haklısın guselım bızı bu hale getırenler utansınn terbıyesızler emınım senınkıde modern gorunuslu kokoş bi tiptirrroo tamam çook uzun zaman oldu makarna yemeyeli 1 ayı geçti hatırladığım kadarıyla tamamdır bugünüde böyle geçirelim.bıktım valla hergün ne yicez diye düşünmekten ev kendi evin değil ne alsan laf söylüyor eve benden önce gidiyor bişey yapmıyor zaten yapsada benimki yemiyor beğenmiyor.haydee ben giderken hergün ya tavuk ya et taşıyorum.bi pazar günleri var buranın pazarı o akşam sebze yapıyorum haftanın diğer günleri ya dışardan ya da işte dediğim gibi tavuk,et falan filan.çok düzensiz bi hayatımız var yaa :105: Evde yemek yapmak istemiyorum o da yicek diye o kadar tiksinti gelmiş artık içime ben böyle değildim sağolsun :105:
esın pek hos adam ıyı valla benımkı bunu dıyecek haaa tobeler olsun benım adamı manda dotune sokar benımkıne dedin kıııız seni seni :126::126::126:
Hiç hoş değil insan evladı karısıyla kavga etti diye sevinirmi yaa.hoş benimkide öyle geçen gün benimki annesine öyle deme ona bundan sonra herkes kendi kullandığı alanı temizlicek ne yediyse onun bulaşığını kendi yıkıcak dedi de sadece bana değil karınada söyle diyor hey allam yaa :104:
aaaaşşkııımmm ben seni çookkkk özledimmmm sakın yorulma bugün emi ben yormak istioorrruummm öptüümmm seniii en kokulusundaaaaannnn dedimmmmm
kıslar kuscam artık bu kadınların üstüne yaaaa aaaa aaaa aaaaa aaaa
haklısın guselım bızı bu hale getırenler utansınn terbıyesızler emınım senınkıde modern gorunuslu kokoş bi tiptirrr
kendı evıne geç tez zamanda ınsallah guselm
esın pek hos adam ıyı valla benımkı bunu dıyecek haaa tobeler olsun benım adamı manda dotune sokar benımkı
etmedıgını koymazz cok fena cok tahmın ettıgınız gıbı degıl
benımkının 11-12 futbol macı varr pertı gelır evee :18: bende mınnagımla uyurum ohhh babasıda catlasın
haydı kıslar bütün kkıslar toplandık toolandık :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:
maçtan sonra çok zor olmuyor tatlım :100::100::100:benımkının 11-12 futbol macı varr pertı gelır evee :18: bende mınnagımla uyurum ohhh babasıda catlasın
evet bak o olur maç öncesi ısınma turları atınçok geçmiş beeee maçtan önce siz maç yapın
merhaba bende kendime diyet arkadaşı arıyorum istersen beraber yapabiliriz :)
valla ıyı olurdu ama mınık ergen var bıtane ya evde kendını ergenlıge gırdı sanıyo kanımca 11,30dan once uyumuyo esek sıpası o ıs yass yoksa pek ıyı olurduçok geçmiş beeee maçtan önce siz maç yapın
maçtan sonra çok zor olmuyor tatlım :100::100::100:
Evet bak o olur maç öncesi ısınma turları atın
ben olurum sana
valla ıyı olurdu ama mınık ergen var bıtane ya evde kendını ergenlıge gırdı sanıyo kanımca 11,30dan once uyumuyo esek sıpası o ıs yass yoksa pek ıyı olurdu
ahahahh keşkeeee
ergenliğe girdi ha teyzesinin kuzuzu yerim bn onu ya ergenim ben ne çabuk büyüdü amma yaşlandık desene çatlattın gülmektençabuk odana oyna sen bakimmmmm ıııııı iğne yapcak annen babana yaramazlık yapmışşşşşş
ergenliğe girdi ha teyzesinin kuzuzu yerim bn onu ya ergenim ben ne çabuk büyüdü amma yaşlandık desene çatlattın gülmektençabuk odana oyna sen bakimmmmm ıııııı iğne yapcak annen babana yaramazlık yapmışşşşşş
ben dışarda sokakta gezmekte falan bişiler yapım balık beyinlimi kızdırcak eğilir kulağıma ewe gidince yandın cezalısın iğne yapıcam sana der ben de bi kahkaha patlatırım
ben dışarda sokakta gezmekte falan bişiler yapım balık beyinlimi kızdırcak eğilir kulağıma ewe gidince yandın cezalısın iğne yapıcam sana der ben de bi kahkaha patlatırım
öldüm gülmekten allah senı emııdemek ole ıgne yaparr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?