kaynanaları napmalı kaynar kazana atmalı demısler bosa dememısler benzın dokup atese vercen onları uyuzlarr
aii ecmelim belki inanmicaksin ama ben kaynanamlara gittimde onlar bana hizmet eder.. hele kayinbabam suyum getirir nebilim.. bulasiklari yikatmazlar bana.. hele simdi birde hamileyim ya daha üzerime titriyorlar..
sus kız gerdin benide ottum yerde aaa nazara getircen kadını
anlatma bak valla nazar degdırcen maşallah hep bole devam etsın ınsallah bende bole kaynana olcam ınsallahAllaha sükür kayanana kayinbaba konusunda simdilik rahatim.. karismazlar bize.. hatta ben hasta oldumda kayanam gelir kayinbabam biraz oturur sonra eve gider.. kayananama diomus ben varken belki rahat edemez uzanmaz fln.. ben oyüzden gidiorum..
bir fena olan görümcem var onuda saliyorum Allahindan bulsun.. hem bana 1,5-2 saat uzak.. beni cok kiskaniyor..
aii ecmelim belki inanmicaksin ama ben kaynanamlara gittimde onlar bana hizmet eder.. hele kayinbabam suyum getirir nebilim.. bulasiklari yikatmazlar bana.. hele simdi birde hamileyim ya daha üzerime titriyorlar..
:79::79::79::79::79: yandım anam dedikçe altına odun kakmalı oh ohhhhhhhh
aii masallah deyin kizlar.. Allaha sükür ediyorum valla.. bekarken hep derdim insallah kayinanam kayinbabam ii olurlar fln diye..
bndde çok dua ettim ama hatta hatim indirdim nişanlıken olmayınca olmuor kuşum yüzüme gülseler yeter di onlar tükürmei tercih etti
ole bı kaynanam olsa ayaklarına varana kadar yıkar pamuklara sarardım ama ınsanlık nerdeee kıı yalan rıya ıftıra gıybet hersey mevcuttt adamı esek tepmıse donduruyolar
sen çok ii dayanıosun allah mukafatını her 2 dunyada da wersin bnm biraz terbiem aileme saygım olmaasa okarıyı war ya gebertir dim paşa paşa da gider yatardım dua etsin benm anama babama or..... hala nefes alıosa
sizi okudukça vücudumdaki bütün tüyler ayağa kalkıyor kızlar ıyyyyy
kaynar kazana atmayı
cok nadır ya duzgun kaynana anlamıyom dertlerı neee gelınlerle cok ogulcularsa evlendırmesınler yahuu tursularını kursunlar...
kızlar makarna bize yasak mı?evde yapılcak bişey yok makarna yapıyım diyorum ama kararsız kaldım siz ne dersiniz bu konuda?
benimki oğulcu olduğu için yapmıyor valla fesatlığına bana hinliğine yapıyor bunu biliyorum artık
benimki oğulcu olduğu için yapmıyor valla fesatlığına bana hinliğine yapıyor bunu biliyorum artık
kendıne yagsız tuzsuz ayır bı tabak sonra yap kocana yagla sosla bısılerr ne ıse yap gulum 6-7 kasıgı gecmemek kaydıyla ye ama her zaman degıl mısal haftada 1
oo tamam çook uzun zaman oldu makarna yemeyeli 1 ayı geçti hatırladığım kadarıyla tamamdır bugünüde böyle geçirelim.bıktım valla hergün ne yicez diye düşünmekten ev kendi evin değil ne alsan laf söylüyor eve benden önce gidiyor bişey yapmıyor zaten yapsada benimki yemiyor beğenmiyor.haydee ben giderken hergün ya tavuk ya et taşıyorum.bi pazar günleri var buranın pazarı o akşam sebze yapıyorum haftanın diğer günleri ya dışardan ya da işte dediğim gibi tavuk,et falan filan.çok düzensiz bi hayatımız var yaa :105: evde yemek yapmak istemiyorum o da yicek diye o kadar tiksinti gelmiş artık içime ben böyle değildim sağolsun :105:
ne dedin kıııız seni seni :126::126::126:bnm kide öle di işte kuşum aynı model şşşiiiittttt bnm kine sesli mesaj bıraktımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hiç hoş değil insan evladı karısıyla kavga etti diye sevinirmi yaa.hoş benimkide öyle geçen gün benimki annesine öyle deme ona bundan sonra herkes kendi kullandığı alanı temizlicek ne yediyse onun bulaşığını kendi yıkıcak dedi de sadece bana değil karınada söyle diyor hey allam yaa :104:benımkıde evel ezel sevgımızı cekemedı halada ole ıcı gıdıyoo ama bır anne evladının uzulmesını nasıl sevıncle karşılar yaa çorumda kavga ettıydık demıstım ya cektı gıttı evden esım resmen zıl takıp oynuyodu sevıncten verdı verıstrıdı sonra lafları tek bırını duymadım duymazdan geldım salak kadın kendıne uyacak bırını aradı ama bulamayınca yaptıgıyle kaldı keske ses kaydına alsaydım akılsız kafam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?