yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

sabahtan beri gün içinde yediklerim. bir çubuk kraker 2 topkek yarım porsiyon spagetti. 1 dondurma.

özel günümdeyim canım abur cubur çekiyo ben nasıl rejimdeyim yahuu... :44::44::44::44::44:

bi tanem kader ortağım yoldaşım neden bu kadar sağlıksız besleniosun ama sabah bi kahwaltı peynir zeytin öğlen bi çorba ne bilim bizim iiçn kendin için olmasa da bebiş için bitanem bak ben çok okuorum bebek anne karnında hep anneden alıomuş heer vitaamini bnaa doktor dedi ki sende hiç bişi yokki nasıl sağlıklı bi bebiş getircen dünya ya o yüzden ben çok dikkat ediorum süt içemiosam yoğurt et yieemiosam balık balık yiemiosam kuru bakliyat muhakkak hergün faydalı bişiler tüketmeye çalışıorum zaten dietteyim ekmek te zararlı dio dr.um yani şuan yaptığım hem bana hem bebeğime hem rejimime istersen sende böle bi rota çiz tamam istediğini ye ama ek gıdalarda al o bebişlermizin hayata tutunması için bizden alıcağı çok vitamin warmiş

ya hepsinin farkındayım ama ben kendimi engelleyemiyorum. sabah hiç bişey çekmedi canım. ben de aç kalmayayım diye bi çubuk kraker yedim. saat 11 gibi 1 topkek 1 şekersiz türk kahvesi. öğlen yarım porsiyon spagetti. yaklaşık 1 saat sonra 1 dondurma. az önce 1 topkek daha ve su. bugün iştahım normal yiyeceklerden yana değil. su bile içemedim 250 ml ancak içmişimdir. bazen canım yemek konusunda hiçbişey istemiyo. :26:

anlıorum tatlım yani istersen yardımcı olmaya çalışırız bilisun makarnanı yanın da yoğurt topkeklerin yanında meyve suyu yada süt olabilir mesela en pratiği ne iş yapıodun sen

ecmel kuzen nie 6 güncük geçer geçmez test yapmış ki yaaaaaaaaaa

iyi akşamlar ben işimden dolayı yemek yiyemiyorum gündüz sürekli börek çörek yiyorum eve geldiğimdede genelde tok oluyorum:2: birde akşam atıştırınca kilo almam kaçınılmaz oluyor 2 sene önce bu forumda farmasi arkadaşımla 2 ayda 8 kilo vermıştım herşeyden çok az yıyerek ben ancak bunu uygulayabilirim yoksa kendime özel yemek hazırlayıp yeme imkanım yok şu bir hafta az yiyebilmeye alışmam zor olucak ama sizlerinde desteğiyle başarıcam inşallah
bugün sabah 2 dilim kızarmış kepek ekmeği zeytin domates salatalık ve az şekerli iki çay öğlen 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık patlıcan oturtma 2 el içi kadar ıspanaklı gözleme akşam 2 kepçe bezelye 1 kase cacık yedim bütün gün 1.5 kiloda su içtim şöyle bir baktımda bugün baya ev yemeği yemişim çok mutlu oldum aslında şimdi açım ama hava karardıktan sonra bişey yemiycem su içicem yatarkende limonlu yeşil çayımı içicem
bende lesli ile yürüyüş programı var ama gün içinde çok koşturduğumdan yapacak enerjim kalmıyor yorulmadığım günlerde yapıcam inşallah
hayırlı geceler

walla kaçamak denirse baya bi yağını süzdüm bol yoğurtla yidim napim tatlım hafta sonu illa bozuluo hafta içinin düzeni.....gofredom bu gün tatil oh kocişiyledir.....laskısı bugün dönmücek midi

bestem çok güzel bigün geçirdik kocişle ya güzel bir kahvaltının ardından çıktık yollara piknik alanına gittik gezdik,gezdik,gezdik...ohh misti missss daha sonra babamı,babannemi ve halamı ziyarete gittik.akşam 8 gibi de eve döndük sonra benim kociş bira almış içelim diye ama ben içmedim bebiş vardır belki bi ihtimal diye..(göğüslerim taş gibi oldu ve kocaman oldu kasıkğımda batma ve ağrı devam diyor.bugün test alıp yapsammı acaba bilemiyorum?)neyse;
çok güzel bi gün geçirdik valla bol bol güldük
dünkü bildirimi yapayım ben;
sabah
kalktığım gibi koca bir bardak süt içtim
daha sonra;
sucuklu yumurtadan 5-6 çatal
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara
1 ice tea
öğle
3 adet köfte
yarım parça göğüs eti
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak light kola
akşam
10 tane pizza kraker

akşam canım hiçbirşey yemek istemedi.aç kalmamak adına kraker yedim.zaten saat 10 da uyumuşum.
bu arada günaydıııııııın canlarım

günaydın tatlım sağol sen nasılsın bebiş nasıl?

sagol cnm.. hep uyumak istiyorum.. suan isdeyim of gel bana bir sor nerdeyse burda uyucam.. bebisde ii simdilik annesine bol bol uyku yapio.. haftaya pazartesi hastaneye gidicem kontrolum var..

yazdiklarini okudum.. bebis istiyorsun galiba.. her gögüs sisligi hamilelik deyildir cnm.. benim ilk hamilelimde gögüslerim cok sismisdi ilk belirti buydu.. (düsük yapdim)..
ama bu hamilelimde öyle deyldi..

ecmel kuzen nie 6 güncük geçer geçmez test yapmış ki yaaaaaaaaaa
gunaydın cnm cok normal degıl mı bestecım ben adetıme 2 gun vardı daha suphelendım test yaptım pozitif cıktı o yuzden dıyom suphenız varsa yapın testler cok hassas cıkarıyo
gunaydın hemen al yap hayatım varsa cıkar adetın geçtımı gunun mu onu de bana cıkar cıkmaz solıyım
menuu gusell afıyet olsunnn gunununde harıka geçmesıne bayıldımm ızmır yaaa arkadas her yer cennet zaten ınsancıklarda gusel olunca zaman kaliteli ve gusel gecer

canım aslında istemiyoruz henüz ama bu ay garip şeyler yaşıyorum nedense öyle hissediyorum..10 gündür kasığımda batmayla birlikte ağrım oluyor ara ara,sabahları midem bulanıyor hafif hafif,midemde ekşime ve yanma var,ayaklarımın altı yanıyor sürekli ateşimi de 2 gündür ölçüyorum 37.2ydi dün sabah,bu sabah da 37.0..sen neler yaşamıştın belirtilerinde??

günüm geçmedi ecmelimm ayın 10u adet günüm.

bak tatlim belirtiler kadindan kadina ve hamilelikden hamilelege degisir.. benim ilk hamilelimdeki belirtiler sunlardi: gögüslerim cok asiri sismislerdi ve agriyorlardi, mide yanmasi ve eksimesi vardi.. basim agriyordu.. kasiklarim agriyordu.. ve adetimi bir gün gecmisdi ben hemen test yapmisdim pozitifdi.. ilk hamilelikde cok mide yanmalarim vardi bisey yiyemiyordum..
2. hamilelimde ise.. biraz bas dönmeleri mide bulantilarim vardi.. birazcik kasik agrisi bu kadar.. ve suan istahim baya bi iyii.. ilkinki gibi deyil cok daha farkli yani... Allaha sükür.. masallah diyeyim..

belırtıler hamılelık belırtılerı hayatım yanıı ates batmalar fılan ok gerı kalan ıcın daha erkende... bıde adet olacakmıssın gıbı hıssedersın hep duygusallık ve asırı uyku ıstegı olur sende mevcut akşamları 9 da sızmalarr bence hayırlısıyla dıyıp ınsallah vardır dıyorumm
günüm geçmedi ecmelimm ayın 10u adet günüm.

eger 3-5tlne acımıyosan gıt al bı test yap ama yapmadan cısını cok tutt bekle pilastık bardaga yap ve 2 dk beklet ıdrarı sonra ustunden alıp yapp 40 yakın test yapmıs bırı olaraktan engın tecrubelerıme dayanıyom ıdrardas tortu oluyo onun dıbe inmesını beklemek dogrusu test daha net cıkıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…