yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

okurken heyecanlandımm superr bı tanısma ve evlilik
ayyyy supermıss beee ne cılgınlıkk aferın kız ben basaramazdım bunu ne gusell allah mutlulugunuzu daım etsın guselımm çalışınca her sey oluyo esın ne ısle mesgul?

Son düzenleme:
ayyyy supermıss beee ne cılgınlıkk aferın kız ben basaramazdım bunu ne gusell allah mutlulugunuzu daım etsın guselımm çalışınca her sey oluyo esın ne ısle mesgul?

şuanda herhangi bi yerde çalışmıyor okula gidip geliyor çünkü arada ama okulun bitmesine 1 ay kaldı sonrasında turizmle ilgilenicek büyük ihtimalle ya da kendi acentasını açıcak tatlım.

wooowww bu da başka bi hikayemiş kuşum güzel gözü kör olmasın bu aşkın bu aşkı icat edenin benn..... Entresan ii baban bulup ta seni öldürmedi kaçmışın ewden ama ii tatlıya bağlanmış allah yardımcın olmuş peki sen bu arada naptın 4 yıl okumadın mı

şuanda herhangi bi yerde çalışmıyor okula gidip geliyor çünkü arada ama okulun bitmesine 1 ay kaldı sonrasında turizmle ilgilenicek büyük ihtimalle ya da kendi acentasını açıcak tatlım.

hımm benımde cok yakın bı arkadasım orda okuyo turızm otelcılık hatta adı soyadıda mevcut bıtırdımı bılmıyom caner kucukcelebı yazlıktan yan komsumuz yazında marmarıste djlıkle fılan ugrasıyooo belkı senınkının arkadasıdır...
hımms pekı cnm yaa 4 yıl boyunca geçımınızı nasıl yaptınız uzerıme vazıfe degıl ama zorlanmadınız mı?

e bide zaten 4 yıllık okudu hala bitmedi kıamam ya size ben uff inşallah hemen bi iş bulur

Ecmelim bi an kayboldum tam hayal kuruoduk çoluk çocuk die ama yarım kaldı saol güzel hayallerin ve dileklerin için bi tanem haklsıın anca ogünler gelince anlarız neler histiğini senin şuan ama kesinlikle ben de senin has bi köy kadını olduğunu düşünüorum

muhahhahhaha ben ve köy kadınlıgı kız benı kıroo bı herıfe verselerdı adam dovmekten oldururdu benı beee

agresıfımdır normalde sınırlenınce hemen sesım tavan yapar cok konusurum bıdır bıdır ole koy kadınları kadar taş gıbı degılımdır yanısı ama sehır hatunlarına gore babayıgıtt olabılırım belkı azcıkk ama kahrımı herkes cekemez yanıı ...
kurarız bebısım yıne hayal sen ıste yeterkıı agzımda bı sakızzz bırazdan babam kukrerr baslatma agzındakı sakıza cıkar onu dıeee

Son düzenleme:
Ay bende bayılırm sakız çiğnemeye yaaa kıamam ben sana ya senin yanın da ben war ya tüy siklet kalırım beee aslanım bnm idelumuzsun kızım sen......

Sabah kepek ekmekli tost
ara 1 büyük ıhlamur bi tarçın çayı
öğlen 2 yemek kaşığı erişte 2 kuşbaşı patites 1 kutu yoğurt başka bişi gelmedi
ara 1 avuç beyaz nohut
ara 1 elma
ara 1 türk kahwesi 1 soda (patron gitdi de kendime ısmarladım )
2yeşilçay
2lt su şuana kadar

öle demeee yaaaa totıs tavan yapıyo sonra
sabah 1 kepekli sandıvıç peynır salatalık domates 1 haşlanmıs yumurta
öğlen:1 kase domates corbası+3 elma dilim fırında patates
ara öğün:1 elma 1 yeşil çay su ıcıyom ama 6 bardak anca olmustur ...birazdan bir yeşil çay daha ıcecem
akşama kıymalı taze fasulye ve domates corbamdan var azcık o kadar ekmek naynn
jıllıan mıcheals level3/1 yapılacak

yapsın sana az bile....benim yemek yok annem bıraktı bişiler sana da otlu bişiler yaparım dio du ewde balık beyinli oh yatıo biz çalışalım

çok mutluyum ama çok şaşkınım ishal olmuşum nerden çıktı bilmem düzenli yediğim bi beyaz nohut leblebisi bi de yeşil çay ve tarçın çayı ishal yapar mı ki bi görsen gur gur su gibi ayıptır demesi ama memnunum bi kaç gün sürse keşke :118::118::118::118::118:

yok kuzum hiçbir zaman kötü olmadım ki ben ailemle hep arayıp sordular evlenmeden önce de..yok kuzum okumadım artık evlenince insanda heveste kalmıyor okumaya.
hiç tanımıyorum öyle birini ama belki tanıyordur benimki sorarım bu akşam yok tatlım çok zorlandığımızı söyleyemem ilk 3 sene annesi bi miktar babası bi miktar ee bizimkiler bi miktar yolladı ee birde burs aldı elimize emekliden çok para geçiyordu.
e bide zaten 4 yıllık okudu hala bitmedi kıamam ya size ben uff inşallah hemen bi iş bulur
4 yıllık okul birde hazırlık okudu 5 yıl toplamda artık bitiyor da kurtuluyoruz..
Gofredom yolladın mı çuçukları
yok tatlım bi kısmı gitti diğer ksıım hala ders çalışıyor çok çalışkan benim çoğcuklar ya

leblebı yapmıstır tatlıs cokda yeme vucudun susuz kalmasın suyu cok tukett

kız neden ben halen ne ıcın ugrasıyom oku acıktan balım ısıne katkısı olur anladım aılen cok anlayıslıymıs gercekten sanada helal olsun esın okurken evlenmeye caseretıne hasta oldum geçinmek zor ıs bu devırde aılen bısı demıyomu daha okurken evlendıgıne benımkıler beynımı yerdı

yok valla hiçbişey demediler sağolsunlar bizimki hakikaten büyük cesaret toparladık neyse alnımızın akıyla sıyrıldık ondan da.mutsuz olup boşansaydım çok üzülürdüm aileme karşı da çok mahcup olurdum.

maşallahh allah daım etsın mutlulugunu ömur boyu ben olsam yurutemezdım acık dıyım zor sartlarda aılem yanımda olurdu ama musade etmezlerdı sevdıgım adam okurken evlenmeme askerlgını yapmadıydı esın dımı?:26:

yok tatlım yapmadı henüz :105: hemen gitmeyi düşünmüyor ama belli de olmaz iş bulamazsa aradan çıkartır

yok tatlım yapmadı henüz :105: hemen gitmeyi düşünmüyor ama belli de olmaz iş bulamazsa aradan çıkartır

iş bulur bulmasınada bence cokta uzatmasın askerlıgı cunku ıs hayatında hep engel olcak ona o soru ...
senınde mınnak yapmana tocısı beklıycem demıstın yanlıs hatırlamıyosam demı? hakkınızda hayırlısı olsun guselım

zaten bi iki iş görüşmesine gidince dicek hemen askere gideim die tabi kendi bilceği işte tabi ki ilk askerliği bitirsin gelsin işe girsin çoluk çocuğu karışın anam artık

gofredom sadece nikah kıydırdık dedin ya muhtarlıkta sonradan düğün yapmak istemedinzi mi tek çocuktun sanırım sende hani ailen falan istemedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…