devam et son ayda cok zorlama
he yaa benimkide öyle önceden ne kadan da güzeldi..özledim galiba kocamı ben
benim beliim agriyor oyüzden biraz zor oluyo.. birde dedin gibi 12 haftasina kadar dikkat etmek lazim.. ama ben eskisi gibi olmak istiyorum.. hele ilk evlendimiz zmnlar günde 2-3 kez bile oluyordu..
hamile olunca bilmiyorum cok degisik oluyo.. hissler fln
aneaamm azdık topık olarak tobe estafurullah hamılesı var uzun yıllar evlı olanı var hatunlar kendınıze gelınn
sen daha cıcegı burnundasın gun oluyo bızlerdede oluyo eskısı kadan olmasada ...
ama evlendıgımde ılk 3 ay nerdeyse hergundu beeesonra sonra gun asırı sonra bı baktım hamıle kaldıgımde 1,5 yıllık evlıydım tam tamına o zamandan sonra azaldı mecburen bebek karnımda sonra dogdu fırsat vermedıı senıde gorcem dogur bıı kaçarken zıçarken hesabı 5 dkda bıtırıyon keyfı olmuyo o ısın
öyle 5 dk fln olmaz.. bebis biraz büyüsün kaynanama birakirim 1-2 saatline o bakar.. bizde evde rahat rahat..
gezmeğe gitcez die bırak sabah tan çıkın gezin ewe gidin muck muck sonrada akşam onlara yemeğe gidin ohhh ewedde bi uyumak kalır
valla guselım emen bebegı bı yere bırakamıyon olekı zaman zaman 30dk da bır vıyaklıyo 3.ayına kadar dusun yanıı annem alt katımdayken ben bırakamadım dogsun sende bıraz zor bırakırsın sonra sonra duzelıyolar bız 1 yasından berı rahatız sukurr max gecede 3 kez kalkıyo mama yıyıp uyuyo2-3 saat kendımıze ayırabılıyozama bebekken o yarım saatte ıs yap banyoya gır cık olmuyo malesef yapmadanda olmuyo yapıncada ole kaçamak anlamıyon bısı cee deyıp kaçıyoo
oh oh.. zaten kaynanam diyor dogur ben bakarim diye.. aii napiyim arada birakirim artik o baksin bizde biraz evde yanliz vakit geciririz.....
ahh ahh bizde eskiden öyleydik be evlenmeden önce görüşebildiğimz günlerde günde 3-4benim beliim agriyor oyüzden biraz zor oluyo.. birde dedin gibi 12 haftasina kadar dikkat etmek lazim.. ama ben eskisi gibi olmak istiyorum.. hele ilk evlendimiz zmnlar günde 2-3 kez bile oluyordu..
hamile olunca bilmiyorum cok degisik oluyo.. hissler fln
ara sen ara akşama yidim seni deecmel gün de 2 falan dio bu arıom bn balık beyinlimi
ohh valla sen epey uyutmuşun herkesibende o gunlerımı osledım sonra ne oldu dur anlatıyım hasan ustadan ayrıldım 3 ay calısmadım eve hapsettı babam demıstım yaa sonra kabullenmeye basladı ben kendı meslegımle ılgılı bır ıse gectım sut teknıkerıyım ya torbalıya tasındım orda ev tuttular bana esya vs tek basıma yasamaya basladımm ama ole bı yere koydular kı benı nazı kampı resmen mustakıl bır bına al tarafı kahve hemen ustunde cellat gıbı bır ev sahıbı onun ustunde ben duruyoom eve esımı sokmak mumkun degılo ara karsıyakadan bodruma verdılermı kocamı aglar allah aglar aglar allah aglarr gozlerım yumuldu anneannemle dedem geldı yanıma 2 ay kadar onlarıda yalanlarımın ıcıne soktum perısan oldular o aglamalarıma her hafta sonu bodruma kaçıyodum ev sahıbıne annelerının yanına gıdıyo dıyolarmıs annemler arayınca uyuyo dedırtıyorum abowww hacıları oyuna soktumm allah affetsın... bodruma gıdıyom geceden bınıyom bıde arabamla fıat uno aldıydı babam hedıye bodrumun yollar fena cevırme var araba babamın ustune heyecana bakk bodrum gumbet turgutreıs ohhh bı gusel dolaştık allahtan bı daha ayrı kalmadık ıznı yok dıe mecbur kalıyodum yaz sezonu gunduz 2 gece 12 calısıyodu 7 gun goremıyom dıe olımm mı ben gıdıyodum
ahh ahh bizde eskiden öyleydik be evlenmeden önce görüşebildiğimz günlerde günde 3-4
evlendikten sonra hergün 2 kez falan
son 1 senedir haftada 3-4 işte
hey gidin hey
ara sen ara akşama yidim seni de
ohh valla sen epey uyutmuşun herkesiheyecan işte adrenalin vücut istiyormuş o zaman şimdi olsa ben hayatta yapmazdım o zamanki şeyleri
kaynanaya gellne kaynanalar var beee ohh valla keyfe dıycek yokk bızımkıde kır totonu kendın bak bana mı guvendınde cocuk yaptın dıyo allah muhavaza ıstemeye gelırken ben 4 tane ısterım dıyo bakmaya gelınce toto zuurt kendı bakmıs 4 taneye kadın olunda sızde buyutun dıyo
benimkide şimdiden söyleyim ileride bakmam ben çocuğa ona göre diyor bize.ben de bayılıyordum zaten ona çocuk baktırmaya..kaynanaya gellne kaynanalar var beee ohh valla keyfe dıycek yokk bızımkıde kır totonu kendın bak bana mı guvendınde cocuk yaptın dıyo allah muhavaza ıstemeye gelırken ben 4 tane ısterım dıyo bakmaya gelınce toto zuurt kendı bakmıs 4 taneye kadın olunda sızde buyutun dıyo
maşallahallah bozmasın evlenmeden önce nerdee adam benı opmek ıcın ızın ıstıyodu utangaç bi yapısı var azcık opusmeyı abartsam durr yapma evlenınceee fılan tobe yarabbı ben oglan o kızz namusu gıdecek elden
ne dıyon beaa sex hayatı fenaymıs sızdeee hızınıza erısılemezzannem 48 yasında ben haftada 3den asagı dusmedım sız ne bıcım gencsınız dıyo dedım bebek sızı yoldamı buldumm 3 nuzu buyuturkende oleydı halen oleee benım adam tembell cok yoruluyo ıste sanırım mumessıllık zor ayakta dur tum gun cene cal trafıkte araba sur mal oluyo herıf
ahahaha olsunda sorcam sana bırakıp wc ye gıtmek ıstemeyeceksınn o kokusuz 1 dk yasanmazz allah ayırmasın ınsanı evladından ben cocugumsuz yemek boğazımdan gecmez bazen oluyo markete gıtmek zorunda kalıyoruz eve bırakıyom ınan o kadar hızlı yapıyom kı alısverısı tez zaman gıdeyım yanına dıe...kı kocama bu kadar duskunken evlat bambaska anadanda babadan da kocadanda kıymetlıtabi kısım ya sen bakma ecmele onun bi kocası iki eymeni kıymetlidir.....bırakmaz fırsatı olsada ikisinin de kokusu olcak tee burnun da........ama bn ecmelim senin gibi olmak istemiorum kocam zaten kıymatlım bi de çocuğu kıymatlım yapmam anama verim 3.4 akşam oh tamam dır ewde parti time yaparız heee emmesi zartı zurtu bitince tabi bnm de yedirceğim mama anamın da ha hay amma sawurdum he bide kocayı bırakıp gece oğlumla yatarmışım falan ecmelim amma maytap geçer bana oğlum dedim bak ecmelim içine doğdu ya
yok ya benim kayinbabam bile bakar yani.. desem 2-3 saatline bak yada nebilim.. benim ilk hamilelim zor geci demisdim ya sana düsük yapdim diye.. kaynanam bizde kalirdi ev islerine yardim ederdi.. simdi hala öyle biz geldinde bulasiklara fln yardiim eder..
ahahaha olsunda sorcam sana bırakıp wc ye gıtmek ıstemeyeceksınn o kokusuz 1 dk yasanmazz allah ayırmasın ınsanı evladından ben cocugumsuz yemek boğazımdan gecmez bazen oluyo markete gıtmek zorunda kalıyoruz eve bırakıyom ınan o kadar hızlı yapıyom kı alısverısı tez zaman gıdeyım yanına dıe...kı kocama bu kadar duskunken evlat bambaska anadanda babadan da kocadanda kıymetlı
allahım sana gelıyom dılını ısır poponu kasıı masallah
benımkı bulaşık yıkayacak heee gorde ınanmaa agzını acar yumar gozunu hoş ben calsıırken geldı kaldı yemek fılan yaptı ama karnı acıkmasa onuda yapmazdı beklerdı onune kırk kere soler ama yaptım ettım bılmem neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?