nezaman hastalandın canım
bi tanem kader ortağım yoldaşım neden bu kadar sağlıksız besleniosun ama sabah bi kahwaltı peynir zeytin öğlen bi çorba ne bilim bizim iiçn kendin için olmasa da bebiş için bitanem bak ben çok okuorum bebek anne karnında hep anneden alıomuş heer vitaamini bnaa doktor dedi ki sende hiç bişi yokki nasıl sağlıklı bi bebiş getircen dünya ya o yüzden ben çok dikkat ediorum süt içemiosam yoğurt et yieemiosam balık balık yiemiosam kuru bakliyat muhakkak hergün faydalı bişiler tüketmeye çalışıorum zaten dietteyim ekmek te zararlı dio dr.um yani şuan yaptığım hem bana hem bebeğime hem rejimime istersen sende böle bi rota çiz tamam istediğini ye ama ek gıdalarda al o bebişlermizin hayata tutunması için bizden alıcağı çok vitamin warmiş
ya hepsinin farkındayım ama ben kendimi engelleyemiyorum. sabah hiç bişey çekmedi canım. ben de aç kalmayayım diye bi çubuk kraker yedim. saat 11 gibi 1 topkek 1 şekersiz türk kahvesi. öğlen yarım porsiyon spagetti. yaklaşık 1 saat sonra 1 dondurma. az önce 1 topkek daha ve su. bugün iştahım normal yiyeceklerden yana değil.su bile içemedim 250 ml ancak içmişimdir. bazen canım yemek konusunda hiçbişey istemiyo. :26:
anlıorum tatlım yani istersen yardımcı olmaya çalışırız bilisun makarnanı yanın da yoğurt topkeklerin yanında meyve suyu yada süt olabilir mesela en pratiğine iş yapıodun sen
sekreterim :)
hoşgeldin mavlim aynımış hemen hemen boyumuz falan tabiki çok memnun oluruz en geriden giden bnm once sağlıklı beslenmei öğrenmek şart bn bunu anladım tatlım ekmek unlu yağlı şekerli zararı olan herşeyden uzak durmaya çalışıoruz porsiyonlarımızı ufaltıoruz et süt yoğurt kuru bakliat yumurta yeşil çay ağırlıklı beslenmeye çalışıoruz elimizden geldiğince yardımcı oluruz tatlım lakin aramızda güven war hepimiz birbirimize doğruları sölüoruz zılgıtta yesek oturup ağlasak ta...we spor yapııoruz jillians micholes 30 day egzerisizi lewel1 10 gün lewel 2 10 gün lewel 3 10 gün işte bölleeeee netten yaz çıkar
walla kaçamak denirse baya bi yağını süzdüm bol yoğurtla yidim napim tatlım hafta sonu illa bozuluo hafta içinin düzeni.....gofredom bu gün tatil oh kocişiyledir.....laskısı bugün dönmücek midi
günaydin kizlar!!
nasilsiniz bakalim..
günaydın tatlım sağol sen nasılsın bebiş nasıl?
gunaydın cnm cok normal degıl mı bestecım ben adetıme 2 gun vardı daha suphelendım test yaptım pozitif cıktıecmel kuzen nie 6 güncük geçer geçmez test yapmış ki yaaaaaaaaaa
gunaydın hemen al yap hayatım varsa cıkar adetın geçtımı gunun mu onu de bana cıkar cıkmaz solıyımbestem çok güzel bigün geçirdik kocişle ya güzel bir kahvaltının ardından çıktık yollara piknik alanına gittik gezdik,gezdik,gezdik...ohh misti missssdaha sonra babamı,babannemi ve halamı ziyarete gittik.akşam 8 gibi de eve döndük sonra benim kociş bira almış içelim diye ama ben içmedim bebiş vardır belki bi ihtimal diye..(göğüslerim taş gibi oldu ve kocaman oldu kasıkğımda batma ve ağrı devam diyor.bugün test alıp yapsammı acaba bilemiyorum?)neyse;
çok güzel bi gün geçirdik valla bol bol güldük
dünkü bildirimi yapayım ben;
sabah
kalktığım gibi koca bir bardak süt içtim
daha sonra;
sucuklu yumurtadan 5-6 çatal
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara
1 ice tea
öğle
3 adet köfte
yarım parça göğüs eti
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak light kola
akşam
10 tane pizza kraker
akşam canım hiçbirşey yemek istemedi.aç kalmamak adına kraker yedim.zaten saat 10 da uyumuşum.
bu arada günaydıııııııın canlarım
sagol cnm.. hep uyumak istiyorum.. suan isdeyim of gel bana bir sor nerdeyse burda uyucam.. bebisde ii simdilik annesine bol bol uyku yapio.. haftaya pazartesi hastaneye gidicem kontrolum var..
yazdiklarini okudum.. bebis istiyorsun galiba.. her gögüs sisligi hamilelik deyildir cnm.. benim ilk hamilelimde gögüslerim cok sismisdi ilk belirti buydu.. (düsük yapdim)..
ama bu hamilelimde öyle deyldi..
gunaydın cnm cok normal degıl mı bestecım ben adetıme 2 gun vardı daha suphelendım test yaptım pozitif cıktıo yuzden dıyom suphenız varsa yapın testler cok hassas cıkarıyo
gunaydın hemen al yap hayatım varsa cıkar adetın geçtımı gunun mu onu de bana cıkar cıkmaz solıyım
menuu gusell afıyet olsunnn gunununde harıka geçmesıne bayıldımm ızmır yaaa arkadas her yer cennet zaten ınsancıklarda gusel olunca zaman kaliteli ve gusel gecer
canım aslında istemiyoruz henüz ama bu ay garip şeyler yaşıyorum nedense öyle hissediyorum..10 gündür kasığımda batmayla birlikte ağrım oluyor ara ara,sabahları midem bulanıyor hafif hafif,midemde ekşime ve yanma var,ayaklarımın altı yanıyor sürekli ateşimi de 2 gündür ölçüyorum 37.2ydi dün sabah,bu sabah da 37.0..sen neler yaşamıştın belirtilerinde??
belırtıler hamılelık belırtılerı hayatım yanıı ates batmalar fılan ok gerı kalan ıcın daha erkende... bıde adet olacakmıssın gıbı hıssedersın hep duygusallık ve asırı uyku ıstegı olur sende mevcutcanım aslında istemiyoruz henüz ama bu ay garip şeyler yaşıyorum nedense öyle hissediyorum..10 gündür kasığımda batmayla birlikte ağrım oluyor ara ara,sabahları midem bulanıyor hafif hafif,midemde ekşime ve yanma var,ayaklarımın altı yanıyor sürekli ateşimi de 2 gündür ölçüyorum 37.2ydi dün sabah,bu sabah da 37.0..sen neler yaşamıştın belirtilerinde??
günüm geçmedi ecmelimm ayın 10u adet günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?