gel tarçın içelim kuşum bnm
walla kuşum bende yeni keşfettim geçenlerde ben boğazlarımdan çok hastadım ya kahweciden ıhlamur söledim amca boğazların mı dedi ewet dedim bak ben sana acı bişi getircem tarçın kokusunu sewermisin dedi heee dedimmm...işte böle adı tarçın heryerde paket halinde de war içiinde karabiber falan war bn bayıldımmmmmmm
hımm anladım canım afiyet olsun sana ben de yeşil çayımı içiyorum halaçok sıcak içemiyorum hiçbişeyi illaki ılık olucak..ecmel gelmedi daha :18::18::18::18:
ewet belki oğlan huysuzluk yapmıştır ya bişi dicem ben bu albüme fot.yüklücektim yüklemi desteklemio dio fot.mak. çekmiş tim ondan mı acaba
bugün yoğunsun gari sen dimi çoluk çoçuk doluşmuşturrrrrrr :118::118::118::118:
iyi yapmışsın tatlım yanrın kocişinle vakit geçirirsin işte önceden yaptınmı insanın kafası rahat ediyor..dün akşam bizde icraat yoktu valla dötümü yayıp uyumuşum gece geldi benimki sırnaştı ama hiç hatırlamıyorum bile sabah anlatıyor uykum var sabah diyormuşumah anam ah kıslar perte çıktım resmen ben ya ölüom heryerim titirio ewe gittik yemek yedik etrafı toparladım bu akşamda gidince bi süpürge açaım bitsin yarın raht edeim dedim...neyse saat 10 gibi sporumu yaptımmm sonra türk kahve içtik sonra gittim süslendim püslendim 11 falandı odaya girdim odaya girmem le çıkmam bir oldu y.odasına geçtik işte neyse beynim de sürekli ecmelin yazdıkları kemrip durdu malak gibi yatma malak gibi yatma bide üstüne enerjili bisonra duştan çıktım saat 12 buçuk koltuğa oturdum saçlarımı kurulayamadım kollarım kıpırdamıo dedim heralde felç melç böle gelio gittimm yattım ama şuan ölmek üzereim kızlar kafmı koysam masaya alaı gelse kaldıramaz uyurum heryerim ağrıo
ben de seni yirim kiiuff gofredim yerim seni çıtır çıtır
ewet canım bi çeşitte yemek yaparım heralde o arada pazar günleri tatil modundan hiç çıkmak istemiorum ya wallaa
evet yemekte hazır oldumu ohhh değme keyfimeben de yazlığa gitmek istiyorum pazartesi benimkini ikna edebilirsem çeşmeye kaçarız pazar akşamdan pazartesi akşam döneriz
Bişiler yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?