yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

inanırım kız nie inanmıyım güle güle kullan sende bnde çok beğenerk almıştım

inanırım kız nie inanmıyım güle güle kullan sende bnde çok beğenerk almıştım

zevklerımız bıle aynı goruyon mu bacım uzakta olsaktaa kanımız kaynıyooo

bende bı ara dugun fotolarını atarım sana söz vs filan ok

ahaaa buldum albumume gır ben geçmiş gelecegın ıcınde morlu pozum var kocısle saçlarımdan tam bellı degıl ama orda gorcen pen pek gunluk kullanamıyomda onuuu ınce zıncırler favorımmm

Son düzenleme:
kıslar bu akşam haftalık wercm öpüorum sizi yawaştan kapiiimmm

bulamadım ecmel biri 30 days biri ecmel başka yokki albüm aynen bende de ince zincir baş harflerimiz olan kolyem war

ewet walla aynı tanımam mı tanıdım tabi kız yakalncam şimdi hadi öppptttümmm

evet tatlım tocişi bekliycem bebe için
gofredom sadece nikah kıydırdık dedin ya muhtarlıkta sonradan düğün yapmak istemedinzi mi tek çocuktun sanırım sende hani ailen falan istemedi mi
yok hiç istemedim desem yeridir canım çok sevmem zaten düğün müğün o yüzden yapmadık da..ailemde zorlamadı

yok hiç istemedim desem yeridir canım çok sevmem zaten düğün müğün o yüzden yapmadık da..ailemde zorlamadı

kendı bılecegın ıs tabı guselımm sevmısın kocan dıbınde otesı varmıı yok ne dugun ne dernek gorur adamın gozuu gençlık caglarımız çılgınlık zamanlarımız sımdı olsa ınsan ellı tane sey dusunur ellı tılkı donuyo kafamızda

evet tatlım öyle valla hiçbişeyde gözüm yok mutlu olmak onunla hayatı paylaşıyor olmak yetiyor herşeye
ben çıkıyorum artık öpüyorum seni çok yarın görüşürz

Önümüzdeki hafta bende yediklerimi yazacağım inşallah.

günaydınlarrr efemmmm bol oksijenlı bir hafta sonunun ardından işe gelmek cıkksss çok kotuu:26:
dun yedıklerım
sabah 1kepekli sandviç arasında peynir domates salatalık,1 meyve suyu
ara öğün malesef yok sınavdaydım
öğlen:150 gr acılı ızgara köfte 1 kase kadar mevsim salata,1dilim kepek ekmeği,1 bardak kola(olmaması gereken kaçamak...)1 bardak şekersiz çay(piknikteydik pey eyıce oldu)
ara yıne yok 2 den sonra yemek yedım
akşam 2 zeytinyağlı sarma,3 kaşık kadar patates salatası
jıllıan mıchales level3/2 yapıldı

o kadar mucizeleri atlatmışssın da insanın gözü düğün görmez tabi kuşum allah sizi kawuşturmuş ailelerinizle dargınlık falan olmamış daha ne olsunn....
ecmel doğru dio şimdi rahatlığımızda olsa ooo 40 plan yapardık ama öle körkütük aşıkken görmez kimseinin gözü babam işi bile yokken wermem dedi bende ne düğün ne ew hiç bişi istemiom baba biz geçiniriz diodum bak bak sanki ewde kalcam

afiet olsun bitanem benim dün ki bildirimim de
sabah 1 dilim kepek ekmeği 2,3,patates 3 tane zeytin yağda az kızarmış ot köftesi domates salatalık paeynir
suuuuu açık limonlu çayyyy k flaks
akşam patates patlıcan hawuç köfte karışık kızartma bn kendiminkileri peçete beklettim sadece havuç patlıcan kabak bol yoğurtla karıştırdım mama gibi yaptım onu yedim (hepsinden 2 kuş başı )4,5,kaşık yoğurt
yeşilçay
yemekten sonra yürüyüşe çıktık jilians teze yapamadım

kızartma kaçamagı heee cıks yapmamaya calıss
afıyet seker olsunnn yuruyus yapmısın oda bı spor

kızartma kaçamagı heee cıks yapmamaya calıss
afıyet seker olsunnn yuruyus yapmısın oda bı spor

walla kaçamak denirse baya bi yağını süzdüm bol yoğurtla yidim napim tatlım hafta sonu illa bozuluo hafta içinin düzeni.....gofredom bu gün tatil oh kocişiyledir.....laskısı bugün dönmücek midi

walla kaçamak denirse baya bi yağını süzdüm bol yoğurtla yidim napim tatlım hafta sonu illa bozuluo hafta içinin düzeni.....gofredom bu gün tatil oh kocişiyledir.....laskısı bugün dönmücek midi

valla ne olursa olsun o yag suzulsede sonucta yaglı bebısko
aynen dınlenıyodur yavrukuşşş lazkızı bılmıyom kı kaç gun tatıl yapacak 14 gun dıe bılıyorum ıznını amma???:26:

slm bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başlıycam konunun başını okuyabildim sadece ama konu sahibi arkadaş kilolarını vermiş galiba kabul ederseniz bende hergün yaptıklarımı sizinle paylaşabilirmiyim boyum 1.60 kilom 65 ölçülerimi bilmiyorum bir mezura bulup ölçmem lazım hayırlı günler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…