yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

aaaaşşkııımmm ben seni çookkkk özledimmmm sakın yorulma bugün emi ben yormak istioorrruummm öptüümmm seniii en kokulusundaaaaannnn dedimmmmm

kıslar kuscam artık bu kadınların üstüne yaaaa aaaa aaaa aaaaa aaaa

haklısın guselım bızı bu hale getırenler utansınn terbıyesızler emınım senınkıde modern gorunuslu kokoş bi tiptirrr
kendı evıne geç tez zamanda ınsallah guselm
esın pek hos adam ıyı valla benımkı bunu dıyecek haaa tobeler olsun benım adamı manda dotune sokar benımkı
etmedıgını koymazz cok fena cok tahmın ettıgınız gıbı degıl

ohhh iyi demişsin.akşam olsa da ben de kocamın yanına sokulsam :106: sonrası malum
bugün yine kızların günü

haydı kıslar bütün kkıslar toplandık toolandık :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:

aynen öyle tatlım dışı güzel olsa neye yarar içi fena ..amin canım en kısa zamanda umarım
benimki iyidir ya o konuda çok sağolsun konu ne olursa olsun beni savunur her zaman herkese karşı ama sadece annesine değil yanii :98::98::98::98::98:

çok geçmiş beeee maçtan önce siz maç yapın
valla ıyı olurdu ama mınık ergen var bıtane ya evde kendını ergenlıge gırdı sanıyo kanımca 11,30dan once uyumuyo esek sıpası o ıs yass yoksa pek ıyı olurdu
maçtan sonra çok zor olmuyor tatlım :100::100::100:

Evet bak o olur maç öncesi ısınma turları atın

ahahahh keşkeeee

valla ıyı olurdu ama mınık ergen var bıtane ya evde kendını ergenlıge gırdı sanıyo kanımca 11,30dan once uyumuyo esek sıpası o ıs yass yoksa pek ıyı olurdu

ahahahh keşkeeee

ergenliğe girdi ha teyzesinin kuzuzu yerim bn onu ya ergenim ben ne çabuk büyüdü amma yaşlandık desene çatlattın gülmekten çabuk odana oyna sen bakimmmmm ıııııı iğne yapcak annen babana yaramazlık yapmışşşşşş

iğne mi koptummmmm

Son düzenleme:

çatlak kızz valla bak debelenıyo elınde bı yastık yok uyumıycam dıe yırtıyo kendını:18:
keske dımı o gunlerde gelcekk

ben dışarda sokakta gezmekte falan bişiler yapım balık beyinlimi kızdırcak eğilir kulağıma ewe gidince yandın cezalısın iğne yapıcam sana der ben de bi kahkaha patlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…