yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

yaaa ne dıycem alk komsum aynı zamanda babamın kuzenı olur onunda son adetı 1 nısan az once hamıle oldugunu ogrendım 2.ye cok mutlu oldummyaa ilk çocugu erkektı 2,5 yasında super bı zaman inşallah sende hamılesındır kuzum

Son düzenleme:

yaa inşalh tatlım ama eşimden korunuoz ya hala bide 3 sene yasmin kullanıp ilk ay hamile kalmam bnce imkansız ama bende hemen bi sürü hayal kurdum tbai

Son düzenleme:
en son dr gittin mi bi daha tatlım ay çok güzel aynı anda başlarmışız bi de çalışmaya falan

yok canım henüz gitmedim. şimdi 27'sinde tiroid için doktor randevum var. ona da danışmam lazım bebek düşünürseniz doz ayarlaması yapıcaz dedi çünkü. bakarsın aynı zaman hamile olup aynı zaman doğum yaparız kız ne komik olur

yaa inşalh tatlım ama eşimden korunuoz ya hala bide 3 sene yasmin kullanıp ilk ay hamile kalmam bnce imkansız ama bende hemen bi sürü hayal kurdum tbai

imkansız deme :) belli olmaz. ayrıca doğum kontrol hapından sonra hemen hamile kalıp doğuran var, düşük yapan var (inşallah biz yaşamayız, yani kimse yaşamaz), ikiz doğuran var :)))

kısmet... belki daha önceden bişeyler olmuştur :)))

kız cadı kalbimi pır pır oldu karnıma ağrı girdi yaaaaaaa ewet çok haklısın fakat ben en çok ilaç kuullanıp düşük yapan duydum belki tesadüf o yüzden biraz toplansın horrmonlarım diorum dr da onay werdi mantıklı bekle bi kaç ay deince hiç olcakmış gibi düşünmedim annnaaaaa elim ayağım buz gesti o zman ben jilians tezeyi yapmıyım mı sadece mekik mi çeksem ki annnaaammmm help help

ben ilk hamilelimde dogum kontrol hapini birakdikdan 2 ay sonra hamile kalmisdim.. doktorlar diyor ki cogu bebeklerde kromozom bozuklugu oluyormus fln ozmnda bebek sakat oluyor ve düsük yapma riskin artiyor fln .. benim bebegimdede öyleydi..
ama herkesde olcak diye bisey yok yani.. kimseyi korkutmak istemem.. Allah hayirlisini versin..

yaaa bı test alsana kıytırıktan 2 dk cıkıp heyecandan olcem beee cnm bakalım varmı yokmu sayet varsa cıkar sen cok umutlanma yınede 5 gun geçmiş ustunden

dur korkma kız her şeye hazırlıklı ol. bak benim şimdi olsa isterim yani. tabiki sağlıklı olsun isteriz. o yüzden bekleyelim Temmuz'u :))) hadi bi tarih belirleyelim uygun olursak o tarihte başlarız çalışmalara :))))

tabi ki tatlım çok haklsın zaten olması önemli olan olduktan sonra bak biri weren allah 2.yide wermiş inşallah senin kadar şanslı olurum
yaaa bı test alsana kıytırıktan 2 dk cıkıp heyecandan olcem beee cnm bakalım varmı yokmu sayet varsa cıkar sen cok umutlanma yınede 5 gun geçmiş ustunden

deme kız öle dur bi panik oldum değilimdir ya yok yokk değilimdir yoksa o balık beyinliği war ya öldürüm 2 aydaha yapmıcaktık çünkü......:18::18::18::18::18::18::18::18:

temmuz 17 ewlenme yıl dönümüz senin de tatil ayın mış e temmuz dielim istersen

amin cnm hayırlısı olsun valla o deneyıpte hemen hamıle kalamayan bıde ben varım 2 ay denedık 3 aya hamıle kaldım kı dogum kontrol hapı neyn kullanmadım

ah kuşum bnm annem de öle 1sene çalışmış 2.sene hamiş kalmış ama bi teze kızım war 2 düşük yaptı hep arka arkaya 3 te hamiş oldu doğum yaptı herlesin farklı işte bitanem

ah kuşum bnm annem de öle 1sene çalışmış 2.sene hamiş kalmış ama bi teze kızım war 2 düşük yaptı hep arka arkaya 3 te hamiş oldu doğum yaptı herlesin farklı işte bitanem

dogumda ogrendım kı rahımım cok gerıdeymıs ... ondan olma ıhtımalı var dıe dusunuyorum 2.de dusunsem yıne bı kaç ugrastırır sanırım ama ıyı oluyoo beeee :26: ugraşmakta guselll

dogumda ogrendım kı rahımım cok gerıdeymıs ... ondan olma ıhtımalı var dıe dusunuyorum 2.de dusunsem yıne bı kaç ugrastırır sanırım ama ıyı oluyoo beeee :26: ugraşmakta guselll

hayranım senin şu herşeyden mutlu olmaya sebep bulmana yaşam koçum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…