yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

çok güzel dimi o fesleğenli bnde bayılıorum ona ARAYA bi elma bi yeşilçay bende.. patronum gidersede soda ısmarlıcemmm kendime

Son düzenleme:
kızmıycam cnm ne zaman arzu edersenn zorla bısı olmaz kendın ıstemen gerek
kızmadım kuşummm sınavım vardı ondan gelemedım açık öğretımde okuyom ya bı yandan sınavlar varmıs dun akşam ustu msj geldı... zeytınburnunda sınava gırdım şimdi geldım burodayım
hımm anladım canım afiyet olsun sana ben de yeşil çayımı içiyorum hala çok sıcak içemiyorum hiçbişeyi illaki ılık olucak..ecmel gelmedi daha :18::18::18::18:
ohhhh mıss gıbı ıcın ben ara ogun yapamadım sınavdan oturu
oglende domates corması 3 kucuk elma dılımı fırında patates yıdım
ewet belki oğlan huysuzluk yapmıştır ya bişi dicem ben bu albüme fot.yüklücektim yüklemi desteklemio dio fot.mak. çekmiş tim ondan mı acaba
yokk kızzz haber veremedım sızlere sınavdaydım işletme 4.sınıfımda uzerınıze afıyet ders adlarını bıle bılmeden sınava gıttım sonuc ne olcak acaba fotoların kb yuksek gelıyodur pıxelını dusurmen gerek onuda netten su purogramı ındırerek yapabılırsın bende telden atamıyom buraya samsung galalaxy s3 pıkselınıde kabul etmıyo naha bak bu program ıdır programı PIXresizer
bilmiyorum ki tatlım ama fotoğraf makinesinden fotoğraf yükleniyor bildiğim kadarıyla.ecmel gelsin ona soralım
askım benı ne kadar anmıs bugun cok mu osledın kusumm ac kollarınıı
ecmelim teşfikli faturanın kdv sini biz nasıl alıcaz dewletten mi alınıo bu ihraç kayıtlılar gibi
ahaa o işlem cok uzun yavru kuş once elındekı faturaların ayrıntılı teşfikli faturaların lıstesını cıkaracaksın sonra onlar bulundugunuz verdıgı daıresıne ınternet vergı daıresı uzerınden bıldırceksın ve talep edıceksın kdvlerını yanı olay bu aşkım
allah senıı emıı malak gıbı yatmadınn yoruldun yanıı onu bunu bırak herıfın bu durumdan hoşnut olması onemlı onun ıcın dedım hos sende daha farklı tat almısındır ıstek gelıyo adamaaa
geçer gulum geçer
sınavdan cıktım tramvaya dogru yuruyom sora sora bılmıyomda bulundugum okulun yerını ne ıse 1 km yurumusumdur buldum nahanda bı bakım dogum yaptıgım hastanın onundeyımm hemen daldım ıcerı doktorumu mıncırdım optum ebemı gordumm sevdım koklastımm oslemısler benı adımı sanımıda unutmazlar sagolsunlar heyy ıkıncıye nıyetın yokmu dedı gulsen ebe var var 3-5 ay sonra bakarım dedım kız yapma yontemlerını anlatayım sana dedı sımdı de dedım yok olmaz yapmaya kara ver benı bul hayatım dedı onuda ben cıkaracam nasılsa dedım senden baskasına elletmem nasıl guluyo amaa çok oslemısım mınnak bebısler cıktı 5 dk once dogumdan cıktımm dedı ayyy dogurasım geldııı
kız ecmel ya oğluşun yine seni bırakmadı yada yan masada babiş oturuo
geldım beaaa bırakmam sızlerı

Son düzenleme:
Hoşgeldin lale güzeli walla merakta bıraktın bizi bide bn tam güünm ya bugün wakit geçmio daral gelio amanda aman maşallah kısıma sınawlarad gitmiş

Hoşgeldin lale güzeli walla merakta bıraktın bizi bide bn tam güünm ya bugün wakit geçmio daral gelio amanda aman maşallah kısıma sınawlarad gitmiş

aynen gulum bende tam gunum ama sınav olunca bolundumm ne var ne yok naparsınız beaaa kızzz ortalık vıyak vıyak bebe sesıyle doluyduu sen dogurmaya nıyetlımısın:18:

aynen gulum bende tam gunum ama sınav olunca bolundumm Ne var ne yok naparsınız beaaa kızzz ortalık vıyak vıyak bebe sesıyle doluyduu sen dogurmaya nıyetlımısın:18:

tabi canım biz çok seweriz zaten çocukları bu ayı da atlatalım bi regl olaım ona göre çalışmalara başlıcazzzz Yaaa tezesiii

tabi canım biz çok seweriz zaten çocukları bu ayı da atlatalım bi regl olaım ona göre çalışmalara başlıcazzzz Yaaa tezesiii

hadı bakalımmm aksam nasıldıı taktıklerı uyguladın mı bakıyımm cocugu yapmakta keyıflı %100 askla olacak o bebıs tatlımı tatlıı pıpısını yedıgımın vıyak vıyak bagırıp delı etcek senııı gozlerınn acılmıycak sabah oldumu allahın ıznıyle olsunda sen ustesınden gelırsın

amin bi tanem amin inşallah o günleride görelim her şey gelip geçici sonuçta zorluk çekcez tabi ama nur topu gibi ewlat büyütcez tabi ...ama ne olursa olsun 9 da uyumalı o çocuk hemen baksana 1 sene sonra ergen sanıolar kendilerini .. Werdiğin tüm taktikleri denedim hoşnut olmaz mı duştan sonra turşu gibi di o da direk uyudu kıamam balık beyinlime.....

o zorluk cekılıyo ama dunyaya duzgun bır bırey yetıstırmek hıc kolay degıl...malesef sabırlı olcan herseyden once o on planda olcak...vs ıste onlar buyuyolar ama adamıda buyutuyolar.uyutursun sen eyvallah 6 ayın sonua kadar duzenlı 8,30 da uyumus oluyo ama o zaman sık sık mama yemege kalkıyolar 8 aydan sonrada gec yatmaya baslıyolarrr malesef ne edersen et oyun cagı baslayınca uykuyu gormuyo gozlerı hahaha sabah 07,45 bız uyuya kalmısız heruf bagrıyo odasındann kalkın gıbılerınden dedım bak sıpa artık gunaydın dıoo yatagı corba etmıss çarşaflarını cıkarmıs yastıklarını besıkten asagı atmıss memeler hakeza ole bas ucunda 5-6 tane memesı var hepsı yerde benı alın dıe yırtıyomus kendını
aferınn nasıl amaa ıyı oluyoo be herşeyy herufler ıcınnn

Son düzenleme:

kız deme öle walla ürktüm tüylerim tiken oldu bi file gersek ya kuşum aa beşiğe atı atı wermesin herseyi aşalara ay kıamam karnı acık tı belki dimi sizi istio yanına

alışmışız sana bıcır bıcır tüm gün yokluğunun hemen hissediliyor ecmelim
dün de uyuyup kalmışım işte saf gibi çok yoruluyorum sanırım tüm gün eve gidince de yorgun hissediyorum o yüzden önce zayıflamaya adıycam kendimi menülerim iyi dimi sence de?bu şekilde devam edersem sanırım kilo veririm 1 ayda ondan sonra da sarkan etlerimi sıkılaştırıcam jillian ablayla öyle düşündüm yani siz ne dersiniz bu konuda arkidişlerim??

kız deme öle walla ürktüm tüylerim tiken oldu bi file gersek ya kuşum aa beşiğe atı atı wermesin herseyi aşalara ay kıamam karnı acık tı belki dimi sizi istio yanına
neden beaa urktun la sabahın 06,45de mızıkladı 150cc mama yıdı neresı acıkmıss olabılır 3 saat tutar o onu ama adam hergele telsızı yerınden sokmus bebek telsızı var korkulugunun mınderıne asılı adam onu sokmus pıllerını cıkarmıssss yaa delı zuberr
çok tatlı ama artık benı opuyo uyanında felan salyaları akaraktann agzını acıpta opuyo cılgınımm esım farkında ızmıre gıdıp geldıkten sonra bana bı ayrı dustuu habıre dıbınde durayım ıstıyo opuyo sevıyo saclarımla oynuyooo sevıyo oksuyo resmen benıı

yerım sneı bende sıze alıstım ne olcak sımdıı :26: bırakıp gıdersenız ya bırgunn

yorgunluk bebısım benım yerımede uyu gunde 7 saat uyudugumda kendımı dopıng yapmıs sayıyorumm 5-6 saat max hafta sonu bıle hep bole ınanınkı normalde 12 saat uyumayınca mal olurdum ben ama bunye alısıyoo. level 3 baslıyom bugunbu arada

yerim o bıdırığı ben yaa özlemiştir seni izmirdeyken acısı yeni çıkıyordur..ya da anneden ayrı kalmak üzmüştür ilk günler çaktırmamıştır ölürüm kuzuya ben büyümüş annesi o büyümüş
hiç bırakıp gidermiyiz kuzum seni yaa canımsın.ben 5-6 saat uyusam gün içinde ayakta uyurum herhalde 8-9 saat uyuyorum en az bazen 12 saati bile buluyor sağolsun kocamda pek sever uyumayı muğladayken sabaha kadar oturuyorduk saat 5te falan bi yatıyorduk akşam 5e kadar ohh missti miss

yaaa ole oldu sanırım duruyo duruyo bana bakıyo duruyomuyum yanında dıee
kıskandırma kızım gun gelecek sende unutacan bu gunlerıı ıcım erıyo yataga gırdıgımde yatakla sevısıyom ben bılıyomusun yastık yorgan dıe oluyorummm resmenn pert halde koca gun dırenmeye calısıyom bıde bak jıllıanıda hıc bırakmadann azme gell (azımle zıçan dağı delermıs dıede bı deyım var delcem yakındır dagı)
valla sınırlerım harap oluyo baska bısı oldugu yok bacım uykusuzluk mala cevırıyo adamı

Son düzenleme:

kıskandırmıyom kuşum tabi bende öyle olcam bebem olunca çoook özlücem bu günlerimi senin azmine yetişmek bizim harcımız değil tam anadolu kadınısın valla işine gidiyon,çocuğuna bakıyonikoca kahrı çekiyon,yemeğini-temizliğini yapıyon helal olsuuuun bacım

aslında anadolu kadınlık bı halımde yok gorunurdee kuzum kahr cekebılecek bır yapım yoktu ama ne oldu bılmem evlenmeden once ekmek dogramadım ben dusun hıcbır yemegı yapmayı bılmıyodum ınankı ama ne oldu bana bılmem sonradan acıldım rabbımın ısı ıste el adama herseyı yaptırıyoo (kucuk emrah modunda yaralıyımmmm yaralııııı)
sizde yaparsınız dıyom kendımı ornek gosterıyom salmayın kendınızı kadının hakkıdır her daım bakım gusellık ne bılım duzen temızlık asırı tıtızımdır hastalık derecesınde hergun suprulup sılınmedımı evım kasıntı gelır bana lavabo wc domestos kokacak oglanın dokundugu her yer her gun slınecek asla saç kıl olmayacak yerlerdee rabbım benı asla pıs bı gelıne dusurmesın tek duam o bı tek pıs adamla anlaşamam bedenenede ruhende temız ve duzenlı olcak dolapları mutfagı banyosuyla ıkı dırem bı çekırdek ne konustum yahuuu yapamıyosada yaptırtacak bırını bulmalı ınsann dıe dusunuyorum

Son düzenleme:

ben de aynı öyleydim canım hiçbişey yapmazdım evde hiçbir işe yaramazdım tüm gün dışardaydım gezerdim sürekli.pat bi evlendim hayatımda imkansız dediğim herşeyi yaptım yemek hele hiç yapmam tutarım birini yaptırırım diyordum evlenmeden önce ama nerdeeeee ama çabuk öğrendim anneciğim sayesinde hergün rahatsız ettim kadıncağızı anlattırıyordum en ince ayrıntısına kadar bak temizlik desen çok düşkün değilimdir ne yalan söyliyim ama çok düzenliyim ben de bu da benim hastalığım ortalıkta fazla bişey gördüğümde deliriyorum dolabımdaki eşyalarım kağıt gibidir bayılırım onları katlamaya temizliği severim ama çok üşenirim hele toz almaktan nefret ediyorum.o yüzden evimi haftada bir temizlerdim.çok kirlenmiyordu gerçi evim arka cepheydi yazın haftada 2 tabi çok fazla kirleniyor kapı pencere açık olduğu için.çocuk olunca daha bi özenli oluyor herhalde insan mikrop hesabı..

annelerımız olmasaa ah ah bende netten ogrendım herseyı ve kocamdan neler yapıyo adam ya ne guveçler ne mantılar acıyo ne hamurlar yapıyo aklınız dururr ve suslerde sunar benım elımden gelmez ole seylerr.... ama ogrendım zamanla...
temızlık evel ezel hastalık bızım sulalede ana tarafıda baba tarafıda tıtızlık manyagı ole yetısıp buyumusum yapamıyom ev mıs gıbı kokmadımı duramıyomm yerde ayak ızı mobılyanın ustunde toz gordugum anda en fazla 10 dk bakabılırım bezı aldıgım gıbı sılerımm o derece (umutsuz ev kadınlarındakı nermın gıbı... senede 3 kere halılar yıkamaya verılır mısal yok yaaa ben normal degılım bılıyomda ıste huy can cıkar huy cıkmaz hesabıı çamaşırlarımı asla utusuz kaldırmam halıyle malesef kı bu kadar detaycılık adamı pert etmeye yetıo ama halımden memnunum

eşinden yana çok şanslıymışsın ben de isterdim eşim yemek yapabilsin ama benimki yemek yapmayı bırak evde yemek olsun alıp ısıtıp yemez akşama kadar aç oturur beni bekler :105: benim annem de çok titizdir aynı senin gibi sürekli bi yerleri siler çamaşırları asla ve asla ütülemeden koymaz,sürekli ev deterjan kokar ben hiç ona çekmemişim titizlikte ee o kadar iş yaparsan pert olursun tabi ecmelim.huylu huyundan vazgeçmezmiş doğru valla

eşim gerçekten çok marıfetlı ama 1,5 yıldır elıne bısı alıp yaptıgını gormedımm ne zaman ben ızne ayrıldım hep benden bekler...
bıttı o sefelarr malesef ama tadına doyamadıgım yemeklerını de ozluyorum kagıt kebabımenemenbaharatlı et kavrması içine aşkınıda katıyodu sanırım bazı erkek yapar ama mutfagı darma duman eder benım esım olede degıl sukur benden ıyı mutfak toplar... gonul rahatlıyla bırakıyodum ole pıs anadan o evlat nasıl cıkmıs hayret...
dedıgın gıbı kendım yıpranıyomm ama cıcek gıbı evım barkım kendımm allaha sukur rabbım pıslıkle sınamasın benı
annecıgının ellerınden operım
bu arada sen mugla fılan dıyodun o hıkayeyı bı anlatsana yavrukus nerde tanıstınız nereye evlendın nerden nereye geldınn kafam karıstı bılmek ısterım anlatmak ıstersen

tabi canım ne demek zevk duyarım ben 2007 yılında bi sürücü kursuna sekreter olarak işe başladım patronumda eşimin teyzesinin oğluydu.o sırada eşim de ehliyet alıcakmış bizim kursa geldi o sırada tanıştık tanıştığımızın akşamı hemen e mail adresimi istemiş patronumdan neyse öyle böyle biz çıkmaya başladık o üniversite sınavına hazırlanıyordu bana da azim geldi dershaneye yazıldım işi bıraktım dershaneye gittim.sonra gün geldi çattı tercihlere benim puanım izmir dışına yetiyordu onunda istediği bölüm sadece muğla üniversitesine yetiyordu.ikimizde muğla üniversitesini yazdık aklı sıra gidip orda okucaz ben yurttan izin alabildiğim üzere onun yanında kalıcam epey plan yaptık.sonra paaat bi açıklandı o yerleşmiş ben açıkta kalmışım eyvah dedik ne yapıcaz şimdi.sonra eşim ''ben seni burda bırakmak istemiyorum araya mesafeler giricek ve bu mesafeler bizim ilişkimizi yıpratıcak biliyorum eğer kabul edersen senide yanımda götürmek istiyorum'' dedi tabi ben aileme bunu açıkladığımda karşı çıktılar çok mücadele ettim gidicem diye kabul etmediler ben de en son ben seviyorum ve onunla yaşamak istiyorum diyip çıktım evden isyankardım o zamanlar bi kaç gün eşimin evinde kaldım tabi ailem arıyordu naptın ne ettin diye sonra biz muğlaya gittik ev tuttuk ve oraya yerleştik sonra babam aradı bigün beni ve ''evlenmezsen hakkımı helal etmem''dedi eşime bunu söylediğimde benim için sorun değil dedi ve biz orda muhtarlıkta 2 şahit bulup evlendik.4 sene orda yaşadık işte geçen yaz da buraya geldik benim işim olunca mecburen annesiyle yaşmak durumunda kaldık.işte böyle kuzum şimdide tek isteğimiz bian önce evimize geçmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…